2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canim bebegin hareketlerini takip et mutlaka,birde meyve yeme bir muddet.yemektede porsiyonlarini sadece et ,tavuk veya balik+salata seklinde yap.corba ekmek falan tuketme,gerekirde insulinden korkma canim boyle daha stres yasicaksin.mutlaka danis doktoruna,suan igneden olsa gerek vucut kendi kendine cikariyor sekeri.cok zor bir durum Allah yardimcinolsun canim banada haber et

Dr dan gelince haber edicem diye soz vermistim kizlar bebisimiz 1300 gr boyu 38cm yani haftasiyla uyumlu cikti muhtemelen normal dogum olucak drumda normali tavsiye etti 10 mayis gibi dogucak rabbim nasip ederse :) yuzunude ilk kez net gorduk hala heycanini yasiyorum :) mavitepe @yagmurr_damlasi @miranda_1986

Son düzenleme:
canim Allahtan umit kesilmez.masallah cok sukur sende umidi kesmeyen birisin Allah bu sabrinin mukafatini en guxel sekilde karsina cikarir insaallah.bebisin beslenmesi icin neler yapilabilir acaba.kan akimlari nasil bazen gelisimi geri cikan bebekler icin kan sulandirici veriyorlar her ihtimale karsi.mutlaka yediklerinede dikkat ediyorsundur.insallah kilosunu toparlar.saglik sikintilarini cabucak atlatir.mevlam sag salim sikintisiz sekilde kucagina aldiracak bu guzel mujdeyi duyacagimiz gunde gelicek elbet.Allah yavrularimizi korusun

gözün aydın canm . maşallah miniğine
ama 10 mayıs cok erken değil mi normal dogum için . normalde tahmini dogum tarihini bile geçebiliyor ya
benim 29 mayıs cıkıyor . sezeryan olacak benm doktorum 20 mayısa gün verdi

neff1316 bak demiştim sana benim gorumcem de çok küçük doğdu normal bi bebek boyutuna gelmesi baya bi zaman aldı ama şimdi buyudu de diyet yapiyo Zayıflamak için bebekken de küçüktü ama sadece yıkamakta zorladı kv yı başka bi rahatsızlığı olmadı

Bizim bebisin acelesi var canim igneyle bu zamana kadar geldik normalde 5 aylikken dogum olucakti zar zor tuttuk dr hesabina gore 28 mayis en son tarihimiz zaten 10 mayis gibi normal dogar dedi benim durumuma gore cok normal bir tarih:)

neff1316 tatlım canını sıkma inşallah tek problem defne nin kilosu olur dogumdan sonra herşey yoluna girecek moral bozmak yok bi anne için yaşadığın şeyler çok zor ama bi oglun var savaşçı bi kadınsın çok güçlüsün kızında senin kadar güçlü minnak prenses burda bize sürekli destek verdin zor zamanlarda tatlım bizde senin yanındayız

Ayy ne güzel canim simdiden gözün aydın bol bol keyifli zaman gecirin anneciğinle minicik mercimekler büyüdü kocaman adam ve kız oldular da isimleriyle hitap ediliyorlar eee artık alismak lazim annesi Ali Sencerimiz de alissin ismine dimi

Simdiye kadar zorluklasri biliyormus ama tam idrak edememisim canim. Dun onuda farkedince yipratti fazlaca uzdu beni.
Anne hep guclu olmak zorunda haklisin. Biran once toparlamaliyim kendimi
Canim benim biz hep yanindayiz. Her zaman dertlenince bizlerle paylas. Insan dertlerini paylastikca rahatliyor. Biliyorsun kizimizin göbek adini ben koydum. O bizim zeynamiz olacak.
Birde kilosu icin endise etme belki haftasi geriden geldigi icindir. Onceki haftalarda bizimde cok az artiyordu. Ama biryerden sonra ikiye katlayarak gidiyor nerdeyse belki defnemizde bir anda toparlar.

kızlar npynuz canlar biraz moralim düzeldi şuan için güzel geçiyo eşimden uzaktayım ama buarada bugün canım annemde geliyor çok özledim annemiii
Canim benim cok sevindim moralinim düzelmesineeşinden uzaktasın ama ayni zamanda da o insanlardan da uzaktasın biraz daha idare edin yine biraraya gelirsiniz Allahın izniyle

Cok sukur iyiyiz canim dr dan geldik 10 mayis gibi dogumumuz olucak kismetse hanimefendininde keyfi yerindeydi yayilmis uyuyodu yerim ben o minik delikanliyi:) artik buyudu tabi annesi prensiniz delikanli olcak
Canim neden 3 hafta dogum tarihinden daha once olcakki,yani sezeryanda degil? Bebisin onden gidiyo herhal

kızlar npynuz canlar biraz moralim düzeldi şuan için güzel geçiyo eşimden uzaktayım ama buarada bugün canım annemde geliyor çok özledim annemiii
Selam canim ben gunlerdir hasta gibiydim ayakta duramiyordum. Bugun kendimi iyi hissedince kendimi temizlige vurdum . Evde ugrasip duruyorum. Anneler ahhh anneler ne cok ihtiyac duyuyoruz onlara. Bizim bebislerimizde bizlere boyle ihtiyac duyacaklar.

Hey NicksizYumurta senden aşağı kalacağımı mı sanmıştın he söyle
Eki Görüntüle 1796606
Aman yaaa cok tatli bu bayildim. Ya ne kadar beceriklisiniz. NicksizYumurta ve sen kıskanıyorum amaaaaa

Bizim bebisin acelesi var canim igneyle bu zamana kadar geldik normalde 5 aylikken dogum olucakti zar zor tuttuk dr hesabina gore 28 mayis en son tarihimiz zaten 10 mayis gibi normal dogar dedi benim durumuma gore cok normal bir tarih:)
Ayyy masallah,de insallah sag salim kucagina alirsin, onemli olan saglikli olmasi .... zaten kritik zamani gectimi allahtan bisey olmaz... benimde erken dogum riskim var ve 34-36 haftayi dort gozle bekliyom, insallah o gunleride gorursem artik rahatlicam.... hergun dua ediyom allahim 34 haftadan once gelmesin diye .... allahima sukurler 32+0 olduk ,2 hafta daha sksa disini oglusum ,ama tam kesin olmasada 38 haftadan once gelcekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…