- 7 Aralık 2009
- 3.236
- 864
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.521
Bende seni merak ediyodum canım.iyi hadi 32. Haftalardan bahsediyodu doktorun ilk başlarda ama süreyi uzatmış çok sevindim.bebişinede maşallah.Dr dan gelince haber edicem diye soz vermistim kizlar bebisimiz 1300 gr boyu 38cm yani haftasiyla uyumlu cikti muhtemelen normal dogum olucak drumda normali tavsiye etti 10 mayis gibi dogucak rabbim nasip ederse :) yuzunude ilk kez net gorduk hala heycanini yasiyorum :) @mavitepeyagmurr_damlasi @miranda_1986
Oyyyy masallahhhBu arada teyzeleei dun dr gitmistik resim atayim size. Yiirriii elleriniibasinin altina almis uyuyo gunesim.
Eki Görüntüle 1796617
AYY CANIM BENİMDE DOĞUMUM 10 MAYIS OLACAK KISMETSECok sukur iyiyiz canim dr dan geldik 10 mayis gibi dogumumuz olucak kismetse hanimefendininde keyfi yerindeydi yayilmis uyuyodu yerim ben o minik delikanliyi:) artik buyudu tabi annesi prensiniz delikanli olcak
Oyy minnacikmis. Bende sorunlarin bittigini hic olmazsa azaldigini gorurum insallah canim
benim doktorum da bi hareket söyledi gerçekten işe yarıyor dedi@mgul tatlim ordaki doktorlarin hepsiyle gorusmus yapilacak hicbisey yokmus. Tamamen bebegin keyfine bagli beklenicek diyolarmis o hareketler falan nette yazan bi ise yaramaz kendini de bebegi de yorup eziyet etmesin demisler yani sonuc konusup ikna et diyo kayinpederim
@hevinroza canim hareketler hicbiseye yaramiyormus maalesef
Kiz ayni seyler fun bendede olmusdu,hatta dedim benim kereta yol ariyo artik cikmaya calisiyo... oyle bi sertlestirip yer ariyorduki cok korktum...Kizlar nasilsiniz
Biz dun gece hastanelerdeydik. Ntsnin de tadina bakmis olduk. Dun geceden beri kivrandirdi sipa beni. Cok şükür bir sorun çıkmadı. Normalmis artik. Yukari itikleyip zorluyor beni. Sizde durumlar ne var mi bunlari yaşayanlar
Maşallah teyzesi yesin onun elleriniBu arada teyzeleei dun dr gitmistik resim atayim size. Yiirriii elleriniibasinin altina almis uyuyo gunesim.
Eki Görüntüle 1796617
Sevindim canım bisey olmamasına benkmkide geçen uzunca yatmaya çalışıyordu galiba iyice zorladı baktı yatamiyo geri döndü küçük geliyor artık alanları bide oyun oynuyorlar gerçekten içeride kordonlariyla bile oynuyolarmisKizlar nasilsiniz
Biz dun gece hastanelerdeydik. Ntsnin de tadina bakmis olduk. Dun geceden beri kivrandirdi sipa beni. Cok şükür bir sorun çıkmadı. Normalmis artik. Yukari itikleyip zorluyor beni. Sizde durumlar ne var mi bunlari yaşayanlar
Aman yaaa cok tatli bu bayildim. Ya ne kadar beceriklisiniz.NicksizYumurta ve sen kıskanıyorum amaaaaa
Ayyy masallah,de insallah sag salim kucagina alirsin, onemli olan saglikli olmasi .... zaten kritik zamani gectimi allahtan bisey olmaz... benimde erken dogum riskim var ve 34-36 haftayi dort gozle bekliyom, insallah o gunleride gorursem artik rahatlicam.... hergun dua ediyom allahim 34 haftadan once gelmesin diye .... allahima sukurler 32+0 olduk ,2 hafta daha sksa disini oglusum ,ama tam kesin olmasada 38 haftadan once gelcekmis
Bu arada teyzeleei dun dr gitmistik resim atayim size. Yiirriii elleriniibasinin altina almis uyuyo gunesim.
Eki Görüntüle 1796617
Dr dan gelince haber edicem diye soz vermistim kizlar bebisimiz 1300 gr boyu 38cm yani haftasiyla uyumlu cikti muhtemelen normal dogum olucak drumda normali tavsiye etti 10 mayis gibi dogucak rabbim nasip ederse :) yuzunude ilk kez net gorduk hala heycanini yasiyorum :) @mavitepeyagmurr_damlasi @miranda_1986
Benim ki yukari ituklio canim. Gogus altindan bir agri sanci gibi bir sey giriyor. Duramadim artik. Aglayimcada nefes almami zorladi.doktora götürdü artik eşim. Sigmiyorlar artik doğuma kadar boyle sanirimKiz ayni seyler fun bendede olmusdu,hatta dedim benim kereta yol ariyo artik cikmaya calisiyo... oyle bi sertlestirip yer ariyorduki cok korktum...
Yukari yukari kaciyir canim asagi git artik yavas yavas çıkışa alış diyorum ama yok agzimdan cikcak sanki sapsigimSevindim canım bisey olmamasına benkmkide geçen uzunca yatmaya çalışıyordu galiba iyice zorladı baktı yatamiyo geri döndü küçük geliyor artık alanları bide oyun oynuyorlar gerçekten içeride kordonlariyla bile oynuyolarmis
Eveeet yaşasın tavşan kardeşliğisağol cnm senden görünce heveslendim, bizim kızlar tavşan kardeşi olsunlar
Selam canim ben gunlerdir hasta gibiydim ayakta duramiyordum. Bugun kendimi iyi hissedince kendimi temizlige vurdum . Evde ugrasip duruyorum. Anneler ahhh anneler ne cok ihtiyac duyuyoruz onlara. Bizim bebislerimizde bizlere boyle ihtiyac duyacaklar.
Aman yaaa cok tatli bu bayildim. Ya ne kadar beceriklisiniz.NicksizYumurta ve sen kıskanıyorum amaaaaa
Oyy maşallah canım yaaBu arada teyzeleei dun dr gitmistik resim atayim size. Yiirriii elleriniibasinin altina almis uyuyo gunesim.
Eki Görüntüle 1796617
Ben bunu 3le ördüm iyi gibi geldi bana. Şimdi bir de bunun annesini öresim var benim deEveeet yaşasın tavşan kardeşliği
Uzun bacaklı olanlardan yapacağım ama 2,5numara tığ almam gerekiyor 3 sanki ince oldu hava soğuk çıkamadım bi türlü
O tavşan ne hale gelmiştir kim bilircandanotecann bayıldım tavsanina yaa bende çok severim tavşanları hatta 8 yaşından beri yanimdan ayirmadigim tavsanim var hala da benimle yatardı eşim kiskanana kadar ama hala yanımda kirk kere sokuldu diktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?