- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.341
Canım benim de sabah vardı dün Yoruldum ondan oldu diye dusundum dinlen biraz benimki dinlenmekle geçti çok sukur seninkide geçer inşallahİyi akşamlar hamişler nasılsınız inşallah herkesler bebişler iyidir.benim sabahtan beridir gecmeyen bi bel ağrım var.sanki adet olacakmışım gibi.bazen oluyordu hemen geciyordu ama bugün çok hafif bu saate kadar devam ediyor
Maşallah sana da kızına daKızlar ben de bugün 1 aydan sonra ilk kez minik kızımı gördüm ama yüzünü açmadı cadıelleriyle gizlenmişti. Her şey yolundaymış çok şükür, haftasıyla uyumlu dedi doktor. 30+5te 1.530 kg olduğunu söyledi. Ben de bir ayda 2 kg almışım
Bugün çokça uzanıp dinlendim ama bi türlü rahatlama olmadı canımcım ilik bi duş alayım umarım seninki gibi gecerCanım benim de sabah vardı dün Yoruldum ondan oldu diye dusundum dinlen biraz benimki dinlenmekle geçti çok sukur seninkide geçer
Maşallah sana da kızına da
Artık büyüdüler de naz yapıyorlar gerçekten yaramazlar benim oglum başından beri bi kere poz vermedi ama
Bugün çokça uzanıp dinlendim ama bi türlü rahatlama olmadı canımcım ilik bi duş alayım umarım seninki gibi gecer
Medela çok iyi kullandimkızlar medela elektrikli pompayı da nette çok övüyorlar onu da göz önünde bulundurun isterseniz.
Benimki kız olsa kesin ben nazlı koyucam adını cinsiyetinden bugüne bi tane doğru düzgün videosu fotoğrafı olmaz mi yok her seferinde onun keyfini bekliyoruz dönsün diye doktor neler neler yapiyo ama dogsunlar bakalim biz neler yapicaz onlaraSağol cnmNazlı koymak lazım adını ama soyadımla birleşince çok komik olur, olmazz sürprizi kaçmasın diye gizleniyorlar
Çok iş yapınca ayakta kalınca oluyor benim de. Bir gece yatıp kalkınca geçiyor
annem on yasindaki yegenime, bebegi tutarken korkmayacak misin o cok kucuk olur diyor. el -cevap! miranda teyzem sismaaaan, kocasi sismaaaaan, kedisi sismaaaan. onlarin bebekleri de sisman olur! benden bile buyuk gelebilir!
Doğunca da sen yüzüne bakmaBenimki kız olsa kesin ben nazlı koyucam adını cinsiyetinden bugüne bi tane doğru düzgün videosu fotoğrafı olmaz mi yok her seferinde onun keyfini bekliyoruz dönsün diye doktor neler neler yapiyo ama dogsunlar bakalim biz neler yapicaz onlara
Mutlaka anne babaya benzer o zaman, doktor demiştir belki de gidişattan belli olur şimdidenDoğru demiş bizede öyle diyo yengem ler ana kalipli baba kalipli çocuk da olur kalipli diye, genlerimizden alacak mecbur çocuklar, dr benim oglana gobekli boyu uzun dedi aynı babasida 9 aylik gibi gobekli, 1.82 boyunda eh kime çekecek
Canım o çok düz gibi geldi bana bak bizimki bu tarz bişey içine koyup komşuya filanda götürürsün.fiyat olarakta aynıI iremerve1990 @yagmurr_damlasi o zaman bi bakayım ben netten kızlar inceliyeyim hazır ayın 15i gelmis kızıma alışveriş yapayım bariana dizi denilenlerin fiyatlarımcok uygun kullanısları nasıl sşzce ? 70 tl falan onlar cunku
Ayy kiyamayiz ama totolar isirilir yanı hak ettilerDoğunca da sen yüzüne bakmaheheh kıyamayız ki onlara
Aslında bu ara hiç iş yapmıyorum arada oluyordu ama kısa sürüyordu bugün hiç rahatlama olmadı canımcım.bu arada maşallah miniğineÇok iş yapınca ayakta kalınca oluyor benim de. Bir gece yatıp kalkınca
Canim öncelikle Allah yardımcınız olsun cidden durumunuza cok üzülüyorumMerhaba kızlar. Benim gebelik öncesi de tshım yüksekti ve tedavi görüyordum. Gebelikle birlikte tsh 8lere çıktı.yaklaşık 2 ay önce 2.5 altına düşürmeyi başardık çok şükür Allaha. Ama son kontrolümde ilaçsız 0.45 çıktı sonucum. Doktorum aynen devam et ilacına dedi. 125 mg. ile devam ediyorum yani. Düşük tshın bebeğime olumsuz etkisi olur mu? Operasyon bölgesindeyim. Sokağa çıkamıyoruz. Yardımcı olur musunuz?
Geçmiş olsun tatlım doğum belirtisi mi bilmem ama hamilelikte ishale dikkat etmek lazım arkadasların söylediği seyleri uygula baktin geçmiyor kesinlikle doktora gitKızlar ishal ağrısı gibi bir ağrıyla uğraşıyorum ya çok korkuyom ishal ve ishal ağrısı doğum belirtisi değildir demi? İshal olunca birde bebeğin gelişimi yavaşlıyormuş endişelendim
Bu ağrı bebeği etkiler mi yada rahim kasılmasını
Ah canım geçmiş olsun o bel ağrıları hepimizi mahvediyor ya sen bol bol dinlen gecmezse dogruca doktora gidersinİyi akşamlar hamişler nasılsınız inşallah herkesler bebişler iyidir.benim sabahtan beridir gecmeyen bi bel ağrım var.sanki adet olacakmışım gibi.bazen oluyordu hemen geciyordu ama bugün çok hafif bu saate kadar devam ediyor
Bak su minik yaramaza yaa büyüdükçe daha bi nazlı oluyorlar sanırımKızlar ben de bugün 1 aydan sonra ilk kez minik kızımı gördüm ama yüzünü açmadı cadıelleriyle gizlenmişti. Her şey yolundaymış çok şükür, haftasıyla uyumlu dedi doktor. 30+5te 1.530 kg olduğunu söyledi. Ben de bir ayda 2 kg almışım
Aslında bu ara hiç iş yapmıyorum arada oluyordu ama kısa sürüyordu bugün hiç rahatlama olmadı canımcım.bu arada maşallah miniğinehersey yolunda
Sağ olun kızlarBak su minik yaramaza yaa büyüdükçe daha bi nazlı oluyorlar sanırımmaşallah canım sağlığı yerindeymis ya gül yüzünü bu seferlik görmesen de olur
Kızlar ishal ağrısı gibi bir ağrıyla uğraşıyorum ya çok korkuyom ishal ve ishal ağrısı doğum belirtisi değildir demi? İshal olunca birde bebeğin gelişimi yavaşlıyormuş endişelendim
Bu ağrı bebeği etkiler mi yada rahim kasılmasını
İnşallah gecer canımAh canım geçmiş olsun o bel ağrıları hepimizi mahvediyor ya sen bol bol dinlen gecmezse dogruca doktora
Tatlım ana kucagı zaten var bu hem oto koltugu olanlardan değil mi ? Onu bebek arabasıyla takım aldım. Ben mutfakta salonda falan yanımda olsun diye bişeyler bakıcamCanım o çok düz gibi geldi bana bak bizimki bu tarz bişey içine koyup komşuya filanda götürürsün.fiyat olarakta aynıEki Görüntüle 1796233
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?