- 8 Şubat 2013
- 943
- 2.159
- 313
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.301
O zaman tarkandan geliyor: "dööönnn bebeğim dön çaresiizz başımm" :)
Allahım acil şifa versin canım inşallah gerek kalmaz oprasyona.nerede oturuyorsunuz?Arkadaşlar hepinize merhaba ben 23 haftalik erkek bebege hamileyim temmuz annesiyim bebegin beyninde sıvı birikmesi var sınırı geçti dogunca ameliyat olacak sant ameliyatı suan herşeyi bıraktık ameliyatı için para biriktiriyoruz durumum çok müsait değil siz hamilesiniz benim gibi sizden istemiyorum ama çevrenizde yakinlarinizdan ilk bebeginin eşyalarını ikinci el uygun fiyata satmayı düşünen olursa bana yönlendirebilir misiniz ozel den ulaşırsınız numaramı veririm irtibata geçerim hem onun için faydası olur hemde benim için suan bebege sadece kalın battaniye 4 tane zibin bir tane de tulum aldım ilk bebeğim bu böyle olmasını istemezdim ama sağlığı ameliyatı herşeyden daha önemli durum duzelince ona daha iyi kıyafetler alacağım şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Istanbul da oturuyorum canimAllahım acil şifa versin canım inşallah gerek kalmaz oprasyona.nerede oturuyorsunuz?
ay ne guzel demıssın aynı dusunceler benım ıcımdende gecıyor sag salım dogsalar suslesek puslesek mınıcık etekler elbıseler dıksem ...Ayyy canim ya hepsi cok tatli ama tutulu sortuna bayildim
Kizimiza cok yakisacak. Guzel saglikli gunlerde kullanin insallah.Ay ya kizlarimiz bir dogsada susleyip pusleyip gezmelere gotursek
Canım benim dua edcem senin için bol bol inşallah Rabbim yar ve yardımcin olsunIstanbul da oturuyorum canim ilgilendiğine çok sevindim böyle birşeyi paylaşmak bir anne için zor ama suan sağlığı daha önemli acil ihtiyaclarini alabilsem yeter bana
Aman yaa ne hale geldi güzelim ülkemizKızlar istiklal caddesinde patlama olmuş yine büyük şehirdeki arkadaşlar lütfen dikkat edin avm lere kalabalık yerlere gitmemeye çalışın. Allah ıslah etsin bu zalimleri
Ay canim ben normalde misafiri cok severim ama her misafiri sevmemOh ne guzel hiç sevmem yatılı misafiri, ayy bizimde yazın dolusur Almancılar, ev savaş alanı gibi olur, ay afakanlar bastı şimdiden
Cok kalmayacaklar Allahtan canim 1 gece kalacaklar ama farketmiyor ki yine o nevresimler takilacak cikarilacak yikanip ütülenecekNe kadar kalacaklar tatlimm düşüncesiz ya bence .. Neyseki esin de destek sanagezme zamanı mi şimdi havalr bile düzelmedi..
Hah iyi bari kuzum aman kendine ve Çınar oğluşumuza dikkat etEvet şu an işte ve hafta içi hep Üniv, akşam da bazen arkadaşlarıyla ders çalışmada .. Sadece oturuyorum tatlimmm ters bisey olursa yapmam
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versinArkadaşlar hepinize merhaba ben 23 haftalik erkek bebege hamileyim temmuz annesiyim bebegin beyninde sıvı birikmesi var sınırı geçti dogunca ameliyat olacak sant ameliyatı suan herşeyi bıraktık ameliyatı için para biriktiriyoruz durumum çok müsait değil siz hamilesiniz benim gibi sizden istemiyorum ama çevrenizde yakinlarinizdan ilk bebeginin eşyalarını ikinci el uygun fiyata satmayı düşünen olursa bana yönlendirebilir misiniz ozel den ulaşırsınız numaramı veririm irtibata geçerim hem onun için faydası olur hemde benim için suan bebege sadece kalın battaniye 4 tane zibin bir tane de tulum aldım ilk bebeğim bu böyle olmasını istemezdim ama sağlığı ameliyatı herşeyden daha önemli durum duzelince ona daha iyi kıyafetler alacağım şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Çok sağol canim dularinizi eksik etmeyin insallah iyi olur miniklerimizCanım benim dua edcem senin için bol bol inşallah Rabbim yar ve yardımcin olsun
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun oğluna .. Bende etrafa sorayimIstanbul da oturuyorum canim ilgilendiğine çok sevindim böyle birşeyi paylaşmak bir anne için zor ama suan sağlığı daha önemli acil ihtiyaclarini alabilsem yeter bana
Çok sağol canim dusunmen yeter ilgilenen arkadaşlarım oldu yardım edecekler allahın izni ile onlar yeter sanırım fazlasına gerek yok rabbim sizlerden razı olsunÇok geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun oğluna .. Bende etrafa sorayim
Amin canim benim cumlemizeGeçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Gecmis olsun canim insallah kizçe en kisa surede atlatir. Anne iste ona gelmesin bana gelsinMerhaba tatlı hamişler nasılsınız kızım hasta iki gündür ateşi var bugün doktora götürdük ama henüz ateşi düşmedi.ay çocuk hasta olunca çok zor oluyor keşke ben hasta olsaydım onun yerine.oğluşumun kıyafetlerini de yıkayamadım çamaşır Makinesi bozuldu.inşallah herkesler iyi keyifler yerindedir.
Canım benim geçmiş olsun inşallah hemen atlatır kuzucuk yaa o da olmasın sen de olma annesi hasta makinenin de hemen tamir olsun en zor bi evde çamaşır makine bozulması yaMerhaba tatlı hamişler nasılsınız kızım hasta iki gündür ateşi var bugün doktora götürdük ama henüz ateşi düşmedi.ay çocuk hasta olunca çok zor oluyor keşke ben hasta olsaydım onun yerine.oğluşumun kıyafetlerini de yıkayamadım çamaşır Makinesi bozuldu.inşallah herkesler iyi keyifler yerindedir.
Tesekkür ederim güzel teyzemiz.ay öyle gercekten herseye razıyız yeterki sağlıklı olsunlar allah kimseyi evladı ile sınamasınGecmis olsun canim insallah kizçe en kisa surede atlatir. Anne iste ona gelmesin bana gelsin. Benim ilk bebisim bazen cok sert vurunca vurma felan diyorum ama sonra amaan vur acit canimi yeterki saglikli ol sende istedigin kadar
Çok geçmiş olsun canım.çok zor olur bilirim hastalık.şifa versin minik kuşa rabbim.Merhaba tatlı hamişler nasılsınız kızım hasta iki gündür ateşi var bugün doktora götürdük ama henüz ateşi düşmedi.ay çocuk hasta olunca çok zor oluyor keşke ben hasta olsaydım onun yerine.oğluşumun kıyafetlerini de yıkayamadım çamaşır Makinesi bozuldu.inşallah herkesler iyi keyifler yerindedir.
Tesekkür ederiz canım benim inşallah hemen atlatır makinanın değişim zamanı gelmiş canım onu balkondan aşağı atasım varCanım benim geçmiş olsun inşallah hemen atlatır kuzucuk yaa o da olmasın sen de olma annesi hasta makinenin de hemen tamir olsun en zor bi
Çok teşekkür ederim canım benim kızlarımız aynı yaşlar daha cok anlarız birbirimizi.allah tüm yavrucaklarım hastalıklardan korusunÇok geçmiş olsun canım.çok zor olur bilirim hastalık.şifa versin minik ku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?