- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.281
Ama neye geliyorlar insan son ayına girmiş birine misafirliğe gelir mi bu ne rahatlık vallahi kızıyorumEvet canim simdilik iptal de haftaya kaçış yok sanırım
Aynen kuzum ya alismamiz lazım güçlü olmalıyız bebeklerimiz icinEşim o kadar kalamaz sanirim izin sorunu olur ondan benim icin en mantikli kisi babam olacakayy evet onu bende duydum ama alisacagiz sanirim onlarin aglamalarina belki kucagimiza alinca bir cesaret gelir. Eşim diyor zaten Simay aglarken sende onunla aglarsin galiba fazla sulugoz biri olarak
Ayy gelmesin mumkunse o misafirler artik yakinda seb doguma gidecen hala gelecez diye inat ediyorlar insanda az dusunce olur
Doktor haftaya yine gelde üç boyutlu görmeye çalışalım dedi.ama benim pek gidesim yok.gitsemmi karar veremedim.afyona gidince o hafta ordada gideriz valla usandı gidegele.Benim doktor da ters değil zamanı var daha dedi, ama kordonu boynundan atmadan zor döner sanırım öncelik kordonu bi acilsaydi bizde perşembe gideceğiz bi bakalım inşallah sağlıklı olsun da .. Perşembeye kadar donmemisse ki su an dönmemiş sanırım .. Artık zor döner
Aslında arttirma azaltma teknigini anladiktan sonra o kadar zor degil canımCok zor gorundu gozumr cokta anlamiyporum tig isinden. Annrme bi soylucrm bakalim o yapabilcrk mi
O zaman tarkandan geliyor: "dööönnn bebeğim dön çaresiizz başımm" :)
Ay aman canım ben de anlamadim gitti bu ısrarın sebebini elti işte ne olacakAma neye geliyorlar insan son ayına girmiş birine misafirliğe gelir mi bu ne rahatlık vallahi kızıyorumiş yapma emi gelenlere bırak şimdiden de buzluğa biseler at sigara böreği, filan birden yapma işleri de esin temizlik yapsın sende basit şeyler
Ayyy canim ya hepsi cok tatli ama tutulu sortuna bayildimEki Görüntüle 1798333 Eki Görüntüle 1798334 Eki Görüntüle 1798335
guz_1 canim senin minnak corabi gorunce kizcemin kiyafetlerine bi bakim dedim. Yenidogan patikli pantolon yaninda kizcemin kiyafrtlerinin minnakligi
Prmbe tutulu sortlu takimida pancodan aldim.elbise altina giydiriliyormus. Cok sevimli geldi aldim hemen
Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah. Ben etrafımdakilere sorarım. Hangi şehirde oturuyorsunuz ?Arkadaşlar hepinize merhaba ben 23 haftalik erkek bebege hamileyim temmuz annesiyim bebegin beyninde sıvı birikmesi var sınırı geçti dogunca ameliyat olacak sant ameliyatı suan herşeyi bıraktık ameliyatı için para biriktiriyoruz durumum çok müsait değil siz hamilesiniz benim gibi sizden istemiyorum ama çevrenizde yakinlarinizdan ilk bebeginin eşyalarını ikinci el uygun fiyata satmayı düşünen olursa bana yönlendirebilir misiniz ozel den ulaşırsınız numaramı veririm irtibata geçerim hem onun için faydası olur hemde benim için suan bebege sadece kalın battaniye 4 tane zibin bir tane de tulum aldım ilk bebeğim bu böyle olmasını istemezdim ama sağlığı ameliyatı herşeyden daha önemli durum duzelince ona daha iyi kıyafetler alacağım şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Allaha sukur esim annesine pek duskun degildir,yoksa isim yasHadi yaaa yuhhh yanı...senin durumun belli ve de onun keyfi misafiri icin hamile kadın neden yorulsun . Aferin eşine iyi demiş, annesinin iç yüzünü de gormus olur dusuncesiz yaa
Istanbul da oturuyorum canim ilgilendiğine çok sevindim böyle birşeyi paylaşmak bir anne için zor ama suan sağlığı daha önemli acil ihtiyaclarini alabilsem yeter banaÇok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah. Ben etrafımdakilere sorarım. Hangi şehirde oturuyorsunuz ?
Canim herkesin illa vucudu biseyde kabizliga iyi gelir,mesela ben o gece biraz aci yedimmi isim bittikizlar kabizlik sorunu yasayanlar var mi?,doktorlari ne tavsiye etti ?ne yediysem ettiysem tum bildiklerimi uyguladim yok fayda etmiyor
Günaydın güzelleeeeerohhh misafirler iptal 1 hafta daha rahatım
Herkese mutlu huzurlu günler öpüyoruz sizi
Ne kadar kalacaklar tatlimm düşüncesiz ya bence .. Neyseki esin de destek sanaAslında arttirma azaltma teknigini anladiktan sonra o kadar zor degil canımama tabi cok yapmadiysan zor gelebilir ben önceden tığ isini bildigim icin zorlanmadim.
bu cok iyiydi yaa
Ay aman canım ben de anlamadim gitti bu ısrarın sebebini elti işte ne olacakben onu hamileliginde hiç görmedim farkli sehirlerde yasiyoruz ya günübirlik gidilmez yatılı da kalinmaz kadincagiza yük olmayalim diye. Gerci çalışıyordum o zaman pek vaktim de yoktu ama olsun. Bebegi kucukken ısrarla bizi davet ettiler yemek yaptim götürdüm ugrasmasin cocukla diye. Ben böyle ince düşünürken onunntek derdinin gezme olmasi canımı sıkıyor
Neyse Allah'tan eşim her seye yardim eder bi de yemegi hazirlayip buzluga koydum gelecekleri zaman fırına atması kalıyor o yüzden cok sallamiyorum
Erken çağırmış amaDoktor haftaya yine gelde üç boyutlu görmeye çalışalım dedi.ama benim pek gidesim yok.gitsemmi karar veremedim.afyona gidince o hafta ordada gideriz valla usandı gidegele.
Evet şu an işte ve hafta içi hep Üniv, akşam da bazen arkadaşlarıyla ders çalışmada .. Sadece oturuyorum tatlimmm ters bisey olursa yapmamAman canım dikkat et kendine ya eşin ders çalışıyordu sanirin kendi başına ugrasma bence
Oyyyy sunlarin sirinligine bak sen yaaaa.... insallah guzel gunlerde giyer minigimiz... allahim o guzel gunleri gormeyi nasip et... bu son 2 ay hicccc gecmek bilmiyo yaaaEki Görüntüle 1798333 Eki Görüntüle 1798334 Eki Görüntüle 1798335
guz_1 canim senin minnak corabi gorunce kizcemin kiyafetlerine bi bakim dedim. Yenidogan patikli pantolon yaninda kizcemin kiyafrtlerinin minnakligi
Prmbe tutulu sortlu takimida pancodan aldim.elbise altina giydiriliyormus. Cok sevimli geldi aldim hemen
Aynen kuzum ya alismamiz lazım güçlü olmalıyız bebeklerimiz icin
Offf sorma tatlım yaa onlar geldiginde benim sancı baslayacak bu gidisle
Oyyy yerim ben o ayakları elleriCanım hiç korkma bnmde tam üç beş gün önce başladı aynı şeyler bakıyorum karnımda bir direnme var ilk başlarda endişelendim tabiki sonra bi baktım elini ayağını dayıyo minnoşhatta dayadığı yere dokunuyorum çekmiyo gıdıklıyorum çekiyo Artık "Annecimmmm beni unutma ben burdayım " diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?