2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Eklentiler

• IMG_20160319_092615.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 81
Canım hiç korkma bnmde tam üç beş gün önce başladı aynı şeyler bakıyorum karnımda bir direnme var ilk başlarda endişelendim tabiki sonra bi baktım elini ayağını dayıyo minnoşhatta dayadığı yere dokunuyorum çekmiyo gıdıklıyorum çekiyoArtık "Annecimmmm beni unutma ben burdayım " diyorlar

Canım doktoruna danışmadan başlama lütfen Allah korusun doğumu tetikleyebiliyormuş. Beni doktorum uyardı bu konuda
Sadece üstünde oturuyorum ama yine de sıkıntı olur mu ki omurgam düz oluyo ya belki iyi gelir .. Yuruyus de yapıyorum .. Bebiş güzel oynadı otururken de

ayy evet ya bi bakicaz bitti gunler bi de tosuncuk dönseydi bi tembel tepemde geziyo hala bak bu mesele belli olmuyo bi bakmisiz seninki gelmiş artık siramiz belli değil ama 3 hafta sonra doğumlar başlar gibi geliyor
Canım dün gittiğim doktıra sordum doğum pozisyonu almışmı diye.evet kafası aşağıda ama daha erken dedi döner daha dedi 36-37 den sonra önemliymiş o.

Ayy neffcim oyuncakları görünce fikrin değişiyor. Çok guzeller en önemlisi de plastik kanserojen oyuncaklar yerine mükemmel alternatifler. Ben de çok sabirsizim ama o kadar estetik duruyorlar ki
Evert harika gorunuyor gercekten. Ama hic yapmadigim bisey denemek lazim ama bilemedim

Canım dün gittiğim doktıra sordum doğum pozisyonu almışmı diye.evet kafası aşağıda ama daha erken dedi döner daha dedi 36-37 den sonra önemliymiş o.
Benim doktor da ters değil zamanı var daha dedi, ama kordonu boynundan atmadan zor döner sanırım öncelik kordonu bi acilsaydi bizde perşembe gideceğiz bi bakalım inşallah sağlıklı olsun da .. Perşembeye kadar donmemisse ki su an dönmemiş sanırım .. Artık zor döner

34. Haftadasın canım ben de o zaman yapayım biraz bekleyim tekrar kirlenmesin belki radyatörlerde kapatılır ev merkezi sistem perdeler çabuk kirleniyor

@tlyozgr şimdilik bu ara sıkıntımız yok bi ara catlayacaktim tatlimmm ahh neler cektim o zaman .. Bi de basur başladı o zamandan .. YanimizdakiYanimizdaki markette var tatlimm teşekkürler canım

Eşim o kadar kalamaz sanirim izin sorunu olur ondan benim icin en mantikli kisi babam olacak ayy evet onu bende duydum ama alisacagiz sanirim onlarin aglamalarina belki kucagimiza alinca bir cesaret gelir. Eşim diyor zaten Simay aglarken sende onunla aglarsin galiba fazla sulugoz biri olarak

Günaydın güzelleeeeer ohhh misafirler iptal 1 hafta daha rahatım
Herkese mutlu huzurlu günler öpüyoruz sizi

Ayy gelmesin mumkunse o misafirler artik yakinda seb doguma gidecen hala gelecez diye inat ediyorlar insanda az dusunce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…