2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım ben de gordum oglusu cevap yazicaktim yazmamisim benim oglumun da hala düzgün bi pozu yok canım maalesef ve benimki de babaya benziyo ama bizi de esimle benzetirler hep inşallah haftaya gittiğinde güzel resimler alırsın maşallah paşaya bu arada

Okşuyorum bayada büyük sert bi yeri oluyor genelde,sırtı galibanst ye hiç girmedim ondanda bilmiyorum kasılma varmı yokmu.aslında hoşumada gidiyor sevdiriyomuş gibi hissediyorumama hiç bu kadar olmamıştı sivrilme oluyordu.birden karnımı yamuk görünce şaşırdım canım:))

Canim kizina gecmis olsun inşallah biran once iyilesir ayy cocuklarin hasta olmasi çok kotu oluyor havalarda bir duzelmedi gitti.

Canim sorunlarin hallolmasina sevindim inşallah sorunsuz bir sekilde gecer bundan sonraki gunleriniz ailenle birlikte. Amin canim Allah hepimizi bu terörden korusun.

Ayy canim ben senden hafta olarak baya gerideyim ama benim cimcimede bazen yapiyor böyle kendini diyorum kizim nereni dayadin gene azicik sevince duzeliyor

İyi akşamlar kızlar kaç gundur yazamadim oglusum hastalandı ondan bana geçti ben yatak döşek yatiyorum Rabbim sizleri kazadan beladan korusun

Çok gecmis olsun canim biran önce sende oglusunda iyilesirsiniz inşallah. Havalardan galiba insan ne giyecegini sasiriyor ondan hasta oluyor

Aynen canım sevdirmek için yapıyolar sanki bi doğsunlar görüşcez o zaman ama yamukluğu çok fenaydı canım ya ondan tedirgin oldum yoksa bayadır çıkartıyo bi yerlerini zatenbu arada profil resmindeki etiket mi olacak bayıldım süper olmuş pembiş pembiş

Tesekkür ederim güzel teyzemiz. Ay senin göbüş ne tatlı olmuş öyle bence bi yerini dayıyor canım kızımda böyleydi
Ayy benim göbiş koca bi yumurtaya benziyor gören çok büyük diyor hatta kızıyorum bendesağol canım benim aman kasılma olmasında dayasınlar heryerlerini

Aynen yaa gobegimin simetrisi bozuluyor bazen bazen de taş gibi sert oluyor

Canım fırsat olmadı yazmaya maşallah ne tatlı oğluşun yerler onun yanaklarını

Ay tatlım çok teşekür ederim huzursuz bi ev mutsuz bi ortam allah kimseye yaşatmasın 10 gün benim için çok zordu mutsuzdum inşallah seninde dedigin gibi gene aynı
Kesinlikle canım Allah kimsenin huzurunu bozmasın gecen yıllarda benimde başima geldiği için seni çok iyi anlıyorum.sunu da biliyorum ki o süreçte kimseye birsey olmuyo olan sana eşine ve çocuğuna oluyor.o yüzden kimsenin sizi mutsuz huzursuz etmesine izin verme canımcım

Ayy benim göbiş koca bi yumurtaya benziyor gören çok büyük diyor hatta kızıyorum bendesağol canım benim aman kasılma olmasında dayasınlar
Maşallah canım nazar etmesinler göbüşlerimizi.benim dönmediği için hiç böyle olmuyor ama kızım.sürekli böyleydi

Merhaba anneler.bugün tam 33 hafta bitti.cuma günü Dr nst de sancı gördü bunun üzerine rahim ağzına baktı. .Rahim ağzında kısalma var dedi.çalısamazsin bu durumda dedi.pazartesi izne çıkacagim. İlk bebeğim de 36 haftalik doğmuştu. .sizce bu 36 yi tamamlayabilir mu?

İyi akşamlar canım raporunu aldıktan sonra bol bol dinlen bence hiç yerinden kalkma tuvalet dışında.inşallah zamanında gelir annesi

Benimde yaklaşık bir aydır böyle gecende kimi kasılma demiş ben ogune dek böyle olunca çok seviniyodumcanım yansada ama o yazılanları okuyunca bi an duraksadimsonrada dedim ben onu bebek olarak sevmeye dewam edeyim...ins bi sknti olmaz canm korkma

Sanirim geriliyorlar ondan o kadar yamuk canım. Dr en so dediğinde başı doğum pozisyonunda sırtı sağda ayakları da solumda:) seninde sirtidir muhakkak

Maşallah canım nazar etmesinler göbüşlerimizi.benim dönmediği için hiç böyle olmuyor ama kızım.sürekli böyleydi
Maşallah bencede canımhamilelik bitecek neredeyse hala bi eleştiri insanlarda anlamadım..senin bebişte döner inşallah annesi sonrada böyle olur göbişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…