- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.261
Aynen canım hep yatak odasında yatiramayiz gözümüzün önünde olur hemHehrehh kararsiz baba. Ben zaten bbegenmistim canim. Fiyatina gorr cok cok guzel. Bizde de var bundan. Salonda bunu kullanicam yine.iyi oluyor.
nıvea yagın pısık kremını ıyı demısler onun ıcın takımda uygun gelıyordu aldım bıberon dr brown aldık ıkı boyunu gaz önleyıcımıs baya yorumlarını begenenler yazmıs gaz problemını cozdu dıye bakalım ıyı olacakmı emzık nuk aldım ama aventınkınde alsam yı olcakbende haci sakr toz deterjan aldim ama dalin yumusatici ve sivisinida alicam sampuan uni ve sebamed aldim bebe yagi uni baby aldm emzikleri avent biberinlari avent sevi bebe banyo takimi aldim wee baby tirnak kesme aleti aldim bence torpusu fircasi fazla geldi bana otro babay burun aparati alicam pisik kremi ve gogus ucu kremlerini doktora danisip alicam nivea ben bu bebe sampuani aldim vucut icinde kullaniliyo ben kullaniyorum kokusuda guzel valla yumusak yapiyo benim boyali saclarimi bende alirim belki ondan benisime
Kiz o sakin bagarsaklarin olmasinkizlar gobegimin altinda sanki pit pit gur gur boyle denizde baloncuk cikartirsin ya oyle seyleroluyor bebekten geliyoda ne sesi bu hickirik da deil hic farketmedim hickiriginida
Bencede tatlimm odada da rahat memlekette de rahat kullanılırkalsın cnm fıyatına göre gayet guzel görunuyor işinizi görur bence
Bende nuk kauçuk damaklikli aldımnıvea yagın pısık kremını ıyı demısler onun ıcın takımda uygun gelıyordu aldım bıberon dr brown aldık ıkı boyunu gaz önleyıcımıs baya yorumlarını begenenler yazmıs gaz problemını cozdu dıye bakalım ıyı olacakmı emzık nuk aldım ama aventınkınde alsam yı olcak
tamam canım çok sağolasın.Uyku seti canım bir adet baş koruma bir adet yan koruma var bir adet yorgan koruma iki yastık kılıfı bir yorgan ve birde çarşaf var içinde.Bütün markalar var nerdeyse sitede fiyat karşılaştırması yapıp ona göre alabilirsin
canım bozma moralini.bir dahaki kontrole gittiğinde bir bakmışsın senin miniğin buyumus annesi.stres yapma hiç güzel şeyler düşün yediklerine dikkat et.hem doktorlar da diyor cihazların yanılma payı var diyeCnm ben minyonum.eşim iri yapılı .geçen kontrole kadar her şey normaldi .eşimde bende kahrolduk
sudocreami bende forumlarda duymuştum çok iyi diye. görümceme sordum sen ne kullandın diye. o da bana hastaneden bi krem verdiler onu kullandım çoğunlukla dedi o da sudocreammiş ki görümcem çok iyi bi hastanede doğum yaptı. özel hastaneler bile onu veriyorsa dedim bende alayım bari :)Canım ben deterjan olarak haci sakir granül matik aldim. Yumusatici dalin. Sampuan ve sabun Sebamed aldim. Bebe yağı ilk zamanlar kullanılmamaliymis diye duydugum icin almadim ilerleyen zamanlarda arastirip alırım. Pişik kremi olarak Bepanthol aldım ama burda Sudocream önerdiler ihtiyaç durumuna göre onu da alırım belki.
Tırnak ve tarak seti chicco aldım.
Otri bebeyi herkes oneriyor ama midemi bulandirir diye alamadım ben. Bi süre basit burun aspiratörünü deneyecegim mecbur kalirsam otri bebe alacağım.
Bunların cogunu tecrubeli annelerin tavsiyesine göre aldım
Çalışıyorsan kesin lazım olur, evde kaldigimizda da bebek emmek istemezse süt azalmasına diye veya bezeler olmasın diye, ilk sütü bebek cekmezse sağlıklı diye sagip veriyorlar ama yine de tercih meselesikızlar merhaba , göğüs pompası almaya gerek var mı mutlaka alınması gerekiyor mu ??
Canim benim gerci suan 1 haftada sizden gerideyim ama yinede azalma var hareketlerde... yani cok asiri degil ama artik uhudugunu kalktigini cok iyi anliyorum... sabahlari kahvaltidan sonra gerilip durur orasini burasini dayar sonra bakarim 1 saat falan tik yok yedi uyudu diyom herhaldeKizlar bu haftalarda olanlar bebeginizin hareketleri nasıl? Azaldı bizimki sanki yakg şu 2 yi bulmuştur yeri mi daraldı ki. Hareketlerini sayıyım diyorum o da tekme atmiyor artık dönüyor içimde bilemedim. Önceden harekete bir başladı mı yarım saat sürekli oynardi e şimdi max 10 dk sonra tık yok zorlamayla sarsmyla Pamukprncess canim a6ni haftadayiz senin nasil
yok askim ya gaz olsa bilirsin bagirsaklarda anlarsin bebek hareket ettikce oluyo gurt gurt pirt pirt diyeKiz o sakin bagarsaklarin olmasinbenimde bazen oluyo acaba diyom benim oglan suda baloncukmu yapmaya calisiyoamasonra anliyorumki gazmis
Harikasinnnnçok beğendim cokkkk saçları da harika bence
Ayy orası öyle tatlım tabi de simdi daha dogmadı ya bana öyle geliyorkusummmm bende midem bulanir diye dusundum ama onun burnundan ne cikabilirki hatta satis yapan kiza iyy demistim sen oyle deme mictigi seyi bile yersin dedi. haklidaaa hemen hemen ayni seyler alincak ozaman
O zaman her eve lazım diyorsun canımsudocreami bende forumlarda duymuştum çok iyi diye. görümceme sordum sen ne kullandın diye. o da bana hastaneden bi krem verdiler onu kullandım çoğunlukla dedi o da sudocreammiş ki görümcem çok iyi bi hastanede doğum yaptı. özel hastaneler bile onu veriyorsa dedim bende alayım bari :)
canim aventinde gaz cikartiyo emzikte kiz direk avent verdi anne memesine en uygunu oymus acip bi emdim zaten fena sayilmaz ama internette hep avent emzik var bebelerin agzindanıvea yagın pısık kremını ıyı demısler onun ıcın takımda uygun gelıyordu aldım bıberon dr brown aldık ıkı boyunu gaz önleyıcımıs baya yorumlarını begenenler yazmıs gaz problemını cozdu dıye bakalım ıyı olacakmı emzık nuk aldım ama aventınkınde alsam yı olcak
Ayy kimbilir nasil eyleniyorlar icerdeAynen dedigin gibi oluyor canim. Benimki uzin zamandir söyle o küçük pitpitler yerini artık tirmalamaya bıraktı. Dün yazmıştım sanki göç ediyor diye kutu gibi yerde ordan oraya dönmeye çalışıyor yavrucak. Hatta aksam bi ara abarttı ayagı ğögsümün alt tarafindan çıkacak sandım nefesimi kesti çığlık attım.
aynen kuzummmm bakayim olmazsa torpusunude aliriz canimmmAyy orası öyle tatlım tabi de simdi daha dogmadı ya bana öyle geliyorAllah korusun ona muhtac olursak ne mide bulantısı dinleriz ne başka sey yeter ki yavrularımız sağlıklı olsun
Bu arada törpüye falan gereksiz demissin ya ilk zamanlar törpü kullanışlı oluyormus kesmeye gerek kalmadan törpülemek daha kolay oluyormus ve tırnakların ucu keskin olmadığı icin yüzünü daha az ciziyormus. Bakalım biz de tecrübe edip göreceğiz
O zaman her eve lazım diyorsun canımalayım da evde bulunsun o zaman zarar etmeyiz
Canım o basit burun aspiratörü hiç bir işe yaramıyo boşa alma.ben almıştım hiç kullanamadım.bunda şu çekilenden alcam.eltim kullanıyo çok memnun.Canım ben deterjan olarak haci sakir granül matik aldim. Yumusatici dalin. Sampuan ve sabun Sebamed aldim. Bebe yağı ilk zamanlar kullanılmamaliymis diye duydugum icin almadim ilerleyen zamanlarda arastirip alırım. Pişik kremi olarak Bepanthol aldım ama burda Sudocream önerdiler ihtiyaç durumuna göre onu da alırım belki.
Tırnak ve tarak seti chicco aldım.
Otri bebeyi herkes oneriyor ama midemi bulandirir diye alamadım ben. Bi süre basit burun aspiratörünü deneyecegim mecbur kalirsam otri bebe alacağım.
Bunların cogunu tecrubeli annelerin tavsiyesine göre aldım
Aman sıkılmasınlar da ben razıyım taklalarına canımı yakmasınaAyy kimbilir nasil eyleniyorlar icerdetakla atiyorlar zipliyor hopluyorlar ay hele bazen oyle bi sanci giriyorki sanki kordondan tutmus cekiyo plazentayi yerinden koparacak gibi yaaa bide benim bu hafta adet sancilari cogalmaya basladi,normalmi acaba? Sizdede oluyormu kizlar
Kontrolun ne zaman canım. Ben en son gecen hafta gittim. 31. Hafta 2 kilo olmuştu tosbam
Kizlar ya ev tipi ana kucagi falan aldiniz mi ? İhtiyac var mi biz sadece mobilya besik aldik. Alanlar paylasabilir mi nasil modeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?