2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hiç sorma kendim yapım diyo ona da kiyamiyorum yapsın diye de
Yatılı misafir mi yapma gelip gitsinler kim geliyor yatılı hiç çekilmiyo misafir su hamilelikte
Yapsın canim ya bisey olmaz benimki alıştı artık sağolsun bi bakıyorum aliyor eline supürgeyi hemen bütün evi supuruyor yerleri siliyor ütüye camasira yardım ediyor, yemek konusunda da sıkmıyor cok şükür, sen de alistir bundan sonra iyice agirlasacagiz.
Eltimler gelecekmis canım evleneli 2,5sene oldu hamilelikte ağırladığım yatılı misafiri o 2 senede agırlamadım valla ben de anlamadım neden böyle oldunevresim yıkayıp ütülemekten bıktım
Neyseki geleceklerini tahmin ettigim icin ana yemeği önceden hazırlayıp buzluga attım gelecekleri gün cıkarip pisirecegim bi corba bi pilav salata tamam bi de onunla ugrasmayacagim

BENDE ALDIM PEMBESİNDEN GELDİ BENİMKİDE KIRMIZININDA 3LÜSÜNDEN ALMIŞTIM EVET MODELLERİ AYNI CNM AMA BU 19 TL OLANLARIN KUMAŞLARI DAHA YAZLIK DAHA GÜZEL DURUYO SANKİM ...
İyi çabuk gelmiş senin benimki gelmedi daha canım.incelerken aynı gibi gelmişti zaten ama iyiki aynı renklerini almamışım o zaman.bende 3 lüyü mavi ikiliyide kırmızı aldım.güle güle giyelim inşallah

hayatim benim ilk yaptirdigim seker testi 50 likti. onun bir araligi var. yani burda olcumleri farkli bir birimle aliyorlar, o yuzden tam anlami olmayabilir ama bana 7.8 in altinda yok, 11in ustunde diyabet dediler. benim testim 9.6 cikti. yani 7.8 in ustu ama 11 in alti. doktorum gorunce hemen 75lik ve iki saatlik testten istedi. bu testi yapmadan anlayamayiz, sen arada kalmissin dedi.
o yuzden bence senin ilk bebeginde eger anlayamasalardi 75ligi mutlaka isterlerdi.

ama dedigim gibi bir kac kere glukozun cikti diye hemen seker hastasi olmaz bebek. zaten glukozunu kontrol altina almasan bile seker hastasi olmayabilir. bu sadece bir risk ve biz o riski goze almadigimiz icin diyet ve insulinle glukozu kontrol altina aliyoruz. bana diyetisyenim, eger ki bir iki gun boyunca butun olcumlerin (gunde 4 kere yapiyorum ben) yuksek cikarsa o zaman doktoruna danis. ama arada cikip da inerse ve ozellikle sen bunlarin nedenlerini anlayabiliyorsan (mesela o gun tatli yediysem!) o zaman sorun yok, kontrol gunun gel dedi.

Öyle canımcım benim kızım olduğu için fazla keyif yapamıyorum okula gönderdikten sonra hemen yatağa atıyorum kendimi
O bile yeter insana kuzumben de iyiki çalışmıyorum diyorum ya evlendigim sene cok yogun çalışıyordum iyiki istifa etmisim simdi olsa asla katlanamazdım yatmak daha iyi geliyor bana tembellik alışkanlık yaptı sanırım

Aslında en güzeli yapması bizimki de her pazar temizliyo ama kiyamiyorum ben sanki kendim kolay yapıyorum hiç
İyi o zaman hazır yaptıysanız rahatça atlatirisin inşallah yardım da ederler sana hamilelikte normal çaya gelen misafiri bile gözüm yemiyo almayı valla

Gorunus olarak güzel duruyor canim baktin sikildin degistirirsin ben begendim

Aldım kızlar ya zaten bi sırt çantam bi de spor çantam var . Bu da gelsin begenmezsem iade ederim olmadı bi heves aldım

purplee1 canım valla o kadar araştırdım ki doktorun söylediğinin dışına çıkmak istemiyorum. Çünkü ters bişey yapıp doğumu tetiklemek istemiyorum. Kızım zaten çok şükür iyi beklerim biraz daha inat eder dönmezse yapıcak bişey yok sezeyana razı olurum. Sağsalim vaktinde gelsin yeter ki evlatlarımız ama son dk bile dönen bebişler var bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Senin misafirlerşn beni bile yoruyor. İyi de kuzum düşünmüyorlar mı bu kadın hamile ne işimiz bar diye (!) ay çok hazırlık yapma ne buldularsa o daha onun gelip sana hazırlık yapması lazım yorma kendini Ela Baharımızı da yorma

Canım benimde 29. haftada dönmüştü, erken dönmesi erken doğumu tetikler mi acaba? bide her gören göbeğin ne kadar asağıda doğumun yaklaştı diyip duruyo canımı sıkıyolar. halbuki dr, bebek doğum kanalına girmediği ve ayakta uzun süre kalmadığın sürece sorun yok dedi. sizde durumlar nasıl?

Canım bende bebek beşiği içine yatak yaptırdım, ama ben kuzu yününden 1 kilo koydurtdum. kılıfla birlikte herşey 50 tl tuttu. 3 kilo pamuk fiyatı 85 tl uygun geldi bana. pamuk kalitesi önemli tabi.

Valla güzelim fırsat buldukça uzanıyorum.bide bnm 4.5 yasında oğlum var rahat bırakmıyorki yatayım sabahtan akşamda
Maşallah pasan var demek ki senin ayy teyzesinin yerine op paşayı araları da çok iyi bende öyle düşünüyorum 5 yaş ara çok güzel ya şimdi tam anliyodur kardeşi geliceni
Bunları da teyzemiz almış prensesime ilk maaşıyla hem de çok duygulandım yaa kardes bambaska
Çok guzellermis canım benim ne güzel ya kardeş bambaşka gerçekten

Valla canım yakın olduğuna bakma işine gelmezse yardım etmez yedi kat yabancı misafiri tercih ettiğim olmuştur ben de onun tavrına göre hizmet edeceğim pek kafaya takmiyorum o yüzden

Canım bende 28 de öğrendim döndüğünü belkide daha önce dönmüştü.bebişler doğum kanalına girdikten 3 hafta sonra bile doğum yapanlar var.erken doğumu tetikliceğini sanmıyorum.

Valla bana da yaz bitince bebiş toparlanınca iş yolu görünüyor. Bizim durumlar baya karışık öyle az uz değil borçlar. Yoksa bebeğimi bırakır mıyım hiç
Canım bende bebek beşiği içine yatak yaptırdım, ama ben kuzu yününden 1 kilo koydurtdum. kılıfla birlikte herşey 50 tl tuttu. 3 kilo pamuk fiyatı 85 tl uygun geldi bana. pamuk kalitesi önemli tabi.
İnternete bakınca bana da uygun geldi kaliteli pamukmuş koza pamuğu öyle dediler. Hazır alacağımayaptırıyım bari

Valla canım yakın olduğuna bakma işine gelmezse yardım etmez yedi kat yabancı misafiri tercih ettiğim olmuştur ben de onun tavrına göre hizmet edeceğim pek kafaya takmiyorum o yüzden
Ayy ya gelmesinler böyle insanlar gerçekten haklisin bazen yedi kat el yakınından daha iyi oluyo yani hamile insana gidilmez gidiceksen de herşeyin ucundan tutucaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…