- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.641
Canimm insallah bi kilosu kalir sorun.neff1316 tatlım canını sıkma inşallah tek problem defne nin kilosu olur dogumdan sonra herşey yoluna girecek moral bozmak yok bi anne için yaşadığın şeyler çok zor ama bi oglun var savaşçı bi kadınsın çok güçlüsün kızında senin kadar güçlü minnak prenses burda bize sürekli destek verdin zor zamanlarda tatlım bizde senin yanındayız
Zeyna min isim annesiCanim benim biz hep yanindayiz. Her zaman dertlenince bizlerle paylas. Insan dertlerini paylastikca rahatliyor. Biliyorsun kizimizin göbek adini ben koydum. O bizim zeynamiz olacak.
Birde kilosu icin endise etme belki haftasi geriden geldigi icindir. Onceki haftalarda bizimde cok az artiyordu. Ama biryerden sonra ikiye katlayarak gidiyor nerdeyse belki defnemizde bir anda toparlar.
Bu kadar olur desene ikimiz de haybeye borclara kaldık neyse ya inanıyorum ben ödenir geçer bunlarda inşallah yavrularimiz bereket getirecek bize hepimize ikinci sonuçlarım da iyi çıktı sukur canım benim deValla canım biz de eşimin kardeşi yüzünden girdik bi işr akıl işi depildi ama basiretimiz bağlandı heralde o anda. Resmen dolandırıldık paramızı zor alıypruz bazen hiç alamıyoruz. Kredi borçlarıyla kala kaldık.
Elimde bişey olsa borçlansam içim acımazdı. Hayırlısı olsun bebişler berektleriyle gelsin inşallah bu arada ben senin amniyo sonucunu kaçırdım galiba ilk sonuçlar iyiydi noldu acaba
Ya bunlar cok gzuel biri banada ogretsin. Veya anneme ogrenebilir mi kolay mi bi onu deyiverin
Vaktiyle gelsin insallah kucuk adamAyyy masallah,de insallah sag salim kucagina alirsin, onemli olan saglikli olmasi .... zaten kritik zamani gectimi allahtan bisey olmaz... benimde erken dogum riskim var ve 34-36 haftayi dort gozle bekliyom, insallah o gunleride gorursem artik rahatlicam.... hergun dua ediyom allahim 34 haftadan once gelmesin diye .... allahima sukurler 32+0 olduk ,2 hafta daha sksa disini oglusum ,ama tam kesin olmasada 38 haftadan once gelcekmis
Canim kendi kendine nefes alma beslenebilme durumuna gore kaliyor kuvezde. İnsallah erken gelmzde gerek kalmaz tum bunlaraKizlar acaba bebisler 35+0 dogarsa yinede kuveze koyarlarmi???hangi haftadan sonra kuveze alma durumu kalkiyo acaba... bide bu ciger gelisimi 34haftadami yoksa 36 haftadami tamamlaniyo ?
Ayy dimi yaa oyuncak bebek gibi suslucem ben daha kizcemi. Oglum elinden tutup oyunlar oynucak onumlaTabi ki de olacak ona guzel kıyafetler giydirip saçına birbirinden güzel saç bantları takip geleceğin günleri düşün güzel günler bizi bekliyor
Alisirsin tabi canım hem çabuk da buyur defnemiz dualarimiz seninle bak doğuma kadar herseyini toparlicak bugünlerde gecicek ve sen dönüp bakicaksin nasıl da geçmiş diye inşallah bi dahaki kontrole senin her yediğini o yemis olur bütün kilolar ona giderBizde nasil elimize alicaz cok minik olucak diyrouz canim. Ama heralde insan onada alisir yeterki saglikli olsun
Tekniğini anladıktan sonra zor değil, biraz ayrıntıları var ama yapılmaz diye bir şey yokYa bunlar cok gzuel biri banada ogretsin. Veya anneme ogrenebilir mi kolay mi bi onu deyiverinNicksizYumurta
Kizcemin gucune ihtiyacim var sanirim suanda.Canım, evlatlarımız bizden daha güçlü ve kucağına aldığında güçlü, hayata tutunan varlığa sahip olduğun için de sende daha da güçleneceksin. O yüzden kalbini ferah tut. Güzel düşün ki herşey güzel olsun. Rabbim her birimize dayanabileceğimiz dertler ve onlara sabredecek güç verir, yavrukuşun defne ile bu sınavın üstesinden birlikte geçeceğinize eminim. Dualarımdasın inşallah.
Ayy canım yaa ne kadar gurur vericiBunları da teyzemiz almış prensesime ilk maaşıyla hem de çok duygulandım yaa kardes bambaska
Ay meshur oldu harbiden benim misafirlerSenin misafirlerşn beni bile yoruyor. İyi de kuzum düşünmüyorlar mı bu kadın hamile ne işimiz bar diye (!) ay çok hazırlık yapma ne buldularsa o daha onun gelip sana hazırlık yapması lazım yorma kendini Ela Baharımızı da yorma
Tığ ve ip yalnızlığımıza iyi geliyor sanırım canımamaaa bunlar çookkk cici, ne güzel işler geliyo elinizdenNicksizYumurta ile birlikte. Kıskandım valla
Cok sekerler canım fiyatı da da iyiymiş Allah keyifle dagitmayı nasip etsinKızlar dağıtmak için bundan yaptırcam karar veremeyenlere fikir olur.
Adeti 1.75 tl
Kokulu taş
Eki Görüntüle 1796755
Aynen canım gelme de denmiyor iste eşim sürekli benim agırlaştığımdan iş yaparken zorlandığımdan bahsediyor ama pek anlaşılmıyor sanırımAyy ya gelmesinler böyle insanlar gerçekten haklisin bazen yedi kat el yakınından daha iyi oluyo yani hamile insana gidilmez gidiceksen de herşeyin ucundan tutucaksin
Ay küçük olduğu için örmesi biraz zorladı beni ama elim alışınca daha iyi ve kolayca yapacağımı umuyorum canım. Ben bu youtubedan video izleyerek yaptımYa bunlar cok gzuel biri banada ogretsin. Veya anneme ogrenebilir mi kolay mi bi onu deyiverinNicksizYumurta
Canım ben ilk doğumum sezeryandı ve ben istemiştim çünkü normal doğum yapacak kapasite yok bende.o yüzden bu da sezeryan olacak.rahat olmuştu canım sezeryan bile olsa zaten uyanık olacaksın doğumu görmüş olacaksınBenim bi de kordonu boynuna dolanmış tatlimm bizimde zor bir ihtimal ama çok istiyordum normal doğum olsun
Offf icimi erittin canim yaa.neffcim gec olsun guc olmasin demisler. bence zamanla her sey yoluna girecek. bir bakmissin ki "gecmis olacak". tabii ki zor gunler bunlar, ama kendini uzmenin kimseye bir faydasi var mi? hele de defneye! o yuzden moralini yuksek tutmak icin ugrasacaksin. yok oyle ezilmek falan. sen guclu bir annesin. once gogsunu sonra gobegini kabartacaksin :) senin sevgin iyi gelecek o mini mause a. kizin senin sesini duydukca bile gucleniyordur bence. hele bekle bakalim bir ciksin disariya. babasiyla abisiyle bir tanissin. o zaman sIMsiki tutunacak hayata. bu kadar guzel bir ailenin, prensesi olacak. bir bakmassin ki ali kaanin kucucuk ellerini, daha da kucuk eller sarmis. ayyy cok hosuma gitti, oldugunda resmini isterim haberin olsun :)
Ben de aynen öyle düşünüyorum canım bu zamana kadar gelen misafirlerime hizmette kusur etmedim ama artık o kadar güçlü değilim otururken bile yoruluyorumsihirlikk çok şeker ve iyiymiş taşların fiyatı, nerede yaptıracaksın?
NicksizYumurta valla hiç de öyle çok hazırlık yapma, akşam olunca olan sana oluyor bel ağrıları vs. halden anlasınlar..
Canim benimde 26.haftada dondu kerata,ve aynen gobegim cok asagida... zaten uzun sure ayakta durunca hemen belim agriyo ve bebek asagiya baski yapio... benimki tarihinden once dogacak ama benimki suyumda az oldugu icin,yani bitek asagida oldugu icin degil...Canım benimde 29. haftada dönmüştü, erken dönmesi erken doğumu tetikler mi acaba? bide her gören göbeğin ne kadar asağıda doğumun yaklaştı diyip duruyo canımı sıkıyolar. halbuki dr, bebek doğum kanalına girmediği ve ayakta uzun süre kalmadığın sürece sorun yok dedi. sizde durumlar nasıl?
Evet ya ayakta dursak bir türlü otursak başka türlü =) çok oturunca da ayağa zor kalkıyorumBen de aynen öyle düşünüyorum canım bu zamana kadar gelen misafirlerime hizmette kusur etmedim ama artık o kadar güçlü değilim otururken bile yoruluyorum
Ewet canım bi tane paşamız var ewde.sürekli karnımı öpüyor konuşuyor kardesiyle "kızımmm Zeyneppp" deyip duruyor.bakalım doğuncada aynı sewgşyi gösterir inş.öperim tatlım senin yerinedeMaşallah pasan var demek ki senin ayy teyzesinin yerine op paşayı araları da çok iyi bende öyle düşünüyorum 5 yaş ara çok güzel ya şimdi tam anliyodur kardeşi geliceni
Çok guzellermis canım benim ne güzel ya kardeş bambaşka gerçekten
İyi çabuk gelmiş senin benimki gelmedi daha canım.incelerken aynı gibi gelmişti zaten ama iyiki aynı renklerini almamışım o zaman.bende 3 lüyü mavi ikiliyide kırmızı aldım.güle güle giyelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?