- 4 Eylül 2015
- 641
- 2.221
- 113
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.661
Tatlım sen çok güçlü bir kadınsın ben hep bunu gördüm sende ve Defne bebekte en az senin kadar güçlü inan bana Rabbim o kadar büyükkü senin bu güçlü anne duygularını görüyor ona sığın inancını yitirme. Ne hikayeler var ne bebekler hayata sımsıkı tutunmuş benim yakınlarımın bebekleri de buna dahil. Kızını ve seni çok güzel bi hayat bekliyor Allahın izniyle. Benim bi yakınımın kızı o kadar küçüktü ki kırlentle tutuyorduk onu ellemeye kıyamıyorduk. Ama azimle öyle bir toparlandı ki yaşına girdiğinde akranlarıyla aradaki farkı kapattı şimdi okula başladı. Sen pozitif düşünmeye ve kızına inanmaya devam et. Dualarımız senin ve prensesinle birlikte. Onlar bize Allahın birer emanetiCanimm nasil mutlu etti beni bu yazdiklarinn.
İnsallah benim kizimda cok guclu olur
Eminim gösterir canım benim aynı sevgiyi maşallah paşaya ne güzel seviyomus öyle kardeşiniEwet canım bi tane paşamız var ewde.sürekli karnımı öpüyor konuşuyor kardesiyle "kızımmm Zeyneppp" deyip duruyor.bakalım doğuncada aynı sewgşyi gösterir inş.öperim tatlım senin yerinede
Canım cok güzeller iyi günlerde kullan renklerde yakismisAmin canim aynen gule gule giyelim gelmedimi hala ben denedim bile bu ikilinin mali daha iyi gibime geldi biraz ince daha yazlik gibi)yakindanda cektim
Bende alicam pijamalarim kucuk gelmeye basladi . Kac kilosun boyun kac kac beden aldin merak ettim onangore alayim kirmizi 2li alicam bendeAmin canim aynen gule gule giyelim gelmedimi hala ben denedim bile bu ikilinin mali daha iyi gibime geldi biraz ince daha yazlik gibi)yakindanda cektim
Canım bence bi bahane bulup yolla . Duşa giricem falan de senin de bi hayatın var çok samimi olsan bile onca saat bırakılmaz el insaf bir de halsizim diyorsun. Düşüncesiz insanlar beni deli ediyor vallahiKızlar kusura bakmayın herşeyi sizle paylaşıyorum bunu da sorim yam komşumun çocukları var arada bana yollar ama öyle samimi degiliz iki kere anca gorusmusuzdur çocukları seviyorum onlar da beni seviyo ama ben olsam yollayamam çocuklarımi ona ve bazen bunaliyorum çocuklar gitmek bilmiyo gelince aslında hiç yaramaz değiller bugünde 5den beri kızı bende şimdi oğlu da geldi
Oh cok gzuel yaaBunları da teyzemiz almış prensesime ilk maaşıyla hem de çok duygulandım yaa kardes bambaska
İkili olan da güzelmiş hem de çok uygun fiyat. Bedenleri L'den başlıyor ama bana büyük gelirAmin canim aynen gule gule giyelim gelmedimi hala ben denedim bile bu ikilinin mali daha iyi gibime geldi biraz ince daha yazlik gibi)yakindanda cektim
Çok tatlı olmuşsunuz bebişle çok yakışmış canımAmin canim aynen gule gule giyelim gelmedimi hala ben denedim bile bu ikilinin mali daha iyi gibime geldi biraz ince daha yazlik gibi)yakindanda cektim
Valla canım oturuyorlar kendi kendilerine ama kaç saat oldu bizdeler gitmeyin desem hiç gitmiceklerCanım bence bi bahane bulup yolla . Duşa giricem falan de senin de bi hayatın var çok samimi olsan bile onca saat bırakılmaz el insaf bir de halsizim diyorsun. Düşüncesiz insanlar beni deli ediyor vallahi
Canım cok güzeller iyi günlerde kullan renklerde yakismis
Canım evet bende bazen ısıriyo gibi oluyo dişi olsa tam isiriyo dicem ne yapıyorlar kestiremiyrum gercektenArkadaşlar bebek içerde çimdik atıyormuş gibi oluyor mu sizde de canım acıyor bazen
İkili olan da güzelmiş hem de çok uygun fiyat. Bedenleri L'den başlıyor ama bana büyük gelir
Ben şimdi annemin yanındayım tatlım.dönüştede beraber gidelim diyorum 3 hafta kalmış olcam ben.1 haftada sen kal diyorum.babam ikna olursa gelcek bakalım.sarılırım sarılmammı.geldim geleli hiç bi iş yapmıyorum bol bol dinleniyorum.baba evi gibisi varmı.Balık burcu çok zor ya gerçekten bizimki de kendim yapım diyo ben birakmiyorum yapma diyorum kendim de yapmıyorum adam da haklı kaliyo işler hep
Ohh miss annenin yanında olması bile yeter ya bi yemek yesen anne yemeği ayy ya annen gelince benim yerime de sarıl büyük şans annenin gelmesi ne güzel
Çok tatlı olmuşsunuz bebişle çok yakışmış canımyarın elimde olur heralde bu kargolar sinir ediyor inadın şubeye gelmiş bekliyor.evet çok güzelmiş yeride.
İnşallah canım benimde inip çıkıyo.yarın kontrole gitcem sizide haberdar ederim tatlım.hayatim benim ilk yaptirdigim seker testi 50 likti. onun bir araligi var. yani burda olcumleri farkli bir birimle aliyorlar, o yuzden tam anlami olmayabilir ama bana 7.8 in altinda yok, 11in ustunde diyabet dediler. benim testim 9.6 cikti. yani 7.8 in ustu ama 11 in alti. doktorum gorunce hemen 75lik ve iki saatlik testten istedi. bu testi yapmadan anlayamayiz, sen arada kalmissin dedi.
o yuzden bence senin ilk bebeginde eger anlayamasalardi 75ligi mutlaka isterlerdi.
ama dedigim gibi bir kac kere glukozun cikti diye hemen seker hastasi olmaz bebek. zaten glukozunu kontrol altina almasan bile seker hastasi olmayabilir. bu sadece bir risk ve biz o riski goze almadigimiz icin diyet ve insulinle glukozu kontrol altina aliyoruz. bana diyetisyenim, eger ki bir iki gun boyunca butun olcumlerin (gunde 4 kere yapiyorum ben) yuksek cikarsa o zaman doktoruna danis. ama arada cikip da inerse ve ozellikle sen bunlarin nedenlerini anlayabiliyorsan (mesela o gun tatli yediysem!) o zaman sorun yok, kontrol gunun gel dedi.
Valla miss ya güzel bi tatil olmuş sana babn izin verişinde yanında da gelsin inşallahBen şimdi annemin yanındayım tatlım.dönüştede beraber gidelim diyorum 3 hafta kalmış olcam ben.1 haftada sen kal diyorum.babam ikna olursa gelcek bakalım.sarılırım sarılmammı.geldim geleli hiç bi iş yapmıyorum bol bol dinleniyorum.baba evi gibisi varmı.
Aaa bitmismi ben aldigimda S den XL ye kadar vardi ama gelio o siteye takip etmek lazim
Valla canım oturuyorlar kendi kendilerine ama kaç saat oldu bizdeler gitmeyin desem hiç gitmicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?