2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bende seni merak ediyodum canım.iyi hadi 32. Haftalardan bahsediyodu doktorun ilk başlarda ama süreyi uzatmış çok sevindim.bebişinede maşallah.

Kizlar acaba bebisler 35+0 dogarsa yinede kuveze koyarlarmi??? hangi haftadan sonra kuveze alma durumu kalkiyo acaba... bide bu ciger gelisimi 34haftadami yoksa 36 haftadami tamamlaniyo ?

benim doktorum da bi hareket söyledi gerçekten işe yarıyor dedi

Kiz ayni seyler fun bendede olmusdu,hatta dedim benim kereta yol ariyo artik cikmaya calisiyo... oyle bi sertlestirip yer ariyorduki cok korktum...

Sevindim canım bisey olmamasına benkmkide geçen uzunca yatmaya çalışıyordu galiba iyice zorladı baktı yatamiyo geri döndü küçük geliyor artık alanları bide oyun oynuyorlar gerçekten içeride kordonlariyla bile oynuyolarmis

Aman yaaa cok tatli bu bayildim. Ya ne kadar beceriklisiniz. NicksizYumurta ve sen kıskanıyorum amaaaaa

Teşekkür ederim cnm

İnşallah bebeğin acele etmez de biraz daha bekler

Bu arada teyzeleei dun dr gitmistik resim atayim size. Yiirriii ellerinii basinin altina almis uyuyo gunesim.
Eki Görüntüle 1796617

O ne güzel bir duruş maşallah

Maşallah canim demekki bizim kizda o kilolarda felan ayy inşallah normal dogum olur dogum tarihinizde belli olmus hayirlisi ile kilolarini alip normal dogum olarak gelsin

Kiz ayni seyler fun bendede olmusdu,hatta dedim benim kereta yol ariyo artik cikmaya calisiyo... oyle bi sertlestirip yer ariyorduki cok korktum...
Benim ki yukari ituklio canim. Gogus altindan bir agri sanci gibi bir sey giriyor. Duramadim artik. Aglayimcada nefes almami zorladi.doktora götürdü artik eşim. Sigmiyorlar artik doğuma kadar boyle sanirim

Yukari yukari kaciyir canim asagi git artik yavas yavas çıkışa alış diyorum ama yok agzimdan cikcak sanki sapsigim doktor da dedi alis artik diye. Oynasin tekmelesin ama yukati cikmasa ne iyi olur

ay sagol tatlım bi tığ bi ip sen de katıl aramıza

Bu arada teyzeleei dun dr gitmistik resim atayim size. Yiirriii ellerinii basinin altina almis uyuyo gunesim.
Eki Görüntüle 1796617
Oyy maşallah canım yaao ne güzel ne tatlı bi uyuma öyle yaa bayıldımmmm

Eveeet yaşasın tavşan kardeşliği
Uzun bacaklı olanlardan yapacağım ama 2,5numara tığ almam gerekiyor 3 sanki ince oldu hava soğuk çıkamadım bi türlü
Ben bunu 3le ördüm iyi gibi geldi bana. Şimdi bir de bunun annesini öresim var benim de akşamları tek kalıyorum bazen bana da oyalanma oluyor, mutlu eden bir şey Bu arada 2,5 ince olur 3,5 daha kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…