2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Allahım acil şifa versin canım inşallah gerek kalmaz oprasyona.nerede oturuyorsunuz?

Ayyy canim ya hepsi cok tatli ama tutulu sortuna bayildim
Kizimiza cok yakisacak. Guzel saglikli gunlerde kullanin insallah. Ay ya kizlarimiz bir dogsada susleyip pusleyip gezmelere gotursek
ay ne guzel demıssın aynı dusunceler benım ıcımdende gecıyor sag salım dogsalar suslesek puslesek mınıcık etekler elbıseler dıksem ...

Istanbul da oturuyorum canim ilgilendiğine çok sevindim böyle birşeyi paylaşmak bir anne için zor ama suan sağlığı daha önemli acil ihtiyaclarini alabilsem yeter bana
Canım benim dua edcem senin için bol bol inşallah Rabbim yar ve yardımcin olsun

Kızlar istiklal caddesinde patlama olmuş yine büyük şehirdeki arkadaşlar lütfen dikkat edin avm lere kalabalık yerlere gitmemeye çalışın. Allah ıslah etsin bu zalimleri
Aman yaa ne hale geldi güzelim ülkemiz doğu savaş alanı batıda bombalar patlıyor Allah yardımcımız olsun

Oh ne guzel hiç sevmem yatılı misafiri, ayy bizimde yazın dolusur Almancılar, ev savaş alanı gibi olur, ay afakanlar bastı şimdiden
Ay canim ben normalde misafiri cok severim ama her misafiri sevmem yazin küçük cocugun olacak onunla ilgilenirsin misafirler de basının caresine baksın

Ne kadar kalacaklar tatlimm düşüncesiz ya bence .. Neyseki esin de destek sana gezme zamanı mi şimdi havalr bile düzelmedi..
Cok kalmayacaklar Allahtan canim 1 gece kalacaklar ama farketmiyor ki yine o nevresimler takilacak cikarilacak yikanip ütülenecek valla ben de bilemedim canim bayram degil seyran degil enistem beni niye öptü durumu var ortada

Evet şu an işte ve hafta içi hep Üniv, akşam da bazen arkadaşlarıyla ders çalışmada .. Sadece oturuyorum tatlimmm ters bisey olursa yapmam
Hah iyi bari kuzum aman kendine ve Çınar oğluşumuza dikkat et

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Istanbul da oturuyorum canim ilgilendiğine çok sevindim böyle birşeyi paylaşmak bir anne için zor ama suan sağlığı daha önemli acil ihtiyaclarini alabilsem yeter bana
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun oğluna .. Bende etrafa sorayim

Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun oğluna .. Bende etrafa sorayim
Çok sağol canim dusunmen yeter ilgilenen arkadaşlarım oldu yardım edecekler allahın izni ile onlar yeter sanırım fazlasına gerek yok rabbim sizlerden razı olsun

Merhaba tatlı hamişler nasılsınız kızım hasta iki gündür ateşi var bugün doktora götürdük ama henüz ateşi düşmedi.ay çocuk hasta olunca çok zor oluyor keşke ben hasta olsaydım onun yerine.oğluşumun kıyafetlerini de yıkayamadım çamaşır Makinesi bozuldu.inşallah herkesler iyi keyifler yerindedir.

Gecmis olsun canim insallah kizçe en kisa surede atlatir. Anne iste ona gelmesin bana gelsin. Benim ilk bebisim bazen cok sert vurunca vurma felan diyorum ama sonra amaan vur acit canimi yeterki saglikli ol sende istedigin kadar yak canimi diyorum.

Canım benim geçmiş olsun inşallah hemen atlatır kuzucuk yaa o da olmasın sen de olma annesi hasta makinenin de hemen tamir olsun en zor bi evde çamaşır makine bozulması ya

Gecmis olsun canim insallah kizçe en kisa surede atlatir. Anne iste ona gelmesin bana gelsin. Benim ilk bebisim bazen cok sert vurunca vurma felan diyorum ama sonra amaan vur acit canimi yeterki saglikli ol sende istedigin kadar
Tesekkür ederim güzel teyzemiz.ay öyle gercekten herseye razıyız yeterki sağlıklı olsunlar allah kimseyi evladı ile sınamasın

Çok geçmiş olsun canım.çok zor olur bilirim hastalık.şifa versin minik kuşa rabbim.

Canım benim geçmiş olsun inşallah hemen atlatır kuzucuk yaa o da olmasın sen de olma annesi hasta makinenin de hemen tamir olsun en zor bi
Tesekkür ederiz canım benim inşallah hemen atlatır makinanın değişim zamanı gelmiş canım onu balkondan aşağı atasım var

Arkadaşlar bebislerinizin kiyafetlerini renklerine ayirip mi yikadiniz yoksa karisik düşük ısıda mi yikadiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…