- 4 Mart 2012
- 2.711
- 2.379
- 198
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.241
Nasıl bişey almış acaba canım?Annem almış canim kullanacagim ben yatagi batirmayalim dimi
bunun daha buyugunu esimin arkadasi verdi bize..yatak odamizda kullanicaz rahat 6 aya kadar goturur bizimkiside.3 ay bile idare etse yeter.cok kullanisli bence..sende 100 tlye iyi almissin zaten memlekette kullanicaksiniz dimi@iremerve1990 @yesilcan86 kızlar esim doğru monte etmiş sabah hoşuna gitti herhalde vermeyelim geri diyo, ama soğuttun beni dedim yok kalsın güzel dedi bu da tam fotosu nasıl sizce de kalsın değil mi 100 tl ye aldik
Canım uzme kendini bize taa ayrıntılı da zayıf bi bebek dedi önden gidiyodu ama zayıftı doktor zayif deyince uzulduk doktor bana baktı eşime baktı zaten ne bekliyosunuz ikinizde böyle zayifken dedi bi de sen hamilesin bekleme öyle kilolu dedi o yuzden rahat ol sen zayifsan bebek de sana çekecektir28 haftada gittik 1.250 37.5 cm di şuanda 32 1 1600 39.3 cm kan idrar birde nst yapcaz .ayda 1 çağırıyordu 2 haftada 1 gitcez
Canım artık eskisi gibi tekme olmuyor sanki yeri daraldı minnaklarımızın. Benimki sırtını poposunu kafasını dayiyor karnıma öylece gerilip duruyor sonra sıkılıyor herhalde arada bir dönüyor kıpırdıyor patinaj yapıyor hiçkırıyor sonra yine uyuyor. Ben de bazen uzun süre hareket hissetmeyince karnımı mincikliyorum sonra basliyor hareket etmeye bu sefer de vicdan azabı çekiyorum uyandirdim rahatsiz ettim diye.
Bence günde 15 kez falan ara ara hissediyorsan yeterli olur benim doktorum böyle söylemişti.
Uyku seti canım bir adet baş koruma bir adet yan koruma var bir adet yorgan koruma iki yastık kılıfı bir yorgan ve birde çarşaf var içinde.Bütün markalar var nerdeyse sitede fiyat karşılaştırması yapıp ona göre alabilirsincanım senin aldığın uyku seti mi yoksa nevresim takımımı. yan korumalığı falan var mı
Ben de görmedim canım nasıl olduğunu annem doğuma gelecek o zaman göreceğim. Ince değildir herhalde diye düşünüyorumNasıl bişey almış acaba canım?
Böyle ince bez gibi mi yoksa hafif kalın bişey mi? Ben hiç bakmadım neler var piyasada onu da bilmiyorum.
Bi çıkıp bakamadım şurdan şuraya. Eksikler için toplu bir çıkış yapmam lazım :)
Aklımda olsun da alayım hepsini bari.
nıvea nın bakım cantasını aldım içinde sampuan bebe yagı pişik kremı sabunu var deterjan ve yumsatıcı dalın aldım sıvı tozlar kalıntı oluyormus sabamed sampuan ve bebe yagını aldım tırnak bakım setı sevıl bebe takım olarakaldım ıcınde taragı fırcası falan var burun için otrı bebe aldım sımdılık aldıklarım bunlar cnmkizlar mesela aldiginiz kozmetik urunleri yazsaniz bebegi olan anneler bizede yol gosterir hem mesela burun aparati otri baby kesinlikle diyorlar bebe deterjani icin haci sakir lavanta onerdiler pisik kremi sampuani bakim seti vs hangi marka ladan almaliyiz sizcede paylassak guzel olmazmi
benimde doktorum 3 kez olcer mutlaka her yerini ozellikle karnini ve basini..kilosunu oyle soyler.ama olcumlerde bebegin durusuna gore ultrasinda gozuktugu kadariyla degisebiliyor aynen.canım üzülme bazen drların ölcümlerinden bile fark ediyor. mesela biz bi cumartesi gittik kızım 1150 gr dı. 1 hafta sonra tekrar cumartesi gittik 1500 çıktı. dra dedik bu kadar kilo alması normal mi. ölçümden kaynaklanır dedi. hatta kalkmıştım geri yattım tekrar ölcüm yaptı 1320 civarı ölçtü bu defa. yine 1 hafta sonra 1589 çıktı. kafana takılırsa kilosu falan druna defalarca sor hatta tekrar ölçüm yapmasını iste. eğer biz o gün tekrar ölcüm yaptırmasaydık. bizde bir hafta sonra bebişimiz hiç kilo almamış die üzülecektik. zaten ultrasan kağıdında da +- 232 gr yazıyor. değişebilir yani.
Ayy ben cok hassasım herhalde canım hemen üzülüyorum rahatsız edince. Gerçi haklisin nasil olsa dogunca nazlarini cekecegiz simdi bari yapmasinlar. Oh senin kız simdiden babacı olmuş o zaman esin bol bol tembih etsin kızına anneyi merakta birakmasin prensesAynen canım ya dönüyor eesiyor geriliyor gibi.ben vicdan azabı falan cekmiyorum hatta duygu sömürüsü yapıyorum anneyi uzuyorsun uyumu mu diye. Babası konuşunca tepki veriyor diyorum kız babasi nasihat ver anneyi uzmesin die. Dogunca nasıl olsa cekcez nazlarini
bence gayet iyi kilo almis canim moralini bozma.sunu hic unutma bebegini baskasinin bebegiyle kiyaslama canim.her bebek farklidir yeterki haftasiyla uyumlu olsun uzulme28 haftada gittik 1.250 37.5 cm di şuanda 32 1 1600 39.3 cm kan idrar birde nst yapcaz .ayda 1 çağırıyordu 2 haftada 1 gitcez
benimde oglum artik napiyosa,icimde pespese misir patlar gibi kipirtilar oluyor gobegim sanki gobek atiyorkizlar gobegimin altinda sanki pit pit gur gur boyle denizde baloncuk cikartirsin ya oyle seyleroluyor bebekten geliyoda ne sesi bu hickirik da deil hic farketmedim hickiriginida
Canım ben deterjan olarak haci sakir granül matik aldim. Yumusatici dalin. Sampuan ve sabun Sebamed aldim. Bebe yağı ilk zamanlar kullanılmamaliymis diye duydugum icin almadim ilerleyen zamanlarda arastirip alırım. Pişik kremi olarak Bepanthol aldım ama burda Sudocream önerdiler ihtiyaç durumuna göre onu da alırım belki.kizlar mesela aldiginiz kozmetik urunleri yazsaniz bebegi olan anneler bizede yol gosterir hem mesela burun aparati otri baby kesinlikle diyorlar bebe deterjani icin haci sakir lavanta onerdiler pisik kremi sampuani bakim seti vs hangi marka ladan almaliyiz sizcede paylassak guzel olmazmi
bende haci sakr toz deterjan aldim ama dalin yumusatici ve sivisinida alicam sampuan uni ve sebamed aldim bebe yagi uni baby aldm emzikleri avent biberinlari avent sevi bebe banyo takimi aldim wee baby tirnak kesme aleti aldim bence torpusu fircasi fazla geldi bana otro babay burun aparati alicam pisik kremi ve gogus ucu kremlerini doktora danisip alicam nivea ben bu bebe sampuani aldim vucut icinde kullaniliyo ben kullaniyorum kokusuda guzel valla yumusak yapiyo benim boyali saclarimi bende alirim belki ondan benisimenıvea nın bakım cantasını aldım içinde sampuan bebe yagı pişik kremı sabunu var deterjan ve yumsatıcı dalın aldım sıvı tozlar kalıntı oluyormus sabamed sampuan ve bebe yagını aldım tırnak bakım setı sevıl bebe takım olarakaldım ıcınde taragı fırcası falan var burun için otrı bebe aldım sımdılık aldıklarım bunlar cnm
kusummmm bende midem bulanir diye dusundum ama onun burnundan ne cikabilirki hatta satis yapan kiza iyy demistim sen oyle deme mictigi seyi bile yersin dediCanım ben deterjan olarak haci sakir granül matik aldim. Yumusatici dalin. Sampuan ve sabun Sebamed aldim. Bebe yağı ilk zamanlar kullanılmamaliymis diye duydugum icin almadim ilerleyen zamanlarda arastirip alırım. Pişik kremi olarak Bepanthol aldım ama burda Sudocream önerdiler ihtiyaç durumuna göre onu da alırım belki.
Tırnak ve tarak seti chicco aldım.
Otri bebeyi herkes oneriyor ama midemi bulandirir diye alamadım ben. Bi süre basit burun aspiratörünü deneyecegim mecbur kalirsam otri bebe alacağım.
Bunların cogunu tecrubeli annelerin tavsiyesine göre aldım
Canim skma canini , onceden ne kadardi... ama haftasina gore az degil normal... benimde 30+0 da 1300 du ve bende 32+4 de gitcem normalde 1600 civari olmali tabi kilo aldiysa benimkide... yediklerine dikkat ediyonmu canim? Gerci benim suyum az oldugu icin ne kadar yesemde fazla gelismiyo... senin oyle bi sorunun varmi32+1 1.600kg 39 cm çıktı hiç kg almamış bebek moralim çok bozuldu kızlar .
Ahahah hic sanmiyorumsabah benim kızda hareket etmedi. iş yerine geldik hala tık yok. eşime söyledim uğraşda hareket etsin. uyuyordur uyandırmayalım dedi. işi ne bütün gün yine uyusun dedim ve uyandırdık :) doğunca da böyle diyebilecek miyim acaba :)
Aynen tatlimm memleket için aldık biz debunun daha buyugunu esimin arkadasi verdi bize..yatak odamizda kullanicaz rahat 6 aya kadar goturur bizimkiside.3 ay bile idare etse yeter.cok kullanisli bence..sende 100 tlye iyi almissin zaten memlekette kullanicaksiniz dimi
Tatlım bizimde sizin gibi artık tekme yokKizlar bu haftalarda olanlar bebeginizin hareketleri nasıl? Azaldı bizimki sanki yakg şu 2 yi bulmuştur yeri mi daraldı ki. Hareketlerini sayıyım diyorum o da tekme atmiyor artık dönüyor içimde bilemedim. Önceden harekete bir başladı mı yarım saat sürekli oynardi e şimdi max 10 dk sonra tık yok zorlamayla sarsmyla Pamukprncess canim a6ni haftadayiz senin nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?