2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bende öyle devam edicem okşayınca düzeliyo zateninşallah canım yok rahatladım hepimizde aynısı oluyomuş

hadi inşallah güzel bi ev bulunda taşının canım. neden eylüle kadar bekliceksiniz

Sanirim geriliyorlar ondan o kadar yamuk canım. Dr en so dediğinde başı doğum pozisyonunda sırtı sağda ayakları da solumda:) seninde sirtidir muhakkak
Annemde aynı şeyi söyledi geriliyodur paşa diyorpozisyonları aynı heralde bizimkilerin çünkü o elime gelen yeri sağda ve sırtıdır heralde çünkü baya büyük bi yeriydi.ama çok güzel canım ya sanki direk onu elliyormuşum gibi herşeyi hissediliyor:)

Amin Canım benim inşallah tatlım gerçekten olan bizden başkasına olmuyor üzülen kırılan hep biziz ama tatlım rabbim gözüme gösterdi ya inanki mutluyum huzursuzluk kadar kötü hiç bişey yok

Amin yagmurcugum inşallah son ayım huzurlu mutlu geçer bidaha yaşamam böyle bi olay kimsede yaşamasın

Maşallah ona :)

Burda arkadaslarda bu problem vardı galiba az önce lavaboya gittim çamaşır islanmıştı su gibi yani.ay korktum su olmasın bu?

Burda arkadaslarda bu problem vardı galiba az önce lavaboya gittim çamaşır islanmıştı su gibi yani.ay korktum su olmasın bu?
Canım bende 2 aydır var o ıslaklık.doktor her gittiğimde suyu iyi sorun yok diyor.idrarda enfeksiyon da çıkmıyor.idrar olabilirmi acaba bebek baskı yaptıkça sızma olabiliyormuş.ama tedirgşn etcek kadar bi durumsa doktoruna danış tabi.

Benimde enfeksiyon yok canım her gittiğimde suyu ii diyo bugün böyle bi sey olunca cok tedirgin oldum.haklısın idrar olabilir çünkü çok sık çıkıyorum ay inşallah o dur.korktum.

Benim de hep aynı yere yaslanıyor.karnımın sağ tarafında orta kısımda duruyor ve iyice yaslanıyor.orası kemik gibi semsert oluyor. doktorum bu durumun çok normal olduğunu ve bebeğin o pozisyonda çok rahat ettiğini bu yüzden böyle yaslandığını söyledi.

Rabbim herkese tattirsin inşallah tez zamanda. Sen var ya canım bir se solda ayağını surtmesini hissetsen bildiğin o tombik ayağını hissediyorsun bu bacagidir diyemezsin o kadar belli ben başta korktum yirtilacak sandim karnim çok sert yapıyor bunu bebişler korkmasende

pinar39 çok geçmiş olsun canım, umarım sağlığına kavuşur bebeğin. Allah sabır versin, araya kaynamaması için bana özelden adresini mesaj atabilir misin? arkadaşlarımdan sorarım, bişeyler bulabilirsem göndermeye çalışırım..

Onlar rahat olsun yeterki canım..ağrı sızı bişeyim yoktu ama ilk defa o kadar yamuldu karnım ondan tedirgin oldum bende.

Amin canım inşallah..sorma o sürtme cimcirme hisleri bayadır var dediğin gibi sola yatınca itekliyo resmen:))alıştık artık o durumlara çok şükür.az kaldı bakalım daha neler görcez son güne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…