2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
nıvea yagın pısık kremını ıyı demısler onun ıcın takımda uygun gelıyordu aldım bıberon dr brown aldık ıkı boyunu gaz önleyıcımıs baya yorumlarını begenenler yazmıs gaz problemını cozdu dıye bakalım ıyı olacakmı emzık nuk aldım ama aventınkınde alsam yı olcak

kizlar gobegimin altinda sanki pit pit gur gur boyle denizde baloncuk cikartirsin ya oyle seyleroluyor bebekten geliyoda ne sesi bu hickirik da deil hic farketmedim hickiriginida
Kiz o sakin bagarsaklarin olmasin benimde bazen oluyo acaba diyom benim oglan suda baloncukmu yapmaya calisiyoamasonra anliyorumki gazmis

Bende nuk kauçuk damaklikli aldım

tamam canım çok sağolasın.

Cnm ben minyonum.eşim iri yapılı .geçen kontrole kadar her şey normaldi .eşimde bende kahrolduk
canım bozma moralini.bir dahaki kontrole gittiğinde bir bakmışsın senin miniğin buyumus annesi.stres yapma hiç güzel şeyler düşün yediklerine dikkat et.hem doktorlar da diyor cihazların yanılma payı var diye

sudocreami bende forumlarda duymuştum çok iyi diye. görümceme sordum sen ne kullandın diye. o da bana hastaneden bi krem verdiler onu kullandım çoğunlukla dedi o da sudocreammiş ki görümcem çok iyi bi hastanede doğum yaptı. özel hastaneler bile onu veriyorsa dedim bende alayım bari :)

kızlar merhaba , göğüs pompası almaya gerek var mı mutlaka alınması gerekiyor mu ??
Çalışıyorsan kesin lazım olur, evde kaldigimizda da bebek emmek istemezse süt azalmasına diye veya bezeler olmasın diye, ilk sütü bebek cekmezse sağlıklı diye sagip veriyorlar ama yine de tercih meselesi ama aventin elektrikli sini almaliyiZ sanırım diğerlerini kullanamayan da var kullanabilen de bende kararsizim o konuda

Canim benim gerci suan 1 haftada sizden gerideyim ama yinede azalma var hareketlerde... yani cok asiri degil ama artik uhudugunu kalktigini cok iyi anliyorum... sabahlari kahvaltidan sonra gerilip durur orasini burasini dayar sonra bakarim 1 saat falan tik yok yedi uyudu diyom herhalde bide netten okudugum kadariyla git gide yerler daraldigi icin hareketler azalirmis... gun icinde 10 defa hareket ediyorsa sorun yok bence

kusummmm bende midem bulanir diye dusundum ama onun burnundan ne cikabilirki hatta satis yapan kiza iyy demistim sen oyle deme mictigi seyi bile yersin dedi . haklidaaa hemen hemen ayni seyler alincak ozaman
Ayy orası öyle tatlım tabi de simdi daha dogmadı ya bana öyle geliyorAllah korusun ona muhtac olursak ne mide bulantısı dinleriz ne başka sey yeter ki yavrularımız sağlıklı olsun
Bu arada törpüye falan gereksiz demissin ya ilk zamanlar törpü kullanışlı oluyormus kesmeye gerek kalmadan törpülemek daha kolay oluyormus ve tırnakların ucu keskin olmadığı icin yüzünü daha az ciziyormus. Bakalım biz de tecrübe edip göreceğiz

O zaman her eve lazım diyorsun canım alayım da evde bulunsun o zaman zarar etmeyiz

canim aventinde gaz cikartiyo emzikte kiz direk avent verdi anne memesine en uygunu oymus acip bi emdim zaten fena sayilmaz ama internette hep avent emzik var bebelerin agzinda

Ayy kimbilir nasil eyleniyorlar icerde takla atiyorlar zipliyor hopluyorlar ay hele bazen oyle bi sanci giriyorki sanki kordondan tutmus cekiyo plazentayi yerinden koparacak gibi yaaa bide benim bu hafta adet sancilari cogalmaya basladi,normalmi acaba? Sizdede oluyormu kizlar

aynen kuzummmm bakayim olmazsa torpusunude aliriz canimmm

Canım o basit burun aspiratörü hiç bir işe yaramıyo boşa alma.ben almıştım hiç kullanamadım.bunda şu çekilenden alcam.eltim kullanıyo çok memnun.

Aman sıkılmasınlar da ben razıyım taklalarına canımı yakmasınaBu sabah uyandigimda sanki adet olacagim zamanlardaki gibi bir bel agrisi vardi bende ama hemen gecti gece cok rahatsiz uyudum sürekli bel agrisiyla uyandim o yüzden oldu sanırım. Doktoruna danıstın mı canim?

Kontrolun ne zaman canım. Ben en son gecen hafta gittim. 31. Hafta 2 kilo olmuştu tosbam

Haftaya gidecegim canim bir aksilik olmazsa eger 30. Haftaya girmis olacagiz bizde gittigimizde ohh ne güzel annesi

Kizlar ya ev tipi ana kucagi falan aldiniz mi ? İhtiyac var mi biz sadece mobilya besik aldik. Alanlar paylasabilir mi nasil modeller

Canim ben alacaktim anakucagi arkadasim verdi zaten belirli bir sure kullaniliyor diye tiny love bendeki ben bakarkende ya tiny love yada baby&plus alacaktim ikisini çok begenmistim. Anakucagini sevmiyorsan hamak yada farkli birseyde alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…