2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Maşallah bebişlermize canımm
Artık kasılma olmadığını öğrendim ya elim karnımda yamultsun da seviyim diye bekliyorumannesi büyüdüler artık heryerlerini belli edip hissettiriyolar ve resmen sevilmek istiyolaryeriz onları bizzz

Aynen canim yaa esim hergun isten gelince konusuyor oda ona icerken hareketleriyle sirinlik yapiyor resmen teşekkürler tatlım bende bunu daha çok begendim acikcasi

Canim benim düşündüğün için çok teşekkür ederim sana ama bir kac arkadaş yardım edecek sağolsun onlar bana şimdilik yeter fazlasını benim gibi ihtiyacı olanlara verirsiniz allah razı olsun sizin gibi duyarlı insanlardan

Berenebru tatlimm su olsa baya baya gelirdi pantolonun filan batardi, benim öyle de oldu hatta yine de bebeğin suyu değildi, sırf bu sebepten iki kez hastanede yatıp takip bile edildim ama idrar kesesini tam bosaltamiyoruz ondan oluyo sanırım M Mjdmjd

Canm bol bol dinlen inşallah sağlıklı zamanında gelir bebişin, artık büyüdü de sıkıntısı olmayacaktır ama hemen anneciginin kucağına gelsin diye bekler inşallah

Mirac paşa daralmış annesi esniyor cinar da yapiyo arada böyle çok hoş. Ama sizin daha belli ayy çok tatli bol bol okşasaydin annesiiiii oynaşsaydin oğluşla

Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Kuzuuuum çok geçmiş olsun görünce çok şaşırdım giremedim pek allah bebeklerini de sana da hemencecik sağlık sıhhat versin inşallah

Berenebru tatlimm su olsa baya baya gelirdi pantolonun filan batardi, benim öyle de oldu hatta yine de bebeğin suyu değildi, sırf bu sebepten iki kez hastanede yatıp takip bile edildim ama idrar
Günaydın canımcım bütün gece on dakika da bir idrara çıktım şimdi senin dediğini de okuyunca,emin oldum iğrenç bi hiss.çok tesekkür ederim canım benim

Bende öyle düşünüyorum artık tatlım şükür ki bebişlerin sıvısı değil.

Mirac paşa daralmış annesi esniyor cinar da yapiyo arada böyle çok hoş. Ama sizin daha belli ayy çok tatli bol bol okşasaydin annesiiiii oynaşsaydin oğluşla
Okşaştık teyzesi bol bolsanki onlarda anne okşa der gibi çıkartıyolar bi yerlerinicanım bu kadar olmuyodu zaten bizimde ilk defa bu kadar yamulttu ve elimdeydi resmen orası çookk güzeldi ama ben bi an panik oldum tabi
M Mjdmjd tatlimm göbüşünü aramaktan bi hal oldum merak tuttu baya ille de buldum
Bulamasaydın gönderirdik sana teyzesi koca göbişimizitam yemelik oldular artık oyy az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…