2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar ya ev tipi ana kucagi falan aldiniz mi ? İhtiyac var mi biz sadece mobilya besik aldik. Alanlar paylasabilir mi nasil modeller
Canım kızımdan kalan var ev tipi ana kucağı.kullanılıyo ama bence çok pahalı bişeye gerek yok çünkü 2 aydan 5 aya kadar anca kullanıyosun.5 aydan sonra durmuyo içinde.

Yok daha sormadim,pazartesi kontrolum var onu beklim dedim .... hani asiri uzun surmuyo ama gunde 2-3 defa oluyo

Canım o basit burun aspiratörü hiç bir işe yaramıyo boşa alma.ben almıştım hiç kullanamadım.bunda şu çekilenden alcam.eltim kullanıyo çok memnun.
Ay hadi yaaben Tv de reklamini görünce bile kanal degistiriyorum cok zor olacak o zamaneşimim de midesi cok bulanır bakalım mecbur kalirsak alacagiz artık biz de

Ahaha yok canım benim kuzum erkek inşallah :) babasına cekmis keyif yönünden o yüzden babasını dinliyor bence

Ya benim oluyo esksine göre daha sık korkuyorum valla ne yalan söyliyim. Çok düzensiz ama bazen bir kaç günde bi bazen günde bi iki kez. Pazartesi gitcem sorcam o zaman. Resmen adet sancısı yani belden giriyo kasık karın komple

Kizlar ya ev tipi ana kucagi falan aldiniz mi ? İhtiyac var mi biz sadece mobilya besik aldik. Alanlar paylasabilir mi nasil modeller
Ben bunu aldım canım özelliklerini çok beğendim. Bide 2, cocuk oldugu icin ihtiyacim olacagini düşündüm yoksa ilkte pek gerek duymamıştım tiny 3in1

ya göğüs pompasında bende çok kararsızım elektrikli almak istiyorum çalıştığım için.Awent yada lansioh marka alacagım bir türlü karar veremedim.

canım bu beşiğin boyutları ne? bir de nerden almıştın? bizim park yatak büyük olsun derken fazla büyük oluvermiş, odadan odaya taşınmıyor katlamadan, biz de yatak odası için ayrıca bir beşik almaya karar verdik, bu da çok güzel duruyor :) böyle bişey almak istiyorum ben de :)

32+1 1.600kg 39 cm çıktı hiç kg almamış bebek moralim çok bozuldu kızlar .

canım ölçümden ölçüme fark oluyor, aynı doktor aynı anda iki kere ölçtüğünde bile farklı değerler buluyor, gelişimi haftasıyla az çok uyumluysa bence moralini bozma. Bişeyler kötü olsaydı mutlaka doktorun önlem alır bişeyler yapardı

Bak canim icine sinen birsey bulursun inşallah ana dizi nasil birsey hic bilmiyorum canim onun icin yorum yapamayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…