2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bende öyleyim canım aramızda zaten bir gün var dün bütün günü uyuyarak geçirdim.her fırsatta uzanıyorum
Ayy ya ne olucak bu halimiz geçen hafta böyle değildim dinçtim bende dün uyudum hep yattım isim var akşama kadar yapmam lazım ama kalkamiyorum ne olucak işler bilmiyorum

Soldan sağa doğru
0-3-5-21 numara

Güzel haberlerini bekliyoruz canim

Mesajı yataktan yazıyorum canımarada bir kalkıp karnımı doyuruyorum ve hooooop yatağa
Ohh en güzeli bende iki gündür aynısını yapıyorum ama işler batiyo bi yandan da onun sıkıntısı var eşim de çok titiz maalesef kızlar aşırı yanı balık burcu şimdi diyo bu hamilelik bozdu seni

Pamukprncess canım bizim bu oğluşlar şimdiden dik başlı.hala kafa yukarıda bende neden bu kadar hareketler aşağıda diyorum dönsünler ya böyle hareketlerini bile tam takip edemiyorum
Döner mi hiç yaramazlar hala tepemde benimde .. Oğlum ne kadar daha kalacağını dusunuyorsun dıyorum tık yok benimki. Yan gelmiş yatiyo hareketleri sağlı sollu ustte hissediyorum bende tatlim belki donerler ha senin doktor ne diyo peki

Döner mi hiç yaramazlar hala tepemde benimde .. Oğlum ne kadar daha kalacağını dusunuyorsun dıyorum tık yok benimki. Yan gelmiş yatiyo hareketleri sağlı sollu ustte hissediyorum bende tatlim belki donerler
Benimde öyle canım kafası sağda bacaklar aşağıda ben yukarda pek hissetmiyorum.doktorda normal çünkü makat aşağı dedi.ilk doğumu sordu ama kızım dönmüştü.bundan hiç ümitli değilim sanırım doktorda öyle

Ben dantel ve örgü tığı ayrımı olduğunu bilmiyordum neyse burda bunları bulduğuma şükredeyim bari

Pamukprncess Benim kızım da şu an ters duruyor ama doktor daha çok döner dedi, endişe edecek durum yok diye düşünüyorum. İnşallah dönerler son güne kadar
Ben dantel ve örgü tığı ayrımı olduğunu bilmiyordum neyse burda bunları bulduğuma şükredeyim bari

İş dolayısıyla mı ordasınız cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…