2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım benim de sabah vardı dün Yoruldum ondan oldu diye dusundum dinlen biraz benimki dinlenmekle geçti çok sukur seninkide geçer inşallah

Maşallah sana da kızına da
Artık büyüdüler de naz yapıyorlar gerçekten yaramazlar benim oglum başından beri bi kere poz vermedi ama

Maşallah sana da kızına da
Artık büyüdüler de naz yapıyorlar gerçekten yaramazlar benim oglum başından beri bi kere poz vermedi ama

Sağol cnm Nazlı koymak lazım adını ama soyadımla birleşince çok komik olur, olmazz sürprizi kaçmasın diye gizleniyorlar

Bugün çokça uzanıp dinlendim ama bi türlü rahatlama olmadı canımcım ilik bi duş alayım umarım seninki gibi gecer

Çok iş yapınca ayakta kalınca oluyor benim de. Bir gece yatıp kalkınca geçiyor

Benimki kız olsa kesin ben nazlı koyucam adını cinsiyetinden bugüne bi tane doğru düzgün videosu fotoğrafı olmaz mi yok her seferinde onun keyfini bekliyoruz dönsün diye doktor neler neler yapiyo ama dogsunlar bakalim biz neler yapicaz onlara

annem on yasindaki yegenime, bebegi tutarken korkmayacak misin o cok kucuk olur diyor. el -cevap! miranda teyzem sismaaaan, kocasi sismaaaaan, kedisi sismaaaan. onlarin bebekleri de sisman olur! benden bile buyuk gelebilir!

Doğru demiş bizede öyle diyo yengem ler ana kalipli baba kalipli çocuk da olur kalipli diye, genlerimizden alacak mecbur çocuklar, dr benim oglana gobekli boyu uzun dedi aynı babasida 9 aylik gibi gobekli, 1.82 boyunda eh kime çekecek

Doğunca da sen yüzüne bakma heheh kıyamayız ki onlara

Mutlaka anne babaya benzer o zaman, doktor demiştir belki de gidişattan belli olur şimdiden
miranda_1986 çocuk ne güzel demiş akıllı valla

Canım o çok düz gibi geldi bana bak bizimki bu tarz bişey içine koyup komşuya filanda götürürsün.fiyat olarakta aynı

Canim öncelikle Allah yardımcınız olsun cidden durumunuza cok üzülüyorum doktorun ilaca devam et dediyse bir birldigi vardır herhalde

Geçmiş olsun tatlım doğum belirtisi mi bilmem ama hamilelikte ishale dikkat etmek lazım arkadasların söylediği seyleri uygula baktin geçmiyor kesinlikle doktora git

Ah canım geçmiş olsun o bel ağrıları hepimizi mahvediyor ya sen bol bol dinlen gecmezse dogruca doktora gidersin
Bak su minik yaramaza yaa büyüdükçe daha bi nazlı oluyorlar sanırım maşallah canım sağlığı yerindeymis ya gül yüzünü bu seferlik görmesen de olur

Canim bende de oldu karnim.dun sisti sistj patlicak.gibi oldu. Bugun kontrolum.vardi dr sordum üşutmüssundur dedi. Ihlamur felan ic kendini sicak tut dedi. Ama kasilma duzenli bir bir gevsek bir kasilma olursa hemen gel dedi.

Canım o çok düz gibi geldi bana bak bizimki bu tarz bişey içine koyup komşuya filanda götürürsün.fiyat olarakta aynıEki Görüntüle 1796233
Tatlım ana kucagı zaten var bu hem oto koltugu olanlardan değil mi ? Onu bebek arabasıyla takım aldım. Ben mutfakta salonda falan yanımda olsun diye bişeyler bakıcam

Hayırlı aksamlar kızlar. Sizce emzirme yastığı almalı miyim?ilk çocuğumu emziremedim.bunda o duyguyu yaşamak istiyorum .sizce faydası olurmu?daha doğrusu gerekli bişey mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…