- 23 Ekim 2015
- 1.199
- 1.216
- 48
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.481
Canım benim öncelikle gercekten senin güçlü anneliğine hayranım.hatta çok özeniyorum keşke az bende de olsa dediğim çok zamanlar oldu.defnemiz için inşallah hersey daha iyi olacak canım.Allah dermansız dert vermesin.onlar cabuk büyüyor toparlanıyorlar.sende biran önce toparlan kızımızı üzmeOyle yapmaya calisiyorum camim.cocuklarimdan guc alic
İnsallah yeterince gucludur canimmneff1316 canim uzulmen cok normal. Ama kucuk operasyonlarla atlatilacak seylermis insallah. Bebekler dogunca daha cabuk buyuyorlar sizde onu sevginizle sutunle cabucak buyutursun. Hersey gecip gider insallah. Bol dua edelim Defnemiz icin. Sen cok guclusun kizinda oyledir eminim
@miranda_1986pambix kızlar benim bugün şekerim çok yükseldi öğlen 224 akşam 184 yemekten 2 saat sonra 1 portakal yedim 1 saat sonra ölçtüm 222 iğneler böyle yaptı ne yesem yükseliyo perşembe doktora gitcem bu kadar yükselmesinin bebeğe zararı olurmuki moralim bozuldu.ankaradayım kendi doktorumada gidince gitcem.doktorum 180i geçerse gel demişti.bu ne diycek bakalım.
Canim benim yaa. Gozlerim doldu yazdiklarinizi okurken.neff1316 tatlım arkadaşların da yazdığı gibi sen bu topiğin güçlü bilinçli annelerindensin hepimize destek oldun biz de sana bu günlerinde elimizden geldiğince destek olucaz bu kadar sürede yavrularımızın öz teyzeleri gibi olduk onun için dua edicez merak etme o küçük bedenler bizden daha güçlü kuzenim daha 20 günlük bile değildi ameliyat olduğunda gazlı bezin içinde getirmişlerdi ameliyat sonrası teyzem de biz de çok üzüldük ama o sanki ameliyat olmamış gibi hemen toparlandı çok şaşırmıştık hepimiz o yüzden canım bebişine güven Allaha dua edelim bu yoldan zararsız sıkıntısız bir an önce çıkarsın sizi
Allah razi olsun canim dualarinizdan.
Evet daha guclu daha motive olmaliyim. Biran once atmaliyim bu hali ustumden. Hala kipir kipir kizcem gece gunduz. Dunde hep dr lari tekmeledi. Bi rahat birakin der gibi
Canım bugün tvde seyrettim tam tersi şekeriniz yükselince dinlenin dedi.bana dahiliyeci ve kadın doğumcu dedi hergğn ölç ve yaz diye onun için mecbur ölçüyorum.bebek için vurunduğum iğnelerde bu kadar yükseltti.yoksa bu kadar yükselmşyodu.yarın doktora gitcem bakalım ne diycek.Canim bayagi yükselmiş, yürüyüş yapiyormusun, ben yürüyüşün önemini farkettim, her yemekten sonra 15 20 dk hareket edince düşüyor, birde stres çok etkili, kafana taktikca yukselıyor, ben mesela geçen hafta hergün olcuyodum yüksek çıkıyordu, dr dedi arada bir olc hergün gerek yok düşük çıkıyor şimdide, cok takma ayran su bol tüket ve yürü
Benim de bebegim hep 2-3 hafta geriden geliyor. 32+2de 1330 gram geldi. İnsallah durur karnimda ve biraz buyur. Doktorum kan akiminda direnc gördü her hafta takip edecek28 haftada gittik 1.250 37.5 cm di şuanda 32 1 1600 39.3 cm kan idrar birde nst yapcaz .ayda 1 çağırıyordu 2 haftada 1 gitcez
Gozunuz aydin canim artik iyice buyuduker bizimkide fasulyelikten terfi etti yavas yavas buyuyolar artik lakaplar yerini isimlere birakicak insallah :)Selamlar kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Biz kızımla ve minnak oğlumla beraber istanbuldan gelmek üzere olan anneannemizi bekliyoruz
Bu arada bu sabah babası işe giderken ilk defa ismiyle hitap etti oğlumuza. İlk başlarda lakabı haşhaş tı
Sonra hareketlenip teklemeleri karnımı bamlatmaya başlayınca adı bambam oldu
Uzun süredir ailecek bambam diye seviyorduk kendisini. Ama artık epey büyümüş olmalıki lakaplı bebişlikten, isimli bebişliğe terfi etti. Babasının evden çıkarken ki cümlesi
"Şafak 41 Ali Sencer Bey "
bende 25 mg eutrox kullaniyorum,son tahlilde benimde tsh degilde digerinden t3 mu t4 degerim miydi tam hatirlayamadim o degerim dusuk cikmis doktorum kullanmana devam et dedi.Merhaba kızlar. Benim gebelik öncesi de tshım yüksekti ve tedavi görüyordum. Gebelikle birlikte tsh 8lere çıktı.yaklaşık 2 ay önce 2.5 altına düşürmeyi başardık çok şükür Allaha. Ama son kontrolümde ilaçsız 0.45 çıktı sonucum. Doktorum aynen devam et ilacına dedi. 125 mg. ile devam ediyorum yani. Düşük tshın bebeğime olumsuz etkisi olur mu? Operasyon bölgesindeyim. Sokağa çıkamıyoruz. Yardımcı olur musunuz?
Saol varol tatlımGozunuz aydin canim artik iyice buyuduker bizimkide fasulyelikten terfi etti yavas yavas buyuyolar artik lakaplar yerini isimlere birakicak insallah :)
ben kilolu oldugum icin hep sezeryandan korktumKızlar doğum şeklini ne zaman söylüyor Dr lar? ://
Bende ayırt edemiyorum sancim tuttu diye eşimi cagirdm bigün eve adam gelene kadar ağrı geçti doktora gittiğimizde sorduk gaz sancısı deyince rahatladimEvet canim öyleymisayırt edemiyorum bazen bi değişik oluyo
Canım eve geldiysen patates hasla hem midene iyi gelir hemde keser ishalini ben öyle yapmıştım
Kızlar benim sol boslugumda ağrı var 1 saattir int baktım bişeyde bulamadım bilgisi olan var mi
Ay canım yeğen sevgisi bambaşka. Ben de asla ayıramam kendiminkinden diyorum.insallah canim. ben kendiminkinden ayiramam o kadar cok seviyorum onu.
Sorma canım ya araştırmaya gelmiyo vallahi neler çıkıyo karşımıza.Bende oldum iki gündür canm bunları nerden ogreniyosunuzya insanı telaslandirmaktan başka bise değil çok okumamak lazım bazen
Kızlar evini badana boya yaptırcak olan varmı?çok koku olup zararı olurmu acaba.bide ağırlaşmadan yaptıraym kokusu filan iyice gtsn diyorum.off bu temizlik işleride ayrı dert valla
@miranda_1986pambix kızlar benim bugün şekerim çok yükseldi öğlen 224 akşam 184 yemekten 2 saat sonra 1 portakal yedim 1 saat sonra ölçtüm 222 iğneler böyle yaptı ne yesem yükseliyo perşembe doktora gitcem bu kadar yükselmesinin bebeğe zararı olurmuki moralim bozuldu.ankaradayım kendi doktorumada gidince gitcem.doktorum 180i geçerse gel demişti.bu ne diycek bakalım.
İyi aksamalr kizlar
Tum gunu dr kontroluyle gecirdik.
Benim icin zor yipratici bigun oldu.
Kizzcem bir ayda nerdeyse hic buyumemis gecen kontrolde yaklasik 400 gr di. Simdi ise 536 gr minighim
Sag bobrek islevini nerdeyse tamamen yitirmis gorunuyor dedi dr.dpgumdan sonra ameliyat kesin gibi gorunuyor bobrek icin. İnsallah dogana kadar kendilighinden kaybolkur. Boylede bir ihtimal var. Birde bagirsaklarini buyume var epeyce hemde. Buda makatta tikaniklik olma ihtimalini gosterirmis. Buda dogumdan sonra anlasilabilcrk bir durummus. İlk kakasini yapip yapamama durumuna gore. Kalpte cok buyuk skinti gormuyoryum artik dedi. Zaten aksam gittigimiz kalp doktoruda oyle dedi. Suan kalpten yana riskli durum yok. Ama dogumdan sonra hemen gorulmesi lazimmis.
Dogumda nelrr yasiycaz ozel bir dr cerrah olmasi lazim mi bisey yapmamiz gerekiyor mu diye sordum. Zaten biz hastaneyi bilgilendiricez bebegin durumu ile ilgili. Dedi. Dr um hastaneye bagli calismiyor bu arada o yuzden sprdum bunlari. Gereken dr lar dpgum aninda bulunucak simdiden bunlari dusunmeyin dedi. Dpgum zamani 26 mayis gorunuyyor ama o zamana kadar bekletmeyiz bebegi dedi.
Sorunlari belli ama suan yapilabilcek bisey yok. Bekliycez. Uc hafta sonra kontrole gidicez.
Bughun biraz daha agir geldi duyduklarim. Sanirim dogum zaamni yaklastigi icin korkularim artti.
Birde cok kucuk nerdeyse buyumemis. Nasil asacak diye dusundum bugun hep tum bu sorunlari.
İnsaallah ana kiz basaricaz diyorum. Ama en kotuyede kendimi hazirliyorum artik kendimi.zor gunlert bekliyor bizi
Canım benim bi anne olarak bunları duymak çok zor gerçekten ama inşallah defnemiz bunların hepsini asicak bastan biraz cektiricek annesine belli ama Allah in izniyle doğuma kadar atlatır inşallah defnemiz inanıyorum ben o annesi kadar güçlü bir kızİyi aksamalr kizlar
Tum gunu dr kontroluyle gecirdik.
Benim icin zor yipratici bigun oldu.
Kizzcem bir ayda nerdeyse hic buyumemis gecen kontrolde yaklasik 400 gr di. Simdi ise 536 gr minighim
Sag bobrek islevini nerdeyse tamamen yitirmis gorunuyor dedi dr.dpgumdan sonra ameliyat kesin gibi gorunuyor bobrek icin. İnsallah dogana kadar kendilighinden kaybolkur. Boylede bir ihtimal var. Birde bagirsaklarini buyume var epeyce hemde. Buda makatta tikaniklik olma ihtimalini gosterirmis. Buda dogumdan sonra anlasilabilcrk bir durummus. İlk kakasini yapip yapamama durumuna gore. Kalpte cok buyuk skinti gormuyoryum artik dedi. Zaten aksam gittigimiz kalp doktoruda oyle dedi. Suan kalpten yana riskli durum yok. Ama dogumdan sonra hemen gorulmesi lazimmis.
Dogumda nelrr yasiycaz ozel bir dr cerrah olmasi lazim mi bisey yapmamiz gerekiyor mu diye sordum. Zaten biz hastaneyi bilgilendiricez bebegin durumu ile ilgili. Dedi. Dr um hastaneye bagli calismiyor bu arada o yuzden sprdum bunlari. Gereken dr lar dpgum aninda bulunucak simdiden bunlari dusunmeyin dedi. Dpgum zamani 26 mayis gorunuyyor ama o zamana kadar bekletmeyiz bebegi dedi.
Sorunlari belli ama suan yapilabilcek bisey yok. Bekliycez. Uc hafta sonra kontrole gidicez.
Bughun biraz daha agir geldi duyduklarim. Sanirim dogum zaamni yaklastigi icin korkularim artti.
Birde cok kucuk nerdeyse buyumemis. Nasil asacak diye dusundum bugun hep tum bu sorunlari.
İnsaallah ana kiz basaricaz diyorum. Ama en kotuyede kendimi hazirliyorum artik kendimi.zor gunlert bekliyor bizi
Cok sukur iyiyiz canim dr dan geldik 10 mayis gibi dogumumuz olucak kismetse hanimefendininde keyfi yerindeydi yayilmis uyuyodu yerim ben o minik delikanliyi:) artik buyudu tabi annesi prensiniz delikanli olcakSaol varol tatlım
Sahi artık iyiden iyiye adam yerine konulmaya başladı bıdıklar
Geçen telefonda babam bile, herzaman bebiş nasıl derken bu sefer "bizim delikanlı napıyor" dedi
Kızımdada küçük hanım nasıl derdi hep. Ayy ayyy epey yol aldık sahiden. Bu arada sen nasıl oldun canım. Son durumlar nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?