2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım tabi ki sen bilirsin ama bence güzel bi çanta ama sonra begenirsen kendin bi çanta onu da alırsın günlük de şık duran bisey öyle bebek çantası gibi de değil bu arada gule gule kullan
Kitabı oku bilgilerini bizimle de paylaş canım mutlaka

Seninki kaç beden? kaç kilosun

Şu an sorun değil ama bebek doğunca hiç çıkmazlar evden gibi geldi bana o zaman da tahammül edemezsin
Canım ne bilim kız evladı var kadının nasıl güvenip yolluyo anlamıyorum eşim geliyor mesela çocuk hala bizde ikimizde çok seviyoruz ama artık bilmiyorum kaldiramiyorum bi de bisey olurda benden bilir mi diye korkuyorum

Olur inşallah canım, sen artık kendi kilonu felan dusunmeyeceksin, muz süt yoğurt badem fındık ceviz salep dondurma tahin pekmez balık et tavuk bolca ye, minik kizimiz beslensin büyüsün annesi
3 kiloyu devurdim bir ayda bu yuzden canim
Hic onemli degil aldigim kilolar yeterki kizcemede yarasin

O nasil bi rahatlikmis canim oyle yaa.
Ben hastane isleri icin oglumu anneme birakiyrpum bazende esimle az yalniz kalalim diye. Resmen kosarak gidiyporum eve. Hasret kaliyorum.heleki cok tanimadighim komsuma hic birakamam

Çocuklar seni çok sevmiş belli ki. Kadın da illa gidicez diyorlarsa tutamıyor olabilir evde

Bugün itibariyle ev tuttuk okuluma yakın daha sıcak bir ev ve 1 nisanda bize taşınma yolu gorunuyor hadi hayırlısı inşallah

Hadi hayırlı olsun cnm, bu halde taşınmak da zor ama Allah kolaylık versin

mrb kızlar bızde kontroldeydık bugun kızım 1940 gr olmus 2 haftada 300 gr almıs cok sukur haftasıyla uyumlu nst bu hafta mı gırlıcek dıye sordum doplerle baktık herhangı bı sorun yok 34 de gırersın dedı tansıyonumu evde olcmemı ıstedı tebbır amaclı 2 saat hareket etmezse bırseyler yeyıp tekrar takıp et hareket ederse hemen gel dedı
endokrın dr olcumlere baktı dıyetıne dıkkat et sımdılık sorun yok dedı 3 tane yuksek degerım 136-152-135 vardı bunlar olmıcak bır daha kontrold olursa ınsulın baslarız dedı bızden haberler boyle gecmısı okuyamadım ıns guzel anısler ve bebıslerı hepınız ıyısınızdır

Canım benim uzme kendini su bu vs demiycem çünkü ne bileyimya insan kahroluyo gun icind e zaman zaman aklıma geliyosun ama ....ben ozellikle senin skntilarindan sonra inanki zamn icinde degistim ilk zamanlar bebegimleilgili herşeyden panik oluyodum kafayı yercesine ama senin ve sana az çok benzeyen burdaki bazı arkadaşlarının yazdıklarını okuyunca sukretmeyi ve herşeyi kafayı takarak nankörlük etmemeyi öğrendim ...allah insallah başta senin ve sonra tüm sknti yaşayan tüm çocuklara sağlık ailelerine maddi manevi güç versin evlatlarimizi korusun

Bugün itibariyle ev tuttuk okuluma yakın daha sıcak bir ev ve 1 nisanda bize taşınma yolu gorunuyor hadi hayırlısı inşallah
Hayırlı uğurlu olsun canım yeni evin iyi günlerde oturun
O nasil bi rahatlikmis canim oyle yaa.
Ben hastane isleri icin oglumu anneme birakiyrpum bazende esimle az yalniz kalalim diye. Resmen kosarak gidiyporum eve. Hasret kaliyorum.heleki cok tanimadighim komsuma hic birakamam
İnan bende korkuyorum başka yere de gidiyorsa bu çocuklar başına bisey gelir bide bana kalır ama gerçekten rahatlık yni akşama kadar bendeler
candanotecann valla canım anlıyorum tutamaz ama kendi de gelsin hanı yalnızım bende evde yalnız yollaması kötü oluyo benim için

Boyutu iyiyse bi de gözleri falan işini görcekse kullan bi süre canım?resimde biraz küçük görünüyo ama bilemedim?

neff1316 canım şimdi haberlerde gördüm bursada biri 23 biri 24 haftalık 400 küsür biri 500 küsür de diğeri doğmuş 5 ay sonraki hallerini gösterdi çok güzellerdisende bursada oturuyodun doktorlarını falan bi araştır istersen.gerçi sen memnunsun ama gör istedim bebişleri

Kizlar acaba bebisler 35+0 dogarsa yinede kuveze koyarlarmi??? hangi haftadan sonra kuveze alma durumu kalkiyo acaba... bide bu ciger gelisimi 34haftadami yoksa 36 haftadami tamamlaniyo ?
kilosu en az 2.500 ve solunumda sikintisi olmazsa insallah birlikte cikarsiniz hastaneden canim.tabi doktor karar veriyor ona ama genelde bu durumlarda sikinti olmazsa cikiliyor hastaneden.Allahin izniyle vaktinde gelir

Canım cocuklar seni seviyor demek ki öylece gelip oturuyorlar ama annesine birazcık kızdim. Ben olsam hamile kadına göndermem cocugumu ( hoş ben kimseye yalnız başına gitmesini istemem o ayrı ) Sen de seviyorsun cocukları ama birkaç hafta sonra ağırlaşınca hiç kaldıramazsın cocuk sesi falan. Annesiyle konussan mı acaba ben artık gündüzleri de yorgun oluyorum uyuyorum sorumluluk almak istemiyorum desen kibarca anlamaz mı ki?

Bebek cantasi alanlar varmi ??
Ben aldım canım ama normal bebek bakıp cantalarından almadım

Canım begenmedigini anlayamamış belli ki bence ilk zamanlar bunu kullan kırılmasın sonra da bi bahaneyle istedigin gibi bi canta alirsin

Ay hadi hayirli olsun tatlım sakin iş yapacagım diye yorma kendiniseni biliyorum ben durmazsin ama neyseeeeee

Bebisinin iyi olmasina sevindim canım haftasiyla uyumlu olduguna göre sekerden etkilenmiyor demek ki bu sevindiriciinşallah diyetle kontrol altina alirsiniz

benim doktorum da bi hareket söyledi gerçekten işe yarıyor dedi
canim doktora gosterebildin mi sana bi foto atmistim acaba o sekilde mi diye?benimde bebis hala ters doktor normal karsilasada benim kafami kurcaliyor.boyle devam ederse bende denicem o hareketleri

Bebek doğum kanalına girmediği sürece sıkıntı yok canım ama döndükten sonra artık 36. Haftaya kadar çok yürümemekte fayda var kanala erkenden inmesin diye

Ay oylemiymis, benim 20 gün kadar önce kontrolum vardı dr dedi doğum pozisyonu almış ama erken doğum riski yok,rahim ağzı kapalı, 39. Haftada alırız dedi, hiç dikkat et felan demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…