2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar medela elektrikli pompayı da nette çok övüyorlar onu da göz önünde bulundurun isterseniz.

Cnm suyla ilgili bir şey demedi. Annem artık yiyeceksın diyor gaz nedeniyle sıkıntı yaşıyorum.annem ziyafet hazırlamış zorla yediriyor :)

Sağol canım dün baya azalmisti hareketi bugün biraz daha iyi gibi allaha şükür arada korkutuyor benin

Dün fazla yazamadim kızlar kv kp geldi bendeydi sabahtan geldiler akşama kadar nerdeyse bizdelerdi sorunsuz geçti neyse ki çok sukur (
Dün yorulmusum çok belim agridi sabahhda adet ağrısı vardı yorgunluk tan heralde şimdi iyiyim
Bi de uzun olucak ama kızlar ben doktorumu degistiricem bayadir gitmiyorum ona bazı problemlerden dolayı devlete falan gittim doğumu da devlette yapicam karar verdim ama şimdi doktor değiştirmek ne kadar mantıklı

Canım çok büyük bi sorun yoksa değiştirmeseydin iyiydi alıştığın insanla daha rahat olmaz mı? Gerçi ısınamadıysan da yapıcak bişey olmuyor. Ben doktorumdan çok memnunum ama hastaneyi sevmiyorum eşimde her seferinde söyleniyor ama sırf doktor için görmezden geliyorum bazı şeyleri

Canım maalesef doktorum zaten özel muayanesi var doğuma başka yere yonlendiriyo doğuma kendi gelmicek hiç bi şekilde doğuma bi de son zamanlarda aşırı ilgisiz oldu önceden oyle değildi maalesef bu dusunduruyo beni

Tatlım o zaman çevrendekilerle görüş bakalım mutlaka tavsiye ediceklerdir sana. Netten. De bir bak nerde yaşadığını hatırlamıyorum ama ona göre bi yol çizersin

Doğru bebekler minnak ta olsa maşallah çok güçlüler, bakalım bizimkiler ne kadar doğacak, ona buna laf söyleyip bi minnak ta biz dogurmayalim sonra
annem on yasindaki yegenime, bebegi tutarken korkmayacak misin o cok kucuk olur diyor. el -cevap! miranda teyzem sismaaaan, kocasi sismaaaaan, kedisi sismaaaan. onlarin bebekleri de sisman olur! benden bile buyuk gelebilir!

ben daha dort boyutluyu birak uclusune bile giremedim ki! anca 2d de kemiklerini gorduk! ama evet, dogunca bol bol hasret giderecegiz artik.

Canim dpgumdan sonra olur bence degistirme. Koca gobek olmucaz nasilsa. Ben cok buyuk beden almiycam pijama gecelikleri. S giyoiyorum normalde m alicam.

ayyy oyle mi dersin ki? zaten hepi topu 1 bilemedin 2 gece kalacagiz hastanede ama.. insan tabi yine de tedirgin oluyor acaba kirlenir mi, akar miyiz kokar miyiz. temiz olsun temiz giyinelim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…