2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bana tek iyi gelen, bol su ve çekirdeksiz mini kuru üzümler varya o inşallah sana da iyi gelir tatlım , ben herseyi denedim bi tek o iyi geldi bi dene bakalim
Aa bir de fındık ezmesi iyi geliyor kabizliga canım yada exmedini bulamazsan birkac tane fındık ye üzerine hemen su ic

Ayy ben kime bakıp halime sukrettiysem basıma geldi.. Bebek gibi cildim bile birinin sırtındaki sivilcelere sasirirken yeminle bi anda harita gibi oldu bende aynen öyle düşünüyorum eşim de hiç oralı değil

Aman ha ben kendimi alistirdi, kendime bi cümle buldum değişik bişey gördüğüm zaman içimden dışımda hep aynı cümleyi söylerim, olur insanlık hali. Sende böyle söyle

simdi hep küçükleri gormeye alisti ya esin birden ona çok büyük gelmistir canim. Ayy dun bakamadim ama bugün gidip bakacam Allah'tan canim yoksa insana orada dogurtacak cocugu dedikleriyle ayy ben babamida goturecegim malum esk de alinacak ben tutamazsam aglamaktan o tutsun diye annemde sulugozdur cunku en iyisi babam

Bende öyle dusunuyorum inşallah da öyle olur canim annem her derdimi ce nazimi ceker sonucta strest olmayacagim en azindan o rahatlik var inşallah hepimizin lohusaligi çok çok güzel gecer dilegim o yonde

Arkadaşlar günaydın, doğum öncesi temizlik yapmayı düşünüyorum doğuma kaç hafta kala yapmalıyım bilmiyorum

Arkadaşlar günaydın, doğum öncesi temizlik yapmayı düşünüyorum doğuma kaç hafta kala yapmalıyım bilmiyorum

Günaydın canım ben ay başında vericem halilari mi sonra da temizlikci gelicek o arada ben de perdeleri falan yikicam. Temizlik olmadan elimi birşeye suremiyorum. Bebegimin odasini bil yerlestiremedim. Bir an önce başlamak en iyisi. Allah izin verirse doguma yakın yüzünden yeniden temizlenir

Pamukprncess kuzum o nasil gorumcek oyle yaaa
Valla bana oturdugum yerden sinir grldi.
Sen uyma xcanim ona belli masus yapiyor hasetliginden dengesiz.
Hic yoktan esinle geriliyosunuz
Sorma o gerginlik sabah sabah da uzerimdeydi valla küsseler benle de kurtulsam topundan

Aynen öyle canım benim ne güzel dertlesiyoruz burda birbirimizle iyi ki varsiniz valla

Kız şaka maka 6 hafta kalmış senin doğuma ay hakkaten bitti yaaa.
ayy evet ya bi bakicaz bitti gunler bi de tosuncuk dönseydi bi tembel tepemde geziyo hala bak bu mesele belli olmuyo bi bakmisiz seninki gelmiş artık siramiz belli değil ama 3 hafta sonra doğumlar başlar gibi geliyor

Aynen tatlım öyle oldu herhalde adamcağız şaşırdı oh şanşlısın sen babanı götüreceksin ben de eşimle giderim ona bırakırım kan alınırken dışarı çıkarım aglamaları duymam. Bazen bebeğe üzülünce süt bile kesiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…