- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.401
Maşallah bebişlermize canımmCanım benim ya geçmiş olsun cimcime inşallah çabucak iyileşir Allah acil şifalar versin
Tatlım cok şükür kendi evindesin eşinden uzakta da aklın onda kalmıştı neyseki onlarla bi daha muhatap olmayacaksın. Oğluşunu falan isterse onu da gönderme o bahaneyle yine yüz bulmasın senden. Zaten çocuğa anne dedirtiyorduinşallah o sorunlari tekrar yaşamadan kurtulursun o evden
Maşallah Miraç paşaya yaakendini nasıl da belli ediyor bende de oluyor o canım hatta şimdi bile karnım yamuk yumuk oldu
Canım ya cok geçmiş olsun Allah oğluşuna da sana da acil şifalar versin inşallah hemen toparlarsınız kendinizi
Cok güzel olur canım yaauzun kulaklı ve bacaklı olan tavşinin şablonu buldun mu sen?
Güle güle kullan canım cok iyi almışsınÖykümüzün minik eşyalarını taşıdığın günler de gelsin inşallah
Oh oh maşallah minişimize büyümüş annesibesiginizi de güle güle kullanın bence kana bakar canim tekrar yükleme yapmaz herhalde
Ayy canım baba konusuna taktım acaba babası sevince denk geliyorda mı böyle tepkiler veriyo diye düşünüyodum ama yok bildiğin babalarına tepki veriyolarevet canım rahatladım hepiniz yorum yapınca çünkü kasılma diye düşünmeye başlamıştım öncekide güzeldi ama bunu çok beğendim prensese daha bi yakıştırdım en güzelini seçmiş annesi miray için
Evet canım bende merak ediyorum inşallah hepsi iyidir.Erkan_Pinar ve keser84 kızlar inşallah bebisler ve siz iyisinizdir vakit bulunca bizleri durumunuzdan haberdar edin. Allah yavrularınızı size bağışlasın
Canim benim düşündüğün için çok teşekkür ederim sana ama bir kac arkadaş yardım edecek sağolsun onlar bana şimdilik yeter fazlasını benim gibi ihtiyacı olanlara verirsiniz allah razı olsun sizin gibi duyarlı insanlardanpinar39 çok geçmiş olsun canım, umarım sağlığına kavuşur bebeğin. Allah sabır versin, araya kaynamaması için bana özelden adresini mesaj atabilir misin? arkadaşlarımdan sorarım, bişeyler bulabilirsem göndermeye çalışırım..
saol kuzummmMaşallah canım prensesine bundan sonra, sık sık göreceksin oohh miss
Canm bol bol dinlen inşallah sağlıklı zamanında gelir bebişin, artık büyüdü de sıkıntısı olmayacaktır ama hemen anneciginin kucağına gelsin diye bekler inşallahMerhaba anneler.bugün tam 33 hafta bitti.cuma günü Dr nst de sancı gördü bunun üzerine rahim ağzına baktı. .Rahim ağzında kısalma var dedi.çalısamazsin bu durumda dedi.pazartesi izne çıkacagim. İlk bebeğim de 36 haftalik doğmuştu. .sizce bu 36 yi tamamlayabilir mu?
Mirac paşa daralmış annesi esniyorKızlar benim oğluş napıyo anlamıyorumbi yerlerinimi dayıyor yoksa kasılma mı oluyor çözemedim bi türlü hep konuşuyoruz ya dayıyor diye sizinde böyle karnınızın şekli değişiyormu?düzelene kadar çektim anlaşılıyodur inşallah fotolar.
Kuzuuuum çok geçmiş olsun görünce çok şaşırdım giremedim pek allah bebeklerini de sana da hemencecik sağlık sıhhat versin inşallahKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Çok güzel bir manzaraaaaHerkese günaydııınBiz güne böyle başladık
Eki Görüntüle 1799003
Inşallah daha erken gelmesin zaten 35 haftada ciger gelisimi tamamlaniyormus.bende de aynı durum var... doktor kasılmaları takip et dedi, benim peşpeşe 5-6 kere ve 2 dakika sürüyor biraz fazla dedi...ama 36. haftadan önce gelmez dedi.
Şaşkın teyzesi simayına miray demişAynen canim yaa esim hergun isten gelince konusuyor oda ona icerken hareketleriyle sirinlik yapiyor resmenteşekkürler tatlım bende bunu daha çok begendim acikcasi
Günaydın canımcım bütün gece on dakika da bir idrara çıktım şimdi senin dediğini de okuyunca,emin oldum iğrenç bi hiss.çok tesekkür ederim canım benimBerenebru tatlimm su olsa baya baya gelirdi pantolonun filan batardi, benim öyle de oldu hatta yine de bebeğin suyu değildi, sırf bu sebepten iki kez hastanede yatıp takip bile edildim ama idrar
Bende öyle düşünüyorum artık tatlım şükür ki bebişlerin sıvısı değil.
Okşaştık teyzesi bol bolMirac paşa daralmış annesi esniyorcinar da yapiyo arada böyle çok hoş. Ama sizin daha belli ayy çok tatli bol bol okşasaydin annesiiiii oynaşsaydin oğluşla
Himm neler neler aldın bakalımKızlar Nasılsıniz Günaydın aklım sizde hep alışveriş yapıyorz kav gündür yorgun oluyorum giremiyorum herkes iyi mi
Çok güzel görünüyorrHerkese günaydııınBiz güne böyle başladık
Eki Görüntüle 1799003
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?