2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim neden 3 hafta dogum tarihinden daha once olcakki,yani sezeryanda degil? Bebisin onden gidiyo herhal
Benim baska sorunlarim var canim erken dogum riskiyle surekli igne oluyorum 5 aylikken suyum geldi o yuzden cok riske atmak istemiyo drlarda bebegimiz normal seyrinde gidiyo cok sukur 18 gun fark olucak eger dedigi gibi 10mayista dogarsa

Canım, evlatlarımız bizden daha güçlü ve kucağına aldığında güçlü, hayata tutunan varlığa sahip olduğun için de sende daha da güçleneceksin. O yüzden kalbini ferah tut. Güzel düşün ki herşey güzel olsun. Rabbim her birimize dayanabileceğimiz dertler ve onlara sabredecek güç verir, yavrukuşun defne ile bu sınavın üstesinden birlikte geçeceğinize eminim. Dualarımdasın inşallah.

Benim baska sorunlarim var canim erken dogum riskiyle surekli igne oluyorum 5 aylikken suyum geldi o yuzden cok riske atmak istemiyo drlarda bebegimiz normal seyrinde gidiyo cok sukur 18 gun
Canım uzun zamandır yoktun çok şükür prenses iyimiş.doğum içinde bekledi yavrucak üzmedi seni.inşallah hepimiz,sağlıcakla alırız kucağımıza

37 haftadan sonra cok buyuk bir sorun kalmio canim icini ferah tut bol bol konus miniginle sabret diye telkinler ver ise yariyo:) benim dr a gore 37 den sonra cok buyuk kilo artisi kritik zamani olmuyo zaten sezeryanida 37 haftada yapiolar cok sorun olsa 40 haftayi tamamlatirlardi

Maşallah canim demekki bizim kizda o kilolarda felan ayy inşallah normal dogum olur dogum tarihinizde belli olmus hayirlisi ile kilolarini alip normal dogum olarak gelsin
Evet canim 100 200 gr oynama olabilir insallah normal istiyorum bende drda tavsiye ederim deyince icim rahatladi bazi dr sezeryan taraftari oluyo diye icten ice korkuyodum:)

kızlar yarın kontrolüm var tam 5 haftadır kızımı görmüyorum çok merak ediyorum ne hale geldi tekmelerden az çok belli ama her şey yolunda mı meraktayım bizimki bana ikidir bir şeyler yapıyor çıkışı zorluyor resmen alttan parmağımı koysam sanki dokunucam öyle hissettiriyor ve o an elim ayağım kesiliyor tansiyonum düşüyor sanki bunun nedenini sorucam dr.a kimileri kasılmadır diyor ama inşallah değildir daha hazır değilim biraz dursun anneye izin versin bakiim

Ben bunu 3le ördüm iyi gibi geldi bana. Şimdi bir de bunun annesini öresim var benim de akşamları tek kalıyorum bazen bana da oyalanma oluyor, mutlu eden bir şey Bu arada 2,5 ince olur 3,5 daha kalın
Aklim karıştı şimdi tığlarda numara büyüdükçe incelmiyor muydu
Nako pırlantayı denemedim bu tığla belki de iyi olur denemekte fayda var
Ben de aksamlari eşim derste olunca yalnız kalıyorum sıkılıyorum cok iyi geliyor böyle seylerle ugrasmak

@mgul canım bizim bu oğluşlar şimdiden dik başlı.hala kafa yukarıda bende neden bu kadar hareketler aşağıda diyorum dönsünler ya böyle hareketlerini bile tam takip edemiyorum

Canımmm yarın güzel prensesin haberlerini bekliyoruz. Hareketler aşağıda ise belki dönmemiştir seninde canım

Alışmışıız işte görmesek hemen merak ediyoruz. Eskiler ne yapıyordu diye düşündüm dün =) hiç hastane yüzü görmeden bebek geliyormuş. Bence düşündüğün gibi değil, o sıradan kasılmalardan biridir, artık oluyor çünkü. Umarım her şey yolundadır.

Tam tersi numara büyüdükçe kalınlaşıyor. Şişlerde de aynı.

Guzel haberlerle gel insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…