2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Ayy okurken şok oldum resmen böyle insanlarin yasamasindan nefret ediyorum. Allahim bizleri ve evlatlarimizi böyle kotu insanlardan korusun inşallah

Teşekkürler canim yapmasi cok zevkli oluyor bir çok kisiye yapip hediye ettim bende ve evimdede var. Bende kiradayim ama evimde var canim sonucta kirada olsa evler bizim kirasini verip oturuyoruz.
Çok beğendim bende cnim üniye giderken yaaprdim bende çok güzel yaa ve güzel bi hediye emeğine sağlık
Ahh bu kvler canım ya insan dicek bisey bulamiyo boşver ama dusunme bile lütfen evini nasıl yerlestiricen onu düşün sen huylu huyundan vazgeçmez en iyisi duymamak bu insanları biz senin mutluluğuna ortagiz o da işte adı üstünde kv

Ayy sanki kirayi kv'den odeyecek ona ne oluyor ki insanlae herkesin her isine burnunu sokmak zorunda sanki siz esinle karar vermissiniz ve size pahali gelmemisse ona ne oluyor ki. Sen sıkma canini tatlim birak o ne derse desin sen bildigini yap.

Ayy sanki kirayi kv'den odeyecek ona ne oluyor ki insanlae herkesin her isine burnunu sokmak zorunda sanki siz esinle karar vermissiniz ve size pahali gelmemisse ona ne oluyor ki. Sen sıkma canini tatlim birak o ne derse desin sen bildigini yap.
Aynen canm bi söz hakkı versek vallahi iki kuruş harcatmaz ama kendi harcar .. Annem olsa hayırlı olsun begendin mi der bu hiç hayırlı olsun da demedi

Bugün itibariyle ev tuttuk okuluma yakın daha sıcak bir ev ve 1 nisanda bize taşınma yolu gorunuyor hadi hayırlısı inşallah

Ayy çok sevindim canım güle güle oturun inşallahçok yormadan hallet olmazsa yardımcı tut tatlım son ay artık
Bizede aydın yolu göründü eşime kalsa yarın taşıncaz ama hiç gözüm yemiyo şu an bebiş doğsun sağ salim 1 ay sonra hallederiz dedim zaten onunda şube değişikliği o zamanı bulcak..sonunda dönüyorum memleketime
Ah tatlım sen boşver onu bunu onlarda lafda eleştiride bitmez ee napalım ömür boyu sürcek bu böyle en iyisi duymamzlıktan gelmeksenin içine sinmiş zaten tadını çıkar çınar paşayla

Bende hiç karistirtmam onu neyseki eşim de oralı olmuyo o boş boş konuşuyor iste .. Teşekkürler bitanem benim iyiki varsiniz

Canım emeğine sağlık süper olmuş baban çok sevinecek eminimbende çok seviyorum böyle şeyleri ama yapan yok

Aynen tatlım güzellikleri gorme zamanı şimdi o evde çınarcık ben babasi mutlu olalım da gerisi önemli değil teşekkürler tatlimmmm aslında bebiş gelmeden taşınmak daha kolay olmaz miydi.. Ooo memlkete hemde aydina gidiyorsunuz demek . En güzeli miraç anneanne dede görecek onlarla büyüyecek ya onun icinde süper senin içinde

Teşekkürler canim ilk hevesle basladim ama simdi severek yapiyorum

Aynen canm bi söz hakkı versek vallahi iki kuruş harcatmaz ama kendi harcar .. Annem olsa hayırlı olsun begendin mi der bu hiç hayırlı olsun da demedi

Sen calisirken zorluklari cekerken yanindami sanki canim harcarken ona soracaksin aman bosver demesin tatlim uzakda dursun karismasin yeter

Canım emeğine sağlık süper olmuş baban çok sevinecek eminimbende çok seviyorum böyle şeyleri ama yapan yok

Teşekkürler ederim tatlim daha güzelleri senin olsun. kafa dagitmak icin çok güzel bir meşkale oluyor canim dene sende olmadi biz yapar kizimla yollariz size canim

Pamukprncess ona neymiş ya o mu ödeyecek parasını sanki. Hem sen de çalışıyorsun ona halt yemek düşer
Ayy sorma sanki onun kesesinden harciyoruz vallahi ayni ilde otursak kesin kavgalı olurduk bu kadınla çekilmez suratsız biri bi de.. geçenlerde annemler bahçede tütün işiyle uğraşıyor bu da bakmış duvardan kafayı uzatmış.. Annem de nasilsa kapıyı çalacak diye beklemiş ama gelen giden yook sonra ayağa kalkıp bakmış bizimki dört nala gidiyo korkmuş iş yaparım diyerek ya ne kadar ayıp bizimkiler de iş beklemez ki ondan asla bi kolay gelsin der gecersin en azından değil mi valla annem. Anlattı ben utandım kadindan içi pis gibi geliyor bana samimî olamiyorum Zaten o yüzden.. Esim içinde saygi gösteriyorum o kadar ..

Canım kira ev istemiyorum zaten planlarımızda aydına dönüp ev almak vardı.şimdide almışken araştırıp öyle alalım ki sonradan pişman olmayalım diyorum.şimdi taşınırsak kira ordan ev al taşın çok uzayacak;( hem denizli aydında çok uzak değil işleri halledemeden bile çalışmaya başlasa git gel zor olmaz eşim için.
Aynen tatlım zaten şu an hepimizden daha da hevesli bi anneannesi var ve havalara uçuyor miracı Yanına gidecek diye

Sen calisirken zorluklari cekerken yanindami sanki canim harcarken ona soracaksin aman bosver demesin tatlim uzakda dursun karismasin yeter
Aynen neyseki uzak canım çok şükür vallahi gorumcemde o da ömür torpusu birbirlerine kalsinlarkalsinlar aman eltilerim de sorun benim neyseki ailem var gerçekten onlar bitaneler

yagmurr_damlasi dede de çok şanslı kızı ve torunu daaa.. Ne guzel sevdiklerin için birşeyler yapmak canım o da size duskun anladığım kadarıyla Allah sizi birbirinize bagislasin

Aynen öyle canim ben onlara onlarda bana baya duskunler Amin Allah ana babalarimizi bizden ayirmasin insan sevdikleri icin birseyler yaparken çok daha mutlu oluyor. Dedemizde bize besik yapiyor gelsin de bir paylasacagim bende merakla bekliyorum

Gerçekten tuhaf bir insana benziyor. İnsan selam vermeden gider mi yani.. Eşin de utanıyodur annesinden yazık yapacak bir şey yok

Ayy ne guzelll canım anneannesi bol bol koklasin miraçı.. Tatlım o Zaman çok iyi dusunmussun iki kere tasinirsan çok zor bi de esin için eziyet.. Nasılsa annen yanında olacak.. benimde annem tam taşınırken gelecek ve durmaz bilirim tutana aşk olsun valla çok faydası oluyo bende kiyamiyorum ama

Teşekkürler ederim tatlim daha güzelleri senin olsun. kafa dagitmak icin çok güzel bir meşkale oluyor canim dene sende olmadi biz yapar kizimla yollariz size canim
Ayy sağol canım benim göndermiş kadar oldunuz simayımla emin olartık oğluş doğup büyüsün biraz o zamnlar başlarız inşallah böyle aktivitelereşu an ev işleri yetiyo bana hemen yorulup yatıyorum sonra kalk tekrar başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…