2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Haklısın canım ama iştah filan kalmadı yani.birazdan kalkayım da yiyeyim bi şeyler.sen bugün mü gitmiştin canım tam takip edemedim.kordonu atmamış mi canım.çok sevdi miniğim ne de olsa onunla besleniyor.suyun nasılmış canım onun çok etkisi oluyormuş öyle söyledi.

Canım idrar yolu için en etkili yol bol su gercekten 3 litre filan içmelisin.doktorum tetiklediğini söylemişti ama bence senin çok yok çünkü kasık ağrısı filan çok yapıyor.dikkat et canım
Tamam teşekkürler tavsiyelrin için. Aslında su içiyorum ama sanrimm wc ye gitmekten sıkıldığımdan bi de şiş hissettirdigiden icmiyorum. İceyim artık

Anlıyorum seni canim bende de var o inattan ama bebisin icin aç bırakma kendini ilaç da iceceksin. Böyle durumlarda gururu azıcık kenara koymakta fayda var ah canım daha iyi olsam hic üşenmem kapar tencereleri gelirim yanına bikac saatin başına gelir ama durum da belli işte

Tamam teşekkürler tavsiyelrin için. Aslında su içiyorum ama sanrimm wc ye gitmekten sıkıldığımdan bi de şiş hissettirdigiden icmiyorum
İç canım korkudan dışarı çıkamıyorum ben sürekli git gel artık ellerim çatlak içinde.benimde sağ böbrekte büyüme vardı bol su içtiğim için fazla büyüme olmamıştı canım son kontrolde.o yüzden sen doktora gidene kadar suya devam et

Haklısın canım benim öyle gercekten bebişler için herseyi bi yana bırakmak lazım.çok tesekkür ederim melek anne getirmiş kadar oldun canım benim

5 senedir canım benim annem kesinlikle alışmaz kesinlikle eminim canım :) ama ne güzel seninki sevmiş sonradan evime gidip geliyo annem hergün aynı muhabbet :)

Bazen erkekler hamile olan kendileriymiş gibi davranabiliyor sen sadece bebeğini düşün boşver inadı şimdi

Tatlim bence aynen boyle yasadiklarini anlat bu sebeplerden dr degistirmek istedim diye.
Bence anlayisla karisliycaktir.kendimi guvende hissetmedim de. O yuzden size fgeldim dersin.
Demi doğru diosun cnm ona da açık açık anlatayım herseyi inşallah ilgilenir.

Canim madem devletteki doktor daha iyi açık açık anlat her şeyi o zaman anlayış gösterir belki. Senin hayırlısı neyse o olsun canim
Amin cnm insallahhh

Canim özelden özele geçince sorun olmaz da devlete gidince bi tereddüt ettim.
Pek tatlıymış maşallah annesi köfte dudaklı Ela Bahar

Bugüne kadar nerdeydin diye sormaz bence, tüm tahlillere vs baktıktan sonra ona devam edebilirsin. Önemli olan senin içinin rahat etmesi
Özelde hiç rahat edemicem en iisi devlete gideim.
Hepinize çok teşekkürler kızlar Cvp larınız için.

5 senedir canım benim annem kesinlikle alışmaz kesinlikle eminim canım :) ama ne güzel seninki sevmiş sonradan evime gidip geliyo annem hergün aynı muhabbet :)
ay evet bayagi uzun zaman olmus. herhalde bundan sonra alisamaz gercekten annen yazik, halbuki kedi kopek cok guzel dost oluyor insana.
neyse canim, senin kizin arkadaslik yapar artik minnoslarina

Hepsi sokak kedisi canım cins değiller özellikle sokak kedisi bakmak daha önemli bence cinsler genelde petshoplarda parayla çünkü sokak ya da barinak dan almak lazım çünkü onlarin daha çok ihtiyacı var
Tekir ise onlar da çok tatlı oluyorlar hele de yavruyken hayvan sevmeyen insan sevmez, annemlerin apartmanında yaşayan bir kedi vardı, üst komşu kedi hamile olduğu halde ona tekme atmış. Yavruları sağlıklı doğdular ama hala aklıma geldikçe sinir oluyorum

Benim izin kullanmama 2 hafta var daha.okula gidince haliyle ders aralarında çok gitmeyim die. ( sınıflar yukarıda wc asagida ) icmiyorum pek su. Su izin başlasa bende rahat etsem valla. Bugün okula yürüyerek gittim geldim resmen karnım taş kesildi.

Ayy canim hiç sorma aslında çok yardımcı olur temizlik çocuğa yardım eder bugün ben hastayım adamında asabımı bozuldu heralde
Sana da geçmiş olsun canım. Eş insana en büyük destek keşke o inat etmese . Aman de boşver sen yumuşat arayı. Boyle inatlasinca Biz daha çok yipratioruz kendimizi. Bi de senin koca da benimki gibı açken esip gürluyorsa , doymasi lazım onun

Daha perşembe gidicez tatlimm .. Suyu için hep fazla diyordu doktor, normal diyordu bazen de

ay hayatim hayvan sevgisi hic bir seye benzemiyor. ben hayvanlari sevmeyen insanlarin gercekten sevgiye sahip olabileceklerine inanmiyorum. cunku insanin kendisinden o derece ozveri vermesi, o kadar empati kurmasini gerektiriyor ki. gercek sevgi bence dilini anlayamadin bir canla anlasmak degil de ne?

tabi her hayvan seven de hayvan almasin evine. cunku gercekten buyuk sorumluluk. ve eve alinip bakilan dostlar, daha sonra sokakta yasamaya alisamiyor. o yuzden sen en iyisini yapiyorsun. benim kucuk ablamda surekli is icin seyahat ediyor. o yuzden cok sevmesine ragmen, kedi sahiplenmedi. onun yerine, her gun sokakta besledigi canlar var. komsulariyla birlikte bakiyorlar. biri olmadiginda oburu gidip illa ki yemegini suyunu veriyor. ama o da senin gibi soguk gecelerde yine kiyamiyor minnaklara. uc bes tanesini eve aliyor.

Al benimkinden de o kadar! Ondan sonra ac ayi oynamaz deyince kiziyor benimki
ama hakikaten adamin fonksiyonlari yavasliyor. dusunemiyor, islemcisi calismiyor, ustune bir de ne dersem patliyor.

Maşallah ela bahara kocaman olmuş şişko ay bu mayıs bebekleri cidden aceleci sabırlı olsanız diyorum minnoş lar zaten az kaldı tatlı bebişler

benimde son kontrolde 10 gun icinde 130 gr almisti doktor gayet iyi demisti.1 haftada 100gr almasi gayet normal geldi bana.insallah toparlar bebisin annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…