2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
sihirlikk ayniyiz desene canım bizimde öyle artık git gide borç artiyo bi de olsun ya çalışır oderiz ne yapalım benim sinirimi bozan şey kendi borcumuz değil kp borcu biz oduyoruz maalesef eşimin ekstra ödemesi çıktığı için aksiyo ödemeleri Rabbim yardımcimiz olsun inşallah yavrularimiz bereketiyle gelir

Canimm nasil mutlu etti beni bu yazdiklarinn.
İnsallah benim kizimda cok guclu olur

Canim uzulme bu kadar biliyorum biz yavrularimiz icin en ufak seyde bile telas ddiyoz.... kizlar erkeklere gore cok daha gucluler,allahin izniyle atlatirsiniz bu zor gunleri.... insallah hersey yoluna girer
Kizlarin kaninda annelik var ondan gucluler belkide canim.insaallah atlatiriz

tatlım benim kızda 25 de dönmüştü erkenden dönnce aman dedim erken gelme kızım sakın.dedğin gibi göbeğin düşmüş deyip duruyolar arada tedrgın olmuyo dedğilm ama zamanında gelcek ıns kuzularımız

Yedikelrime cok dikkat ediyorym canim. İnsallah biraz bari faydasi olur

Gucum azalmis benden cikmis gitmis gibi oldum canim. İnaallah cabuk atlatirirm' bu hali

Herkesin bünyesi farklıdır belkide, ben kendimi ölçtüm yemekten sonra oturursam yüksek çıkıyor ama yürür hareket edersem düşük çıkıyor. Seninki dediğin gibi o ignelerden de olabilir canım, dr unla görüş o en iyisini bilir biz ne dersek boş

Birazcik uzdum galiba dunden beri onuda canim. Kafami toplamam lazim biran once

Benim bi de kordonu boynuna dolanmış tatlimm bizimde zor bir ihtimal ama çok istiyordum normal doğum olsun önce sağlıklı olsun da artik

Cansinizz kuzuum

Benim baska sorunlarim var canim erken dogum riskiyle surekli igne oluyorum 5 aylikken suyum geldi o yuzden cok riske atmak istemiyo drlarda bebegimiz normal seyrinde gidiyo cok sukur 18 gun fark olucak eger dedigi gibi 10mayista dogarsa
Canim senin suyun aniden cokmu geldi yoksa azar azarmi? Bende gecen gittimde suyun cok yok dedi ve o zamandan belli surekli sulu akintim var yani akintimi sumu tam bilmiyom... korkuyorum sivi sizmasidir diye.... ondan zaten oglum fazla buyumuyor erken olcak herhal

Yedikelrime cok dikkat ediyorym canim. İnsallah biraz bari faydasi olur

Olur inşallah canım, sen artık kendi kilonu felan dusunmeyeceksin, muz süt yoğurt badem fındık ceviz salep dondurma tahin pekmez balık et tavuk bolca ye, minik kizimiz beslensin büyüsün annesi

Canim dr mun yaklasimi zaten hep beni motive etti. Cok sakin cok anlayisli bi adam. Tam bir iki cocuk babasi gercekten. Kasigimdaki agrilardan sancilarsan bahsettim. Eger rahatsiz olmazsaniz bi sakincasi yoksa bi attan rahim agzini muayene edelim dedi. 1 dk falan surdu oda. Asla ne sozleriyle ne muayenesiyle rahatsiz etmiyor.
İnsaallah birden atak yapar canim. Bu kontrolde oyle bisey beklemistim bende olmayincada husrana ugradim iste.

Azcik nazli bizim bebeler tatlim.
İnsallah doguma kadar skintilarimiz azalir

Canim bizdeki gelisim geriligi beslenme kaynakli degil. Kordon kan akisi iyi dedi dr um. Sivisida gayet yeterli zaten cok rahat hareketleri dedi.
Zaten sorunda neden gelisemedigini bulamamis olmamiz.
Buda dogumdan sonra yogun takip ve trestler sonucu ortaya cikicak buyuk ihtimalle. Bir ihtimalde cuce olmasi. O yuzden kucuk kalmasi. Bilinmezlikte zorluyor insani iste canim.

Bizde nasil elimize alicaz cok minik olucak diyrouz canim. Ama heralde insan onada alisir yeterki saglikli olsun

Bebek doğum kanalına girmediği sürece sıkıntı yok canım ama döndükten sonra artık 36. Haftaya kadar çok yürümemekte fayda var kanala erkenden inmesin diye

Ayy canım çok saol çok uygun fiyatı 2 tane aldım inşallah iyi gelir. L beden aldım ama inş beden dar gelmez bakalım artık şansımıza
Ben de aldım hoşuma gittiler arkadaş yıkanınca soluyo demiş ben otuzda attım ama daha düşük atsaymışım sanki :)) biraz sünük gibi geliyolar ama uygun :))

Valla canım biz de eşimin kardeşi yüzünden girdik bi işr akıl işi depildi ama basiretimiz bağlandı heralde o anda. Resmen dolandırıldık paramızı zor alıypruz bazen hiç alamıyoruz. Kredi borçlarıyla kala kaldık.
Elimde bişey olsa borçlansam içim acımazdı. Hayırlısı olsun bebişler berektleriyle gelsin inşallah bu arada ben senin amniyo sonucunu kaçırdım galiba ilk sonuçlar iyiydi noldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…