- 23 Ekim 2015
- 1.199
- 1.216
- 48
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.241
Tesekkür ederim canım hastayım o yüzden çokta,alınganım.galiba eşim değilde ben eşin gibiyim canım açliğa gelemiyorumSana da geçmiş olsun canım. Eş insana en büyük destek keşke o inat etmese . Aman de boşver sen yumuşat arayı. Boyle inatlasinca Biz daha çok yipratioruz kendimizi. Bi de senin koca da benimki gibı açken esip gürluyorsa
Ayyyyy aynı bennnnAl benimkinden de o kadar! Ondan sonra ac ayi oynamaz deyince kiziyor benimki
ama hakikaten adamin fonksiyonlari yavasliyor. dusunemiyor
Canım özellikle hamileyken hayvan beslemek çok önemli.ilk hamileliğimde kvgilin bahçesinde bisürü kedi vardı.hepsini beslerdim ben.bitanesi doğurdu.yavrularınada baktım bide çok elime alır severdim.kocakarılar kızardı hamile kediye bakmazmış çocuk ona benzermişTekir ise onlar da çok tatlı oluyorlar hele de yavruykenhayvan sevmeyen insan sevmez, annemlerin apartmanında yaşayan bir kedi vardı, üst komşu kedi hamile olduğu halde ona tekme atmış. Yavruları sağlıklı doğdular ama hala aklıma geldikçe sinir oluyorum
ay ne sinir bozucu insan yaa! hayir sevmeyeceksen sevme, niye zarar veriyorsun! hamile kedi, kac tane can tasiyor icinde... ben de bu insanlari anlamayacagim hayatim boyunca!Tekir ise onlar da çok tatlı oluyorlar hele de yavruykenhayvan sevmeyen insan sevmez, annemlerin apartmanında yaşayan bir kedi vardı, üst komşu kedi hamile olduğu halde ona tekme atmış. Yavruları sağlıklı doğdular ama hala aklıma geldikçe sinir oluyorum
İsin kötü tarafı ben de öyleyim. Acikinca nasıl asabi mutsuz birine dönüyorum. . Benim koca derdi bu kadın acikinca ağzına bi simit sokcan ki sussun mutlu olup kendine gelsinAl benimkinden de o kadar! Ondan sonra ac ayi oynamaz deyince kiziyor benimki
ama hakikaten adamin fonksiyonlari yavasliyor. dusunemiyor, islemcisi calismiyor, ustune bir de ne dersem patliyor.
GEÇMİŞ OLSUN HAYIRLI OLSUN SAĞLIKLA BÜYUSUN İNŞ CNM ERKENDEN GELMEYE BASLADI BEBISLERKızlar ben doğum yaptım
Ne olduğunu anlamadım acil ameliyata alındım.bebeğim iyiymiş herkes öyle diyor.
ay evet voronescim ben de seni ozledim. sanirim farkli zamanlarda giriyoruz..İsin kötü tarafı ben de öyleyim. Acikinca nasıl asabi mutsuz birine dönüyorum. . Benim koca derdi bu kadın acikinca ağzına bi simit sokcan ki sussun mutlu olup kendine gelsinözlemişim kız bu arada seni
ay ne sinir bozucu insan yaa! hayir sevmeyeceksen sevme, niye zarar veriyorsun! hamile kedi, kac tane can tasiyor icinde... ben de bu insanlari anlamayacagim hayatim boyunca!
turkiye'ye gittigimde gecen yaz, daha sitenin disina cikmamistim, bir kedi ciyyak ciyyak bana kostu. ne oluya dememe kalmadan, baktim hamile. yatti yere gobegine acti, bebeklerini sevdirdi bana. nerden anladi onu sevecegimi bilmiyorum ama o beni secti. hemen yemek ve su verdim. bir iki gun besledim oyle, sonra bir baktim ki kayboldu ortaliktan. o kadar seslendim gelmedi. hay allah birsey mi oldu acaba diye dusunurken sitenin ciceklerinin oldugu buyuk saksilar var, arasindan kisik bir miyav sesi duydum. megersem oraya dogum yapmis. bes tane yavrusu olmus. bebeklerini saklamis. hepsini gosterdi bana bak ben yaptim dermis gibi. bir de cok dikkat cekmeden! gunlerce besledim orda, ama site sakinlerinden de cok korktum. biri gorurde bebekleri baska yere tasir ya da zarar verirlerse diye. nitekim kanadaya donmeme gunler kala biri gordu beni. allahtan amca da cok seviyormus kedileri. sohbet ettik. sen gidince ben besleyecegim onlari soz dedi. en son annem ocakta turkiye'deydi. minnoslar icin kedi evleri yapmis site sakinleri. her gun beslemisler. o minnaklar ve anne hic ayrilmamis birbirinden. hepsi sitenin kedisi olmus.
kimi insan bu kadar fedakar iken, kimisi de ne kadar acimasiz oluyor!
@candanotecan demin ki mesajıma ekletmedi resmi, şimdi ekleyebildim ancakk. Bu minnak benim hamis kızım. Kendi bebislerini emzirirken
Merhamet edene Allah da merhamet eder denirCanım özellikle hamileyken hayvan beslemek çok önemli.ilk hamileliğimde kvgilin bahçesinde bisürü kedi vardı.hepsini beslerdim ben.bitanesi doğurdu.yavrularınada baktım bide çok elime alır severdim.kocakarılar kızardı hamile kediye bakmazmış çocuk ona benzermiştabi ben hiç aldırmıyodum ben bu yavrulara bakarsam allahta benim çocuğumu sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah diye düşündüm hep.nitekimde öyle oldu
Canim zaten 3 haftaya 37 haftalik oluyosun erken degiol ki. Bende cok yuruyunce agrim artiyor.Kizlar bugun kuafore gittim sir yaptirmak icin. Kuafor dediki sen en cok 3 haftaya dogurursun. Karnin cok aşagida gobegin bikini bolgen bir olmuş dedi. Bunlar surekli agda yaptigi icin hamilelere tecrubeli oluyorlar. Korkum valla.
Bende yururken hep asagi cekiyo bebek. Pek ayakta kalamiyorum sirekli yatar haldeyim. Yururken sanki asagi basisi artiyo gibi agrili oluyo. Ay bilemedim. Dr haftaya kontrolum. Bugun de bayagi asagi itiyo yarinda boyle olursa dr gidicem. Sizler de nasil asagi cok baski oluyormu yururken yada ayaktayken
Ayy erkeklerde bu huy genetik mi ne. Kadin hasta olunca onlarada bi haller oluyor.@yagmurr_damlasi
NicksizYumurta
@guz_1
Ve diğer tatlı annişler doktora gittim nefes vermede problem çıktı doğumdan sonra geçmezse astım tedavisi olmalıymışım ama,zaten göğsüm ağrıyordu o yüzden doktor bunu neye dayanarak söyledi anlamadım.geniz,akıntısı öksürüğe normal bence.neyse kadın doğuma da gitmişken görüneyim dedim.ayy bu ne biçim kontrol böyle adam hiç göstermedi yavrucuğum.makat gelişi hala suyun yeterli 34 kadar döner dedi.nst ye bağladı sıkıntı yok.ama belim sanki her an adet olmaya hazırmış gibi.neyse böyle olması öksürükten deyip rahatladım sanki.yazık ya üzüldüm bi taraftan da bugün pek hareket etmedi bizimki. Eve geldik dinleneyim derken eşimle tartıştık bi de.ay ben hastayım bi cay bi yemek koy.ben yatıcam o benden önce koşuyor neyse kalktım hazırladım ama söyledim diye yemedi bende yemedim öyle aç aç bekliyorum
M Mjdmjd canım senden böyle güzel haberler alınca inan çok seviniyorum inşallah yakında kucağına alıp kendin beslersin kuzuyu
NicksizYumurta canımcım ben senin o minik kızını yerim o ne pozlar öyle.olsun canım tombik ne olacak çok çok sezeryan olursun.benim oğluşumda öyle olacak galiba
Tesekkür ederim canım benimAyy erkeklerde bu huy genetik mi ne. Kadin hasta olunca onlarada bi haller
Ayy yasli teyxelerin su hurafeleri hic bitmiyor yaaaCanım özellikle hamileyken hayvan beslemek çok önemli.ilk hamileliğimde kvgilin bahçesinde bisürü kedi vardı.hepsini beslerdim ben.bitanesi doğurdu.yavrularınada baktım bide çok elime alır severdim.kocakarılar kızardı hamile kediye bakmazmış çocuk ona benzermiştabi ben hiç aldırmıyodum ben bu yavrulara bakarsam allahta benim çocuğumu sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah diye düşündüm hep.nitekimde öyle oldu
Kizcen nasil oldu canim oda hastaydi?Tesekkür ederim canım benim
Hiç sorma canım ondan aldım zaten hastalığı.dün akşam yeniden doktora götürdük boğazı mahvolmuş antibiyotik verdi ateşi düştü ama öksürük çok fena Onunda bi şeyde yemiyor.bende çok ilgilenmedim bu ara yemesi ile.daha iyi ama,teyzesi çok tesekkur ederizKizcen nasil oldu canim oda hastaydi?
Hayır tekir değiller canım sokak kedisi bildiğin :) ah ben oyledir ini görsem bi tekme ben atarım malesef türkiyede insanlarda hayvan sevgisi hiç yok ya da ben uzaktan seviyorum diyorlar uzaktan hayvan falan sevilmek allah bu dünyayı sadece insanlara yaratMadi ama malesef insanlar..Tekir ise onlar da çok tatlı oluyorlar hele de yavruykenhayvan sevmeyen insan sevmez, annemlerin apartmanında yaşayan bir kedi vardı, üst komşu kedi hamile olduğu halde ona tekme atmış. Yavruları sağlıklı doğdular ama hala aklıma geldikçe sinir oluyorum
Evet teyzesi gününü beklerse şişko olcak sanırımMaşallah ela bahara kocaman olmuş şişko ay bu mayıs bebekleri cidden aceleci sabırlı olsanız diyorum minnoş lar zaten az kaldı tatlı bebişler
Oyy ne tatli yaaa@candanotecan demin ki mesajıma ekletmedi resmi, şimdi ekleyebildim ancakk. Bu minnak benim hamis kızım. Kendi bebislerini emzirirken
Bugün bende kasılma çıktı doktordan geldigimden beri de yaklaşık 15dk da bir sertlesiyor karnım sende ne kadar sık?Kızlar sizlerde durum nsl kasılmalarim artı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?