- 7 Ocak 2014
- 3.159
- 4.451
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.321
Merhaba tatlı hamişler nasılsınız kızım hasta iki gündür ateşi var bugün doktora götürdük ama henüz ateşi düşmedi.ay çocuk hasta olunca çok zor oluyor keşke ben hasta olsaydım onun yerine.oğluşumun kıyafetlerini de yıkayamadım çamaşır Makinesi bozuldu.inşallah herkesler iyi keyifler yerindedir.
cok sukur canim.olmayinca zorlamiyom kalkiyorum valla..Hiç denemedim bak onupambix nasıl oldun bak yeni tarif var
Tesekkür ederim canım benim inşallah.iyi olsunda minik prensesim.ay makinayı hiç takmıyorum doğum öncesi ekstra o çıktı ortaya sadece.Geçmiş olsun canım, makine yapılır önemli değilde kızın hemen iyileşir
Çok sevindim canım benim inşallah doğuma kadar sana sorun çıkarmazlar da.sonbaharda da hepten kulakların rahat olur.Slm kızlar sorunlar halloldu evimë geldim ama tabiki o insanlarla artık görüşmüycez sonbahar gibide bu evden taşıncam istanbulda yaşayan arkadaşlar çok geçmiş olsun üzüldüm
Canım benim inşallah bundan sonra çok raht edersin aklına getirme artık herşey daha güzel olucak sen ve çocuklarınla az bi zaman orda oturucan zaten kapin ayrı kimse de rahatsız etmez seniSlm kızlar sorunlar halloldu evimë geldim ama tabiki o insanlarla artık görüşmüycez sonbahar gibide bu evden taşıncam istanbulda yaşayan arkadaşlar çok geçmiş olsun üzüldüm çok bu nedir ya böyle ne zaman bitecek bu terör allah yardımcımız olsun
Sanada geçmiş olsun canım.iyi halletmişsiniz artık kalan aylarının tadını çıkar hiç bişeyi kafana takma.Slm kızlar sorunlar halloldu evimë geldim ama tabiki o insanlarla artık görüşmüycez sonbahar gibide bu evden taşıncam istanbulda yaşayan arkadaşlar çok geçmiş olsun üzüldüm çok bu nedir ya böyle ne zaman bitecek bu terör allah yardımcımız olsun
Ben renklerini Ayirip yikadim canim.Arkadaşlar bebislerinizin kiyafetlerini renklerine ayirip mi yikadiniz yoksa karisik düşük ısıda mi yikadiniz?
Geçmiş olsun canım inşallah bi an önce düşer ateşi sende bi ohh çekersin..Merhaba tatlı hamişler nasılsınız kızım hasta iki gündür ateşi var bugün doktora götürdük ama henüz ateşi düşmedi.ay çocuk hasta olunca çok zor oluyor keşke ben hasta olsaydım onun yerine.oğluşumun kıyafetlerini de yıkayamadım çamaşır Makinesi bozuldu.inşallah herkesler iyi keyifler yerindedir.
Canım çok sevindim..hiç takma artık kapını dahi açma gelirlerse..bebişinde büyümüş olur o zmana rahatça taşınırsın sendeSlm kızlar sorunlar halloldu evimë geldim ama tabiki o insanlarla artık görüşmüycez sonbahar gibide bu evden taşıncam istanbulda yaşayan arkadaşlar çok geçmiş olsun üzüldüm çok bu nedir ya böyle ne zaman bitecek bu terör allah yardımcımız olsun
Canim ben beyaz ve krem tonlarda olanları ayrı rengarenk olanları ayrı yikadim düşük ısıda 30 derecede yıka canımArkadaşlar bebislerinizin kiyafetlerini renklerine ayirip mi yikadiniz yoksa karisik düşük ısıda mi yikadiniz?
Evet canım aynısı bende de oluyor doktoruma sordum uzun süreli değilse korkma dediKızlar benim oğluş napıyo anlamıyorumbi yerlerinimi dayıyor yoksa kasılma mı oluyor çözemedim bi türlü hep konuşuyoruz ya dayıyor diye sizinde böyle karnınızın şekli değişiyormu?düzelene kadar çektim anlaşılıyodur inşallah fotolar.
Vayy vayy vayyyyy
Mirandamızın yakışıklı prensini gördük sonunda. Maşallah tatlım. Nasılda huzurlu görünüyor
Hayırlısıyla kucağına gelsin inşallah
Tabi kacarmi bizden .
Gozunaydin canim en azindan donmus artik resimde de baya gozukuyor aslinda bebisasallah ona.
Canım biyerini dayamış o bence.Kızlar benim oğluş napıyo anlamıyorumbi yerlerinimi dayıyor yoksa kasılma mı oluyor çözemedim bi türlü hep konuşuyoruz ya dayıyor diye sizinde böyle karnınızın şekli değişiyormu?düzelene kadar çektim anlaşılıyodur inşallah fotolar.
Ay tatlım çok teşekür ederim huzursuz bi ev mutsuz bi ortam allah kimseye yaşatmasın 10 gün benim için çok zordu mutsuzdum inşallah seninde dedigin gibi gene aynı şeyleri yaşamamÇok sevindim canım benim inşallah doğuma kadar sana sorun çıkarmazlar da.sonbaharda da hepten kulakların rahat olur.
Tatlım tek dileğim bu inşallah gelmezler gelseler de kapıyı açmam açmıycam asla onları görmeye tahammülüm yokCanım benim inşallah bundan sonra çok raht edersin aklına getirme artık herşey daha güzel olucak sen ve çocuklarınla az bi zaman orda oturucan zaten kapin ayrı kimse de rahatsız etmez seni
İnşallah kuzum bidaha yaşamam bu tarz bi olay ama Rabbim görüyor yukarda haklıyı haksızıSanada geçmiş olsun canım.iyi halletmişsiniz artık kalan aylarının tadını çıkar hiç bişeyi kafana takma.
Ay inşallah tatlım şurda doguma çok az kaldı zorlanırdım gerçekten bende gelseler bile açmayı düşünmüyorum kızımı bekliycem oglumla eşimle ben mutlu olcam artık onlar yaptıgıyla rexillikleriyle kalacakCanım çok sevindim..hiç takma artık kapını dahi açma gelirlerse..bebişinde büyümüş olur o zmana rahatça taşınırsın sende
Karnımı birden o şekilde görünce tedirgin oldum:))iyi o zaman demek herkeste olan bişey tecrübesizlik panikle birleşince korku sarıyo insanı..sağol canımmCanım biyerini dayamış o bence.benimde oluyo arada.sıkıntı yoktur merak etme.
Çok uzun sürmüyor canım sıkta olmuyor ama korktum bi an hemen buraya koştumEvet canım aynısı bende de oluyor doktoruma sordum uzun süreli değilse korkma dedi
Kızlar benim oğluş napıyo anlamıyorumbi yerlerinimi dayıyor yoksa kasılma mı oluyor çözemedim bi türlü hep konuşuyoruz ya dayıyor diye sizinde böyle karnınızın şekli değişiyormu?düzelene kadar çektim anlaşılıyodur inşallah fotolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?