- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.721
Ay canım benim.inşallah sende en kısa zamanda kavuş anneciğine.Valla miss ya güzel bi tatil olmuş sana babn izin verişinde yanında da gelsin inşallah
Anne yanı gibi var mi ya bak bende özledim
Evet canım bende bunu duymuştum bu zamanda kimseye güven olmaz gerçekten insan kendi için korkuyo ki onlar savunmasız küçük cocukAy bir de bir arkadaşım bana yıllar önce birşey anlatmıştı ki tanımadığım birine asla çocuğumu emanet edemem. Kadının biri bebeğini komşuya emanet etmiş biryere gidip gelecekmiş. Komşu kadın bebeği uyutup mutfağa geçmiş yemek hazırlamaya, o sırada kocası gelmiş eve. Adam pislik sen bebeğe şeyini emdir ve bebeğin ağzına boşallanet pislik, bebek boğulup ölmüş bu hikayeden aslında nefret ediyorum ama hepimiz bu konuda dikkatli olmalıyız diye anlatmak istedim, gerçekten çok güvenip emin olmadığımız kimselere emanet etmeyelim kuzularımızı. Malesef sapık karakterli insan çok
Yakın benimki canım ama gelmez yani öyle uzak değil ama insan gene de ozluyoAy canım benim.inşallah sende en kısa zamanda kavuş anneciğine.
Ay kanım dondu resmen okurken yaaAy bir de bir arkadaşım bana yıllar önce birşey anlatmıştı ki tanımadığım birine asla çocuğumu emanet edemem. Kadının biri bebeğini komşuya emanet etmiş biryere gidip gelecekmiş. Komşu kadın bebeği uyutup mutfağa geçmiş yemek hazırlamaya, o sırada kocası gelmiş eve. Adam pislik sen bebeğe şeyini emdir ve bebeğin ağzına boşallanet pislik, bebek boğulup ölmüş bu hikayeden aslında nefret ediyorum ama hepimiz bu konuda dikkatli olmalıyız diye anlatmak istedim, gerçekten çok güvenip emin olmadığımız kimselere emanet etmeyelim kuzularımızı. Malesef sapık karakterli insan çok
Ne güzel yakınmış keşke benimkide yakın olsa.olsun en azından özledikçe görme şansın var.Yakın benimki canım ama gelmez yani öyle uzak değil ama insan gene de ozluyo
Canim benim gogus altındaydı. Bel ve kasiginda varsa git doktora.SAfsa canım dün benimde belimde acayip ağrı vardı senin gibi korktum bugünde var ama dünkü gibi değil çok şükür. Çok gecmiş olsun canım
Teşekkürler bitanem evi ufaktan toplarım ama işler eşimin eline bakacak artıkHayırlı olsun tatlım. Yeni bir okul yeni bir ev ve çınarınla birlikte yeni bir hayat ohhh maşallah sizeama çok yorma kendini dikkat et
Hayırlı uğurlu olsun canım yeni evin iyi günlerde oturun
Teşekkürler canım benimbu arada komşuna dâ hayret yanı o nasıl bir rahatliktir öyle ben aynı apartmandan bakici bile bulunan diyorum evine götürür evdekilerin nerden bilecem kimler nasillar sana güveniyor o ayrı mesele tatlimm ama ..
İnan bende korkuyorum başka yere de gidiyorsa bu çocuklar başına bisey gelir bide bana kalır ama gerçekten rahatlık yni akşama kadar bendeler
candanotecann valla canım anlıyorum tutamaz ama kendi de gelsin hanı yalnızım bende evde yalnız yollaması kötü oluyo benim için
Canım cocuklar seni seviyor demek ki öylece gelip oturuyorlar ama annesine birazcık kızdim. Ben olsam hamile kadına göndermem cocugumu ( hoş ben kimseye yalnız başına gitmesini istemem o ayrı) Sen de seviyorsun cocukları ama birkaç hafta sonra ağırlaşınca hiç kaldıramazsın cocuk sesi falan. Annesiyle konussan mı acaba ben artık gündüzleri de yorgun oluyorum uyuyorum sorumluluk almak istemiyorum desen kibarca anlamaz mı ki?
Ben aldım canım ama normal bebek bakıp cantalarından almadım
Canım begenmedigini anlayamamış belli ki bence ilk zamanlar bunu kullan kırılmasın sonra da bi bahaneyle istedigin gibi bi canta alirsin
Ay hadi hayirli olsun tatlım sakin iş yapacagım diye yorma kendiniseni biliyorum ben durmazsin ama neyseeeeee
Eyvahhh sorar durur teyzemizzz şimdi iş yaptın mi diyebi yerim ağrıyo da diyemem korkumdan şimdi
Bebisinin iyi olmasina sevindim canım haftasiyla uyumlu olduguna göre sekerden etkilenmiyor demek ki bu sevindiriciinşallah diyetle kontrol altina alirsiniz
En çok çınar çok için taşındık sicak olsun okula yakın olsun yanına gidip gelebileyim diyeÇok sewindim cnm.ne güsel içine sinen güsel ewinde bebişini bekliceksn
Yakın da gelmiyor işte pek gorusmuyoruz karışık biraz neyse emin ol daha iyi uzakta olsa gönlü yakın olsunNe güzel yakınmış keşke benimkide yakın olsa.olsun en azından özledikçe görme şansın var.
Aynen tatlimm zor olacak ama tanıdık yok bisey yok yavaş yavaş ağır ağır işler yürüyecek sanırımÇocuklar seni çok sevmiş belli ki. Kadın da illa gidicez diyorlarsa tutamıyor olabilir evde
Hadi hayırlı olsun cnm, bu halde taşınmak da zor ama Allah kolaylık versin
Böyle biri insan olamaz.kanım dondu resmen.kızım 4,5 yaşında birgün bile bi komşuya bırakmadım aslada bırakmam.neler duyuyoruz hergün tvde.devir çok kötü.yavrularımızı gözümüzden sakınmalıyız.Ay bir de bir arkadaşım bana yıllar önce birşey anlatmıştı ki tanımadığım birine asla çocuğumu emanet edemem. Kadının biri bebeğini komşuya emanet etmiş biryere gidip gelecekmiş. Komşu kadın bebeği uyutup mutfağa geçmiş yemek hazırlamaya, o sırada kocası gelmiş eve. Adam pislik sen bebeğe şeyini emdir ve bebeğin ağzına boşallanet pislik, bebek boğulup ölmüş bu hikayeden aslında nefret ediyorum ama hepimiz bu konuda dikkatli olmalıyız diye anlatmak istedim, gerçekten çok güvenip emin olmadığımız kimselere emanet etmeyelim kuzularımızı. Malesef sapık karakterli insan çok
Oda doğru canım.Yakın da gelmiyor işte pek gorusmuyoruz karışık biraz neyse emin ol daha iyi uzakta olsa gönlü yakın olsun
Canım dün doktorumla görüştüm.eğer karın bölgesinde kasılma olursa gelirsin dedi.bel ağrısı normaldir diyoCanim benim gogus altındaydı. Bel ve kasiginda varsa git doktora
Ay bir de bir arkadaşım bana yıllar önce birşey anlatmıştı ki tanımadığım birine asla çocuğumu emanet edemem. Kadının biri bebeğini komşuya emanet etmiş biryere gidip gelecekmiş. Komşu kadın bebeği uyutup mutfağa geçmiş yemek hazırlamaya, o sırada kocası gelmiş eve. Adam pislik sen bebeğe şeyini emdir ve bebeğin ağzına boşallanet pislik, bebek boğulup ölmüş bu hikayeden aslında nefret ediyorum ama hepimiz bu konuda dikkatli olmalıyız diye anlatmak istedim, gerçekten çok güvenip emin olmadığımız kimselere emanet etmeyelim kuzularımızı. Malesef sapık karakterli insan çok
Canım tabi ki sen bilirsin ama bence güzel bi çanta ama sonra begenirsen kendin bi çanta onu da alırsın günlük de şık duran bisey öyle bebek çantası gibi de değil bu arada gule gule kullan
Kitabı oku bilgilerini bizimle de paylaş canım mutlaka
Boyutu iyiyse bi de gözleri falan işini görcekse kullan bi süre canım?resimde biraz küçük görünüyo ama bilemedim?
Canım cocuklar seni seviyor demek ki öylece gelip oturuyorlar ama annesine birazcık kızdim. Ben olsam hamile kadına göndermem cocugumu ( hoş ben kimseye yalnız başına gitmesini istemem o ayrı) Sen de seviyorsun cocukları ama birkaç hafta sonra ağırlaşınca hiç kaldıramazsın cocuk sesi falan. Annesiyle konussan mı acaba ben artık gündüzleri de yorgun oluyorum uyuyorum sorumluluk almak istemiyorum desen kibarca anlamaz mı ki?
Ben aldım canım ama normal bebek bakıp cantalarından almadım
Canım begenmedigini anlayamamış belli ki bence ilk zamanlar bunu kullan kırılmasın sonra da bi bahaneyle istedigin gibi bi canta alirsin
Ay hadi hayirli olsun tatlım sakin iş yapacagım diye yorma kendiniseni biliyorum ben durmazsin ama neyseeeeee
Bebisinin iyi olmasina sevindim canım haftasiyla uyumlu olduguna göre sekerden etkilenmiyor demek ki bu sevindiriciinşallah diyetle kontrol altina alirsiniz
Kızlar hepinize yorumlarınız için tsk ederim. Fotoda bende şaşırdım küçük çıkmış ama içinde biberon termosu ve ayrı 4 tane göz var.Madem bi hayir yapiyosun tam yap. Bende bunu anlamiyorum. Hangisini begendin diye sor bi. Kendi fikrini kendine sakla.sonucta sen degil gelin kullanicak anlamiyorum valla yaa
Ayy çok güzel bayıldım elinize sağlık. İlerde kendi evimiz olunca bende bunlardan yapıp duvarlara asmak istiyorum.şimdi kirada olunca bi çivi dahi cakamiyoruz.Kizlar konunun hamilelikle bir alakasi yok ama paylasmak istedimgecen sene kisin en sevdigim sey puzzle yapmakti sonra ara vermistim bu puzzle babam çok istemisti bir turlu bulamamistim gecen hafta carsamba esim buldu sagolsun bizde kizimla oturup dedemize hediye olarak yaptik sizinlede paylasmak istedim mutlulugumu
Ayy çok güzel bayıldım elinize sağlık. İlerde kendi evimiz olunca bende bunlardan yapıp duvarlara asmak istiyorum.şimdi kirada olunca bi çivi dahi cakamiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?