- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.501
canim bebegin hareketlerini takip et mutlaka,birde meyve yeme bir muddet.yemektede porsiyonlarini sadece et ,tavuk veya balik+salata seklinde yap.corba ekmek falan tuketme,gerekirde insulinden korkma canim boyle daha stres yasicaksin.mutlaka danis doktoruna,suan igneden olsa gerek vucut kendi kendine cikariyor sekeri.cok zor bir durum@miranda_1986pambix kızlar benim bugün şekerim çok yükseldi öğlen 224 akşam 184 yemekten 2 saat sonra 1 portakal yedim 1 saat sonra ölçtüm 222 iğneler böyle yaptı ne yesem yükseliyo perşembe doktora gitcem bu kadar yükselmesinin bebeğe zararı olurmuki moralim bozuldu.ankaradayım kendi doktorumada gidince gitcem.doktorum 180i geçerse gel demişti.bu ne diycek bakalım.
canim Allahtan umit kesilmez.masallah cok sukur sende umidi kesmeyen birisin Allah bu sabrinin mukafatini en guxel sekilde karsina cikarir insaallah.bebisin beslenmesi icin neler yapilabilir acaba.kan akimlari nasil bazen gelisimi geri cikan bebekler icin kan sulandirici veriyorlar her ihtimale karsi.mutlaka yediklerinede dikkat ediyorsundur.insallah kilosunu toparlar.saglik sikintilarini cabucak atlatir.mevlam sag salim sikintisiz sekilde kucagina aldiracak bu guzel mujdeyi duyacagimiz gunde gelicek elbet.Allah yavrularimizi korusunİyi aksamalr kizlar
Tum gunu dr kontroluyle gecirdik.
Benim icin zor yipratici bigun oldu.
Kizzcem bir ayda nerdeyse hic buyumemis gecen kontrolde yaklasik 400 gr di. Simdi ise 536 gr minighim
Sag bobrek islevini nerdeyse tamamen yitirmis gorunuyor dedi dr.dpgumdan sonra ameliyat kesin gibi gorunuyor bobrek icin. İnsallah dogana kadar kendilighinden kaybolkur. Boylede bir ihtimal var. Birde bagirsaklarini buyume var epeyce hemde. Buda makatta tikaniklik olma ihtimalini gosterirmis. Buda dogumdan sonra anlasilabilcrk bir durummus. İlk kakasini yapip yapamama durumuna gore. Kalpte cok buyuk skinti gormuyoryum artik dedi. Zaten aksam gittigimiz kalp doktoruda oyle dedi. Suan kalpten yana riskli durum yok. Ama dogumdan sonra hemen gorulmesi lazimmis.
Dogumda nelrr yasiycaz ozel bir dr cerrah olmasi lazim mi bisey yapmamiz gerekiyor mu diye sordum. Zaten biz hastaneyi bilgilendiricez bebegin durumu ile ilgili. Dedi. Dr um hastaneye bagli calismiyor bu arada o yuzden sprdum bunlari. Gereken dr lar dpgum aninda bulunucak simdiden bunlari dusunmeyin dedi. Dpgum zamani 26 mayis gorunuyyor ama o zamana kadar bekletmeyiz bebegi dedi.
Sorunlari belli ama suan yapilabilcek bisey yok. Bekliycez. Uc hafta sonra kontrole gidicez.
Bughun biraz daha agir geldi duyduklarim. Sanirim dogum zaamni yaklastigi icin korkularim artti.
Birde cok kucuk nerdeyse buyumemis. Nasil asacak diye dusundum bugun hep tum bu sorunlari.
İnsaallah ana kiz basaricaz diyorum. Ama en kotuyede kendimi hazirliyorum artik kendimi.zor gunlert bekliyor bizi
Dr dan gelince haber edicem diye soz vermistim kizlar bebisimiz 1300 gr boyu 38cm yani haftasiyla uyumlu cikti muhtemelen normal dogum olucak drumda normali tavsiye etti 10 mayis gibi dogucak rabbim nasip ederse :) yuzunude ilk kez net gorduk hala heycanini yasiyorum :)mavitepe @yagmurr_damlasi
Bizim bebisin acelesi var canim igneyle bu zamana kadar geldik normalde 5 aylikken dogum olucakti zar zor tuttuk dr hesabina gore 28 mayis en son tarihimiz zaten 10 mayis gibi normal dogar dedi benim durumuma gore cok normal bir tarih:)gözün aydın canm . maşallah miniğine
ama 10 mayıs cok erken değil mi normal dogum için . normalde tahmini dogum tarihini bile geçebiliyor ya
benim 29 mayıs cıkıyor . sezeryan olacak benm doktorum 20 mayısa gün verdi
Ayy ne güzel canim simdiden gözün aydın bol bol keyifli zaman gecirin anneciğinleSelamlar kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Biz kızımla ve minnak oğlumla beraber istanbuldan gelmek üzere olan anneannemizi bekliyoruz
Bu arada bu sabah babası işe giderken ilk defa ismiyle hitap etti oğlumuza. İlk başlarda lakabı haşhaş tı
Sonra hareketlenip teklemeleri karnımı bamlatmaya başlayınca adı bambam oldu
Uzun süredir ailecek bambam diye seviyorduk kendisini. Ama artık epey büyümüş olmalıki lakaplı bebişlikten, isimli bebişliğe terfi etti. Babasının evden çıkarken ki cümlesi
"Şafak 41 Ali Sencer Bey "
Canim benim biz hep yanindayiz. Her zaman dertlenince bizlerle paylas. Insan dertlerini paylastikca rahatliyor. Biliyorsun kizimizin göbek adini ben koydum. O bizim zeynamiz olacak.Simdiye kadar zorluklasri biliyormus ama tam idrak edememisim canim. Dun onuda farkedince yipratti fazlaca uzdu beni.
Anne hep guclu olmak zorunda haklisin. Biran once toparlamaliyim kendimi
Ayy cok seker olmus canim ellerine sağlık
Canim benim cok sevindim moralinim düzelmesinekızlar npynuz canlar biraz moralim düzeldi şuan için güzel geçiyo eşimden uzaktayım ama buarada bugün canım annemde geliyor çok özledim annemiii
Ayy cok seker olmus canim ellerine sağlıkaşağı kalmazsın tatlım eksiğin yok fazlan var maşallah
Canim neden 3 hafta dogum tarihinden daha once olcakki,yani sezeryanda degil? Bebisin onden gidiyo herhalCok sukur iyiyiz canim dr dan geldik 10 mayis gibi dogumumuz olucak kismetse hanimefendininde keyfi yerindeydi yayilmis uyuyodu yerim ben o minik delikanliyi:) artik buyudu tabi annesi prensiniz delikanli olcak
Selam canim ben gunlerdir hasta gibiydim ayakta duramiyordum. Bugun kendimi iyi hissedince kendimi temizlige vurdum . Evde ugrasip duruyorum. Anneler ahhh anneler ne cok ihtiyac duyuyoruz onlara. Bizim bebislerimizde bizlere boyle ihtiyac duyacaklar.kızlar npynuz canlar biraz moralim düzeldi şuan için güzel geçiyo eşimden uzaktayım ama buarada bugün canım annemde geliyor çok özledim annemiii
Aman yaaa cok tatli bu bayildim. Ya ne kadar beceriklisiniz.
Ayyy masallah,de insallah sag salim kucagina alirsin, onemli olan saglikli olmasi .... zaten kritik zamani gectimi allahtan bisey olmaz... benimde erken dogum riskim var ve 34-36 haftayi dort gozle bekliyom, insallah o gunleride gorursem artik rahatlicam.... hergun dua ediyom allahim 34 haftadan once gelmesin diye .... allahima sukurler 32+0 olduk ,2 hafta daha sksa disini oglusum ,ama tam kesin olmasada 38 haftadan once gelcekmisBizim bebisin acelesi var canim igneyle bu zamana kadar geldik normalde 5 aylikken dogum olucakti zar zor tuttuk dr hesabina gore 28 mayis en son tarihimiz zaten 10 mayis gibi normal dogar dedi benim durumuma gore cok normal bir tarih:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?