- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.601
Yapsın canim ya bisey olmaz benimki alıştı artık sağolsun bi bakıyorum aliyor eline supürgeyi hemen bütün evi supuruyor yerleri siliyor ütüye camasira yardım ediyor, yemek konusunda da sıkmıyor cok şükür, sen de alistir bundan sonra iyice agirlasacagiz.Hiç sorma kendim yapım diyo ona da kiyamiyorum yapsın diye de
Yatılı misafir mi yapma gelip gitsinler kim geliyor yatılı hiç çekilmiyo misafir su hamilelikte
İyi çabuk gelmiş senin benimki gelmedi daha canım.incelerken aynı gibi gelmişti zaten ama iyiki aynı renklerini almamışım o zaman.bende 3 lüyü mavi ikiliyide kırmızı aldım.güle güle giyelim inşallahBENDE ALDIM PEMBESİNDEN GELDİ BENİMKİDE KIRMIZININDA 3LÜSÜNDEN ALMIŞTIM EVET MODELLERİ AYNI CNM AMA BU 19 TL OLANLARIN KUMAŞLARI DAHA YAZLIK DAHA GÜZEL DURUYO SANKİM ...
hayatim benim ilk yaptirdigim seker testi 50 likti. onun bir araligi var. yani burda olcumleri farkli bir birimle aliyorlar, o yuzden tam anlami olmayabilir ama bana 7.8 in altinda yok, 11in ustunde diyabet dediler. benim testim 9.6 cikti. yani 7.8 in ustu ama 11 in alti. doktorum gorunce hemen 75lik ve iki saatlik testten istedi. bu testi yapmadan anlayamayiz, sen arada kalmissin dedi.Canım ilkinde 50 lik yüklemeyle yok dediler.ama 50 lik tam tanı için yeterli değikmiş.büyük ihtimal ondada vardı diye düşünüyoruz.zaten oda kilolu doğdu.bu doktor 3.5 üstü doğan bebek şeker açısından riskli dedi.
O bile yeter insana kuzumÖyle canımcım benim kızım olduğu için fazla keyif yapamıyorum okula gönderdikten sonra hemen yatağa atıyorum kendimi
Aslında en güzeli yapması bizimki de her pazar temizliyo ama kiyamiyorum ben sanki kendim kolay yapıyorum hiçYapsın canim ya bisey olmaz benimki alıştı artık sağolsun bi bakıyorum aliyor eline supürgeyi hemen bütün evi supuruyor yerleri siliyor ütüye camasira yardım ediyor, yemek konusunda da sıkmıyor cok şükür, sen de alistir bundan sonra iyice agirlasacagiz.
Eltimler gelecekmis canım evleneli 2,5sene oldu hamilelikte ağırladığım yatılı misafiri o 2 senede agırlamadım valla ben de anlamadım neden böyle oldunevresim yıkayıp ütülemekten bıktım
Neyseki geleceklerini tahmin ettigim icin ana yemeği önceden hazırlayıp buzluga attım gelecekleri gün cıkarip pisirecegim bi corba bi pilav salata tamam bi de onunla ugrasmayacagim
Valla güzelim fırsat buldukça uzanıyorum.bide bnm 4.5 yasında oğlum var rahat bırakmıyorki yatayım sabahtan akşamaOhh çok sukur yalnız değilim ama gözlerim kapaniyo ya su an yüzde doksan yatıyoruz demek ki
Gorunus olarak güzel duruyor canim baktin sikildin degistirirsin ben begendim
ben bu çantayı mağazada gördüm ama çok büyük geldi benim için almadım
https://www.google.com.tr/search?q=kraft+anne+bebek+bakım+çantası&biw=1920&bih=985&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjAsvLJ6sTLAhWGkCwKHSPUAgsQ_AUIBigB#imgrc=Ahg18MlhjqhxIM:
bu modeli beğendim ve adlım sonradan daha kullanışlı ve kibar geldi.
Aldım kızlar ya zaten bi sırt çantam bi de spor çantam var . Bu da gelsin begenmezsem iade ederim olmadı bi heves aldımCanım sen antalyada oturuyodun sanırım.eşim pazar günü ordan büyük bi nike outlet mağazasından çanta aldı çok güzel içi çok gözlü ve sağlam tabi.boyutuda büyük.ben başından beri spor çanta araştırıyodum zaten.fiyatıda 47 tl indirim var bak istersen.
Ayyyy inşaallah.bnm oğlum tam babacı benle hiç ilgisi yok.bari kızım bana düşkün olsunŞimdi tv de izledim kız bebekleri 16kat daha fazla annesinin yuzune bakarmış
Senin misafirlerşn beni bile yoruyor. İyi de kuzum düşünmüyorlar mı bu kadın hamile ne işimiz bar diye (!) ay çok hazırlık yapma ne buldularsa o daha onun gelip sana hazırlık yapması lazım yorma kendini Ela Baharımızı da yormaYapsın canim ya bisey olmaz benimki alıştı artık sağolsun bi bakıyorum aliyor eline supürgeyi hemen bütün evi supuruyor yerleri siliyor ütüye camasira yardım ediyor, yemek konusunda da sıkmıyor cok şükür, sen de alistir bundan sonra iyice agirlasacagiz.
Eltimler gelecekmis canım evleneli 2,5sene oldu hamilelikte ağırladığım yatılı misafiri o 2 senede agırlamadım valla ben de anlamadım neden böyle oldunevresim yıkayıp ütülemekten bıktım
Neyseki geleceklerini tahmin ettigim icin ana yemeği önceden hazırlayıp buzluga attım gelecekleri gün cıkarip pisirecegim bi corba bi pilav salata tamam bi de onunla ugrasmayacagim
Benim bıcırık 2 hafta öncesinden dönmüştü oysa ben sezeryan olacağım zaten 2. Doğum sezeryan olduğu için. Döndükten sonra belimdeki baskı arttı o yüzden acele etmeyin kızlar daha vakit çok sonlara doğru dönse daha iyi gibi geliyor bana
Kızlar pamuklu yatak için fiyat aldım.
80*130 ölçülerinde 5 cmlik koza pamuk kullanılarak yapılıyormuş.
Fermuarlı dış kılıf yapacak. Pamuk 3 kilo kullanacak azcık sert olsun demiştim.
Bu şekilde 85 TL fiyat verdiler. Yaptıranlar ya da alanlar normal mi acaba bu fiyat?
Maşallah pasan var demek ki senin ayy teyzesinin yerine op paşayı araları da çok iyi bende öyle düşünüyorum 5 yaş ara çok güzel ya şimdi tam anliyodur kardeşi geliceniValla güzelim fırsat buldukça uzanıyorum.bide bnm 4.5 yasında oğlum var rahat bırakmıyorki yatayım sabahtan akşamda
Çok guzellermis canım benim ne güzel ya kardeş bambaşka gerçektenBunları da teyzemiz almış prensesime ilk maaşıyla hem de çok duygulandım yaa kardes bambaska
Valla canım yakın olduğuna bakma işine gelmezse yardım etmez yedi kat yabancı misafiri tercih ettiğim olmuşturAslında en güzeli yapması bizimki de her pazar temizliyo ama kiyamiyorum ben sanki kendim kolay yapıyorum hiç
İyi o zaman hazır yaptıysanız rahatça atlatirisin inşallah yardım da ederler sana hamilelikte normal çaya gelen misafiri bile gözüm yemiyo almayı valla
Canım bende 28 de öğrendim döndüğünü belkide daha önce dönmüştü.bebişler doğum kanalına girdikten 3 hafta sonra bile doğum yapanlar var.erken doğumu tetikliceğini sanmıyorum.Canım benimde 29. haftada dönmüştü, erken dönmesi erken doğumu tetikler mi acaba? bide her gören göbeğin ne kadar asağıda doğumun yaklaştı diyip duruyo canımı sıkıyolar. halbuki dr, bebek doğum kanalına girmediği ve ayakta uzun süre kalmadığın sürece sorun yok dedi. sizde durumlar nasıl?
Dedim acaba degerlerim mi düştü gercekten ama demek ki hepimizde var
deliksiz uyku haram oldu zaten artık kalk yat kalk yat
Çok güzel evden de destek olman eşine
Bizimde durumlar nanay bebeği bırakıp calisicam böyle giderse hamileyken çalıştırmadı borçlar aldı başını gitti şimdi de tabi ki çalışırsın diyo
İnternete bakınca bana da uygun geldi kaliteli pamukmuş koza pamuğu öyle dediler. Hazır alacağımayaptırıyım bariCanım bende bebek beşiği içine yatak yaptırdım, ama ben kuzu yününden 1 kilo koydurtdum. kılıfla birlikte herşey 50 tl tuttu. 3 kilo pamuk fiyatı 85 tl uygun geldi bana. pamuk kalitesi önemli tabi.
Ayy ya gelmesinler böyle insanlar gerçekten haklisin bazen yedi kat el yakınından daha iyi oluyo yani hamile insana gidilmez gidiceksen de herşeyin ucundan tutucaksinValla canım yakın olduğuna bakma işine gelmezse yardım etmez yedi kat yabancı misafiri tercih ettiğim olmuşturben de onun tavrına göre hizmet edeceğim pek kafaya takmiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?