2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Evet canım bende bunu duymuştum bu zamanda kimseye güven olmaz gerçekten insan kendi için korkuyo ki onlar savunmasız küçük cocuk
Benim korktugumda o zaten çocuğun başına bisey gelir bana kalır diye korkuyorum karşı dairem bile olsa eve girene kadar bakıyorum kapıdan çocuklara

Ay kanım dondu resmen okurken yaaböyle insanlar yaşamasın arkadaş yaa bu nasıl bir sapıklıktır midem bulandı resmen. Allah hepimizin yavrusunu her türlü sapıklıktan kötülükten kazadan beladan korusun içim bi kötü oldu yaa

@Minipiti o hikayeyi ben de duymuştum, gerçekten çok iğrenç bir durum. Kimseye hayatta güven olmaz.... Etrafımızda çok pislik var haberdar olmadığımız içten içe bu duyguları besleyen...

Hayırlı olsun tatlım. Yeni bir okul yeni bir ev ve çınarınla birlikte yeni bir hayat ohhh maşallah size ama çok yorma kendini dikkat et
Teşekkürler bitanem evi ufaktan toplarım ama işler eşimin eline bakacak artık baya yeni bir yıl oldu bizim için

Çok sewindim cnm.ne güsel içine sinen güsel ewinde bebişini bekliceksn
En çok çınar çok için taşındık sicak olsun okula yakın olsun yanına gidip gelebileyim diye çınarcık da o evimizde güzelce ğelsin inşallah

Çocuklar seni çok sevmiş belli ki. Kadın da illa gidicez diyorlarsa tutamıyor olabilir evde

Hadi hayırlı olsun cnm, bu halde taşınmak da zor ama Allah kolaylık versin
Aynen tatlimm zor olacak ama tanıdık yok bisey yok yavaş yavaş ağır ağır işler yürüyecek sanırım teşekkür ederim

Böyle biri insan olamaz.kanım dondu resmen.kızım 4,5 yaşında birgün bile bi komşuya bırakmadım aslada bırakmam.neler duyuyoruz hergün tvde.devir çok kötü.yavrularımızı gözümüzden sakınmalıyız.

Ayy keşke okumasaydım. Ölsem aklımdan çıkmaz şimdi bu. Iyyyy.. Allahım esirge Yarabbim

Boyutu iyiyse bi de gözleri falan işini görcekse kullan bi süre canım?resimde biraz küçük görünüyo ama bilemedim?

Madem bi hayir yapiyosun tam yap. Bende bunu anlamiyorum. Hangisini begendin diye sor bi. Kendi fikrini kendine sakla.sonucta sen degil gelin kullanicak anlamiyorum valla yaa
Kızlar hepinize yorumlarınız için tsk ederim. Fotoda bende şaşırdım küçük çıkmış ama içinde biberon termosu ve ayrı 4 tane göz var.
Biraz kullanayim snra başka alayım bari. Sonuçta kendi de al dedi.
Kv cok severim cok iyidir ama malesef kendi begendigini alma ve aldırma huyu var.

Kizlar konunun hamilelikle bir alakasi yok ama paylasmak istedim gecen sene kisin en sevdigim sey puzzle yapmakti sonra ara vermistim bu puzzle babam çok istemisti bir turlu bulamamistim gecen hafta carsamba esim buldu sagolsun bizde kizimla oturup dedemize hediye olarak yaptik sizinlede paylasmak istedim mutlulugumu

Eklentiler

• IMG_20160316_210847.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20160316_210921.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 51
Ayy çok güzel bayıldım elinize sağlık. İlerde kendi evimiz olunca bende bunlardan yapıp duvarlara asmak istiyorum.şimdi kirada olunca bi çivi dahi cakamiyoruz.

Ayy çok güzel bayıldım elinize sağlık. İlerde kendi evimiz olunca bende bunlardan yapıp duvarlara asmak istiyorum.şimdi kirada olunca bi çivi dahi cakamiyoruz.

Teşekkürler canim yapmasi cok zevkli oluyor bir çok kisiye yapip hediye ettim bende ve evimdede var. Bende kiradayim ama evimde var canim sonucta kirada olsa evler bizim kirasini verip oturuyoruz.

Kaynanam tutturmus pahalı değil mi diye diye on kere dedi kocama lüks eve ne gerek var filan daha konuşurken o kadar daraldim ki hoparlör den.. Ben yokum dedim eşime o da yine de verdi bana teli aynı şeyi bana da diyo pahalı değil mi olsun dedim bende bisey diyemiyor banapek .. Her şeye de karişilmaz yanı cocuk var karşısında sanki .. Ki ev fiyatları burada hep böyle.. Kadın bana perde alacakken de müdahale etti hep pahalı diyekendi bi perde yapmış bizmkinin 3 katı fiayata ayy sınır ediyor beni biz layık değiliz iyisine kıskanç nidir nedir .. Sadece kendi layık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…