- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.161
HarikasinnnnEki Görüntüle 1792985 Günaydinnn günaydinnn günaydinn kızlar dün aksamdan beri bununla ugrastım sizlede paylasmak istedim ilk denemem biraz eksiklerim degisikliklerim olucak nasıl olmuş sizce) saçlarımız biraz kısa oldu :)
internetten mi aldiniz canim burda oyle ucuz bebek odasi takimlari yok 3500 2800 5000 markali mobilyalar caploonbaa cilek vs gibi ben daha uygunundan bulamadimGünaydınnncanım geçmişler olsun. Ben kanz gibi bi markayı çok iyi bi fiyata elinde son kalmış 1560 a aldım daha doğrusu kayınpederim hediye aldı. Gardrop etejer ve büyüyen yatak hemde çalışma masası oluyor ilerde. Konyada fatih Bebe diye bi mağazadan aldım böyle anlaşmalı mağazalara bak bence.
canim bende bundan alicam heryere tasirim 90 tl bizim burada bence cok kullanisli olcak bu bebek minicik zaten kocaman yatakta yatacak deil bi muddet bunda yatarI iremerve1990yesilcan86 kızlar esim doğru monte etmiş sabah hoşuna gitti herhalde vermeyelim geri diyo, ama soğuttun beni dedim yok kalsın güzel dedi bu da tam fotosu nasıl sizce de kalsın değil mi 100 tl ye aldik
GÜNAYDIN...ÇOK GÜZELMİŞ BEN ÇOK BEĞENDİMGünaydın kızlarr
Dün isimli kapı süsümüz geldi ama ben kapı süsü olarak değil de bebeğimin baş ucuna duvar süsü olarak asacağım.
Bakalım beğenecek misiniz
bayıldım çok güzelmiş canım evet kapı süsü olarak yazık olurdu, yatağının baş ucuna daha çok yakışır bencede.Günaydın kızlarr
Dün isimli kapı süsümüz geldi ama ben kapı süsü olarak değil de bebeğimin baş ucuna duvar süsü olarak asacağım.
Ben beğendim canım.benim alcağımda bu gibi fiyatıda aynı hatta eğer ordan beğenmeseydim bende bundan getirtcektim.zatwn bunda 7-8 ay anca yatarlar.bence verme hiç.I iremerve1990yesilcan86 kızlar esim doğru monte etmiş sabah hoşuna gitti herhalde vermeyelim geri diyo, ama soğuttun beni dedim yok kalsın güzel dedi bu da tam fotosu nasıl sizce de kalsın değil mi 100 tl ye aldik
Doğum günün kutlu olsun canımgünaydınn kızlarrr.sağlıklı mutlu bir gün olsun inş.bugün benim doğum günümartık bir sonraki ktlamamız kızımla eşimle birlkte olucak inş.
Ay hadi bakalım tatlım Defnemiz kocaman olmuştur inşallahYine bi gece yarisi ben yine kendi kendime buralarda
Gun icinde firsat olmuyor pek. Gece herkes uyuyunca bende biraz bakiniyorum size.
Yarinda kontrol gunu cok heyecanliyim
İnsallah biraz daha buyumustur kizcem.
Hepinize iyi gecelrr.
Hadi kapattim ben buralasri
Günaydın canım ben çok beğendim duvarda cok daha güzel olur tablo gibi zatenGünaydın kızlarr
Cok cici olmus canım esinin de hosuna gittiyse vermeyin bence zaten sen severek almıştın e bi de 100tlye bulmuşsun daha ne olsunI iremerve1990yesilcan86 kızlar esim doğru monte etmiş sabah hoşuna gitti herhalde vermeyelim geri diyo, ama soğuttun beni dedim yok kalsın güzel dedi bu da tam fotosu nasıl sizce de kalsın değil mi 100 tl ye aldik
I iremerve1990yesilcan86 kızlar esim doğru monte etmiş sabah hoşuna gitti herhalde vermeyelim geri diyo, ama soğuttun beni dedim yok kalsın güzel dedi bu da tam fotosu nasıl sizce de kalsın değil mi 100 tl ye aldik
Bayildimmmmmm
Çok güzel olmuş canım.çok beğendim
Harika bayıldım tam kız işi bende yaptıracaktım ama halası hediye almış nerden yaptırdın canım
GÜNAYDIN...ÇOK GÜZELMİŞ BEN ÇOK BEĞENDİM
Ay hadi bakalım tatlım Defnemiz kocaman olmuştur inşallahben de heyecan yaptım minik kuşumuz sürpriz yapsın hepimize doktordan çıkınca yaz hemen
Günaydın canım ben çok beğendim duvarda cok daha güzel olur tablo gibi zaten
Cok cici olmus canım esinin de hosuna gittiyse vermeyin bence zaten sen severek almıştın e bi de 100tlye bulmuşsun daha ne olsun
Canim benimki 28+4de 1300 gramdiseninde bu aralar sanirim ole olabilir
Günaydın kızlarr
günaydınn kızlarrr.sağlıklı mutlu bir gün olsun inş.bugün benim doğum günümartık bir sonraki ktlamamız kızımla eşimle birlkte olucak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?