2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
eryesil canım seni anlıyorum, insan bi süre sonra evde yabancı birilerine katlanamiyor çocuk bile olsa, bizimde yanımızda kv min kardeşinin torunları var, büyük gelince çok kalmıyor da küçük saatlerce gitmiyor, tam bir çizgi film delisi gelir gelmez actiriyor tv yi, isim oluyor gücüm oluyor, evde eltimin bebeği var uyumasi gerekiyor tv sesinden uyumuyor çocuk çok bunaliyorum, işin içinde birde ben acıktım bana şeker ver yumurta yap felan diyor bişey diyemiyorum insan Allah tan korkuyor yapıyorum. Çok haklısın yani, bizimkiler hadi akraba senin komsuda çok geniş miş valla ne cesaret

Canimm insallah kizcem toparlicak kendini. Minnacik bizde kirlentte mi tutucaz ki acaba. İnsallah cok hastanede kalmdan donebiliriz evimize

NicksizYumurta valla canım kapıyı çalınca birden yok diyemiyorum aslında biliyo dinlendigimi bi ara yollamadi ben dedim gelebilirler diye ama nezaketendi en iysi bi kaç gün müsait değilim dersem anlar heralde
Evet tatlım öyle yap bence de tamam cocukları mutlu ediyorsun sevaptır belki de evden daha cok huzur buluyorlar senin yaninda ama annelerinin düşünmesi lazım

Madem bi hayir yapiyosun tam yap. Bende bunu anlamiyorum. Hangisini begendin diye sor bi. Kendi fikrini kendine sakla.sonucta sen degil gelin kullanicak anlamiyorum valla yaa

Amin canim aynen gule gule giyelim gelmedimi hala ben denedim bile bu ikilinin mali daha iyi gibime geldi biraz ince daha yazlik gibi )yakindanda cektim

Cok yakismis canim masallah Güle güle giy.. kilon ve boyun kac ve kac beden aldin acaba bende alacagim da kararsiz kaldim beden konusunda

Oyy canım benim Allah sana da sabır versin valla zor canım çocuk seninkiler sürekli mi kalıcı peki bi cozum bulmak lazım sen de müsait değilim de açma kapıyı ya da uyuyordum dustaydim filan dersin bu insanlar nasıl rahat gerçekten anne olmak bu kadar kolay değil ya

Ay oylemiymis, benim 20 gün kadar önce kontrolum vardı dr dedi doğum pozisyonu almış ama erken doğum riski yok,rahim ağzı kapalı, 39. Haftada alırız dedi, hiç dikkat et felan demedi
Bana doktor uzun yürüyüşler yapma artık dedi ama zaten yapamıyorum da. Çok baskı hissediyorum cnm yürüyünce, belki benimki daha aşağıda duruyordur da ondan uyarmıştır. Ama sen yine de dikkat et cnm, temkinli olmak her zaman iyidir

eryesil benim eski komşum öyleydi. Her fırsatta çocuklarını bana yollardı işlerini rahatça yapmak için ama benim de çocuklarım vardı. İlk başlarda sorun etmedim ama birgün kendi çocuğu, benim oğlum için bugün o gelsin bize dedi de bi bahane uydurup hayır dedi. İşte o gün ben de artık akıllandım ve yüz vermemeye başladım. Yani ben çocuğumu teyzesine dahi zırt pırt veremem, insanlar nasıl bu kadar rahat oluyor anlamıyorum

Valla canım seviyorum kadını ama hiç hoş değil o kadar uzun kalmaları gelsinler giysiler demiyorum bisey çok kalıyorlar
Seninkide fenaymis ya aslında mesafe koymak lazım işte

neff1316 canimcim uzme kendini insallah uzuldukce bebekte etkileniyor sen keyfini cikart oglunla ilgilen sen mutsuz olursan oda mutsuz olur Allah izin verirse hic birsey olmazzz Allaha emanetiz artik hic uzme kendini de bebiside kilosunuda cok takma aletler yanlis olcebiliyor

Ay bir de bir arkadaşım bana yıllar önce birşey anlatmıştı ki tanımadığım birine asla çocuğumu emanet edemem. Kadının biri bebeğini komşuya emanet etmiş biryere gidip gelecekmiş. Komşu kadın bebeği uyutup mutfağa geçmiş yemek hazırlamaya, o sırada kocası gelmiş eve. Adam pislik sen bebeğe şeyini emdir ve bebeğin ağzına boşal lanet pislik, bebek boğulup ölmüş bu hikayeden aslında nefret ediyorum ama hepimiz bu konuda dikkatli olmalıyız diye anlatmak istedim, gerçekten çok güvenip emin olmadığımız kimselere emanet etmeyelim kuzularımızı. Malesef sapık karakterli insan çok

Sevindim ben de bir gariplik var herhalde diyordum göbeğimden kan sulandırıcı iğne yapıyorum o da bana böyle karşılık veriyor sanırım
Kendi kafalarına gore oyun oynuyorlar içeride artık neler neler buluyolarsa kendilerine gore
Seninki de tepki veriyo heralde

Ya ben de çok kötü oldum şu an hiç unutamam böyle şeyleri ( görmeseydim keşke biz buna bile dayanamazken aklıma dünyada en pis şey gelse bu olmazdı ( lanet olsun öyle bi şey yoktur umarım ya of görmeseydim keşke ondan değildir masum bir bebeğin ondan öldüğünü düşünmek işkence ya olması da off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…