2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canimm nasil mutlu etti beni bu yazdiklarinn.
İnsallah benim kizimda cok guclu olur
Tatlım sen çok güçlü bir kadınsın ben hep bunu gördüm sende ve Defne bebekte en az senin kadar güçlü inan bana Rabbim o kadar büyükkü senin bu güçlü anne duygularını görüyor ona sığın inancını yitirme. Ne hikayeler var ne bebekler hayata sımsıkı tutunmuş benim yakınlarımın bebekleri de buna dahil. Kızını ve seni çok güzel bi hayat bekliyor Allahın izniyle. Benim bi yakınımın kızı o kadar küçüktü ki kırlentle tutuyorduk onu ellemeye kıyamıyorduk. Ama azimle öyle bir toparlandı ki yaşına girdiğinde akranlarıyla aradaki farkı kapattı şimdi okula başladı. Sen pozitif düşünmeye ve kızına inanmaya devam et. Dualarımız senin ve prensesinle birlikte. Onlar bize Allahın birer emaneti

Ewet canım bi tane paşamız var ewde.sürekli karnımı öpüyor konuşuyor kardesiyle "kızımmm Zeyneppp" deyip duruyor.bakalım doğuncada aynı sewgşyi gösterir inş.öperim tatlım senin yerinede
Eminim gösterir canım benim aynı sevgiyi maşallah paşaya ne güzel seviyomus öyle kardeşini

Amin canim aynen gule gule giyelim gelmedimi hala ben denedim bile bu ikilinin mali daha iyi gibime geldi biraz ince daha yazlik gibi )yakindanda cektim
Bende alicam pijamalarim kucuk gelmeye basladi . Kac kilosun boyun kac kac beden aldin merak ettim onangore alayim kirmizi 2li alicam bende

Canım bence bi bahane bulup yolla . Duşa giricem falan de senin de bi hayatın var çok samimi olsan bile onca saat bırakılmaz el insaf bir de halsizim diyorsun. Düşüncesiz insanlar beni deli ediyor vallahi

Amin canim aynen gule gule giyelim gelmedimi hala ben denedim bile bu ikilinin mali daha iyi gibime geldi biraz ince daha yazlik gibi )yakindanda cektim
Çok tatlı olmuşsunuz bebişle çok yakışmış canımyarın elimde olur heralde bu kargolar sinir ediyor inadın şubeye gelmiş bekliyor.evet çok güzelmiş yeride.

Canım bence bi bahane bulup yolla . Duşa giricem falan de senin de bi hayatın var çok samimi olsan bile onca saat bırakılmaz el insaf bir de halsizim diyorsun. Düşüncesiz insanlar beni deli ediyor vallahi
Valla canım oturuyorlar kendi kendilerine ama kaç saat oldu bizdeler gitmeyin desem hiç gitmicekler

Ben şimdi annemin yanındayım tatlım.dönüştede beraber gidelim diyorum 3 hafta kalmış olcam ben.1 haftada sen kal diyorum.babam ikna olursa gelcek bakalım.sarılırım sarılmammı.geldim geleli hiç bi iş yapmıyorum bol bol dinleniyorum.baba evi gibisi varmı.

Slm kızlar kayinvalidemle alışverişe çıkmıştık bakım cantası almak istedi bana ve ekteki çantayı beğendi ben başka bi çanta beğendim ama diyemedim ben onu senin begendigini beğenmedim diye ama begendimde demedim gonulsuz oldugumu anladi aslinda ben bunu alayım sen sonra başka da alırsın dedi Hayır diyemedim. Sağolsun yine de düşünüp aldı kendi beğendiği de olsa. Sizce başka alayım mi yoksa bu idare eder mi.
Kitap da normal dogumun korkulacak birsey olmadığını anlatan bi kitap. İş yerinden arkadaşım hediye aldı. Bakalım okuyacağım inşallah korkularımı biraz olsun gecirir.

Eklentiler

• 20160316_190020.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 188
  • 20160316_170341.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 168
İnşallah canım benimde inip çıkıyo.yarın kontrole gitcem sizide haberdar ederim tatlım.

Valla miss ya güzel bi tatil olmuş sana babn izin verişinde yanında da gelsin inşallah
Anne yanı gibi var mi ya bak bende özledim

Aaa bitmismi ben aldigimda S den XL ye kadar vardi ama gelio o siteye takip etmek lazim

Seninki kaç beden? kaç kilosun

Valla canım oturuyorlar kendi kendilerine ama kaç saat oldu bizdeler gitmeyin desem hiç gitmicekler

Şu an sorun değil ama bebek doğunca hiç çıkmazlar evden gibi geldi bana o zaman da tahammül edemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…