- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.581
Biz sizden gerideyiz ama benim oglan da daha donmemis. Gecen gece asagi oyle tekmeliyor ki sanki davula vurur gibi titretiyor@mgul canım bizim bu oğluşlar şimdiden dik başlı.hala kafa yukarıda bende neden bu kadar hareketler aşağıda diyorum dönsünler ya böyle hareketlerini bile tam takip edemiyorum
Ay kolay mı canım hamile halinle iş yapmak. Titizlenmesin bi zahmet. Toplamda kaç kilo aldıysan o kadar ağırlığı ver bakalım sırtına 10dk sonra nasıl pes ediyorOhh en güzeli bende iki gündür aynısını yapıyorum ama işler batiyo bi yandan da onun sıkıntısı var eşim de çok titiz maalesef kızlar aşırı yanı balık burcu şimdi diyo bu hamilelik bozdu seni
Dün aldım bu modeli inşallah güzeldirbide üçlü aldım ama sanki aynı gibi modelleri.
Canım aynen bu durumdayım ben de bu haftanın başından beri.Kızlar ben çok halsizim bu hafta ya kolumu kaldiricak halim yok bol bol uyuyorum hala da uykum var sizde benim gibi misiniz
Arada bi cok sarıyor canım bebiş gelene kadar tadını cikarmak lazımOoohh miss gibi ne güzel
Evet canım uzun süre de burdayız gibi görünüyor@mgul Benim kızım da şu an ters duruyor ama doktor daha çok döner dedi, endişe edecek durum yok diye düşünüyorum. İnşallah dönerler son güne kadar
İş dolayısıyla mı ordasınız cnm
O zaman sendeki 3 numarayla bendeki farklıdır dimi? Ben başka bi yer daha var bi de oraya sorayım bari bi ihtimal bulurum bunlardan
Oyyyy masallahhhnede kibar uyuyo o oyle.... allahim su son gunleride saglicakla gecirip biran once kucagimiza almayi nasip etsin insaaaallllahhh ....
Maşallah teyzesi yesin onun ellerini
Teşekkür ederim cnm
İnşallah bebeğin acele etmez de biraz daha bekler
O ne güzel bir duruşmaşallah
ay sagol tatlım bi tığ bi ip sen de katıl aramıza
Oyy maşallah canım yaao ne güzel ne tatlı bi uyuma öyle yaa bayıldımmmm
Ayyy maşallah ne tatlı bu prenses
Bugün biraz daha iyim canım.dün yine iğnenin etkisindeydim.bugün azaldı canım.yarın doktora gitcem sanada haber veririm tatlım.canim bebegin hareketlerini takip et mutlaka,birde meyve yeme bir muddet.yemektede porsiyonlarini sadece et ,tavuk veya balik+salata seklinde yap.corba ekmek falan tuketme,gerekirde insulinden korkma canim boyle daha stres yasicaksin.mutlaka danis doktoruna,suan igneden olsa gerek vucut kendi kendine cikariyor sekeri.cok zor bir durumAllah yardimcinolsun canim banada haber et
Hiç sorma kendim yapım diyo ona da kiyamiyorum yapsın diye deAy kolay mı canım hamile halinle iş yapmak. Titizlenmesin bi zahmet. Toplamda kaç kilo aldıysan o kadar ağırlığı ver bakalım sırtına 10dk sonra nasıl pes ediyorbenim de ütü yapmam gerekiyor makineye çamaşır atılacak haftasonu yatılı misafirim gelebilirmis ama ben hala yataktayım
Tatlım benim eşimin burcuda balık allahtan o kadar titiz değil sadece dağınıklığı sevmez.ama beni hiç sıkmaz şunu yap bunu yap diye.bende babamı ikna edebilirsem giderken annemide götürcem 1 hafta filan bebeğin hazırlıklarda varya iş çok yardım eder.Ohh en güzeli bende iki gündür aynısını yapıyorum ama işler batiyo bi yandan da onun sıkıntısı var eşim de çok titiz maalesef kızlar aşırı yanı balık burcu şimdi diyo bu hamilelik bozdu seni
Dedim acaba degerlerim mi düştü gercekten ama demek ki hepimizde varCanım aynen bu durumdayım ben de bu haftanın başından beri.
Ama ne yazık ki her şeyi bi kenara bırakıp yatayım diyemiyorum. Evden çalışıyorum biraz destek olmak adına.
Bu nedenle bazı sorumluluklar var.
Gece 12 gibi yatıp gündüz 12 gibi kalkıyorum. Ve buna rağmen gün içinde uykum gelebiliyor.
günlerimiz yakın gibi demekki bu haftalarda olabiliyor.
Birde geceleri çok huzursuzum ben ağrılar sızılar dönememeler derken deliksiz uyku yok belki ondan böyleyim. Sende uyuyamıyorsan deliksiz gün içini etkiliyodur
Ay canım yeğen sevgisi bambaşka. Ben de asla ayıramam kendiminkinden diyorum.
Gözünden yaş gelsin ben de ağlayacak gibi oluyorum. Bazen annesi kızınca ellerine falan vuruyor bak yazarken bile içim acıyo. Ben kötü oluyorum o öyle yapınca :)
r.
Balık burcu çok zor ya gerçekten bizimki de kendim yapım diyo ben birakmiyorum yapma diyorum kendim de yapmıyorum adam da haklı kaliyo işler hepTatlım benim eşimin burcuda balık allahtan o kadar titiz değil sadece dağınıklığı sevmez.ama beni hiç sıkmaz şunu yap bunu yap diye.bende babamı ikna edebilirsem giderken annemide götürcem 1 hafta filan bebeğin hazırlıklarda varya iş çok yardım eder.
neffcim gec olsun guc olmasin demisler. bence zamanla her sey yoluna girecek. bir bakmissin ki "gecmis olacak". tabii ki zor gunler bunlar, ama kendini uzmenin kimseye bir faydasi var mi? hele de defneye! o yuzden moralini yuksek tutmak icin ugrasacaksin. yok oyle ezilmek falan. sen guclu bir annesin. once gogsunu sonra gobegini kabartacaksin :) senin sevgin iyi gelecek o mini mause a. kizin senin sesini duydukca bile gucleniyordur bence. hele bekle bakalim bir ciksin disariya. babasiyla abisiyle bir tanissin. o zaman sIMsiki tutunacak hayata. bu kadar guzel bir ailenin, prensesi olacak. bir bakmassin ki ali kaanin kucucuk ellerini, daha da kucuk eller sarmis. ayyy cok hosuma gitti, oldugunda resmini isterim haberin olsun :)Ayy miranda cimm insallah boyle kolayca olurda biter hersey.
Dun biraz agirliginda ezildigimi hissettim yasadiklarimin. Fazla duygusal hassastim. İnsallah anali kizli guzel gunler gorucez
Öyle canımcım benim kızım olduğu için fazla keyif yapamıyorum okula gönderdikten sonra hemen yatağa atıyorum kendimiArada bi cok sarıyor canım bebiş gelene kadar tadını cikarmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?