2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

canım ben hem pamuk yatak aldım çocuk için, hem de alez aldım nolur nolmaz diye.

kızlar park besıklerın ıcıne nasıl bı yatak aldınız benım aldıgım besıgın ıcınde 5 cm sunger yatak geldı ama kararsız kaldım yeterlı olurmu ortapedık bıseymı alsam

ben 5cm pamuk yatak aldım, pamuk diye endişelenmiştim ilk doğduğunda yumuşak bişeyde boğulabiliyorlarmış diye ama yatak baya sert geldi. Yeni anne arkadaşlarım da pamuk önerdiler ilk doğdukları zaman için, daha sonrasında ortopedik alırım.

Merhaba kızlar. Benim gebelik öncesi de tshım yüksekti ve tedavi görüyordum. Gebelikle birlikte tsh 8lere çıktı.yaklaşık 2 ay önce 2.5 altına düşürmeyi başardık çok şükür Allaha. Ama son kontrolümde ilaçsız 0.45 çıktı sonucum. Doktorum aynen devam et ilacına dedi. 125 mg. ile devam ediyorum yani. Düşük tshın bebeğime olumsuz etkisi olur mu? Operasyon bölgesindeyim. Sokağa çıkamıyoruz. Yardımcı olur musunuz?

canım bu benim ikinci hamileliğim daha önce boş gebelik geçirdim ve hemen kürtaj sonrası kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar. bu hamileliğimde 5. haftada kanama geçirdim iğne yapılmadı ve şimdi 28. haftada yine yapılmadı iğne. doktora sordum gerek olmadığını söyledi sadece tekrar indrect coombs testi yaptı sadece

canım ben hem pamuk yatak aldım çocuk için, hem de alez aldım nolur nolmaz diye.

Canım bizim büyüyen beşik olduğu için içine sünger yatak mecbur aldık 180 cm boyunda. İlerde de kullanır diye.
Şimdi kenarlıklı kısma yatak yaptırmak düşüncesindeyim. Pamuk düşünüyorum ben de. Ne kadara maal oldu size pamuklu yatak? ben bu sokaktaki dükkanlarda yaptırcam hazırı var mı bilmiyorum

Hmmm oyle diyorsa vardir bi bildigi, yinede ustune dus ve sorustur....

Boyutu neydi canım nerden aldın

Kızlar ishal ağrısı gibi bir ağrıyla uğraşıyorum ya çok korkuyom ishal ve ishal ağrısı doğum belirtisi değildir demi? İshal olunca birde bebeğin gelişimi yavaşlıyormuş endişelendim
Bu ağrı bebeği etkiler mi yada rahim kasılmasını

Canım çok geçmiş olsun bebeğe etki ediyomu bilmiyorum ama bol su iç mutlaka ve takip et devam ederse doktoruna Daniş

Kızlar ishal ağrısı gibi bir ağrıyla uğraşıyorum ya çok korkuyom ishal ve ishal ağrısı doğum belirtisi değildir demi? İshal olunca birde bebeğin gelişimi yavaşlıyormuş endişelendim
İyi akşamlar canım ishal gebelikte iyi değilmiş diye okumuştum doğumu tetikler mi bilmiyorum ama bol su iç muz,patates ye canım.birde türk kahvesine limon sıkıp ye.gecmezse doktorumla görüşürsün canım

Canım çok geçmiş olsun bebeğe etki ediyomu bilmiyorum ama bol su iç mutlaka ve takip et devam ederse doktoruna Daniş

Sağolun kızlar. Dinliyorum kendimi dikkatle. Sorun olursa hemen arayacağım doktoru.
Zaten bi halsizlik istahsızlık vardı ben de. Üşüttüm heralde ben. Acil toparlanmak için hareket geçmeli.
Bol vitamin, ıhlamur dinlenme işe yarar inşallah

İyi akşamlar hamişler nasılsınız inşallah herkesler bebişler iyidir.benim sabahtan beridir gecmeyen bi bel ağrım var.sanki adet olacakmışım gibi.bazen oluyordu hemen geciyordu ama bugün çok hafif bu saate kadar devam ediyor

Korkutmak istemem ama ishal doğum habercisi derler. Ben inanmıyorum hiç mi ishal olmaz hamileler yani. Kuru kahve ve nişastalı su tavsiye ederim.

Kızlar doğum şeklini ne zaman söylüyor Dr lar? ://

Doğum şekli muayeneden sonra belli oluyor. Ben de şimdi sordum ama şimdilik bir sorun görünmüyor, aksilik olmazsa normal doğum yaparız dedi. Aksini seçenek olarak görmüyor doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…