- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.681
Canım tabi ki sen bilirsin ama bence güzel bi çanta ama sonra begenirsen kendin bi çanta onu da alırsın günlük de şık duran bisey öyle bebek çantası gibi de değil bu arada gule gule kullanSlm kızlar kayinvalidemle alışverişe çıkmıştık bakım cantası almak istedi bana ve ekteki çantayı beğendi ben başka bi çanta beğendim ama diyemedim ben onu senin begendigini beğenmedim diye ama begendimde demedim gonulsuz oldugumu anladi aslinda ben bunu alayım sen sonra başka da alırsın dedi Hayır diyemedim. Sağolsun yine de düşünüp aldı kendi beğendiği de olsa. Sizce başka alayım mi yoksa bu idare eder mi.
Kitap da normal dogumun korkulacak birsey olmadığını anlatan bi kitap. İş yerinden arkadaşım hediye aldı. Bakalım okuyacağım inşallah korkularımı biraz olsun gecirir.
Canım ne bilim kız evladı var kadının nasıl güvenip yolluyo anlamıyorum eşim geliyor mesela çocuk hala bizde ikimizde çok seviyoruz ama artık bilmiyorum kaldiramiyorum bi de bisey olurda benden bilir mi diye korkuyorumSeninki kaç beden? kaç kilosun
Şu an sorun değil ama bebek doğunca hiç çıkmazlar evden gibi geldi banao zaman da tahammül edemezsin
3 kiloyu devurdim bir ayda bu yuzden canimOlur inşallah canım, sen artık kendi kilonu felan dusunmeyeceksin, muz süt yoğurt badem fındık ceviz salep dondurma tahin pekmez balık et tavuk bolca ye, minik kizimiz beslensin büyüsün annesi
Seninki kaç beden? kaç kilosun
Şu an sorun değil ama bebek doğunca hiç çıkmazlar evden gibi geldi banao zaman da tahammül edemezsin
Bugün itibariyle ev tuttuk okuluma yakın daha sıcak bir evve 1 nisanda bize taşınma yolu gorunuyor hadi hayırlısı inşallah
Tamam tatlimmmAyy cnm dikkat et kendine cok zor isler yapma)
O nasil bi rahatlikmis canim oyle yaa.Kızlar kusura bakmayın herşeyi sizle paylaşıyorum bunu da sorim yam komşumun çocukları var arada bana yollar ama öyle samimi degiliz iki kere anca gorusmusuzdur çocukları seviyorum onlar da beni seviyo ama ben olsam yollayamam çocuklarımi ona ve bazen bunaliyorum çocuklar gitmek bilmiyo gelince aslında hiç yaramaz değiller bugünde 5den beri kızı bende şimdi oğlu da geldi
Aynıyım ben de eşim taklidimi yapıyor bazen yerimden merasimle kalkiyorum hatta geçen gün eşime vinc alalım bari sen de yorulmazsın dedimEvet ya ayakta dursak bir türlü otursak başka türlü =) çok oturunca da ayağa zor kalkıyorum
Canım ne bilim kız evladı var kadının nasıl güvenip yolluyo anlamıyorum eşim geliyor mesela çocuk hala bizde ikimizde çok seviyoruz ama artık bilmiyorum kaldiramiyorum bi de bisey olurda benden bilir mi diye korkuyorum
Bugün itibariyle ev tuttuk okuluma yakın daha sıcak bir evve 1 nisanda bize taşınma yolu gorunuyor hadi hayırlısı inşallah
Hayırlı olsun tatlım. Yeni bir okul yeni bir ev ve çınarınla birlikte yeni bir hayat ohhh maşallah sizeBugün itibariyle ev tuttuk okuluma yakın daha sıcak bir evve 1 nisanda bize taşınma yolu gorunuyor hadi hayırlısı inşallah
Canım benim uzme kendini su bu vs demiycem çünkü ne bileyimya insan kahroluyo gun icind e zaman zaman aklıma geliyosun ama ....ben ozellikle senin skntilarindan sonra inanki zamn icinde degistim ilk zamanlar bebegimleilgili herşeyden panik oluyodum kafayı yercesine ama senin ve sana az çok benzeyen burdaki bazı arkadaşlarının yazdıklarını okuyunca sukretmeyi ve herşeyi kafayı takarak nankörlük etmemeyi öğrendim ...allah insallah başta senin ve sonra tüm sknti yaşayan tüm çocuklara sağlık ailelerine maddi manevi güç versin evlatlarimizi korusunİyi aksamalr kizlar
Tum gunu dr kontroluyle gecirdik.
Benim icin zor yipratici bigun oldu.
Kizzcem bir ayda nerdeyse hic buyumemis gecen kontrolde yaklasik 400 gr di. Simdi ise 536 gr minighim
Sag bobrek islevini nerdeyse tamamen yitirmis gorunuyor dedi dr.dpgumdan sonra ameliyat kesin gibi gorunuyor bobrek icin. İnsallah dogana kadar kendilighinden kaybolkur. Boylede bir ihtimal var. Birde bagirsaklarini buyume var epeyce hemde. Buda makatta tikaniklik olma ihtimalini gosterirmis. Buda dogumdan sonra anlasilabilcrk bir durummus. İlk kakasini yapip yapamama durumuna gore. Kalpte cok buyuk skinti gormuyoryum artik dedi. Zaten aksam gittigimiz kalp doktoruda oyle dedi. Suan kalpten yana riskli durum yok. Ama dogumdan sonra hemen gorulmesi lazimmis.
Dogumda nelrr yasiycaz ozel bir dr cerrah olmasi lazim mi bisey yapmamiz gerekiyor mu diye sordum. Zaten biz hastaneyi bilgilendiricez bebegin durumu ile ilgili. Dedi. Dr um hastaneye bagli calismiyor bu arada o yuzden sprdum bunlari. Gereken dr lar dpgum aninda bulunucak simdiden bunlari dusunmeyin dedi. Dpgum zamani 26 mayis gorunuyyor ama o zamana kadar bekletmeyiz bebegi dedi.
Sorunlari belli ama suan yapilabilcek bisey yok. Bekliycez. Uc hafta sonra kontrole gidicez.
Bughun biraz daha agir geldi duyduklarim. Sanirim dogum zaamni yaklastigi icin korkularim artti.
Birde cok kucuk nerdeyse buyumemis. Nasil asacak diye dusundum bugun hep tum bu sorunlari.
İnsaallah ana kiz basaricaz diyorum. Ama en kotuyede kendimi hazirliyorum artik kendimi.zor gunlert bekliyor bizi
Hayırlı uğurlu olsun canım yeni evin iyi günlerde oturunBugün itibariyle ev tuttuk okuluma yakın daha sıcak bir evve 1 nisanda bize taşınma yolu gorunuyor hadi hayırlısı inşallah
İnan bende korkuyorum başka yere de gidiyorsa bu çocuklar başına bisey gelir bide bana kalır ama gerçekten rahatlık yni akşama kadar bendelerO nasil bi rahatlikmis canim oyle yaa.
Ben hastane isleri icin oglumu anneme birakiyrpum bazende esimle az yalniz kalalim diye. Resmen kosarak gidiyporum eve. Hasret kaliyorum.heleki cok tanimadighim komsuma hic birakamam
Boyutu iyiyse bi de gözleri falan işini görcekse kullan bi süre canım?resimde biraz küçük görünüyo ama bilemedim?Slm kızlar kayinvalidemle alışverişe çıkmıştık bakım cantası almak istedi bana ve ekteki çantayı beğendi ben başka bi çanta beğendim ama diyemedim ben onu senin begendigini beğenmedim diye ama begendimde demedim gonulsuz oldugumu anladi aslinda ben bunu alayım sen sonra başka da alırsın dedi Hayır diyemedim. Sağolsun yine de düşünüp aldı kendi beğendiği de olsa. Sizce başka alayım mi yoksa bu idare eder mi.
Kitap da normal dogumun korkulacak birsey olmadığını anlatan bi kitap. İş yerinden arkadaşım hediye aldı. Bakalım okuyacağım inşallah korkularımı biraz olsun gecirir.
kilosu en az 2.500 ve solunumda sikintisi olmazsa insallah birlikte cikarsiniz hastaneden canim.tabi doktor karar veriyor ona ama genelde bu durumlarda sikinti olmazsa cikiliyor hastaneden.Allahin izniyle vaktinde gelirKizlar acaba bebisler 35+0 dogarsa yinede kuveze koyarlarmi???hangi haftadan sonra kuveze alma durumu kalkiyo acaba... bide bu ciger gelisimi 34haftadami yoksa 36 haftadami tamamlaniyo ?
Canım cocuklar seni seviyor demek ki öylece gelip oturuyorlar ama annesine birazcık kızdim. Ben olsam hamile kadına göndermem cocugumu ( hoş ben kimseye yalnız başına gitmesini istemem o ayrıKızlar kusura bakmayın herşeyi sizle paylaşıyorum bunu da sorim yam komşumun çocukları var arada bana yollar ama öyle samimi degiliz iki kere anca gorusmusuzdur çocukları seviyorum onlar da beni seviyo ama ben olsam yollayamam çocuklarımi ona ve bazen bunaliyorum çocuklar gitmek bilmiyo gelince aslında hiç yaramaz değiller bugünde 5den beri kızı bende şimdi oğlu da geldi
Ben aldım canım ama normal bebek bakıp cantalarından almadımBebek cantasi alanlar varmi ??
Canım begenmedigini anlayamamış belli ki bence ilk zamanlar bunu kullan kırılmasın sonra da bi bahaneyle istedigin gibi bi canta alirsinSlm kızlar kayinvalidemle alışverişe çıkmıştık bakım cantası almak istedi bana ve ekteki çantayı beğendi ben başka bi çanta beğendim ama diyemedim ben onu senin begendigini beğenmedim diye ama begendimde demedim gonulsuz oldugumu anladi aslinda ben bunu alayım sen sonra başka da alırsın dedi Hayır diyemedim. Sağolsun yine de düşünüp aldı kendi beğendiği de olsa. Sizce başka alayım mi yoksa bu idare eder mi.
Ay hadi hayirli olsun tatlım sakin iş yapacagım diye yorma kendiniBugün itibariyle ev tuttuk okuluma yakın daha sıcak bir evve 1 nisanda bize taşınma yolu gorunuyor hadi hayırlısı inşallah
Bebisinin iyi olmasina sevindim canım haftasiyla uyumlu olduguna göre sekerden etkilenmiyor demek ki bu sevindiricimrb kızlar bızde kontroldeydık bugun kızım 1940 gr olmus 2 haftada 300 gr almıs cok sukur haftasıyla uyumlu nst bu hafta mı gırlıcek dıye sordum doplerle baktık herhangı bı sorun yok 34 de gırersın dedı tansıyonumu evde olcmemı ıstedı tebbır amaclı 2 saat hareket etmezse bırseyler yeyıp tekrar takıp et hareket ederse hemen gel dedı
endokrın dr olcumlere baktı dıyetıne dıkkat et sımdılık sorun yok dedı 3 tane yuksek degerım 136-152-135 vardı bunlar olmıcak bır daha kontrold olursa ınsulın baslarız dedı bızden haberler boyle gecmısı okuyamadım ıns guzel anısler ve bebıslerı hepınız ıyısınızdır
canim doktora gosterebildin mi sana bi foto atmistim acaba o sekilde mi diye?benimde bebis hala ters doktor normal karsilasada benim kafami kurcaliyor.boyle devam ederse bende denicem o hareketleribenim doktorum da bi hareket söyledi gerçekten işe yarıyor dedi
Bebek doğum kanalına girmediği sürece sıkıntı yok canım ama döndükten sonra artık 36. Haftaya kadar çok yürümemekte fayda var kanala erkenden inmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?