2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
@mgul canım bizim bu oğluşlar şimdiden dik başlı.hala kafa yukarıda bende neden bu kadar hareketler aşağıda diyorum dönsünler ya böyle hareketlerini bile tam takip edemiyorum
Biz sizden gerideyiz ama benim oglan da daha donmemis. Gecen gece asagi oyle tekmeliyor ki sanki davula vurur gibi titretiyor

Ay kolay mı canım hamile halinle iş yapmak. Titizlenmesin bi zahmet. Toplamda kaç kilo aldıysan o kadar ağırlığı ver bakalım sırtına 10dk sonra nasıl pes ediyor benim de ütü yapmam gerekiyor makineye çamaşır atılacak haftasonu yatılı misafirim gelebilirmis ama ben hala yataktayım

Dün aldım bu modeli inşallah güzeldirbide üçlü aldım ama sanki aynı gibi modelleri.

BENDE ALDIM PEMBESİNDEN GELDİ BENİMKİDE KIRMIZININDA 3LÜSÜNDEN ALMIŞTIM EVET MODELLERİ AYNI CNM AMA BU 19 TL OLANLARIN KUMAŞLARI DAHA YAZLIK DAHA GÜZEL DURUYO SANKİM ...

Kızlar ben çok halsizim bu hafta ya kolumu kaldiricak halim yok bol bol uyuyorum hala da uykum var sizde benim gibi misiniz
Canım aynen bu durumdayım ben de bu haftanın başından beri.
Ama ne yazık ki her şeyi bi kenara bırakıp yatayım diyemiyorum. Evden çalışıyorum biraz destek olmak adına.
Bu nedenle bazı sorumluluklar var.
Gece 12 gibi yatıp gündüz 12 gibi kalkıyorum. Ve buna rağmen gün içinde uykum gelebiliyor.
günlerimiz yakın gibi demekki bu haftalarda olabiliyor.
Birde geceleri çok huzursuzum ben ağrılar sızılar dönememeler derken deliksiz uyku yok belki ondan böyleyim. Sende uyuyamıyorsan deliksiz gün içini etkiliyodur

Kızlar pamuklu yatak için fiyat aldım.
80*130 ölçülerinde 5 cmlik koza pamuk kullanılarak yapılıyormuş.
Fermuarlı dış kılıf yapacak. Pamuk 3 kilo kullanacak azcık sert olsun demiştim.
Bu şekilde 85 TL fiyat verdiler. Yaptıranlar ya da alanlar normal mi acaba bu fiyat?

Oyyyy masallahhh nede kibar uyuyo o oyle.... allahim su son gunleride saglicakla gecirip biran once kucagimiza almayi nasip etsin insaaaallllahhh ....

Maşallah teyzesi yesin onun ellerini

Teşekkür ederim cnm

İnşallah bebeğin acele etmez de biraz daha bekler

O ne güzel bir duruş maşallah

ay sagol tatlım bi tığ bi ip sen de katıl aramıza

Oyy maşallah canım yaao ne güzel ne tatlı bi uyuma öyle yaa bayıldımmmm

Ayyy maşallah ne tatlı bu prenses

Tesekkur ederiz teyzeleri. Cok cookk öpüyoruz sizleri

Bugün biraz daha iyim canım.dün yine iğnenin etkisindeydim.bugün azaldı canım.yarın doktora gitcem sanada haber veririm tatlım.

Hiç sorma kendim yapım diyo ona da kiyamiyorum yapsın diye de
Yatılı misafir mi yapma gelip gitsinler kim geliyor yatılı hiç çekilmiyo misafir su hamilelikte

Tatlım benim eşimin burcuda balık allahtan o kadar titiz değil sadece dağınıklığı sevmez.ama beni hiç sıkmaz şunu yap bunu yap diye.bende babamı ikna edebilirsem giderken annemide götürcem 1 hafta filan bebeğin hazırlıklarda varya iş çok yardım eder.

Dedim acaba degerlerim mi düştü gercekten ama demek ki hepimizde var
deliksiz uyku haram oldu zaten artık kalk yat kalk yat
Çok güzel evden de destek olman eşine
Bizimde durumlar nanay bebeği bırakıp calisicam böyle giderse hamileyken çalıştırmadı borçlar aldı başını gitti şimdi de tabi ki çalışırsın diyo

oyle sekerim.. insan gozunden sakiniyor. bizimki kucukken cok duserdi. her yani hep morarik, cizik, kan icinde olurdu. ben pesinden alkolle kosar gel yarani temizleyelim diye, onun haberi bile olmazdi. acimiyo acimiyo diye oyuna geri giderdi. insanin eline doguyor, nasil sevmesin!

Balık burcu çok zor ya gerçekten bizimki de kendim yapım diyo ben birakmiyorum yapma diyorum kendim de yapmıyorum adam da haklı kaliyo işler hep
Ohh miss annenin yanında olması bile yeter ya bi yemek yesen anne yemeği ayy ya annen gelince benim yerime de sarıl büyük şans annenin gelmesi ne güzel

selam kızlarrrr ben sabırsızlıkla izine ayrılacağım günü bekliyorum 3 hafta sonra kısmetse izinliyim bu cumartesi çalışabilir raporu alıcam bakalım kaç kilo oldu prensesimiz oldukça yoğunum bu nedenle fazla giremiyorum ama izine ayrıldığımda evden tekrar aranıza katılırım :) herkes iyidir umarım

Ayy miranda cimm insallah boyle kolayca olurda biter hersey.
Dun biraz agirliginda ezildigimi hissettim yasadiklarimin. Fazla duygusal hassastim. İnsallah anali kizli guzel gunler gorucez
neffcim gec olsun guc olmasin demisler. bence zamanla her sey yoluna girecek. bir bakmissin ki "gecmis olacak". tabii ki zor gunler bunlar, ama kendini uzmenin kimseye bir faydasi var mi? hele de defneye! o yuzden moralini yuksek tutmak icin ugrasacaksin. yok oyle ezilmek falan. sen guclu bir annesin. once gogsunu sonra gobegini kabartacaksin :) senin sevgin iyi gelecek o mini mause a. kizin senin sesini duydukca bile gucleniyordur bence. hele bekle bakalim bir ciksin disariya. babasiyla abisiyle bir tanissin. o zaman sIMsiki tutunacak hayata. bu kadar guzel bir ailenin, prensesi olacak. bir bakmassin ki ali kaanin kucucuk ellerini, daha da kucuk eller sarmis. ayyy cok hosuma gitti, oldugunda resmini isterim haberin olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…