- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.201
Ayyy
heee uykusuza gece besik mi salladin derler ya, benim ki kendi kendini salladi. butun gece azmetti, ugrasti, sonra da becermis. sabahina da yorgun argin tabi.. dondu poposunu uyudu.Oyyy anammmm ben bu tontiş yanakları yerim yaamaşallah canım kocaman olmus ay bu mayıs bebeleri cok inatçı yandik biz yandik hadi bizimkiler birinde göstermezse birinde yakaliyoruz da senin zıpır gostereydi iyiydi yaa
Gerci yavrucak dönmekle mesgulmus poz vercem diye mi ugrassin bi de
Oyyy kurban olurum yaa@neff1316 bu videoyu izlemeni isterim üzülmen için değil ama daha fazla güçlenip umutlanman için benim aklıma sen be Defne geldi ve biz bilşyoruzki senin sevgin de ona iyi gelecek
https://www.facebook.com/
ayy masallah,gozunaydin canim.ne guzel donmus pasa yolu bulmusMerhaba teyzeleriiii..
Bugun ilk defa 3d usg ye girdim ve bilin bakalim noooldu. oglusum ucundan acik yuzunu gosterip dondu poposunu oturdu. butun seans boyunca bu koca popoyu dondurmek icin ugrastik ama bana misin demedi. ucundan acik su fotoyu yakalayabildik sadece. hic birsey belli olmuyor ama babasi kendisine, ben de kendime benzettik. hatta bence poposuda benimkine benziyor
kadin bile acidi haftaya bir daha gelin resim alalim dedi. biz ancak bu kadar gorebildik oglusumuzu :)
bir de iki gundur dogum pozisyonuna girmek icin ugrasiyordu. dun gece uyurken gogsumde bir aciyla firladim. farkettim ki kaburgalarimi tekmeliyor. bugun de usg de kanitlanmis oldu. oglusum bas asagi donmus.
Maşallah canım çok güzelsinizEki Görüntüle 1798204 İyi akşamlar kızlar bizim son halimiz kızçemle annanemiz uzakta o yüzden sürekli resim çekip yolluyoruz bu da onlardan biri
Yaaaa canımm maşallah bayıldım beşiğinize. Çok güzellll
mgulcum ben en son tasindigimda, ogrenci evimden kalma bir milyon seyi, yeni bitme ogrencilere dagittim... bir kac parca esya eski evimden geldi, bir de ikea saolsun tum esyalarimizi kutu kutu gondermis. kac parca esya aldik bilmiyorum bile ama ikea bizden kurmak icin mobilya basina 50 dolar istedi ki bazi esyalarin kendi ederi bile o kadar degildi! tam da dugun arifesindeyiz paramiz yok. eve girdik 16 temmuz, esyalar geldi 1 agustos. 24 agustosta dugun var. dugunden bir hafta once, hem annemler hem kayinvalidemler dunyanin obur ucurundan gelecek, biz evin icinde kutu kutu pense oynuyoruz ..Ha hahh vallahi şimdiden oynatiyorlar parmağındatatlım 1 nişan tarihimiz evi de tuttuk yeni yapıldığı için her taraf toz duman sağolsun annecim gelecek yardıma dizmeye eşimin vizeleri var bubay sonuna kadar o da bende hiç tasiniyoruz havasına giremedik ondan
insallah sekerim. hepimizin bebisleri doner insallah girer dogum pozisyonuna da biz annelerini zor durumda birakmaz :)ayy masallah,gozunaydin canim.ne guzel donmus pasa yolu bulmusdarisi benim oglanin basina
heee uykusuza gece besik mi salladin derler ya, benim ki kendi kendini salladi. butun gece azmetti, ugrasti, sonra da becermis. sabahina da yorgun argin tabi.. dondu poposunu uyudu.
ayyyy nicksiz yumurtacimmm.. gunler cabucak geciversin artik kavusalim bebislerimizeeee. yaz gelsin. arabalarina koyalim, mis giibi havada, bol gunesli gunlerde yuruyuslere cikalimmmmm
Evet tatlım ben yaptim bi dePek takip edemiyorum ama çok hızlı ilerliyor sayfalargeriye dönüp okumak mümkün değil malesef. NicksizYumurta amigurumi Sen mi yapmıştın geçen gördüm yazamadım hangi siteden yaptın aradım ama istediğim gibi bulamadım link atabilir misin? Bir de tekrar resmini koyabilir misin
canım çok teşekkür ederim ben kilolu hamile kaldım malesef 80 ile hamile kaldım boyun 167 toplamda 5 kilo aldım bebiş 1.5 kilo olmuş hesabıma göre kendime 1-2 kilo falan aldım benim kuzen geçen yıl mayısta doğum yaptı yazın emzirmek çok zor oluyormuş çok terletiyormuş hemen verdi aldığı kiloları benim de umudum bu yönde belki de öncesinden daha da zayıflarım hamile kalarak zayıflayan nadir kişilerden olurum diye hayaller kuruyorumCok tatlısınız sizzz keşke benim annemde kullansa diyorum bazen internetibizim fizikler aynı gibi senle kaç kilo aldin tatlım.. Boy kac, kaç kilosun
anayiz biz ana!azimli delikanlı o annesi
Amin canım amin ay ben de zaman geciversin istiyorumcok özledim kızımııııı sanki gurbet ele yolladım da hasret cekiyorum bu analık nasıl biseymis böyle anlamadim gitti
çok teşekkür ederim tatlım benim en başta çok sivrildi hatta ben erkek hissediyordum şimdi gören tüm teyzeler ayy kız karnı nasıl belli diyor çok ilginç cidden inşallah ikincide benim de top gibi karnım olur Allah ikisini de tattırırMaşallah canım çok güzelsiniz
Karın yapın aynı benim kızımdaki karnım gibi. Eski günlere gittim. Çok duygulandım resmen
Şimdiki hamileliğimde ise basket topu yutmuş gibi dimdik
Ben resmen inanır oldum bu karın şeklinden cinsiyet belirlerme hurafesine.
Birkez daha maşallah şekerler
Hele o popişe kafaya ayaklara dokundukca tutup cikarasim geliyor yaaanayiz biz ana!
ben de hic dayanamiyorum ama artik. tekmeledikce alip seviveresim geliyor.
Tabi kacarmi bizden .Her türlü şikayet ederiz diyorsun
Merhaba teyzeleriiii..
Bugun ilk defa 3d usg ye girdim ve bilin bakalim noooldu. oglusum ucundan acik yuzunu gosterip dondu poposunu oturdu. butun seans boyunca bu koca popoyu dondurmek icin ugrastik ama bana misin demedi. ucundan acik su fotoyu yakalayabildik sadece. hic birsey belli olmuyor ama babasi kendisine, ben de kendime benzettik. hatta bence poposuda benimkine benziyor
kadin bile acidi haftaya bir daha gelin resim alalim dedi. biz ancak bu kadar gorebildik oglusumuzu :)
bir de iki gundur dogum pozisyonuna girmek icin ugrasiyordu. dun gece uyurken gogsumde bir aciyla firladim. farkettim ki kaburgalarimi tekmeliyor. bugun de usg de kanitlanmis oldu. oglusum bas asagi donmus.
ay görünce çok mutlu oldum güle güle kullan tatlım bizim aynıydı beşiklerimiz seninle bizimki de salı günü geliyor hayırlısıyla
Ayy maşallah bitanem hep böyle güzel insanlarla karşılaş inşallah.. Burdaki samimi arkadaşların minik bebekleri var bisey diyemiyorum ama belki eşimin Üniv arkadaşları gelirmgulcum ben en son tasindigimda, ogrenci evimden kalma bir milyon seyi, yeni bitme ogrencilere dagittim... bir kac parca esya eski evimden geldi, bir de ikea saolsun tum esyalarimizi kutu kutu gondermis. kac parca esya aldik bilmiyorum bile ama ikea bizden kurmak icin mobilya basina 50 dolar istedi ki bazi esyalarin kendi ederi bile o kadar degildi! tam da dugun arifesindeyiz paramiz yok. eve girdik 16 temmuz, esyalar geldi 1 agustos. 24 agustosta dugun var. dugunden bir hafta once, hem annemler hem kayinvalidemler dunyanin obur ucurundan gelecek, biz evin icinde kutu kutu pense oynuyoruz ..
fb den arkadaslara dedim hal boyle. gelin yardimci olun. yerlesicez, esya yapicaz. universiteden on iki arkadasimiz cikti geldi alet cantalariyla. kimisi geliyorum bile demedi, kapida ogrendim geldigini. iki kasa bira, bes kutu da pizza ismarladik. bir kac saat icinde evim sadece duzenlenip yerlesmemisti, ayni zamanda, arkadaslarim sagolsun, temizlenmisti bile. hepimizin cani cikti, ama dugun arifesindeki bir cifti yanliz birakmadilar.
demem o ki birlikten kuvvet dogar. esin dostun kim varsa cagir. bir gunde oluverir. ozelliklede senin karnindaki sabiyi dusunen kosa kosa gelir. insanlik olmedi ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?