- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.321
Kızlar bebişlere alez aldınız mı sıvı geçirmeyen?
İlk zamanlar bezler büyük geldiğinden çok fazla dışına geçiriyor yeğenimde çok yaşadık biz bunu.
Alez olmadan sadece yataklar çok terletiyo birde. Bizim yatak öyle yani. Bebiş yatakları da öyledir heralde.
Ben öyle pamuklu yatak falan yaptırmadım. yün de alerji ihtimali olduğu için yaptırmadım.
kızlar park besıklerın ıcıne nasıl bı yatak aldınız benım aldıgım besıgın ıcınde 5 cm sunger yatak geldı ama kararsız kaldım yeterlı olurmu ortapedık bıseymı alsam
canım bu benim ikinci hamileliğim daha önce boş gebelik geçirdim ve hemen kürtaj sonrası kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar. bu hamileliğimde 5. haftada kanama geçirdim iğne yapılmadı ve şimdi 28. haftada yine yapılmadı iğne. doktora sordum gerek olmadığını söyledi sadece tekrar indrect coombs testi yaptı sadeceCanim benimde ilk gebeligimde kan uyusmazligi ignesi yapilmadim ama hemen dogumdan sonra bebegin kanina bakiyorlar ve sayet bebekte negatifse gerekmiyo igne falan ama bebek pozitif kan gurubundansa 72 saat icinde o igne vuruluyo.... benim kizimda dogumdan hemen bi kac saat sonra igne yaptilarki gelecekteki hamilelikte problem olmasin diye... suan 2. Ciye hamileyim ve 2 defa igne oldum, birincisi erken donemde kanamam oldu acilen yapildi digeride normalde 28. Haftadan sonra mutlaka yapilmali....
ben de anlamadım doktora sordum gerek olmadığını söyledi..Cnm bana ilk gebelikte de 28.haftada yapilmisti bunda da 28.haftada yapılacak sana niye yapılmamış anlayamadim
canım ben hem pamuk yatak aldım çocuk için, hem de alez aldım nolur nolmaz diye.
Canım bizim büyüyen beşik olduğu için içine sünger yatak mecbur aldık 180 cm boyunda. İlerde de kullanır diye.ben 5cm pamuk yatak aldım, pamuk diye endişelenmiştim ilk doğduğunda yumuşak bişeyde boğulabiliyorlarmış diye ama yatak baya sert geldi. Yeni anne arkadaşlarım da pamuk önerdiler ilk doğdukları zaman için, daha sonrasında ortopedik alırım.
Hayır Kanz la anlaşmalı bi mağazadan aldım. Ellerinde tek kalmış.internetten mi aldiniz canim burda oyle ucuz bebek odasi takimlari yok 3500 2800 5000 markali mobilyalar caploonbaa cilek vs gibi ben daha uygunundan bulamadim
Civil de, gitti gidiyor, minico gibi sitelerde
Civil den aldım tşk iyki söyledinkapıda ödemede varmış diğerleri kredi kartı istiyor çünkü 3gün sonra geliyor merci tatlım
Hmmm oyle diyorsa vardir bi bildigi, yinede ustune dus ve sorustur....canım bu benim ikinci hamileliğim daha önce boş gebelik geçirdim ve hemen kürtaj sonrası kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar. bu hamileliğimde 5. haftada kanama geçirdim iğne yapılmadı ve şimdi 28. haftada yine yapılmadı iğne. doktora sordum gerek olmadığını söyledi sadece tekrar indrect coombs testi yaptı sadece
Ay Allahim yaaa senin şu sarı oğlana hastayim benannem on yasindaki yegenime, bebegi tutarken korkmayacak misin o cok kucuk olur diyor. el -cevap! miranda teyzem sismaaaan, kocasi sismaaaaan, kedisi sismaaaan. onlarin bebekleri de sisman olur! benden bile buyuk gelebilir!
Boyutu neydi canım nerden aldınben 5cm pamuk yatak aldım, pamuk diye endişelenmiştim ilk doğduğunda yumuşak bişeyde boğulabiliyorlarmış diye ama yatak baya sert geldi. Yeni anne arkadaşlarım da pamuk önerdiler ilk doğdukları zaman için, daha sonrasında ortopedik alırım.
Canım çok geçmiş olsun bebeğe etki ediyomu bilmiyorum ama bol su iç mutlaka ve takip et devam ederse doktoruna DanişKızlar ishal ağrısı gibi bir ağrıyla uğraşıyorum ya çok korkuyom ishal ve ishal ağrısı doğum belirtisi değildir demi? İshal olunca birde bebeğin gelişimi yavaşlıyormuş endişelendim
Bu ağrı bebeği etkiler mi yada rahim kasılmasını
İyi akşamlar canım ishal gebelikte iyi değilmiş diye okumuştum doğumu tetikler mi bilmiyorum ama bol su iç muz,patates ye canım.birde türk kahvesine limon sıkıp ye.gecmezse doktorumla görüşürsün canımKızlar ishal ağrısı gibi bir ağrıyla uğraşıyorum ya çok korkuyom ishal ve ishal ağrısı doğum belirtisi değildir demi? İshal olunca birde bebeğin gelişimi yavaşlıyormuş endişelendim
Canım çok geçmiş olsun bebeğe etki ediyomu bilmiyorum ama bol su iç mutlaka ve takip et devam ederse doktoruna Daniş
Sağolun kızlar. Dinliyorum kendimi dikkatle. Sorun olursa hemen arayacağım doktoru.İyi akşamlar canım ishal gebelikte iyi değilmiş diye okumuştum doğumu tetikler mi bilmiyorum ama bol su iç muz,patates ye canım.birde türk kahvesine limon sıkıp ye.gecmezse doktorumla görüşürsün canım
Kızlar ishal ağrısı gibi bir ağrıyla uğraşıyorum ya çok korkuyom ishal ve ishal ağrısı doğum belirtisi değildir demi? İshal olunca birde bebeğin gelişimi yavaşlıyormuş endişelendim
Bu ağrı bebeği etkiler mi yada rahim kasılmasını
Kızlar doğum şeklini ne zaman söylüyor Dr lar? ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?