2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Burda arkadaslarda bu problem vardı galiba az önce lavaboya gittim çamaşır islanmıştı su gibi yani.ay korktum su olmasın bu?
Bende de var aynı sorun canım ama ara ara oluyor doktoruma sormadım henüz çünkü geçen perşembe gitmiştim kontrole hersey normaldi eğer sürekli olursa tekrar giderim

Bende de var aynı sorun canım ama ara ara oluyor doktoruma sormadım henüz çünkü geçen perşembe gitmiştim kontrole hersey normaldi eğer sürekli olursa
Acayip stres oldum canım çok değil çamaşır islanmıştı ama.off nerden çıktı şimdi.benim kontrole bir ay var canım.umarım normaldir

kizlarrr bebiskosumm 1472 gr 39 cm normal dogum seklini almis yukardaydi sipa aureklu yer degistiriyo normal dogum gibi ama Allah bilir tabi her sey cok iyi cok sukur kan idrar testini tekrar edicem ama su seker aclik tokluk gilikoz yazmiss kanami bakcak sekeremi iy ben bida icmem o sireli suyu niye istedi anlamadim seker cikmamisti 3 haftaya dustu kontroller sunny baby katlamali besik aldim 350 tl ama coook kullanisli anne yatagi yani icin almanizi tavsiye ederim sadece bebek odasi takimi kaldi alinmayan birde onlar tamamlansa tam olcak cok pahali buugun baktikda.... hayirlisi olsun bakalimmmm iyi geceler sizeeee opuldunuzz

Çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et güzelce dinlen

Maşallah canım prensesine bundan sonra, sık sık göreceksin oohh miss

Burda arkadaslarda bu problem vardı galiba az önce lavaboya gittim çamaşır islanmıştı su gibi yani.ay korktum su olmasın bu?
Bende gecen gun oldu pijamaya hatta oradan çarşafa gecti korktum hemen hastaneye gittim. Alttan muayene etti testi var onu yapti suyu degil ama bir gün gözlem altinda tutalim dedi bir gun yattim hastanede tekrar test yaptilar kan idarara baktilar. Suyu degilmis enfeksiyon varmis ondan olabilir dedi.yogunsa muhakak git doktora önemli.

geçmiş olsun canım, dinlenebilirsen biraz daha hızlı iyileşiyor insan..

Tesekkür ederim canım yoğun değil.yarın doktorumla görüşürüm çok sağol

Aynen canim yaa bazen esime diyorum bak kizin gene ne hallere geldi diye babasida sevince daha çok hosuna gidiyor cimcimenin gecenlerde bendede oldu canim bende baya korktum ama esim dayamistir bir yerlerini dedi öyle deyince az rahatladim galiba hepimiz yasiyoruz bunlari evet canim dün yaptirdik kolanya siselerimiz icin stickerlarimiz onlar olacak baska model vardi ama yaptirmaya gidince orada modeller varmis kelebeklerimizede uysun diye bunu sectim benimde çok icime sindi bunlar begenmene sevindim

bende de aynı durum var... doktor kasılmaları takip et dedi, benim peşpeşe 5-6 kere ve 2 dakika sürüyor biraz fazla dedi...ama 36. haftadan önce gelmez dedi.

Canım içimi rahatlattınız demek ki olağan bi durum. ay görmen lazım yanaklarım al al olmuş stresten suyum mu geliyor diye korktum

Yok benim gebeligin 4.ayından beri böyle, önceleri günlük ped kullanıyordum rahat oluyordu ama burda sağlıksız diye okudum şimdi peçete koyuyorum peçete paramparça oluyor, hiç bişey koymasam sırılsıklam oluyor çamaşır, cok dertliyim bu yönden, kendi kendini teselli ediyorum artık sunun surasinda 2 ay bile kalmadı dayan diye

Canim benim oglusumda ayni hareketi hep sag tarafima yapio... benimki dondugu icin herzaman ultrasonda doktorum orasi beli.oldugunu soyluyordu

Canim benim oglusumda ayni hareketi hep sag tarafima yapio... benimki dondugu icin herzaman ultrasonda doktorum orasi beli.oldugunu soyluyordu

Canım benim ya geçmiş olsun cimcime inşallah çabucak iyileşir Allah acil şifalar versin

Tatlım cok şükür kendi evindesin eşinden uzakta da aklın onda kalmıştı neyseki onlarla bi daha muhatap olmayacaksın. Oğluşunu falan isterse onu da gönderme o bahaneyle yine yüz bulmasın senden. Zaten çocuğa anne dedirtiyordu inşallah o sorunlari tekrar yaşamadan kurtulursun o evden

Maşallah Miraç paşaya yaakendini nasıl da belli ediyorbende de oluyor o canım hatta şimdi bile karnım yamuk yumuk oldu

İyi akşamlar kızlar kaç gundur yazamadim oglusum hastalandı ondan bana geçti ben yatak döşek yatiyorum Rabbim sizleri kazadan beladan korusun
Canım ya cok geçmiş olsun Allah oğluşuna da sana da acil şifalar versin inşallah hemen toparlarsınız kendinizi
Ben de oyuncak yapımı videosunu çekmeye çalışıcam Türkçe olarak Zaman bulabilirsem
Cok güzel olur canım yaa uzun kulaklı ve bacaklı olan tavşinin şablonu buldun mu sen?

Kizlar cok fazla degil ama minicity.com dan %10 indirim kuponu var kullanmak isteyen olursa verebilirim. Bu arada kraftin cantasini aldim cok hosuma gitti begendim baya kullanisli. 44tlye aldim. İcine hediye kucuk not defteri koymuşlar birde
Güle güle kullan canım cok iyi almışsın Öykümüzün minik eşyalarını taşıdığın günler de gelsin inşallah

Oh oh maşallah minişimize büyümüş annesibesiginizi de güle güle kullanınbence kana bakar canim tekrar yükleme yapmaz herhalde

Ayy canım baba konusuna taktım acaba babası sevince denk geliyorda mı böyle tepkiler veriyo diye düşünüyodum ama yok bildiğin babalarına tepki veriyolarevet canım rahatladım hepiniz yorum yapınca çünkü kasılma diye düşünmeye başlamıştımöncekide güzeldi ama bunu çok beğendim prensese daha bi yakıştırdımen güzelini seçmiş annesi miray için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…