2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Oyle yapmaya calisiyorum camim.cocuklarimdan guc alic
Canım benim öncelikle gercekten senin güçlü anneliğine hayranım.hatta çok özeniyorum keşke az bende de olsa dediğim çok zamanlar oldu.defnemiz için inşallah hersey daha iyi olacak canım.Allah dermansız dert vermesin.onlar cabuk büyüyor toparlanıyorlar.sende biran önce toparlan kızımızı üzme

İnsallah yeterince gucludur canimm

Canim bayagi yükselmiş, yürüyüş yapiyormusun, ben yürüyüşün önemini farkettim, her yemekten sonra 15 20 dk hareket edince düşüyor, birde stres çok etkili, kafana taktikca yukselıyor, ben mesela geçen hafta hergün olcuyodum yüksek çıkıyordu, dr dedi arada bir olc hergün gerek yok düşük çıkıyor şimdide, cok takma ayran su bol tüket ve yürü

Canim benim yaa. Gozlerim doldu yazdiklarinizi okurken.
Hepnizden allah razi olsun insallah.

Allah razi olsun canim dualarinizdan.
Evet daha guclu daha motive olmaliyim. Biran once atmaliyim bu hali ustumden. Hala kipir kipir kizcem gece gunduz. Dunde hep dr lari tekmeledi. Bi rahat birakin der gibi

Bak annesi defne doktorlara bile kafa tutuyor rahat biraksinlar bizim güzel kizimizi bugün daha iyi olacaksin inşallah

neff1316 canım bizde seninle beraber çok üzüldük son duyduklarımız karşısında. Ama yine senle beraber olan inancımız ve gücümüz devam ediyor. Defnemiz yolun çeyreğini yarısını çoktann geçti. İnşallah geri kalan kısmınıda güçlü annesinin ve onu çok seven teyzelerinin inancı ve duasıyla tamamlayacak. Canımsın... Lütfen ümidini kaybetme. Biz anneler herdaim güçlü olmak zorundayız. Seni ve Defnemizi kucaklayıp öpüyorum. Sevgi en iyi ilaçtır

Canım bugün tvde seyrettim tam tersi şekeriniz yükselince dinlenin dedi.bana dahiliyeci ve kadın doğumcu dedi hergğn ölç ve yaz diye onun için mecbur ölçüyorum.bebek için vurunduğum iğnelerde bu kadar yükseltti.yoksa bu kadar yükselmşyodu.yarın doktora gitcem bakalım ne diycek.

Selamlar kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Biz kızımla ve minnak oğlumla beraber istanbuldan gelmek üzere olan anneannemizi bekliyoruz
Bu arada bu sabah babası işe giderken ilk defa ismiyle hitap etti oğlumuza. İlk başlarda lakabı haşhaş tı
Sonra hareketlenip teklemeleri karnımı bamlatmaya başlayınca adı bambam oldu
Uzun süredir ailecek bambam diye seviyorduk kendisini. Ama artık epey büyümüş olmalıki lakaplı bebişlikten, isimli bebişliğe terfi etti. Babasının evden çıkarken ki cümlesi
"Şafak 41 Ali Sencer Bey "

neff1316 . Canim benim cok gecmis olsun insallah saglikla dogucak minik defne rabbim yardimciniz olsun sen icini ferah tut allah cekemiyecegimiz dert vermesin dualarim sizinle olucak

mrb kızlar fırsat bulmusken bi slm vereyim dedim
umarım sizlerde bebişlerde iyidir
takip edemiyorum . yerime baskası verildi iş öğretmeye çaışıyorum . tabi gün sayıyoruz bi taraftanda:) pazartesi de çalışıp sonrasında izne ayrılıp hazırlıklara hız vereceğiz biz
öpüyoruz sizleri oğlıuşumla

28 haftada gittik 1.250 37.5 cm di şuanda 32 1 1600 39.3 cm kan idrar birde nst yapcaz .ayda 1 çağırıyordu 2 haftada 1 gitcez
Benim de bebegim hep 2-3 hafta geriden geliyor. 32+2de 1330 gram geldi. İnsallah durur karnimda ve biraz buyur. Doktorum kan akiminda direnc gördü her hafta takip edecek

Gozunuz aydin canim artik iyice buyuduker bizimkide fasulyelikten terfi etti yavas yavas buyuyolar artik lakaplar yerini isimlere birakicak insallah :)

bende 25 mg eutrox kullaniyorum,son tahlilde benimde tsh degilde digerinden t3 mu t4 degerim miydi tam hatirlayamadim o degerim dusuk cikmis doktorum kullanmana devam et dedi.

Gozunuz aydin canim artik iyice buyuduker bizimkide fasulyelikten terfi etti yavas yavas buyuyolar artik lakaplar yerini isimlere birakicak insallah :)
Saol varol tatlım
Sahi artık iyiden iyiye adam yerine konulmaya başladı bıdıklar
Geçen telefonda babam bile, herzaman bebiş nasıl derken bu sefer "bizim delikanlı napıyor" dedi
Kızımdada küçük hanım nasıl derdi hep. Ayy ayyy epey yol aldık sahiden. Bu arada sen nasıl oldun canım. Son durumlar nedir ?

Kızlar doğum şeklini ne zaman söylüyor Dr lar? ://
ben kilolu oldugum icin hep sezeryandan korktum doktorumda zaten benim icin normalin daha iyi olacagini soyluyor der defasinda ve en basindan sozunu verdi nolursa olsun son ana kadar normali denicem senin nirmal yapmani cok istiyorum,daha cabuk toparlarsin dedi.insallah.normal olur ya bebisim hala ters duruyor biraz kafam ona takiliyor doktorum daha erken doner diyor ama ya donmezse? yani artik hangisi hayirliysa o sekilde dogcak bebisim yeterki sagliklica atlatalim.sutum hemen gelsin bol olsun :)

Canım eve geldiysen patates hasla hem midene iyi gelir hemde keser ishalini ben öyle yapmıştım

Sağğol canım tek seferlik bişeymiş geçti ama istahsızlık hala devam eskiden hevesle kahvaltı yapardım şimdi zorla yapıyorum. Gecede midem hafiften bulandı elma yedim geçti neyseki.

Kızlar benim sol boslugumda ağrı var 1 saattir int baktım bişeyde bulamadım bilgisi olan var mi

Canım gaz ya da üşütmedir. Üşütmeyi hafife alıyoruz ama aslında tüm vücudu etkiliyor. gaz olsa da üşütme olsa da ayaklarını sıcak tut belini de. Benim çoğu zaman hem sol hem sağ tarafım da sancılar oluyo.
insallah canim. ben kendiminkinden ayiramam o kadar cok seviyorum onu.
Ay canım yeğen sevgisi bambaşka. Ben de asla ayıramam kendiminkinden diyorum.
Gözünden yaş gelsin ben de ağlayacak gibi oluyorum. Bazen annesi kızınca ellerine falan vuruyor bak yazarken bile içim acıyo. Ben kötü oluyorum o öyle yapınca :)

Bende oldum iki gündür canm bunları nerden ogreniyosunuzya insanı telaslandirmaktan başka bise değil çok okumamak lazım bazen
Sorma canım ya araştırmaya gelmiyo vallahi neler çıkıyo karşımıza.
Neyseki hemen atlattık ishali de. Çok araştırmak hakkaten bunalıma sokar insanı. Bizim bebişte kalp ve böbrek sorunu varken araştırmaktan kafayı yemiştim neler çıktı karşıma.

Kızlar evini badana boya yaptırcak olan varmı?çok koku olup zararı olurmu acaba.bide ağırlaşmadan yaptıraym kokusu filan iyice gtsn diyorum.off bu temizlik işleride ayrı dert valla

Ben düşündüm ama yaptıramayacağız canım masraflar çok ağır geldi böyle. Aslında boyansın ter termiz olsun demiştim ama olamadı. Sürpriz yapmazlarsa bebişler zamanımız çok havalar da ısınıyo bol bol havalandırırsın evi.

Canım ben yükseldiğini hissedince hareket edilmeli diye biliyorum ama hafif yürüyüş olabilir. Şekeri enerji olarak yakmak adına. Bir de bol su içilmeli sanırım. Ben bazen yükseldiğini hissedince su içiyorum bolca hemen. Ama bu kadarlık bi yükselme bebeği etkilemez sanırım.

Canım sen çok güçlü bi annesin. Kızın da öyle olacak bana kalırsa. Ben nedense defneciğin bize sürpriz yapacağını düşünüyorum. Sen de duymuşsundur neler dedi doktorlar sol eli yok dediler bebeklere ama sapasağlam doğanlar oldu. Ayrıca doktorun çok iyimser ya bizim ki gibi felaket tellalı olsaydı napcaktınız :)
Doktorun seni rahatlatması çok iyi bişey. Sen sakinliğini koru biliyorum çok zor biz de zor şeyler duyduk ne kadar takılmayalım desek te elimizde değildi. Bol bol dua edeceğim sizin için. İnşallah üç hafta sonra gitiğinde defnemiz atağa geçmiş olur ve bol bol kilo almış olur. Sorunları yavaş yavaş düzelir.

Canım benim bi anne olarak bunları duymak çok zor gerçekten ama inşallah defnemiz bunların hepsini asicak bastan biraz cektiricek annesine belli ama Allah in izniyle doğuma kadar atlatır inşallah defnemiz inanıyorum ben o annesi kadar güçlü bir kız

Cok sukur iyiyiz canim dr dan geldik 10 mayis gibi dogumumuz olucak kismetse hanimefendininde keyfi yerindeydi yayilmis uyuyodu yerim ben o minik delikanliyi:) artik buyudu tabi annesi prensiniz delikanli olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…