- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.541
Normal peluş bi de suratsız ki sorma gitsinO tavşan ne hale gelmiştir kim bilirhala tavşana benziyor mu
Benim baska sorunlarim var canim erken dogum riskiyle surekli igne oluyorum 5 aylikken suyum geldi o yuzden cok riske atmak istemiyo drlarda bebegimiz normal seyrinde gidiyo cok sukur 18 gun fark olucak eger dedigi gibi 10mayista dogarsaCanim neden 3 hafta dogum tarihinden daha once olcakki,yani sezeryanda degil? Bebisin onden gidiyo herhal
İyi aksamalr kizlar
Tum gunu dr kontroluyle gecirdik.
Benim icin zor yipratici bigun oldu.
Kizzcem bir ayda nerdeyse hic buyumemis gecen kontrolde yaklasik 400 gr di. Simdi ise 536 gr minighim
Sag bobrek islevini nerdeyse tamamen yitirmis gorunuyor dedi dr.dpgumdan sonra ameliyat kesin gibi gorunuyor bobrek icin. İnsallah dogana kadar kendilighinden kaybolkur. Boylede bir ihtimal var. Birde bagirsaklarini buyume var epeyce hemde. Buda makatta tikaniklik olma ihtimalini gosterirmis. Buda dogumdan sonra anlasilabilcrk bir durummus. İlk kakasini yapip yapamama durumuna gore. Kalpte cok buyuk skinti gormuyoryum artik dedi. Zaten aksam gittigimiz kalp doktoruda oyle dedi. Suan kalpten yana riskli durum yok. Ama dogumdan sonra hemen gorulmesi lazimmis.
Dogumda nelrr yasiycaz ozel bir dr cerrah olmasi lazim mi bisey yapmamiz gerekiyor mu diye sordum. Zaten biz hastaneyi bilgilendiricez bebegin durumu ile ilgili. Dedi. Dr um hastaneye bagli calismiyor bu arada o yuzden sprdum bunlari. Gereken dr lar dpgum aninda bulunucak simdiden bunlari dusunmeyin dedi. Dpgum zamani 26 mayis gorunuyyor ama o zamana kadar bekletmeyiz bebegi dedi.
Sorunlari belli ama suan yapilabilcek bisey yok. Bekliycez. Uc hafta sonra kontrole gidicez.
Bughun biraz daha agir geldi duyduklarim. Sanirim dogum zaamni yaklastigi icin korkularim artti.
Birde cok kucuk nerdeyse buyumemis. Nasil asacak diye dusundum bugun hep tum bu sorunlari.
İnsaallah ana kiz basaricaz diyorum. Ama en kotuyede kendimi hazirliyorum artik kendimi.zor gunlert bekliyor bizi
Canım uzun zamandır yoktun çok şükür prenses iyimiş.doğum içinde bekledi yavrucak üzmedi seni.inşallah hepimiz,sağlıcakla alırız kucağımızaBenim baska sorunlarim var canim erken dogum riskiyle surekli igne oluyorum 5 aylikken suyum geldi o yuzden cok riske atmak istemiyo drlarda bebegimiz normal seyrinde gidiyo cok sukur 18 gun
37 haftadan sonra cok buyuk bir sorun kalmio canim icini ferah tut bol bol konus miniginle sabret diye telkinler ver ise yariyo:) benim dr a gore 37 den sonra cok buyuk kilo artisi kritik zamani olmuyo zaten sezeryanida 37 haftada yapiolar cok sorun olsa 40 haftayi tamamlatirlardiAyyy masallah,de insallah sag salim kucagina alirsin, onemli olan saglikli olmasi .... zaten kritik zamani gectimi allahtan bisey olmaz... benimde erken dogum riskim var ve 34-36 haftayi dort gozle bekliyom, insallah o gunleride gorursem artik rahatlicam.... hergun dua ediyom allahim 34 haftadan once gelmesin diye .... allahima sukurler 32+0 olduk ,2 hafta daha sksa disini oglusum ,ama tam kesin olmasada 38 haftadan once gelcekmis
Cok saol canim amin hepimiz sag salim kavusalim miniklerimize insallah genelde aksam giriyorum rastlasmamis olabilirzCanım uzun zamandır yoktun çok şükür prenses iyimiş.doğum içinde bekledi yavrucak üzmedi seni.inşallah hepimiz,sağlıcakla alırız kucağımıza
Normal peluş bi de suratsız ki sorma gitsinkulaklar gidik ters dikmisim ama koparsam bi daha dikilmicek şimdi oğluna devredicem
Ayyy maşallah ne tatlı bu prensesBu arada teyzeleei dun dr gitmistik resim atayim size. Yiirriii elleriniibasinin altina almis uyuyo gunesim
Evet canim 100 200 gr oynama olabilir insallah normal istiyorum bende drda tavsiye ederim deyince icim rahatladi bazi dr sezeryan taraftari oluyo diye icten ice korkuyodum:)Maşallah canim demekki bizim kizda o kilolarda felan ayy inşallah normal dogum olur dogum tarihinizde belli olmus hayirlisi ile kilolarini alip normal dogum olarak gelsin
Saglikla dogsunlar insallah canim :)AYY CANIM BENİMDE DOĞUMUM 10 MAYIS OLACAK KISMETSE
Aklim karıştı şimdi tığlarda numara büyüdükçe incelmiyor muyduBen bunu 3le ördüm iyi gibi geldi bana. Şimdi bir de bunun annesini öresim var benim deakşamları tek kalıyorum bazen bana da oyalanma oluyor, mutlu eden bir şey Bu arada 2,5 ince olur 3,5 daha kalın
Canımmm yarın güzel prensesin haberlerini bekliyoruz. Hareketler aşağıda ise belki dönmemiştir seninde canımkızlar yarın kontrolüm var tam 5 haftadır kızımı görmüyorum çok merak ediyorum ne hale geldi tekmelerden az çok belli ama her şey yolunda mı meraktayım bizimki bana ikidir bir şeyler yapıyor çıkışı zorluyor resmen alttan parmağımı koysam sanki dokunucam öyle hissettiriyor ve o an elim ayağım kesiliyor tansiyonum düşüyor sanki bunun nedenini sorucam dr.a kimileri
kızlar yarın kontrolüm var tam 5 haftadır kızımı görmüyorum çok merak ediyorum ne hale geldi tekmelerden az çok belli ama her şey yolunda mı meraktayım bizimki bana ikidir bir şeyler yapıyor çıkışı zorluyor resmen alttan parmağımı koysam sanki dokunucam öyle hissettiriyor ve o an elim ayağım kesiliyor tansiyonum düşüyor sanki bunun nedenini sorucam dr.a kimileri kasılmadır diyor ama inşallah değildir daha hazır değilim biraz dursun anneye izin versin bakiim
Aklim karıştı şimdi tığlarda numara büyüdükçe incelmiyor muydu
Nako pırlantayı denemedim bu tığla belki de iyi olur denemekte fayda var
Ben de aksamlari eşim derste olunca yalnız kalıyorum sıkılıyorum cok iyi geliyor böyle seylerle ugrasmak
Guzel haberlerle gel insallah canimkızlar yarın kontrolüm var tam 5 haftadır kızımı görmüyorum çok merak ediyorum ne hale geldi tekmelerden az çok belli ama her şey yolunda mı meraktayım bizimki bana ikidir bir şeyler yapıyor çıkışı zorluyor resmen alttan parmağımı koysam sanki dokunucam öyle hissettiriyor ve o an elim ayağım kesiliyor tansiyonum düşüyor sanki bunun nedenini sorucam dr.a kimileri kasılmadır diyor ama inşallah değildir daha hazır değilim biraz dursun anneye izin versin bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?