2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Geçmiş olsun canım, makine yapılır önemli değilde kızın hemen iyileşir inşallah

Hiç denemedim bak onu pambix nasıl oldun bak yeni tarif var
cok sukur canim.olmayinca zorlamiyom kalkiyorum valla.. haftanin 3 gunu vuruyor kabizlik vucut alisti mi ne 3 gun suruyor sonra birden rahatlik geliyor yine tekrar basliyor 3 haftadir cikti ortaya.

Slm kızlar sorunlar halloldu evimë geldim ama tabiki o insanlarla artık görüşmüycez sonbahar gibide bu evden taşıncam istanbulda yaşayan arkadaşlar çok geçmiş olsun üzüldüm
Çok sevindim canım benim inşallah doğuma kadar sana sorun çıkarmazlar da.sonbaharda da hepten kulakların rahat olur.

Canım benim inşallah bundan sonra çok raht edersin aklına getirme artık herşey daha güzel olucak sen ve çocuklarınla az bi zaman orda oturucan zaten kapin ayrı kimse de rahatsız etmez seni

Sanada geçmiş olsun canım.iyi halletmişsiniz artık kalan aylarının tadını çıkar hiç bişeyi kafana takma.

Kızlar benim oğluş napıyo anlamıyorum bi yerlerinimi dayıyor yoksa kasılma mı oluyor çözemedim bi türlühep konuşuyoruz ya dayıyor diye sizinde böyle karnınızın şekli değişiyormu?düzelene kadar çektim anlaşılıyodur inşallah fotolar.

Eklentiler

• image.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 120
  • image.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 114
  • image.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 114
Geçmiş olsun canım inşallah bi an önce düşer ateşi sende bi ohh çekersin..

Canım çok sevindim..hiç takma artık kapını dahi açma gelirlerse..bebişinde büyümüş olur o zmana rahatça taşınırsın sende

Arkadaşlar bebislerinizin kiyafetlerini renklerine ayirip mi yikadiniz yoksa karisik düşük ısıda mi yikadiniz?
Canim ben beyaz ve krem tonlarda olanları ayrı rengarenk olanları ayrı yikadim düşük ısıda 30 derecede yıka canım

Evet canım aynısı bende de oluyor doktoruma sordum uzun süreli değilse korkma dedi

miranda_1986 canimm azcikda olsaa gormussun kucuk adami
Poposu bile cok datlidir onun
Vayy vayy vayyyyy
Mirandamızın yakışıklı prensini gördük sonunda. Maşallah tatlım. Nasılda huzurlu görünüyor
Hayırlısıyla kucağına gelsin inşallah
Tabi kacarmi bizden .

Gozunaydin canim en azindan donmus artik resimde de baya gozukuyor aslinda bebisasallah ona.

cok tesekkur ederim kizlar. haftaya bir daha gorecegim oglusumu. tek resim verince bir kere daha cagirdilar. insallah bu sefer daha guzel resimlerimiz olacak.
ama goren herkes babaya benzetti yaaa.. hani kucuk adamlar annelerine cekiyordu!! kendimi cok pis aldatilmis hissediyorum :)

Canım biyerini dayamış o bence.benimde oluyo arada.sıkıntı yoktur merak etme.

Kızlar yaşadığım olayları biliyorsunuz şunu ögrendim gözümle gördüm bana neler yaptılar bu hamile halimle ama onların kızı var ikiz kızlardan bitanesi rahatsızlandı bir hafta hastanede yatacakmış kimsenin ahı kimsede kalmıyor
Çok sevindim canım benim inşallah doğuma kadar sana sorun çıkarmazlar da.sonbaharda da hepten kulakların rahat olur.
Ay tatlım çok teşekür ederim huzursuz bi ev mutsuz bi ortam allah kimseye yaşatmasın 10 gün benim için çok zordu mutsuzdum inşallah seninde dedigin gibi gene aynı şeyleri yaşamam
Canım benim inşallah bundan sonra çok raht edersin aklına getirme artık herşey daha güzel olucak sen ve çocuklarınla az bi zaman orda oturucan zaten kapin ayrı kimse de rahatsız etmez seni
Tatlım tek dileğim bu inşallah gelmezler gelseler de kapıyı açmam açmıycam asla onları görmeye tahammülüm yok
Sanada geçmiş olsun canım.iyi halletmişsiniz artık kalan aylarının tadını çıkar hiç bişeyi kafana takma.
İnşallah kuzum bidaha yaşamam bu tarz bi olay ama Rabbim görüyor yukarda haklıyı haksızı
Canım çok sevindim..hiç takma artık kapını dahi açma gelirlerse..bebişinde büyümüş olur o zmana rahatça taşınırsın sende
Ay inşallah tatlım şurda doguma çok az kaldı zorlanırdım gerçekten bende gelseler bile açmayı düşünmüyorum kızımı bekliycem oglumla eşimle ben mutlu olcam artık onlar yaptıgıyla rexillikleriyle kalacak

Günaydın anneler mis kokulu bebekler. Hayırlı mutlu huzurlu bi

kasilma degil canim dayiyorlar bir yerlerini elini oraya degsen anlarsin kolu bacagi bir yerlerii benim hergun oyle yapiyor artik dalga dalga oluyor karnim. Bayadir bi sekilde agrim sancim da cikmiyor sukur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…