- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.261
hadi masallah canim.guclu bir bebek olcak insallah,sende guclu ol,bolca kuru dut ye..bana doktor annelerime emzirme oncesi. ve sonrasi 2 buyuk bardak suyun yeterli olacagini,gun icindede kuru dut tuketmelerini oneriyorum demisti..dene istersen..birde dereotu tuket bolca ogunlerindeOğlumun teyzeleri selam herkese
Dün gece ve bugün oğlumu görebildim ama dokunmak yok tabi..çok küçük daha görseniz ağlarsınız..
Oğluşum 1935 gr 42 cm doğdu kızlar dün sadece serum verildi bugün prematüre mamaya başlandı..doktoru ısrarla sütün lazım bize desede gelmeyince gelmiyor işte.ek çaylara başladım inşallah yarın bol sütlü bi güne uyanırım..
Tek alıntı yapamadım okumaya çalıştım kızlar çok sağolun iyiki varsınız ,dünden beri sizin dualarınızla güç geldi bana eminim..
Sezeryan doğum kişiden kişiye değişiyor sanırım çünkü beklediğimden ve duyduğumdan biraz sancılı bi süreç oldu benim için..ya da daha oğlumun bana ilaç gibi gelecek kokusunu daha alamadığım için de fazla ağrı hissetmiş olabilirim..
Size oğlumu göstermek istiyorum ama grup kapalı değil nasıl yapacağımı bilemedim..
Bu arada oğlum maşallah çok güçlü bi çocuk bakışlarından belli,diğer çocuklara bakıyorum gözlerini açamıyolar bizimki maşallah fal taşı gibi açık etrafına bakınıyo kuzum
ay hayatim hayvan sevgisi hic bir seye benzemiyor. ben hayvanlari sevmeyen insanlarin gercekten sevgiye sahip olabileceklerine inanmiyorum. cunku insanin kendisinden o derece ozveri vermesi, o kadar empati kurmasini gerektiriyor ki. gercek sevgi bence dilini anlayamadin bir canla anlasmak degil de ne?
tabi her hayvan seven de hayvan almasin evine. cunku gercekten buyuk sorumluluk. ve eve alinip bakilan dostlar, daha sonra sokakta yasamaya alisamiyor. o yuzden sen en iyisini yapiyorsun. benim kucuk ablamda surekli is icin seyahat ediyor. o yuzden cok sevmesine ragmen, kedi sahiplenmedi. onun yerine, her gun sokakta besledigi canlar var. komsulariyla birlikte bakiyorlar. biri olmadiginda oburu gidip illa ki yemegini suyunu veriyor. ama o da senin gibi soguk gecelerde yine kiyamiyor minnaklara. uc bes tanesini eve aliyor.
Karnımda bebek toplanıyor .aniden gelen sancılar var düzensiz .cnmEvet teyzesi gününü beklerse şişko olcak sanırımohh bana da ısıracak daha cok yer çıkacak inşallah vaktinde gelir aceleci kuzucuklar
Oyy ne tatli yaaa
Bugün bende kasılma çıktı doktordan geldigimden beri de yaklaşık 15dk da bir sertlesiyor karnım sende ne kadar sık?
yagmurr_damlasi
NicksizYumurta
@guz_1
Ve diğer tatlı annişler doktora gittim nefes vermede problem çıktı doğumdan sonra geçmezse astım tedavisi olmalıymışım ama,zaten göğsüm ağrıyordu o yüzden doktor bunu neye dayanarak söyledi anlamadım.geniz,akıntısı öksürüğe normal bence.neyse kadın doğuma da gitmişken görüneyim dedim.ayy bu ne biçim kontrol böyle adam hiç göstermedi yavrucuğum.makat gelişi hala suyun yeterli 34 kadar döner dedi.nst ye bağladı sıkıntı yok.ama belim sanki her an adet olmaya hazırmış gibi.neyse böyle olması öksürükten deyip rahatladım sanki.yazık ya üzüldüm bi taraftan da bugün pek hareket etmedi bizimki. Eve geldik dinleneyim derken eşimle tartıştık bi de.ay ben hastayım bi cay bi yemek koy.ben yatıcam o benden önce koşuyor neyse kalktım hazırladım ama söyledim diye yemedi bende yemedim öyle aç aç bekliyorum
M Mjdmjd canım senden böyle güzel haberler alınca inan çok seviniyorum inşallah yakında kucağına alıp kendin beslersin kuzuyu
NicksizYumurta canımcım ben senin o minik kızını yerim o ne pozlar öyle.olsun canım tombik ne olacak çok çok sezeryan olursun.benim oğluşumda öyle olacak galiba
Doktoruna danıştın mı canım?Karnımda bebek toplanıyor .aniden gelen sancılar var düzensiz .cnm
Tesekkür ederim canım benim çok kötüyüm gercekten yatamıyorum her yerim ağrıyor.yedim canım bi şeyler kızlar uyardılar sağolsunlar.inşallah dönmüştür canım son haftalara kadar yolu var ne zamandı senin kontrolnim çok gecmis olsun yeniden öksürüğün biran önce gecer inşallah ve astim yoktur canim nst'de normal cikmis inşallah daha zamani var doner canim ayy bende merak ediyorum kizim dondumu ne durumda diye tekmeleri ve oynasmasi felan sag yada sol tarafimda herhalde dondu benim kizceinşallah inadindan vazgecip yemek yemissindir canim bende inatlasinca yemek
Ah kuzucum. Anali kizli perisan oldunuz desene.Hiç sorma canım ondan aldım zaten hastalığı.dün akşam yeniden doktora götürdük boğazı mahvolmuş antibiyotik verdi ateşi düştü ama öksürük çok fena Onunda bi şeyde yemiyor.bende çok ilgilenmedim bu ara yemesi ile.daha iyi ama,teyzesi çok tesekkur ederiz
Tesekkür ederim canım benim çok kötüyüm gercekten yatamıyorum her yerim ağrıyor.yedim canım bi şeyler kızlar uyardılar sağolsunlar.inşallah dönmüştür canım son haftalara kadar yolu var ne zamandı senin kontrol
Dualarla takip ediyorum ben de durumunuzu canım. Ne güzel gelişmeler bunlar. Allahım bir an önce kucağında uyutmak nasip etsin. En zor zamanları geride bırakmışsınız gibi görünüyor zaten. Maşallah ikinize de.Çok şükür az az da olsa süt vermeye başladım kızlar.
Önerileriniz için tek tek tşk ederim.hastanenin sağma makinası ile başladık yarın da kendi makinem gelicek.humana stil tea ve milupa papatya çayına başladım bol su tüketiyorum 3 saatte bir pompayla sağdık öğleden sonra çok olmasada 3 saatte bir şifa olcak kadar çıkıyor sütümüz.onun dışında çorap giyip sıcak tutmaya çalışıyorum gaz olmamak için çünkü onun yaptığı sancı da ayrı bi dert bence..şu an duşa giremiyorum diren takılı hala o da çıktımı bi de duşa girer iyice çoğaltırız sütümüzü.tavsiye ettiğiniz herşeyi denicem tek tek kızlar çok saolun.
Benim şu an sadece ayağı kalktığım zaman ağrım oluyor onun dışında iyiyim şükür.
Oğluşumda akşam babası ziyaret etti tedbir amaçlı ışık veriyolarmış gözlerine bant takmışlar kuzumun rahatsız olmasın diye.kan değerleri normal gidiyor maşallah
İyi dilekleriniz ve dualarınız için tekrar teşekkür ediyorum arkadaşlar iyiki varsınız
Bizden haberler böyle
Geceninn bu saatinde boyle guzel haberler almaknharikaaÇok şükür az az da olsa süt vermeye başladım kızlar.
Önerileriniz için tek tek tşk ederim.hastanenin sağma makinası ile başladık yarın da kendi makinem gelicek.humana stil tea ve milupa papatya çayına başladım bol su tüketiyorum 3 saatte bir pompayla sağdık öğleden sonra çok olmasada 3 saatte bir şifa olcak kadar çıkıyor sütümüz.onun dışında çorap giyip sıcak tutmaya çalışıyorum gaz olmamak için çünkü onun yaptığı sancı da ayrı bi dert bence..şu an duşa giremiyorum diren takılı hala o da çıktımı bi de duşa girer iyice çoğaltırız sütümüzü.tavsiye ettiğiniz herşeyi denicem tek tek kızlar çok saolun.
Benim şu an sadece ayağı kalktığım zaman ağrım oluyor onun dışında iyiyim şükür.
Oğluşumda akşam babası ziyaret etti tedbir amaçlı ışık veriyolarmış gözlerine bant takmışlar kuzumun rahatsız olmasın diye.kan değerleri normal gidiyor maşallah
İyi dilekleriniz ve dualarınız için tekrar teşekkür ediyorum arkadaşlar iyiki varsınız
Bizden haberler böyle
Benim ikinci bebegim ama normal dogumdu benim.Selam Mayıs anneleri, ikinci bebişini bekleyenler, ilki sezaryen olmuştu benim. Şimdi ameliyat yerimde hafif bir ağrı gerginlik hissediyorum. Sizde de oluyor mu? Normal mi acaba?
Çok şükür az az da olsa süt vermeye başladım kızlar.
Bizden haberler böyle
Oy masallah ogluşuma benim yaa anneciginin sütü de içti o iş tamam koşarak gelir artik eveÇok şükür az az da olsa süt vermeye başladım kızlar.
Bizden haberler böyle
Özlenmez miii boncuk onlar boncukk. Memleketine gittiğinde kavusursun inşallah. Kediler çok komik. Kimden ne istiyeceklerini çok iyi bilir. Benim minnos oyun istedi mi babasına, yemek istedi mi anneannesine ama başı sıkıştı mi muhakkak bana gelir. Hasta olmasın, kabus görmesin, üşümesin hemen anne :)Aynen canim insan dilini anladigini severde dilini anlamadigini ve insanlara her turlu muhtac olani sevmesi daha zordur. Ama sevdirdilermi kendilerini vazgecmekde cok zordur
Aynen canim bizim kedicik kardesim unvde iken arkadaslarinin onlara vermesi ile geldi bize 15 gunluktu onlara geldiginde tek bahceli ev bizim olunca bize kaldi iyikide kalmis. Hic unutmam 1 yasini gectikden sonra kizan zamaninda bahce kapisini acik gorunce bahceden kacti butun gun sokaklarda aradim ama yok bulamadim eve gelip ne kadar agladim bilmiyorum herkes gelir o evini bulur dedi ama ilk defa sokaga ciktigi icin çok korkmustum ya birsey olursa diye aksam oldu kapida bir ses miyav miyav diye nasil kostum anlatamam bir baktim benim yaramaz kapidan geldio gunden sonra evde tutabilene ask olsun cani istedimi gezer gelirdi mahallenin bile maskotu oldu herkes biliyor bizim oldugunu biz haric çok kiside yem veriyor ama bizi gorunce kimseyi dinlemez hemen gelir ayy ben kizimi özlemisim yazdikca onu farkettim.
Amin cnm inşallah çok sağol..bende bi an önce kucağımda büyütmek istiyorum uzaktan biraz zor geliyor insana..Dualarla takip ediyorum ben de durumunuzu canım. Ne güzel gelişmeler bunlar. Allahım bir an önce kucağında uyutmak nasip etsin. En zor zamanları geride bırakmışsınız gibi görünüyor zaten. Maşallah ikinize de.
Sağol cnm o kadar destek oldunuzki sizide habersiz bırakmıyım istiyorum.evet sağdıkça dahada büyüyüp ağırlaşıyo göğüslerim.inşallah dahada çoğalırGeceninn bu saatinde boyle guzel haberler almaknharikaa
İlk zamanlar zaten sut az geliyor canim. Sagdikca artar sutun bi kere geldiyse devami gelir. Hastanenin makinalari daha iyi sagiyor genelde kendi makinanlada dene sen ona gore birine devam edersin.
Miraçimizda iyi sende masallah iyisin baya.
Cikisiniz erken olucak inaniyorumm
İnşallah canım ya çok üzülüyorum orası ayrı bi konu ama en ufak iyi bi haberinden de mutlu olmaya çalışıyorum..Çok şükür canim bak sütünde gelmeye baslamis çok güzel haberler bunlar inşallah her gecen gün bize daha güzel haberler vereceksin bizde dualarimizda seni ve miraç bebegi unutmayacagizhemencecik toparlanacak annesi o senin sütün ona ilac gibi gelecek
Ayy canım bende bi an önce evimize gitmek istiyorum onun için azim ettim sütüm iyi gelecek diye..allah razı olsun canım hissediyorum ne kadar içten dua ettiğinizi.Oy masallah ogluşuma benim yaa anneciginin sütü de içti o iş tamam koşarak gelir artik evecok şükür toparlanıyorsunuz canım moralinin iyi olmasına da cok sevindim sen böyle ol ki sütün daha da artsın bizler dua etmeye devam edeceğiz sen hic merak etme tatlım öpüyorum seni ve mis kokulu keskin bakışlı Miraçımızı
Ay boşver canım takma hiç.allaha güven.rabbim ne derse o olur.Ayy yasli teyxelerin su hurafeleri hic bitmiyor yaaa
Benim babannemde neler soyluyor.
Her gorustugumuzde ne kadar korkutucu sey varsa onlari anlatiyor. Sirf o yuzden annemlrr gitmek istemiyorum bazen
Canım benim kızın iğnesiz geçmiyo boğazı.öksürük içinde andız pekmezi verdim.bide sürekli buhar makinesi yaptık astımı olduğu için.öksürük çok zor geçiyo canım.Hiç sorma canım ondan aldım zaten hastalığı.dün akşam yeniden doktora götürdük boğazı mahvolmuş antibiyotik verdi ateşi düştü ama öksürük çok fena Onunda bi şeyde yemiyor.bende çok ilgilenmedim bu ara yemesi ile.daha iyi ama,teyzesi çok tesekkur ederiz
Cok şükür canım benimAmin cnm inşallah çok sağol..bende bi an önce kucağımda büyütmek istiyorum uzaktan biraz zor geliyor insana..
Sağol cnm o kadar destek oldunuzki sizide habersiz bırakmıyım istiyorum.evet sağdıkça dahada büyüyüp ağırlaşıyo göğüslerim.inşallah dahada çoğalır
İnşallah canım ya çok üzülüyorum orası ayrı bi konu ama en ufak iyi bi haberinden de mutlu olmaya çalışıyorum..
Ayy canım bende bi an önce evimize gitmek istiyorum onun için azim ettim sütüm iyi gelecek diye..allah razı olsun canım hissediyorum ne kadar içten dua ettiğinizi.
Bende seni ve prensesimi öpüyorum..
tontiş kızıma maşallah ne kadar güzel büyümüş öyleben biraz babasına benzettim sanki elabaharı:)şimdiden baba aşıkları bu bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?