2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayy tesekkurler canimo heves bende de var yaa her gördüğüme atliyorum yapcam diye simdi de baska minik tavsan deniyorum. Eğer güzel olursa onu da yapabilirsin. Instagramda @dileksworld takip ediyorum orda küçük elbiseli tavsanin yapılışı var.
Bu arada video ingilizce var mıydı ingilizcen bilemedim istersen çevirip yazayım?

Ayy senin çok iyimiş ya bende 79 um +16 aldım ne eguzel az kilo almissin doğumda da 10 kilo gider ve emzirmeyle inşallah istediğin gibi olursun bende 79 um su an boy 161 .. Tahminim doğruymuş bakoran ayni

kizlar kabizlik sorunu yasayanlar var mi?,doktorlari ne tavsiye etti ?ne yediysem ettiysem tum bildiklerimi uyguladim yok fayda etmiyor
Canım bi ara oldu bende de osmolak verdi doktor içtim çaresiz rahatlattı bi de kefir içiyorum ben her akşam o da iyi geliyor. Akşamdan kayısı koy suya sabah tanelerini ye suyunu da iç o da faydalı

Vayy vayy vayyyyy
Mirandamızın yakışıklı prensini gördük sonunda. Maşallah tatlım. Nasılda huzurlu görünüyor
Hayırlısıyla kucağına gelsin inşallah

Pamukprncess kuzum o nasil gorumcek oyle yaaa
Valla bana oturdugum yerden sinir grldi.
Sen uyma xcanim ona belli masus yapiyor hasetliginden dengesiz.
Hic yoktan esinle geriliyosunuz

Sağolasın canım İngilizcem var benim sorunum çok sabirsizim videolar aşırı uzun duraklat tekrar başlat afakanlar basıyor beni ama denicem Eminim guzel olur ordugunde el emegi ne de olsa

ayyy bende bulamadım ölçülerini cnm

neff1316 bu videoyu izlemeni isterim üzülmen için değil ama daha fazla güçlenip umutlanman için benim aklıma sen be Defne geldi ve biz bilşyoruzki senin sevgin de ona iyi gelecek
https://www.facebook.com/
Nasil minicik yaaa
Boyle minnacik bi kizcemi olucak simdi benim defnemde.
İnsallah sevgimizle umidimizle buyutmek nasip olur canimm.
Her dakika aklim onda. Nasil gelicek neler olucak diye. Ama daha iyiyim kederimi dagittim inan sayenizde.

Sağolasın canım İngilizcem var benim sorunum çok sabirsizim videolar aşırı uzun duraklat tekrar başlat afakanlar basıyor beni ama denicem Eminim guzel olur ordugunde el emegi ne de olsa
Canım ortaya güzel iş cikiyor ya bence bi aksamda halledersin bi de tavsiyem çift olan parcalari (kulak,ayak,kollar) birini yaparken hangi sirada arttirip azalttigini falan kagida not al o zaman daha seri oluyor videoyu tekrar izlemek zorunda kalmiyorsun. Bi de her sırada baslangıç noktasına farkli renkte ip geçir böylece karistirma ihtimali olmuyor

Tamam canım önerilerin işime çok yariycak eminim

Simdi sen boylr anlatinca bu is hic bana gorr degilmis dedim

Ayy agirlayamayacagi misafiri bir zahmet kabul etmeyiversin erken doğum riski olan kadından hizmet mi bekliyor hayret bir şey

Cs
kizlar kabizlik sorunu yasayanlar var mi?,doktorlari ne tavsiye etti ?ne yediysem ettiysem tum bildiklerimi uyguladim yok fayda etmiyor
Canim bende de var aynı sorun henüz doktoruma sormadım akşamdan bir su bardağı suya iki kayısı koyuyorum sabah aç karnına içiyorum O biraz fayda veriyor gibi ama aklında bulunsun eğer yaparsan hafiften karın ağrısı yapıyor korkma tamam mı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…