- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.221
Ayy tesekkurler canimÇok teşekkür ederim canım benim. Herseyi gördükçe hevesleniyorum oruum diye.dun aklıma takıldı dön dön içime Sinem bulamadım. Senin ki cokkkkkkkk guzel olmus inşallah ben de orebilirim. Bunları cingiraga da yapmışlar ondan da ör bence çok güzel görünüyor
Ayy senin çok iyimiş ya bende 79 um +16 aldımcanım çok teşekkür ederim ben kilolu hamile kaldım malesef 80 ile hamile kaldım boyun 167 toplamda 5 kilo aldım bebiş 1.5 kilo olmuş hesabıma göre kendime 1-2 kilo falan aldım benim kuzen geçen yıl mayısta doğum yaptı yazın emzirmek çok zor oluyormuş çok terletiyormuş hemen verdi aldığı kiloları benim de umudum bu yönde belki de öncesinden daha da zayıflarım hamile kalarak zayıflayan nadir kişilerden olurum diye hayaller kuruyorum
Canım bi ara oldu bende de osmolak verdi doktor içtim çaresiz rahatlattı bi de kefir içiyorum ben her akşam o da iyi geliyor. Akşamdan kayısı koy suya sabah tanelerini ye suyunu da iç o da faydalıkizlar kabizlik sorunu yasayanlar var mi?,doktorlari ne tavsiye etti ?ne yediysem ettiysem tum bildiklerimi uyguladim yok fayda etmiyor
Vayy vayy vayyyyyMerhaba teyzeleriiii..
Bugun ilk defa 3d usg ye girdim ve bilin bakalim noooldu. oglusum ucundan acik yuzunu gosterip dondu poposunu oturdu. butun seans boyunca bu koca popoyu dondurmek icin ugrastik ama bana misin demedi. ucundan acik su fotoyu yakalayabildik sadece. hic birsey belli olmuyor ama babasi kendisine, ben de kendime benzettik. hatta bence poposuda benimkine benziyor
kadin bile acidi haftaya bir daha gelin resim alalim dedi. biz ancak bu kadar gorebildik oglusumuzu :)
bir de iki gundur dogum pozisyonuna girmek icin ugrasiyordu. dun gece uyurken gogsumde bir aciyla firladim. farkettim ki kaburgalarimi tekmeliyor. bugun de usg de kanitlanmis oldu. oglusum bas asagi donmus.
Amin canım inşallahhhhçok teşekkür ederim tatlım benim en başta çok sivrildi hatta ben erkek hissediyordum şimdi gören tüm teyzeler ayy kız karnı nasıl belli diyor çok ilginç cidden inşallah ikincide benim de top gibi karnım olur Allah ikisini de tattırır
Ayy tesekkurler canimo heves bende de var yaa her gördüğüme atliyorum yapcam diye simdi de baska minik tavsan deniyorum. Eğer güzel olursa onu da yapabilirsin. Instagramda @dileksworld takip ediyorum orda küçük elbiseli tavsanin yapılışı var.
Bu arada video ingilizce var mıydı ingilizcen bilemedimistersen çevirip yazayım?
Canim benim göbeğimde de sivrilik oluyor hoşuma gidiyor seviyoru
Canim benim de göbeğim sivriliyor çok hoşuma gidiyor sevip duruyoruz babasıyla minik tepecikleri.bende hastane pusetini süslemek istiyorum sanırım burdan bi arkadaş ölçüleri vermişti ama hatırlayamadım şimdi
Nasil minicik yaaaneff1316 bu videoyu izlemeni isterim üzülmen için değil ama daha fazla güçlenip umutlanman için benim aklıma sen be Defne geldi ve biz bilşyoruzki senin sevgin de ona iyi gelecek
https://www.facebook.com/
Canım ortaya güzel iş cikiyor ya bence bi aksamda halledersinSağolasın canım İngilizcem var benim sorunum çok sabirsizimvideolar aşırı uzun duraklat tekrar başlat afakanlar basıyor beni ama denicem Eminim guzel olur ordugunde el emegi ne de olsa
Canım ortaya güzel iş cikiyor ya bence bi aksamda halledersinbi de tavsiyem çift olan parcalari (kulak,ayak,kollar) birini yaparken hangi sirada arttirip azalttigini falan kagida not al o zaman daha seri oluyor videoyu tekrar izlemek zorunda kalmiyorsun. Bi de her sırada baslangıç noktasına farkli renkte ip geçir böylece karistirma ihtimali olmuyor
Simdi sen boylr anlatinca bu is hic bana gorr degilmis dedimCanım ortaya güzel iş cikiyor ya bence bi aksamda halledersinbi de tavsiyem çift olan parcalari (kulak,ayak,kollar) birini yaparken hangi sirada arttirip azalttigini falan kagida not al o zaman daha seri oluyor videoyu tekrar izlemek zorunda kalmiyorsun. Bi de her sırada baslangıç noktasına farkli renkte ip geçir böylece karistirma ihtimali olmuyor
Ayyy ama bunlar çok tatli yaaaEki Görüntüle 1798333 Eki Görüntüle 1798334 Eki Görüntüle 1798335
guz_1 canim senin minnak corabi gorunce kizcemin kiyafetlerine bi bakim dedim. Yenidogan patikli pantolon yaninda kizcemin kiyafrtlerinin minnakligi
Prmbe tutulu sortlu takimida pancodan aldim.elbise altina giydiriliyormus. Cok sevimli geldi aldim hemen
Son bir öneri daha canımTamam canım önerilerin işime çok yariycak eminim
Ayy insallah canimm. Minnacik neresinden tutucaz bakalim nazli kizimiAyyy ama bunlar çok tatli yaaaDefnemizi bunlari içinde de görürüz artik annesi
Ayy agirlayamayacagi misafiri bir zahmet kabul etmeyiversin erken doğum riski olan kadından hizmet mi bekliyor hayret bir şeyKiz butun kv oyleler artik gelinlerini kiskaniyorlarmi napiyirlarsa... ogullarini paylasamiyorlar. Benimde erken dogum riskim var diye dktorum dinlenicen dedi ve allah razi olsun esim bulasiktan tut temizlige aradada yemegi o yapar .... gecen kv ariyo misafirim geliyo gelsin diyr tabiki yardima hizmete yanibende gitmek istemedim esime dedim,oda annesine yok ben izin vermiyom ben gondermiyom dedi... vay senmisin bunu diyen,tamam sen dibinde otur karinin sakin ayrilma dedi kapatti telefeno
Canim bende de var aynı sorun henüz doktoruma sormadım akşamdan bir su bardağı suya iki kayısı koyuyorum sabah aç karnına içiyorum O biraz fayda veriyor gibi ama aklında bulunsun eğer yaparsan hafiften karın ağrısı yapıyor korkma tamam mı tatlımkizlar kabizlik sorunu yasayanlar var mi?,doktorlari ne tavsiye etti ?ne yediysem ettiysem tum bildiklerimi uyguladim yok fayda etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?