2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Tesekkür ederim canım hastayım o yüzden çokta,alınganım.galiba eşim değilde ben eşin gibiyim canım açliğa gelemiyorum okuldayken zordur tabi canım ama eve gelince içsen.ben şu küçük su şişelerinde alıyorum onlarla,iyi gidiyor su dene istersen

Canım özellikle hamileyken hayvan beslemek çok önemli.ilk hamileliğimde kvgilin bahçesinde bisürü kedi vardı.hepsini beslerdim ben.bitanesi doğurdu.yavrularınada baktım bide çok elime alır severdim.kocakarılar kızardı hamile kediye bakmazmış çocuk ona benzermiştabi ben hiç aldırmıyodum ben bu yavrulara bakarsam allahta benim çocuğumu sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah diye düşündüm hep.nitekimde öyle oldu

ay ne sinir bozucu insan yaa! hayir sevmeyeceksen sevme, niye zarar veriyorsun! hamile kedi, kac tane can tasiyor icinde... ben de bu insanlari anlamayacagim hayatim boyunca!

turkiye'ye gittigimde gecen yaz, daha sitenin disina cikmamistim, bir kedi ciyyak ciyyak bana kostu. ne oluya dememe kalmadan, baktim hamile. yatti yere gobegine acti, bebeklerini sevdirdi bana. nerden anladi onu sevecegimi bilmiyorum ama o beni secti. hemen yemek ve su verdim. bir iki gun besledim oyle, sonra bir baktim ki kayboldu ortaliktan. o kadar seslendim gelmedi. hay allah birsey mi oldu acaba diye dusunurken sitenin ciceklerinin oldugu buyuk saksilar var, arasindan kisik bir miyav sesi duydum. megersem oraya dogum yapmis. bes tane yavrusu olmus. bebeklerini saklamis. hepsini gosterdi bana bak ben yaptim dermis gibi. bir de cok dikkat cekmeden! gunlerce besledim orda, ama site sakinlerinden de cok korktum. biri gorurde bebekleri baska yere tasir ya da zarar verirlerse diye. nitekim kanadaya donmeme gunler kala biri gordu beni. allahtan amca da cok seviyormus kedileri. sohbet ettik. sen gidince ben besleyecegim onlari soz dedi. en son annem ocakta turkiye'deydi. minnoslar icin kedi evleri yapmis site sakinleri. her gun beslemisler. o minnaklar ve anne hic ayrilmamis birbirinden. hepsi sitenin kedisi olmus.

kimi insan bu kadar fedakar iken, kimisi de ne kadar acimasiz oluyor!

Al benimkinden de o kadar! Ondan sonra ac ayi oynamaz deyince kiziyor benimki
ama hakikaten adamin fonksiyonlari yavasliyor. dusunemiyor, islemcisi calismiyor, ustune bir de ne dersem patliyor.
İsin kötü tarafı ben de öyleyim. Acikinca nasıl asabi mutsuz birine dönüyorum. . Benim koca derdi bu kadın acikinca ağzına bi simit sokcan ki sussun mutlu olup kendine gelsin özlemişim kız bu arada seni

İsin kötü tarafı ben de öyleyim. Acikinca nasıl asabi mutsuz birine dönüyorum. . Benim koca derdi bu kadın acikinca ağzına bi simit sokcan ki sussun mutlu olup kendine gelsin özlemişim kız bu arada seni
ay evet voronescim ben de seni ozledim. sanirim farkli zamanlarda giriyoruz..
daha dun gibiydi konusup sen hamilesindir kesin bir test yap diye sana dil doktugum gunler. simdilerde 30. haftaya girmisiz. yakinda bebisler gelecek :)

Her insan aynı olmuyor işte çok garip.. Hikaye çok güzelmiş, o kedinin koşup sana gelmesi.. hissediyorlar demek ki

@candanotecan demin ki mesajıma ekletmedi resmi, şimdi ekleyebildim ancakk. Bu minnak benim hamis kızım. Kendi bebislerini emzirirken

Kara kız annelik güdüsü her canlıda aynı işte

Merhamet edene Allah da merhamet eder denir insana verdiği iç huzur da cabası.. Eşim de çok merhametlidir, gecenin bir vakti dışarıdan acıklı acıklı yavru kedi sesi geliyor diye inip süt götürmüşlüğü vardır

Canim zaten 3 haftaya 37 haftalik oluyosun erken degiol ki. Bende cok yuruyunce agrim artiyor.
Sende dikkat et dinlen daha cok canim. Bisey kalmadi zaten

Ayy erkeklerde bu huy genetik mi ne. Kadin hasta olunca onlarada bi haller oluyor.
Gecmis olsun tekrardan canim.

M Mjdmjd canim. Miracimizi gormussun insallah cok kalmadan kucaginada alicaksin. Kilosu cok az degilmis. Cabyuk toparlar cikar bence.
Sut sagma makinasi hastanede veriyorlasrdi sanki canim.onlada mi gelemdi sutun. Bol sivi tuket. Arkadaslarda yazmislar. Ayaklarini sicak tut rezene cayi bol sut yapiyor hem icini rahatlatir. İnsallah bol bol sutun olur tatlim.

Ayy yasli teyxelerin su hurafeleri hic bitmiyor yaaa
Benim babannemde neler soyluyor.
Her gorustugumuzde ne kadar korkutucu sey varsa onlari anlatiyor. Sirf o yuzden annemlrr gitmek istemiyorum bazen

Kizcen nasil oldu canim oda hastaydi?
Hiç sorma canım ondan aldım zaten hastalığı.dün akşam yeniden doktora götürdük boğazı mahvolmuş antibiyotik verdi ateşi düştü ama öksürük çok fena Onunda bi şeyde yemiyor.bende çok ilgilenmedim bu ara yemesi ile.daha iyi ama,teyzesi çok tesekkur ederiz

Hayır tekir değiller canım sokak kedisi bildiğin :) ah ben oyledir ini görsem bi tekme ben atarım malesef türkiyede insanlarda hayvan sevgisi hiç yok ya da ben uzaktan seviyorum diyorlar uzaktan hayvan falan sevilmek allah bu dünyayı sadece insanlara yaratMadi ama malesef insanlar..

Maşallah ela bahara kocaman olmuş şişko ay bu mayıs bebekleri cidden aceleci sabırlı olsanız diyorum minnoş lar zaten az kaldı tatlı bebişler
Evet teyzesi gününü beklerse şişko olcak sanırım ohh bana da ısıracak daha cok yer çıkacak inşallah vaktinde gelir aceleci kuzucuklar

@candanotecan demin ki mesajıma ekletmedi resmi, şimdi ekleyebildim ancakk. Bu minnak benim hamis kızım. Kendi bebislerini emzirirken
Oyy ne tatli yaaa

Kızlar sizlerde durum nsl kasılmalarim artı .
Bugün bende kasılma çıktı doktordan geldigimden beri de yaklaşık 15dk da bir sertlesiyor karnım sende ne kadar sık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…