- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.701
Çok sewindim cnm.ne güsel içine sinen güsel ewinde bebişini bekliceksnBugün itibariyle ev tuttuk okuluma yakın daha sıcak bir evve 1 nisanda bize taşınma yolu gorunuyor hadi hayırlısı inşallah
Canimm insallah kizcem toparlicak kendini. Minnacik bizde kirlentte mi tutucaz ki acaba. İnsallah cok hastanede kalmdan donebiliriz evimizeTatlım sen çok güçlü bir kadınsın ben hep bunu gördüm sende ve Defne bebekte en az senin kadar güçlü inan bana Rabbim o kadar büyükkü senin bu güçlü anne duygularını görüyor ona sığın inancını yitirme. Ne hikayeler var ne bebekler hayata sımsıkı tutunmuş benim yakınlarımın bebekleri de buna dahil. Kızını ve seni çok güzel bi hayat bekliyor Allahın izniyle. Benim bi yakınımın kızı o kadar küçüktü ki kırlentle tutuyorduk onu ellemeye kıyamıyorduk. Ama azimle öyle bir toparlandı ki yaşına girdiğinde akranlarıyla aradaki farkı kapattı şimdi okula başladı. Sen pozitif düşünmeye ve kızına inanmaya devam et. Dualarımız senin ve prensesinle birlikte. Onlar bize Allahın birer emaneti
tamam sekerim, insallah guzel haberlerle geleceksin bizeİnşallah canım benimde inip çıkıyo.yarın kontrole gitcem sizide haberdar ederim tatlım.
Evet tatlım öyle yap bence de tamam cocukları mutlu ediyorsun sevaptır belki de evden daha cok huzur buluyorlar senin yaninda ama annelerinin düşünmesi lazımNicksizYumurta valla canım kapıyı çalınca birden yok diyemiyorum aslında biliyo dinlendigimi bi ara yollamadi ben dedim gelebilirler diye ama nezaketendi en iysi bi kaç gün müsait değilim dersem anlar heralde
Madem bi hayir yapiyosun tam yap. Bende bunu anlamiyorum. Hangisini begendin diye sor bi. Kendi fikrini kendine sakla.sonucta sen degil gelin kullanicak anlamiyorum valla yaaSlm kızlar kayinvalidemle alışverişe çıkmıştık bakım cantası almak istedi bana ve ekteki çantayı beğendi ben başka bi çanta beğendim ama diyemedim ben onu senin begendigini beğenmedim diye ama begendimde demedim gonulsuz oldugumu anladi aslinda ben bunu alayım sen sonra başka da alırsın dedi Hayır diyemedim. Sağolsun yine de düşünüp aldı kendi beğendiği de olsa. Sizce başka alayım mi yoksa bu idare eder mi.
Kitap da normal dogumun korkulacak birsey olmadığını anlatan bi kitap. İş yerinden arkadaşım hediye aldı. Bakalım okuyacağım inşallah korkularımı biraz olsun gecirir.
Amin canim aynen gule gule giyelim gelmedimi hala ben denedim bile bu ikilinin mali daha iyi gibime geldi biraz ince daha yazlik gibi)yakindanda cektim
İnstagramda canım foto da sayfa ismi görünüyordu atolyekaramela olması lazımsihirlikk çok şeker ve iyiymiş taşların fiyatı, nerede yaptıracaksın?
NicksizYumurta valla hiç de öyle çok hazırlık yapma, akşam olunca olan sana oluyor bel ağrıları vs. halden anlasınlar..
Oyy canım benim Allah sana da sabır versin valla zor canım çocuk seninkiler sürekli mi kalıcı peki bi cozum bulmak lazım sen de müsait değilim de açma kapıyı ya da uyuyordum dustaydim filan dersin bu insanlar nasıl rahat gerçekten anne olmak bu kadar kolay değil yaeryesil canım seni anlıyorum, insan bi süre sonra evde yabancı birilerine katlanamiyor çocuk bile olsa, bizimde yanımızda kv min kardeşinin torunları var, büyük gelince çok kalmıyor da küçük saatlerce gitmiyor, tam bir çizgi film delisi gelir gelmez actiriyor tv yi, isim oluyor gücüm oluyor, evde eltimin bebeği var uyumasi gerekiyor tv sesinden uyumuyor çocuk çok bunaliyorum, işin içinde birde ben acıktım bana şeker ver yumurta yap felan diyor bişey diyemiyorum insan Allah tan korkuyor yapıyorum. Çok haklısın yani, bizimkiler hadi akraba senin komsuda çok geniş miş valla ne cesaret
Bana doktor uzun yürüyüşler yapma artık dedi ama zaten yapamıyorum da. Çok baskı hissediyorum cnm yürüyünce, belki benimki daha aşağıda duruyordur da ondan uyarmıştır. Ama sen yine de dikkat et cnm, temkinli olmak her zaman iyidirAy oylemiymis, benim 20 gün kadar önce kontrolum vardı dr dedi doğum pozisyonu almış ama erken doğum riski yok,rahim ağzı kapalı, 39. Haftada alırız dedi, hiç dikkat et felan demedi
Sevindim ben de bir gariplik var herhalde diyordum göbeğimden kan sulandırıcı iğne yapıyorum o da bana böyle karşılık veriyor sanırımCanım evet bende bazen ısıriyo gibi oluyo dişi olsa tam isiriyo dicem ne yapıyorlar kestiremiyrum gercekten
Canım bu arada gordjm ama yazamadim bende çok beğendim hediyelikler çok tatli olucakİnstagramda canım foto da sayfa ismi görünüyordu atolyekaramela olması lazım
İnstagramda canım foto da sayfa ismi görünüyordu atolyekaramela olması lazım
Valla canım seviyorum kadını ama hiç hoş değil o kadar uzun kalmaları gelsinler giysiler demiyorum bisey çok kalıyorlareryesil benim eski komşum öyleydi. Her fırsatta çocuklarını bana yollardı işlerini rahatça yapmak için ama benim de çocuklarım vardı. İlk başlarda sorun etmedim ama birgün kendi çocuğu, benim oğlum için bugün o gelsin bize dedi de bi bahane uydurup hayır dedi. İşte o gün ben de artık akıllandım ve yüz vermemeye başladım. Yani ben çocuğumu teyzesine dahi zırt pırt veremem, insanlar nasıl bu kadar rahat oluyor anlamıyorum
Kendi kafalarına gore oyun oynuyorlar içeride artık neler neler buluyolarsa kendilerine goreSevindim ben de bir gariplik var herhalde diyordum göbeğimden kan sulandırıcı iğne yapıyorum o da bana böyle karşılık veriyor sanırım
Ya ben de çok kötü oldum şu an hiç unutamam böyle şeyleriAy bir de bir arkadaşım bana yıllar önce birşey anlatmıştı ki tanımadığım birine asla çocuğumu emanet edemem. Kadının biri bebeğini komşuya emanet etmiş biryere gidip gelecekmiş. Komşu kadın bebeği uyutup mutfağa geçmiş yemek hazırlamaya, o sırada kocası gelmiş eve. Adam pislik sen bebeğe şeyini emdir ve bebeğin ağzına boşallanet pislik, bebek boğulup ölmüş bu hikayeden aslında nefret ediyorum ama hepimiz bu konuda dikkatli olmalıyız diye anlatmak istedim, gerçekten çok güvenip emin olmadığımız kimselere emanet etmeyelim kuzularımızı. Malesef sapık karakterli insan çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?