2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Harikasinnnn çok beğendim cokkkk saçları da harika bence

I iremerve1990 yesilcan86 kızlar esim doğru monte etmiş sabah hoşuna gitti herhalde vermeyelim geri diyo, ama soğuttun beni dedim yok kalsın güzel dedi bu da tam fotosu nasıl sizce de kalsın değil mi 100 tl ye aldik

Eklentiler

• IMG_20160315_092503.webp
    22 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_20160315_092517.webp
    27 KB · Görüntüleme: 126
internetten mi aldiniz canim burda oyle ucuz bebek odasi takimlari yok 3500 2800 5000 markali mobilyalar caploonbaa cilek vs gibi ben daha uygunundan bulamadim

canim bende bundan alicam heryere tasirim 90 tl bizim burada bence cok kullanisli olcak bu bebek minicik zaten kocaman yatakta yatacak deil bi muddet bunda yatar

Günaydın kızlarr
Dün isimli kapı süsümüz geldi ama ben kapı süsü olarak değil de bebeğimin baş ucuna duvar süsü olarak asacağım.
Bakalım beğenecek misiniz
bayıldım çok güzelmiş canım evet kapı süsü olarak yazık olurdu, yatağının baş ucuna daha çok yakışır bencede.

Ben beğendim canım.benim alcağımda bu gibi fiyatıda aynı hatta eğer ordan beğenmeseydim bende bundan getirtcektim.zatwn bunda 7-8 ay anca yatarlar.bence verme hiç.

Ay hadi bakalım tatlım Defnemiz kocaman olmuştur inşallah ben de heyecan yaptım minik kuşumuz sürpriz yapsın hepimize doktordan çıkınca yaz hemen

Günaydın kızlarr
Dün isimli kapı süsümüz geldi ama ben kapı süsü olarak değil de bebeğimin baş ucuna duvar süsü olarak asacağım.
Bakalım beğenecek misiniz
Günaydın canım ben çok beğendim duvarda cok daha güzel olur tablo gibi zaten

Cok cici olmus canım esinin de hosuna gittiyse vermeyin bence zaten sen severek almıştın e bi de 100tlye bulmuşsun daha ne olsun

Canim fiyatına göre gayet güzel, ben bunun kırmızısına bakmistim, odamda yatarken mobilya besik alcam ama gün boyu üst katta olacağımız için çocuğu alt katta yatiramam diye böyle bi sepet besik te aliyim gündüz uykusuna bunda geceyi mobilyada yatar diye düşünüyorum.
Sanada gezmelik gayet rahat olur, yaninda taşı Sök kur, Güle güle güzel günlerde kullansın bebisin

Çok güzel olmuş canım.çok beğendim

Harika bayıldım tam kız işi bende yaptıracaktım ama halası hediye almış nerden yaptırdın canım

İnstagramda canan tasarım atölyesi'ne yaptırdım canımm

GÜNAYDIN...ÇOK GÜZELMİŞ BEN ÇOK BEĞENDİM

teşekkür ederim kızlar, daha güzelleri sizlerin olsunnn

kızlar ben henüz kızıma uyku seti almadım. alıp beğendiğiniz önerebileceğiniz bir marka var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…