- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.341
Canım çok geçmis olsun sana da dikkat et kendineİyi akşamlar kızlar kaç gundur yazamadim oglusum hastalandı ondan bana geçti ben yatak döşek yatiyorum Rabbim sizleri kazadan beladan korusun
Canım ben de gordum oglusu cevap yazicaktim yazmamisim benim oglumun da hala düzgün bi pozu yok canım maalesef ve benimki de babaya benziyo ama bizi de esimle benzetirler hep inşallah haftaya gittiğinde güzel resimler alırsın maşallah paşaya bu aradacok tesekkur ederim kizlar. haftaya bir daha gorecegim oglusumu. tek resim verince bir kere daha cagirdilar. insallah bu sefer daha guzel resimlerimiz olacak.
ama goren herkes babaya benzetti yaaa.. hani kucuk adamlar annelerine cekiyordu!! kendimi cok pis aldatilmis hissediyorum :)
Okşuyorum bayada büyük sert bi yeri oluyor genelde,sırtı galibaGünaydın anneler mis kokulu bebekler. Hayırlı mutlu huzurlu bi
kasilma degil canim dayiyorlar bir yerlerini elini oraya degsen anlarsin kolu bacagi bir yerleriibenim hergun oyle yapiyor artik dalga dalga oluyor karnim. Bayadir bi sekilde agrim sancim da cikmiyor sukur:)
Tesekkür ederim güzel teyzemiz. Ay senin göbüş ne tatlı olmuş öyle bence bi yerini dayıyor canım kızımda böyleydiGeçmiş olsun canım inşallah bi an önce düşer ateşi sende bi ohh çekersin
Merhaba tatlı hamişler nasılsınız kızım hasta iki gündür ateşi var bugün doktora götürdük ama henüz ateşi düşmedi.ay çocuk hasta olunca çok zor oluyor keşke ben hasta olsaydım onun yerine.oğluşumun kıyafetlerini de yıkayamadım çamaşır Makinesi bozuldu.inşallah herkesler iyi keyifler yerindedir.
Slm kızlar sorunlar halloldu evimë geldim ama tabiki o insanlarla artık görüşmüycez sonbahar gibide bu evden taşıncam istanbulda yaşayan arkadaşlar çok geçmiş olsun üzüldüm çok bu nedir ya böyle ne zaman bitecek bu terör allah yardımcımız olsun
Kızlar benim oğluş napıyo anlamıyorumbi yerlerinimi dayıyor yoksa kasılma mı oluyor çözemedim bi türlü hep konuşuyoruz ya dayıyor diye sizinde böyle karnınızın şekli değişiyormu?düzelene kadar çektim anlaşılıyodur inşallah fotolar.
İyi akşamlar kızlar kaç gundur yazamadim oglusum hastalandı ondan bana geçti ben yatak döşek yatiyorum Rabbim sizleri kazadan beladan korusun
Aynen canım sevdirmek için yapıyolar sanki bi doğsunlar görüşcez o zamanCanim kizina gecmis olsun inşallah biran once iyilesir ayy cocuklarin hasta olmasi çok kotu oluyor havalarda bir duzelmedi gitti.
Canim sorunlarin hallolmasina sevindim inşallah sorunsuz bir sekilde gecer bundan sonraki gunleriniz ailenle birlikte. Amin canim Allah hepimizi bu terörden korusun.
Ayy canim ben senden hafta olarak baya gerideyim ama benim cimcimede bazen yapiyor böyle kendini diyorum kizim nereni dayadin geneazicik sevince duzeliyor
Çok gecmis olsun canim biran önce sende oglusunda iyilesirsiniz inşallah. Havalardan galiba insan ne giyecegini sasiriyor ondan hasta oluyor
Ayy benim göbiş koca bi yumurtaya benziyorTesekkür ederim güzel teyzemiz. Ay senin göbüş ne tatlı olmuş öyle bence bi yerini dayıyor canım kızımda böyleydi
Aynen yaa gobegimin simetrisi bozuluyor bazen bazen de taş gibi sert oluyorKızlar benim oğluş napıyo anlamıyorumbi yerlerinimi dayıyor yoksa kasılma mı oluyor çözemedim bi türlü hep konuşuyoruz ya dayıyor diye sizinde böyle karnınızın şekli değişiyormu?düzelene kadar çektim anlaşılıyodur inşallah fotolar.
Canım fırsat olmadı yazmaya maşallah ne tatlı oğluşun yerler onun yanaklarınıcok tesekkur ederim kizlar. haftaya bir daha gorecegim oglusumu. tek resim verince bir kere daha cagirdilar. insallah bu sefer daha guzel resimlerimiz olacak.
ama goren herkes babaya benzetti yaaa.. hani kucuk adamlar annelerine cekiyordu!! kendimi cok pis aldatilmis hissediyorum
Kesinlikle canım Allah kimsenin huzurunu bozmasın gecen yıllarda benimde başima geldiği için seni çok iyi anlıyorum.sunu da biliyorum ki o süreçte kimseye birsey olmuyo olan sana eşine ve çocuğuna oluyor.o yüzden kimsenin sizi mutsuz huzursuz etmesine izin verme canımcımAy tatlım çok teşekür ederim huzursuz bi ev mutsuz bi ortam allah kimseye yaşatmasın 10 gün benim için çok zordu mutsuzdum inşallah seninde dedigin gibi gene aynı
Çok geçmiş olsun canım.bizdeöyleyiz kızım hasta olduğu için hiç yanımdan ayrılmıyor bana geçmez inşallahİyi akşamlar kızlar kaç gundur yazamadim oglusum hastalandı ondan bana geçti ben yatak döşek yatiyorum
Maşallah canım nazar etmesinler göbüşlerimizi.benim dönmediği için hiç böyle olmuyor ama kızım.sürekli böyleydiAyy benim göbiş koca bi yumurtaya benziyorgören çok büyük diyor hatta kızıyorum bende sağol canım benim aman kasılma olmasında dayasınlar
Cok tesekkur ederim canim benım inşallah canım evett birden soğudu hava herkes kendine iyi baksıniCanim kizina gecmis olsun inşallah biran once iyilesir ayy cocuklarin hasta olmasi çok kotu oluyor havalarda bir duzelmedi
İyi akşamlar canım raporunu aldıktan sonra bol bol dinlen bence hiç yerinden kalkma tuvalet dışında.inşallah zamanında gelir annesiMerhaba anneler.bugün tam 33 hafta bitti.cuma günü Dr nst de sancı gördü bunun üzerine rahim ağzına baktı. .Rahim ağzında kısalma var dedi.çalısamazsin bu durumda dedi.pazartesi izne çıkacagim. İlk bebeğim de 36 haftalik doğmuştu
Ben de oyuncak yapımı videosunu çekmeye çalışıcam Türkçe olarak Zaman bulabilirsemEvet tatlım ben yaptim bi decandanotecann yaptı. Ben youtubedan bu videoları izleyerek yaptım
Benimde yaklaşık bir aydır böyle gecende kimi kasılma demiş ben ogune dek böyle olunca çok seviniyodumcanım yansada ama o yazılanları okuyunca bi an duraksadimsonrada dedim ben onu bebek olarak sevmeye dewam edeyim...ins bi sknti olmaz canm korkmaKızlar benim oğluş napıyo anlamıyorumbi yerlerinimi dayıyor yoksa kasılma mı oluyor çözemedim bi türlü hep konuşuyoruz ya dayıyor diye sizinde böyle karnınızın şekli değişiyormu?düzelene kadar çektim anlaşılıyodur inşallah fotolar.
Hepimizde oluyormuş canım baksana normal demekki:)Aynen yaa gobegimin simetrisi bozuluyor bazen bazen de taş gibi sert oluyor
Okşuyorum bayada büyük sert bi yeri oluyor genelde,sırtı galibanst ye hiç girmedim ondanda bilmiyorum kasılma varmı yokmu.aslında hoşumada gidiyor sevdiriyomuş gibi hissediyorum ama hiç bu kadar olmamıştı sivrilme oluyordu.birden karnımı yamuk görünce şaşırdım canım:))
Maşallah bencede canımMaşallah canım nazar etmesinler göbüşlerimizi.benim dönmediği için hiç böyle olmuyor ama kızım.sürekli böyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?