2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Annem almış canim kullanacagim ben yatagi batirmayalim dimi
Nasıl bişey almış acaba canım?
Böyle ince bez gibi mi yoksa hafif kalın bişey mi? Ben hiç bakmadım neler var piyasada onu da bilmiyorum.
Bi çıkıp bakamadım şurdan şuraya. Eksikler için toplu bir çıkış yapmam lazım :)
Aklımda olsun da alayım hepsini bari.

@iremerve1990 @yesilcan86 kızlar esim doğru monte etmiş sabah hoşuna gitti herhalde vermeyelim geri diyo, ama soğuttun beni dedim yok kalsın güzel dedi bu da tam fotosu nasıl sizce de kalsın değil mi 100 tl ye aldik
bunun daha buyugunu esimin arkadasi verdi bize..yatak odamizda kullanicaz rahat 6 aya kadar goturur bizimkiside.3 ay bile idare etse yeter.cok kullanisli bence..sende 100 tlye iyi almissin zaten memlekette kullanicaksiniz dimi

28 haftada gittik 1.250 37.5 cm di şuanda 32 1 1600 39.3 cm kan idrar birde nst yapcaz .ayda 1 çağırıyordu 2 haftada 1 gitcez
Canım uzme kendini bize taa ayrıntılı da zayıf bi bebek dedi önden gidiyodu ama zayıftı doktor zayif deyince uzulduk doktor bana baktı eşime baktı zaten ne bekliyosunuz ikinizde böyle zayifken dedi bi de sen hamilesin bekleme öyle kilolu dedi o yuzden rahat ol sen zayifsan bebek de sana çekecektir

Aynen canım ya dönüyor eesiyor geriliyor gibi.ben vicdan azabı falan cekmiyorum hatta duygu sömürüsü yapıyorum anneyi uzuyorsun uyumu mu diye. Babası konuşunca tepki veriyor diyorum kız babasi nasihat ver anneyi uzmesin die. Dogunca nasıl olsa cekcez nazlarini

canım senin aldığın uyku seti mi yoksa nevresim takımımı. yan korumalığı falan var mı
Uyku seti canım bir adet baş koruma bir adet yan koruma var bir adet yorgan koruma iki yastık kılıfı bir yorgan ve birde çarşaf var içinde.Bütün markalar var nerdeyse sitede fiyat karşılaştırması yapıp ona göre alabilirsin

Ben de görmedim canım nasıl olduğunu annem doğuma gelecek o zaman göreceğim. Ince değildir herhalde diye düşünüyorum

nıvea nın bakım cantasını aldım içinde sampuan bebe yagı pişik kremı sabunu var deterjan ve yumsatıcı dalın aldım sıvı tozlar kalıntı oluyormus sabamed sampuan ve bebe yagını aldım tırnak bakım setı sevıl bebe takım olarakaldım ıcınde taragı fırcası falan var burun için otrı bebe aldım sımdılık aldıklarım bunlar cnm

benimde doktorum 3 kez olcer mutlaka her yerini ozellikle karnini ve basini..kilosunu oyle soyler.ama olcumlerde bebegin durusuna gore ultrasinda gozuktugu kadariyla degisebiliyor aynen.

Ayy ben cok hassasım herhalde canım hemen üzülüyorum rahatsız edince. Gerçi haklisin nasil olsa dogunca nazlarini cekecegiz simdi bari yapmasinlar. Oh senin kız simdiden babacı olmuş o zaman esin bol bol tembih etsin kızına anneyi merakta birakmasin prenses

28 haftada gittik 1.250 37.5 cm di şuanda 32 1 1600 39.3 cm kan idrar birde nst yapcaz .ayda 1 çağırıyordu 2 haftada 1 gitcez
bence gayet iyi kilo almis canim moralini bozma.sunu hic unutma bebegini baskasinin bebegiyle kiyaslama canim.her bebek farklidir yeterki haftasiyla uyumlu olsun uzulme

kizlar gobegimin altinda sanki pit pit gur gur boyle denizde baloncuk cikartirsin ya oyle seyleroluyor bebekten geliyoda ne sesi bu hickirik da deil hic farketmedim hickiriginida
benimde oglum artik napiyosa,icimde pespese misir patlar gibi kipirtilar oluyor gobegim sanki gobek atiyor iceride gobek mi atiyo oglum napiyisa artik cok komik gozukuyor :) bende bide ektradan gobekte olunca

Canım ben deterjan olarak haci sakir granül matik aldim. Yumusatici dalin. Sampuan ve sabun Sebamed aldim. Bebe yağı ilk zamanlar kullanılmamaliymis diye duydugum icin almadim ilerleyen zamanlarda arastirip alırım. Pişik kremi olarak Bepanthol aldım ama burda Sudocream önerdiler ihtiyaç durumuna göre onu da alırım belki.
Tırnak ve tarak seti chicco aldım.
Otri bebeyi herkes oneriyor ama midemi bulandirir diye alamadım ben. Bi süre basit burun aspiratörünü deneyecegim mecbur kalirsam otri bebe alacağım.
Bunların cogunu tecrubeli annelerin tavsiyesine göre aldım

kızlar park besıklerın ıcıne nasıl bı yatak aldınız benım aldıgım besıgın ıcınde 5 cm sunger yatak geldı ama kararsız kaldım yeterlı olurmu ortapedık bıseymı alsam

bende haci sakr toz deterjan aldim ama dalin yumusatici ve sivisinida alicam sampuan uni ve sebamed aldim bebe yagi uni baby aldm emzikleri avent biberinlari avent sevi bebe banyo takimi aldim wee baby tirnak kesme aleti aldim bence torpusu fircasi fazla geldi bana otro babay burun aparati alicam pisik kremi ve gogus ucu kremlerini doktora danisip alicam nivea ben bu bebe sampuani aldim vucut icinde kullaniliyo ben kullaniyorum kokusuda guzel valla yumusak yapiyo benim boyali saclarimi bende alirim belki ondan benisime

kusummmm bende midem bulanir diye dusundum ama onun burnundan ne cikabilirki hatta satis yapan kiza iyy demistim sen oyle deme mictigi seyi bile yersin dedi . haklidaaa hemen hemen ayni seyler alincak ozaman

32+1 1.600kg 39 cm çıktı hiç kg almamış bebek moralim çok bozuldu kızlar .
Canim skma canini , onceden ne kadardi... ama haftasina gore az degil normal... benimde 30+0 da 1300 du ve bende 32+4 de gitcem normalde 1600 civari olmali tabi kilo aldiysa benimkide... yediklerine dikkat ediyonmu canim? Gerci benim suyum az oldugu icin ne kadar yesemde fazla gelismiyo... senin oyle bi sorunun varmi

Ahahah hic sanmiyorum

bunun daha buyugunu esimin arkadasi verdi bize..yatak odamizda kullanicaz rahat 6 aya kadar goturur bizimkiside.3 ay bile idare etse yeter.cok kullanisli bence..sende 100 tlye iyi almissin zaten memlekette kullanicaksiniz dimi
Aynen tatlimm memleket için aldık biz de katlanması filan da çok pratik, güle güle kullanın sizde tatlım

Tatlım bizimde sizin gibi artık tekme yok dolaniyo içerde kafası kolu ayağı sertçe karnımi geriyo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…