- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.381
Bende de var aynı sorun canım ama ara ara oluyor doktoruma sormadım henüz çünkü geçen perşembe gitmiştim kontrole hersey normaldi eğer sürekli olursa tekrar giderimBurda arkadaslarda bu problem vardı galiba az önce lavaboya gittim çamaşır islanmıştı su gibi yani.ay korktum su olmasın bu?
Acayip stres oldum canım çok değil çamaşır islanmıştı ama.off nerden çıktı şimdi.benim kontrole bir ay var canım.umarım normaldirBende de var aynı sorun canım ama ara ara oluyor doktoruma sormadım henüz çünkü geçen perşembe gitmiştim kontrole hersey normaldi eğer sürekli olursa
Burda arkadaslarda bu problem vardı galiba az önce lavaboya gittim çamaşır islanmıştı su gibi yani.ay korktum su olmasın bu?
İyi geceler kızlar grip olduğumu söylemiştim eşim rahat edemedi hastaneye gittik kan tahlili yapıldı mikrop varmı diye çok şükür gripmis sadece doktorumu aradılar sagolsun geldi serum taktirdi yeni geldik eve şimdi biraz daha iyiyim
Canım içimi rahatlattınız demek ki olağan bi durum. ay görmen lazım yanaklarım al al olmuş strestenBenimde oluyor sürekli ama dr bi sıkıntı görmedi suyun gayet iyi ve rahim agzin kapalı suan tehlike yok dedi
Maşallah canım prensesine bundan sonra, sık sık göreceksin oohh misskizlarrr bebiskosumm 1472 gr 39 cm normal dogum seklini almis yukardaydi sipa aureklu yer degistiriyo normal dogum gibi ama Allah bilir tabi her sey cok iyi cok sukur kan idrar testini tekrar edicem ama su seker aclik tokluk gilikoz yazmiss kanami bakcak sekeremi iy ben bida icmem o sireli suyu niye istedi anlamadim seker cikmamisti 3 haftaya dustu kontroller sunny baby katlamali besik aldim 350 tl ama coook kullanisli anne yatagi yani icin almanizi tavsiye ederim sadece bebek odasi takimi kaldi alinmayan birde
Bende gecen gun oldu pijamaya hatta oradan çarşafa gecti korktum hemen hastaneye gittim. Alttan muayene etti testi var onu yapti suyu degil ama bir gün gözlem altinda tutalim dedi bir gun yattim hastanede tekrar test yaptilar kan idarara baktilar. Suyu degilmis enfeksiyon varmis ondan olabilir dedi.yogunsa muhakak git doktora önemli.Burda arkadaslarda bu problem vardı galiba az önce lavaboya gittim çamaşır islanmıştı su gibi yani.ay korktum su olmasın bu?
İyi geceler kızlar grip olduğumu söylemiştim eşim rahat edemedi hastaneye gittik kan tahlili yapıldı mikrop varmı diye çok şükür gripmis sadece doktorumu aradılar sagolsun geldi serum taktirdi yeni geldik eve şimdi biraz daha iyiyim
Tesekkür ederim canım yoğun değil.yarın doktorumla görüşürüm çok sağolBende gecen gun oldu pijamaya hatta oradan çarşafa gecti korktum hemen hastaneye gittim. Alttan muayene etti testi var onu yapti suyu degil ama bir gün gözlem altinda tutalim dedi bir gun yattim hastanede tekrar test yaptilar kan idarara baktilar. Suyu degilmis enfeksiyon varmis ondan olabilir
Aynen canım sevdirmek için yapıyolar sanki bi doğsunlar görüşcez o zamanama yamukluğu çok fenaydı canım ya ondan tedirgin oldum yoksa bayadır çıkartıyo bi yerlerini zaten bu arada profil resmindeki etiket mi olacak bayıldım süper olmuş pembiş pembiş
bende de aynı durum var... doktor kasılmaları takip et dedi, benim peşpeşe 5-6 kere ve 2 dakika sürüyor biraz fazla dedi...ama 36. haftadan önce gelmez dedi.Selam kizlar
Ben doktorun hesabina gore bugun 34. Haftaya girdim.Karnım sertlesiyor agrilarim oluyor hani ilk dogumum olsa dogum sancisini bilmesem kesin hergun solugu hastanede alirim
Birkac gunden beri de karnim asagiya inmiş bebek dogum pozisyonundaydi zaten ama midemin ustu bosalmis asagida duruyor karnım.Esime de sordum o da evet inmiş dedi.Benimle ayni haftada olanlarda durum nedir acaba arkadaşlar?
Canım içimi rahatlattınız demek ki olağan bi durum. ay görmen lazım yanaklarım al al olmuş strestensuyum mu geliyor diye korktum
Canim benim oglusumda ayni hareketi hep sag tarafima yapio... benimki dondugu icin herzaman ultrasonda doktorum orasi beli.oldugunu soyluyorduKızlar benim oğluş napıyo anlamıyorumbi yerlerinimi dayıyor yoksa kasılma mı oluyor çözemedim bi türlü hep konuşuyoruz ya dayıyor diye sizinde böyle karnınızın şekli değişiyormu?düzelene kadar çektim anlaşılıyodur inşallah fotolar.
Canim benim oglusumda ayni hareketi hep sag tarafima yapio... benimki dondugu icin herzaman ultrasonda doktorum orasi beli.oldugunu soyluyorduKızlar benim oğluş napıyo anlamıyorumbi yerlerinimi dayıyor yoksa kasılma mı oluyor çözemedim bi türlü hep konuşuyoruz ya dayıyor diye sizinde böyle karnınızın şekli değişiyormu?düzelene kadar çektim anlaşılıyodur inşallah fotolar.
Canım benim ya geçmiş olsun cimcime inşallah çabucak iyileşir Allah acil şifalar versinMerhaba tatlı hamişler nasılsınız kızım hasta iki gündür ateşi var bugün doktora götürdük ama henüz ateşi düşmedi.ay çocuk hasta olunca çok zor oluyor keşke ben hasta olsaydım onun yerine.oğluşumun kıyafetlerini de yıkayamadım çamaşır Makinesi bozuldu.inşallah herkesler iyi keyifler yerindedir.
Tatlım cok şükür kendi evindesin eşinden uzakta da aklın onda kalmıştı neyseki onlarla bi daha muhatap olmayacaksın. Oğluşunu falan isterse onu da gönderme o bahaneyle yine yüz bulmasın senden. Zaten çocuğa anne dedirtiyorduSlm kızlar sorunlar halloldu evimë geldim ama tabiki o insanlarla artık görüşmüycez sonbahar gibide bu evden taşıncam istanbulda yaşayan arkadaşlar çok geçmiş olsun üzüldüm çok bu nedir ya böyle ne zaman bitecek bu terör allah yardımcımız olsun
Maşallah Miraç paşaya yaaKızlar benim oğluş napıyo anlamıyorumbi yerlerinimi dayıyor yoksa kasılma mı oluyor çözemedim bi türlü hep konuşuyoruz ya dayıyor diye sizinde böyle karnınızın şekli değişiyormu?düzelene kadar çektim anlaşılıyodur inşallah fotolar.
Canım ya cok geçmiş olsun Allah oğluşuna da sana da acil şifalar versin inşallah hemen toparlarsınız kendiniziİyi akşamlar kızlar kaç gundur yazamadim oglusum hastalandı ondan bana geçti ben yatak döşek yatiyorum Rabbim sizleri kazadan beladan korusun
Cok güzel olur canım yaaBen de oyuncak yapımı videosunu çekmeye çalışıcam Türkçe olarak Zaman bulabilirsem
Güle güle kullan canım cok iyi almışsınKizlar cok fazla degil ama minicity.com dan %10 indirim kuponu var kullanmak isteyen olursa verebilirim. Bu arada kraftin cantasini aldim cok hosuma gitti begendim baya kullanisli. 44tlye aldim. İcine hediye kucuk not defteri koymuşlar birde
Oh oh maşallah minişimize büyümüş annesikizlarrr bebiskosumm 1472 gr 39 cm normal dogum seklini almis yukardaydi sipa aureklu yer degistiriyo normal dogum gibi ama Allah bilir tabi her sey cok iyi cok sukur kan idrar testini tekrar edicem ama su seker aclik tokluk gilikoz yazmiss kanami bakcak sekeremi iy ben bida icmem o sireli suyu niye istedi anlamadim seker cikmamisti 3 haftaya dustu kontroller sunny baby katlamali besik aldim 350 tl ama coook kullanisli anne yatagi yani icin almanizi tavsiye ederim sadece bebek odasi takimi kaldi alinmayan birde onlar tamamlansa tam olcak cok pahali buugun baktikda.... hayirlisi olsun bakalimmmm iyi geceler sizeeee opuldunuzz
Ayy canım baba konusuna taktım acaba babası sevince denk geliyorda mı böyle tepkiler veriyo diye düşünüyodum ama yok bildiğin babalarına tepki veriyolarAynen canim yaa bazen esime diyorum bak kizin gene ne hallere geldi diye babasida sevince daha çok hosuna gidiyor cimcimeningecenlerde bendede oldu canim bende baya korktum ama esim dayamistir bir yerlerini dedi öyle deyince az rahatladim galiba hepimiz yasiyoruz bunlari evet canim dün yaptirdik kolanya siselerimiz icin stickerlarimiz onlar olacak baska model vardi ama yaptirmaya gidince orada modeller varmis kelebeklerimizede uysun diye bunu sectim benimde çok icime sindi bunlar begenmene sevindim
Hadi ya belimiymiş orası:))hayal ede ede okşadığım için orasını banada sırtı gibi geliyordu.yerim onları ben ya maşallah bebişlerimizeCanim benim oglusumda ayni hareketi hep sag tarafima yapio... benimki dondugu icin herzaman ultrasonda doktorum orasi beli.oldugunu soyluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?