- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.621
Canimm nasil mutlu etti beni bu yazdiklarinn.Canım ben hastanede çalışıyorum ve bi hastanede yapılabilecek en güzel işlerden birini yapıyorum.. prematüre doğan bebeklere mama hazırlıyorumve sana şunu içtenlikle ve samimiyetimle söylüyorum ki o bebekler normal insanlardan çok daha güçlü oluyorlar ve hayata tutunuyorlar. sen inancını asla kaybetme ve dualarını eksik etme. inanıyorum ki herşeyi atlatıp sağlıklı bir ömür sürecek bebeğin.
Kizlarin kaninda annelik var ondan gucluler belkide canim.insaallah atlatirizCanim uzulme bu kadar biliyorum biz yavrularimiz icin en ufak seyde bile telas ddiyoz.... kizlar erkeklere gore cok daha gucluler,allahin izniyle atlatirsiniz bu zor gunleri.... insallah hersey yoluna girer
tatlım benim kızda 25 de dönmüştü erkenden dönnce aman dedim erken gelme kızım sakın.dedğin gibi göbeğin düşmüş deyip duruyolar arada tedrgın olmuyo dedğilm ama zamanında gelcek ıns kuzularımızCanım benimde 29. haftada dönmüştü, erken dönmesi erken doğumu tetikler mi acaba? bide her gören göbeğin ne kadar asağıda doğumun yaklaştı diyip duruyo canımı sıkıyolar. halbuki dr, bebek doğum kanalına girmediği ve ayakta uzun süre kalmadığın sürece sorun yok dedi. sizde durumlar nasıl?
Yedikelrime cok dikkat ediyorym canim. İnsallah biraz bari faydasi olurCanim ilk önce senin güçlü durman gerek ki minigin senden güç alıp toparlasin, sürekli bebeğe kilo aldiracak şeyler yiyip iç, böbrekler için bol su çok önemli diye biliyorum, kalbinde sıkıntı çıkmamış bak ne güzel, hersey güzel olacak ben inanıyorum
Gucum azalmis benden cikmis gitmis gibi oldum canim. İnaallah cabuk atlatirirm' bu haliCanımneff1316 sen gerçekten güçlü bir annesin kızın da öyle olcak... Biz küçücük bir sorunda yıkılıyoruz sen bu zamana kadar hep dirayetliydin ara da hormonlardan dolayı morallerinin gidip gelmesi normal bence yine azimle bebeğinin güçlü olması için güçleneceksin... Defnecik en güzel şekilde gelecek
Canım bugün tvde seyrettim tam tersi şekeriniz yükselince dinlenin dedi.bana dahiliyeci ve kadın doğumcu dedi hergğn ölç ve yaz diye onun için mecbur ölçüyorum.bebek için vurunduğum iğnelerde bu kadar yükseltti.yoksa bu kadar yükselmşyodu.yarın doktora gitcem bakalım ne diycek.
Birazcik uzdum galiba dunden beri onuda canim. Kafami toplamam lazim biran onceCanım benim öncelikle gercekten senin güçlü anneliğine hayranım.hatta çok özeniyorum keşke az bende de olsa dediğim çok zamanlar oldu.defnemiz için inşallah hersey daha iyi olacak canım.Allah dermansız dert vermesin.onlar cabuk büyüyor toparlanıyorlar.sende biran önce toparlan kızımızı üzme
Benim bi de kordonu boynuna dolanmış tatlimm bizimde zor bir ihtimal ama çok istiyordum normal doğum olsun önce sağlıklı olsun da artikBenimde öyle canım kafası sağda bacaklar aşağıda ben yukarda pek hissetmiyorum.doktorda normal çünkü makat aşağı dedi.ilk doğumu sordu ama kızım dönmüştü.bundan hiç ümitli değilim sanırım doktorda öyle
Cansinizz kuzuumneff1316 canım bizde seninle beraber çok üzüldük son duyduklarımız karşısında. Ama yine senle beraber olan inancımız ve gücümüz devam ediyor. Defnemiz yolun çeyreğini yarısını çoktann geçti. İnşallah geri kalan kısmınıda güçlü annesinin ve onu çok seven teyzelerinin inancı ve duasıyla tamamlayacak. Canımsın... Lütfen ümidini kaybetme. Biz anneler herdaim güçlü olmak zorundayız. Seni ve Defnemizi kucaklayıp öpüyorum. Sevgi en iyi ilaçtır
Canim senin suyun aniden cokmu geldi yoksa azar azarmi? Bende gecen gittimde suyun cok yok dedi ve o zamandan belli surekli sulu akintim var yani akintimi sumu tam bilmiyom... korkuyorum sivi sizmasidir diye.... ondan zaten oglum fazla buyumuyor erken olcak herhalBenim baska sorunlarim var canim erken dogum riskiyle surekli igne oluyorum 5 aylikken suyum geldi o yuzden cok riske atmak istemiyo drlarda bebegimiz normal seyrinde gidiyo cok sukur 18 gun fark olucak eger dedigi gibi 10mayista dogarsa
Yedikelrime cok dikkat ediyorym canim. İnsallah biraz bari faydasi olur
Canim dr mun yaklasimi zaten hep beni motive etti. Cok sakin cok anlayisli bi adam. Tam bir iki cocuk babasi gercekten. Kasigimdaki agrilardan sancilarsan bahsettim. Eger rahatsiz olmazsaniz bi sakincasi yoksa bi attan rahim agzini muayene edelim dedi. 1 dk falan surdu oda. Asla ne sozleriyle ne muayenesiyle rahatsiz etmiyor.Sağğol canım tek seferlik bişeymiş geçti ama istahsızlık hala devam eskiden hevesle kahvaltı yapardım şimdi zorla yapıyorum. Gecede midem hafiften bulandı elma yedim geçti neyseki.
Canım gaz ya da üşütmedir. Üşütmeyi hafife alıyoruz ama aslında tüm vücudu etkiliyor. gaz olsa da üşütme olsa da ayaklarını sıcak tut belini de. Benim çoğu zaman hem sol hem sağ tarafım da sancılar oluyo.
Ay canım yeğen sevgisi bambaşka. Ben de asla ayıramam kendiminkinden diyorum.
Gözünden yaş gelsin ben de ağlayacak gibi oluyorum. Bazen annesi kızınca ellerine falan vuruyor bak yazarken bile içim acıyo. Ben kötü oluyorum o öyle yapınca :)
Sorma canım ya araştırmaya gelmiyo vallahi neler çıkıyo karşımıza.
Neyseki hemen atlattık ishali de. Çok araştırmak hakkaten bunalıma sokar insanı. Bizim bebişte kalp ve böbrek sorunu varken araştırmaktan kafayı yemiştim neler çıktı karşıma.
Ben düşündüm ama yaptıramayacağız canım masraflar çok ağır geldi böyle. Aslında boyansın ter termiz olsun demiştim ama olamadı. Sürpriz yapmazlarsa bebişler zamanımız çok havalar da ısınıyo bol bol havalandırırsın evi.
Canım ben yükseldiğini hissedince hareket edilmeli diye biliyorum ama hafif yürüyüş olabilir. Şekeri enerji olarak yakmak adına. Bir de bol su içilmeli sanırım. Ben bazen yükseldiğini hissedince su içiyorum bolca hemen. Ama bu kadarlık bi yükselme bebeği etkilemez sanırım.
Canım sen çok güçlü bi annesin. Kızın da öyle olacak bana kalırsa. Ben nedense defneciğin bize sürpriz yapacağını düşünüyorum. Sen de duymuşsundur neler dedi doktorlar sol eli yok dediler bebeklere ama sapasağlam doğanlar oldu. Ayrıca doktorun çok iyimser ya bizim ki gibi felaket tellalı olsaydı napcaktınız :)
Doktorun seni rahatlatması çok iyi bişey. Sen sakinliğini koru biliyorum çok zor biz de zor şeyler duyduk ne kadar takılmayalım desek te elimizde değildi. Bol bol dua edeceğim sizin için. İnşallah üç hafta sonra gitiğinde defnemiz atağa geçmiş olur ve bol bol kilo almış olur. Sorunları yavaş yavaş düzelir.
Azcik nazli bizim bebeler tatlim.Canım benim bi anne olarak bunları duymak çok zor gerçekten ama inşallah defnemiz bunların hepsini asicak bastan biraz cektiricek annesine belli ama Allah in izniyle doğuma kadar atlatır inşallah defnemiz inanıyorum ben o annesi kadar güçlü bir kız
Canim bizdeki gelisim geriligi beslenme kaynakli degil. Kordon kan akisi iyi dedi dr um. Sivisida gayet yeterli zaten cok rahat hareketleri dedi.canim Allahtan umit kesilmez.masallah cok sukur sende umidi kesmeyen birisin Allah bu sabrinin mukafatini en guxel sekilde karsina cikarir insaallah.bebisin beslenmesi icin neler yapilabilir acaba.kan akimlari nasil bazen gelisimi geri cikan bebekler icin kan sulandirici veriyorlar her ihtimale karsi.mutlaka yediklerinede dikkat ediyorsundur.insallah kilosunu toparlar.saglik sikintilarini cabucak atlatir.mevlam sag salim sikintisiz sekilde kucagina aldiracak bu guzel mujdeyi duyacagimiz gunde gelicek elbet.Allah yavrularimizi korusun
Bizde nasil elimize alicaz cok minik olucak diyrouz canim. Ama heralde insan onada alisir yeterki saglikli olsunneff1316 bak demiştim sana benim gorumcem de çok küçük doğdu normal bi bebek boyutuna gelmesi baya bi zaman aldı ama şimdi buyudu de diyet yapiyo Zayıflamak için bebekken de küçüktü ama sadece yıkamakta zorladı kv yı başka bi rahatsızlığı olmadı
Bebek doğum kanalına girmediği sürece sıkıntı yok canım ama döndükten sonra artık 36. Haftaya kadar çok yürümemekte fayda var kanala erkenden inmesin diyeCanım benimde 29. haftada dönmüştü, erken dönmesi erken doğumu tetikler mi acaba? bide her gören göbeğin ne kadar asağıda doğumun yaklaştı diyip duruyo canımı sıkıyolar. halbuki dr, bebek doğum kanalına girmediği ve ayakta uzun süre kalmadığın sürece sorun yok dedi. sizde durumlar nasıl?
Ben de aldım hoşuma gittiler arkadaş yıkanınca soluyo demiş ben otuzda attım ama daha düşük atsaymışım sanki :)) biraz sünük gibi geliyolar ama uygun :))Ayy canım çok saol çok uygun fiyatı 2 tane aldım inşallah iyi gelir. L beden aldım ama inş beden dar gelmez bakalım artık şansımıza
Valla canım biz de eşimin kardeşi yüzünden girdik bi işr akıl işi depildi ama basiretimiz bağlandı heralde o anda. Resmen dolandırıldık paramızı zor alıypruz bazen hiç alamıyoruz. Kredi borçlarıyla kala kaldık.sihirlikk ayniyiz desene canım bizimde öyle artık git gide borç artiyo bi de olsun ya çalışır oderiz ne yapalım benim sinirimi bozan şey kendi borcumuz değil kp borcu biz oduyoruz maalesef eşimin ekstra ödemesi çıktığı için aksiyo ödemeleri Rabbim yardımcimiz olsun inşallah yavrularimiz bereketiyle gelir
O zaman sendeki 3 numarayla bendeki farklıdır dimi? Ben başka bi yer daha var bi de oraya sorayım bari bi ihtimal bulurum bunlardan
Sağol cnm her şey bir tığ ve iple başlaramaaa bunlar çookkk cici, ne güzel işler geliyo elinizden @NicksizYumurta ile birlikte. Kıskandım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?