- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.741
Ay bir de bir arkadaşım bana yıllar önce birşey anlatmıştı ki tanımadığım birine asla çocuğumu emanet edemem. Kadının biri bebeğini komşuya emanet etmiş biryere gidip gelecekmiş. Komşu kadın bebeği uyutup mutfağa geçmiş yemek hazırlamaya, o sırada kocası gelmiş eve. Adam pislik sen bebeğe şeyini emdir ve bebeğin ağzına boşallanet pislik, bebek boğulup ölmüş bu hikayeden aslında nefret ediyorum ama hepimiz bu konuda dikkatli olmalıyız diye anlatmak istedim, gerçekten çok güvenip emin olmadığımız kimselere emanet etmeyelim kuzularımızı. Malesef sapık karakterli insan çok
Çok beğendim bende cnim üniye giderken yaaprdim bende çok güzel yaa ve güzel bi hediye emeğine sağlıkTeşekkürler canim yapmasi cok zevkli oluyor bir çok kisiye yapip hediye ettim bende ve evimdede var. Bende kiradayim ama evimde var canim sonucta kirada olsa evler bizim kirasini verip oturuyoruz.
Ahh bu kvler canım ya insan dicek bisey bulamiyo boşver ama dusunme bile lütfen evini nasıl yerlestiricen onu düşün sen huylu huyundan vazgeçmez en iyisi duymamak bu insanları biz senin mutluluğuna ortagiz o da işte adı üstünde kvKaynanam tutturmus pahalı değil mi diye diye on kere dedi kocamalüks eve ne gerek var filan daha konuşurken o kadar daraldim ki hoparlör den.. Ben yokum dedim eşime o da yine de verdi bana teli aynı şeyi bana da diyo pahalı değil mi olsun dedim bende bisey diyemiyor banapek .. Her şeye de karişilmaz yanı cocuk var karşısında sanki .. Ki ev fiyatları burada hep böyle.. Kadın bana perde alacakken de müdahale etti hep pahalı diye kendi bi perde yapmış bizmkinin 3 katı fiayata ayy sınır ediyor beni biz layık değiliz iyisine kıskanç nidir nedir .. Sadece kendi layık
Kaynanam tutturmus pahalı değil mi diye diye on kere dedi kocamalüks eve ne gerek var filan daha konuşurken o kadar daraldim ki hoparlör den.. Ben yokum dedim eşime o da yine de verdi bana teli aynı şeyi bana da diyo pahalı değil mi olsun dedim bende bisey diyemiyor banapek .. Her şeye de karişilmaz yanı cocuk var karşısında sanki .. Ki ev fiyatları burada hep böyle.. Kadın bana perde alacakken de müdahale etti hep pahalı diye kendi bi perde yapmış bizmkinin 3 katı fiayata ayy sınır ediyor beni biz layık değiliz iyisine kıskanç nidir nedir .. Sadece kendi layık
Aynen canm bi söz hakkı versek vallahi iki kuruş harcatmazAyy sanki kirayi kv'den odeyecek ona ne oluyor ki insanlae herkesin her isine burnunu sokmak zorunda sanki siz esinle karar vermissiniz ve size pahali gelmemisse ona ne oluyor ki. Sen sıkma canini tatlim birak o ne derse desin sen bildigini yap.
Bugün itibariyle ev tuttuk okuluma yakın daha sıcak bir evve 1 nisanda bize taşınma yolu gorunuyor hadi hayırlısı inşallah
Ayy çok sevindim canım güle güle oturun inşallahKaynanam tutturmus pahalı değil mi diye diye on kere dedi kocamalüks eve ne gerek var filan daha konuşurken o kadar daraldim ki hoparlör den.. Ben yokum dedim eşime o da yine de verdi bana teli aynı şeyi bana da diyo pahalı değil mi olsun dedim bende bisey diyemiyor banapek .. Her şeye de karişilmaz yanı cocuk var karşısında sanki .. Ki ev fiyatları burada hep böyle.. Kadın bana perde alacakken de müdahale etti hep pahalı diye kendi bi perde yapmış bizmkinin 3 katı fiayata ayy sınır ediyor beni biz layık değiliz iyisine kıskanç nidir nedir .. Sadece kendi layık
Bende hiç karistirtmam onu neyseki eşim de oralı olmuyo o boş boş konuşuyor iste .. Teşekkürler bitanem benimÇok beğendim bende cnim üniye giderken yaaprdim bende çok güzel yaa ve güzel bi hediye emeğine sağlık
Ahh bu kvler canım ya insan dicek bisey bulamiyo boşver ama dusunme bile lütfen evini nasıl yerlestiricen onu düşün sen huylu huyundan vazgeçmez en iyisi duymamak bu insanları biz senin mutluluğuna ortagiz o da işte adı üstünde kv
Canım emeğine sağlık süper olmuş baban çok sevinecek eminimKizlar konunun hamilelikle bir alakasi yok ama paylasmak istedimgecen sene kisin en sevdigim sey puzzle yapmakti sonra ara vermistim bu puzzle babam çok istemisti bir turlu bulamamistim gecen hafta carsamba esim buldu sagolsun bizde kizimla oturup dedemize hediye olarak yaptik sizinlede paylasmak istedim mutlulugumu
Aynen tatlım güzellikleri gorme zamanı şimdiAyy çok sevindim canım güle güle oturun inşallahçok yormadan hallet olmazsa yardımcı tut tatlım son ay artık
Bizede aydın yolu göründü eşime kalsa yarın taşıncaz ama hiç gözüm yemiyo şu an bebiş doğsun sağ salim 1 ay sonra hallederiz dedim zaten onunda şube değişikliği o zamanı bulcak..sonunda dönüyorum memleketime
Ah tatlım sen boşver onu bunu onlarda lafda eleştiride bitmez ee napalım ömür boyu sürcek bu böyle en iyisi duymamzlıktan gelmeksenin içine sinmiş zaten tadını çıkar çınar paşayla
Çok beğendim bende cnim üniye giderken yaaprdim bende çok güzel yaa ve güzel bi hediye emeğine sağlık
Ahh bu kvler canım ya insan dicek bisey bulamiyo boşver ama dusunme bile lütfen evini nasıl yerlestiricen onu düşün sen huylu huyundan vazgeçmez en iyisi duymamak bu insanları biz senin mutluluğuna ortagiz o da işte adı üstünde kv
Aynen canm bi söz hakkı versek vallahi iki kuruş harcatmazama kendi harcar .. Annem olsa hayırlı olsun begendin mi der bu hiç hayırlı olsun da demedi
Canım emeğine sağlık süper olmuş baban çok sevinecek eminimbende çok seviyorum böyle şeyleri ama yapan yok
Ayy sorma sanki onun kesesinden harciyoruz vallahi ayni ilde otursak kesin kavgalı olurduk bu kadınla çekilmez suratsız biri bi de..Pamukprncess ona neymiş ya o mu ödeyecek parasını sanki. Hem sen de çalışıyorsun ona halt yemek düşer
Canım kira ev istemiyorum zaten planlarımızda aydına dönüp ev almak vardı.şimdide almışken araştırıp öyle alalım ki sonradan pişman olmayalım diyorum.şimdi taşınırsak kira ordan ev al taşın çok uzayacak;( hem denizli aydında çok uzak değil işleri halledemeden bile çalışmaya başlasa git gel zor olmaz eşim için.Aynen tatlım güzellikleri gorme zamanı şimdio evde çınarcık ben babasi mutlu olalım da gerisi önemli değil teşekkürler tatlimmmm aslında bebiş gelmeden taşınmak daha kolay olmaz miydi.. Ooo memlkete hemde aydina gidiyorsunuz demek . En güzeli miraç anneanne dede görecek onlarla büyüyecek ya onun icinde süper senin içinde
Aynen neyseki uzak canım çok şükür vallahi gorumcemde o da ömür torpusuSen calisirken zorluklari cekerken yanindami sanki canim harcarken ona soracaksinaman bosver demesin tatlim uzakda dursun karismasin yeter
yagmurr_damlasi dede de çok şanslı kızı ve torunu daaa.. Ne guzel sevdiklerin için birşeyler yapmak canım o da size duskun anladığım kadarıyla Allah sizi birbirinize bagislasin
Ayy sorma sanki onun kesesinden harciyoruz vallahi ayni ilde otursak kesin kavgalı olurduk bu kadınla çekilmez suratsız biri bi de..geçenlerde annemler bahçede tütün işiyle uğraşıyor bu da bakmış duvardan kafayı uzatmış.. Annem de nasilsa kapıyı çalacak diye beklemiş ama gelen giden yook sonra ayağa kalkıp bakmış bizimki dört nala gidiyo korkmuş iş yaparım diyerek ya ne kadar ayıp bizimkiler de iş beklemez ki ondan asla bi kolay gelsin der gecersin en azından değil mi valla annem. Anlattı ben utandım kadindan içi pis gibi geliyor bana samimî olamiyorum Zaten o yüzden.. Esim içinde saygi gösteriyorum o kadar ..
Ayy ne guzelll canım anneannesi bol bol koklasin miraçı.. Tatlım o Zaman çok iyi dusunmussunCanım kira ev istemiyorum zaten planlarımızda aydına dönüp ev almak vardı.şimdide almışken araştırıp öyle alalım ki sonradan pişman olmayalım diyorum.şimdi taşınırsak kira ordan ev al taşın çok uzayacak;( hem denizli aydında çok uzak değil işleri halledemeden bile çalışmaya başlasa git gel zor olmaz eşim için.
Aynen tatlım zaten şu an hepimizden daha da hevesli bi anneannesi var ve havalara uçuyor miracı Yanına gidecek diye
Ayy sağol canım benim göndermiş kadar oldunuz simayımla emin olTeşekkürler ederim tatlim daha güzelleri senin olsun.kafa dagitmak icin çok güzel bir meşkale oluyor canim dene sende olmadi biz yapar kizimla yollariz size canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?