2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canimm insallah bi kilosu kalir sorun.
Gercekren desteginizi fazlasiyla hissettim.
Heopinizden allah razi olsun

Zeyna min isim annesi
İnsallah canim uc hafta sonra gittigimde katlanmis olur kilocuklari zaten iki kati olsa 1 kilo olabilcek ona bile raziyim

Bu kadar olur desene ikimiz de haybeye borclara kaldık neyse ya inanıyorum ben ödenir geçer bunlarda inşallah yavrularimiz bereket getirecek bize hepimize ikinci sonuçlarım da iyi çıktı sukur canım benim de

Vaktiyle gelsin insallah kucuk adam

Kizlar acaba bebisler 35+0 dogarsa yinede kuveze koyarlarmi??? hangi haftadan sonra kuveze alma durumu kalkiyo acaba... bide bu ciger gelisimi 34haftadami yoksa 36 haftadami tamamlaniyo ?
Canim kendi kendine nefes alma beslenebilme durumuna gore kaliyor kuvezde. İnsallah erken gelmzde gerek kalmaz tum bunlara

Bizde nasil elimize alicaz cok minik olucak diyrouz canim. Ama heralde insan onada alisir yeterki saglikli olsun
Alisirsin tabi canım hem çabuk da buyur defnemiz dualarimiz seninle bak doğuma kadar herseyini toparlicak bugünlerde gecicek ve sen dönüp bakicaksin nasıl da geçmiş diye inşallah bi dahaki kontrole senin her yediğini o yemis olur bütün kilolar ona gider

Kizcemin gucune ihtiyacim var sanirim suanda.
Desteginiz ilac oldu bana canim

Bunları da teyzemiz almış prensesime ilk maaşıyla hem de çok duygulandım yaa kardes bambaska
Ayy canım yaa ne kadar gurur vericiöykümüz güle güle kullansın hepsini bence hatıra olarak sakla teyzen ilk maasiyla almıştı dersin

Ay meshur oldu harbiden benim misafirlerepeydir gelmiyorlardı yine yoğunluk baslayacaga benziyoryok canım artık geçti benden öyle dört dörtlük hizmet 2 cocuk dogurmus biri olarak halden anlasın bi zahmethiiic yoramam kendimi

amaaa bunlar çookkk cici, ne güzel işler geliyo elinizden NicksizYumurta ile birlikte. Kıskandım valla
Tığ ve ip yalnızlığımıza iyi geliyor sanırım canım

Kızlar dağıtmak için bundan yaptırcam karar veremeyenlere fikir olur.
Adeti 1.75 tl
Kokulu taş

Eki Görüntüle 1796755
Cok sekerler canım fiyatı da da iyiymiş Allah keyifle dagitmayı nasip etsin

Ayy ya gelmesinler böyle insanlar gerçekten haklisin bazen yedi kat el yakınından daha iyi oluyo yani hamile insana gidilmez gidiceksen de herşeyin ucundan tutucaksin
Aynen canım gelme de denmiyor iste eşim sürekli benim agırlaştığımdan iş yaparken zorlandığımdan bahsediyor ama pek anlaşılmıyor sanırımneyse bi gelsinler bakalım

Ya bunlar cok gzuel biri banada ogretsin. Veya anneme ogrenebilir mi kolay mi bi onu deyiverin NicksizYumurta
Ay küçük olduğu için örmesi biraz zorladı beni ama elim alışınca daha iyi ve kolayca yapacağımı umuyorum canım. Ben bu youtubedan video izleyerek yaptım

Benim bi de kordonu boynuna dolanmış tatlimm bizimde zor bir ihtimal ama çok istiyordum normal doğum olsun
Canım ben ilk doğumum sezeryandı ve ben istemiştim çünkü normal doğum yapacak kapasite yok bende.o yüzden bu da sezeryan olacak.rahat olmuştu canım sezeryan bile olsa zaten uyanık olacaksın doğumu görmüş olacaksın

Offf icimi erittin canim yaa.

Ben de aynen öyle düşünüyorum canım bu zamana kadar gelen misafirlerime hizmette kusur etmedim ama artık o kadar güçlü değilim otururken bile yoruluyorum

Canim benimde 26.haftada dondu kerata,ve aynen gobegim cok asagida... zaten uzun sure ayakta durunca hemen belim agriyo ve bebek asagiya baski yapio... benimki tarihinden once dogacak ama benimki suyumda az oldugu icin,yani bitek asagida oldugu icin degil...

Ewet canım bi tane paşamız var ewde.sürekli karnımı öpüyor konuşuyor kardesiyle "kızımmm Zeyneppp" deyip duruyor.bakalım doğuncada aynı sewgşyi gösterir inş.öperim tatlım senin yerinede

Kızlar kusura bakmayın herşeyi sizle paylaşıyorum bunu da sorim yam komşumun çocukları var arada bana yollar ama öyle samimi degiliz iki kere anca gorusmusuzdur çocukları seviyorum onlar da beni seviyo ama ben olsam yollayamam çocuklarımi ona ve bazen bunaliyorum çocuklar gitmek bilmiyo gelince aslında hiç yaramaz değiller bugünde 5den beri kızı bende şimdi oğlu da geldi

Amin canim aynen gule gule giyelim gelmedimi hala ben denedim bile bu ikilinin mali daha iyi gibime geldi biraz ince daha yazlik gibi )yakindanda cektim

Eklentiler

• 2016-03-16 18.38.07.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 70
  • 2016-03-16 18.37.27.webp
    11 KB · Görüntüleme: 66
  • 2016-03-16 18.36.25.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 83
  • 2016-03-16 18.35.47.webp
    9 KB · Görüntüleme: 66
  • 2016-03-16 18.45.38.webp
    14 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…