2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

İnşallah canim yaa gercekten öyle oyun oynamayi en sevdigi kisi küçük kardesim ona herseyi yapar babam yaninda ise tum kedilere hatta köpeklere bile kafa tutuyor nasilsa onu koruyacak kisi var diye

Üzülmek en dogal hakkin tatlim sonucta hersey biranda oldu suanda aklinda acaba sorulari donuyordur. Karnimizda iken bile ufacik seylerde üzülüyorduk ama gececek bu günler ve çok daha güzel zamanlar gelecek eviniz miraç'in yatagi annesinin onun icin özenle sectigi esyalari onu bekliyor. Her gecen gün mutlulugun dahada artacak inşallah

Canimiinşallah çabucak toplanıp cikacaksiniz kucağında oglusunla. Sütün de gün geçtikçea artacaktır

çok sevindim canım ya, herşey çok daha güzel olacak, sütünün gelmesi de ayrıca güzel bişey miraç da iyi olduktan sonra değme keyfine. Haberlerini takipteyiz, dualarımız sizinle :)

Canım ya çok sevindim sütünün gelmesine :) mirac paşa aldı ya anne kokusunu ohh daha da canlanır acikir o acıktıkça senin sütun daha da artar bi bakmışsınız kucağında minigin evdesiniz dualarimiz sizinle haberlerini gözlerim dola dola okuyorum. Allah herkesin evlatlarını sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.

Günaydın güzel annelerve baldan tatlı minişleri Cok güzel haberler alacağımız vakitsiz kasılmaların, sancıların olmadığı bebislerin pitpitlerini bol bol hissettiğimiz bir gün olsun inşallah
Günaydın canım sen ne zaman uyudun ne zaman uyandın yahu gece ikide bile ayakta olup erkenden kalkabilmek vay be. Ben de geç yatıyorum ama çocuklarınokula postaladıktan sonra tekrar öğlene kdar uyuyorum, şimdi yapacağım gibi

Günaydın herkese bugün bizimde kontrol günümüz inşallah güzel şeyler duyarız, herkesi öpüyoruz

canım ya çok sevindim inan minişimizde her geçen gün daha iyi olcak büyücek annesi inş.Rabbim yardımcınız olsun dualrımız seninle

@Derf M Mjdmjd U umudum10 keser84
Kızlar hepinizin Allah yardımcısı olsun
Doğum yapanlarin Rabbim bir an önce bebeklerini sağ salim kuvezlerden cikartsin inşallah
Erken doğum yapma riski olanların bebislerini ne kadar süre gerekliyse gelişimleri için anne karnında hayırlı sağlıklı biçimde o denli tutsun Rabbim
Savaş bölgesinde zorluklar içinde evladini büyüten annelerin de Rabbim yardımcısı olsun..
Uzun zamandır okuyamiyordum
Bir sürü olay olmuş
Rabbim biz gebeler dahil hastane yatağında olan evde sokakta her nerde hasta bebek çocuk yetişkin varsa ŞAFİ ismi hürmetle şifa dagitsin ...Amin...

Günaydın kızlar şimdi hastaneye geldim ve çok gıcık oldum çalışabilir raporu almak için 45 tl para istediler soygun resmen ya ben rapor almak için neden para ödeyeyim yanlış mı düşünüyorum bir de devletten ücretsiz alınabiliyormuş ve bana bundan bahsetmedikleri için buraya geldim ayrıca raporu ben 35. Haftaya kadar istedim öyle olmuyor 37. Haftaya kadar veriyoruz isterseniz sonra değiştirebilirsiniz dedi ee peki dedim yine para mı ödeyeceğim evet dediler iyicene uyuz oldum

Oh annesi maşallah miraçada sanada ne güzel ikinizinde iyi olmanıza çoj sevindim sütünde gelmiş dahada gelecek ogluşun hemen toparlanacak tatlım Oğluşunu gülerek büyüt hoşgelmiş Miraç paşa

herkese güaydın, gününüz güzel geçer inşallah. Ne güzel grupta bebişini kucağına alanlar var, M Mjdmjd bebeğini sağlıcakla kucağına alır evinin yolunu tutarsın tatlım dualarımızı seninle. bu arada kızlar ben 32. haftadayım çalışabilir raporu alacağım, yalnız 32. haftanın başındamı yoksa haftanın sonundamı bu raporu almalıyım, doktorum herhangi bir şey demedi.

Sinir olmakta haklısın canım çok saçma bir uygulama alt tarafı bir kağıt parçası. zaten muayene için bir sürü para ödüyor sun..burda ben dahil bir çok arkadaş aldı herhangi bir para odendigini duymadim. Nerden ne kazanç sagliaklarini sasirdilar

Günaydın kızlar tatlı mayıs bebekleri
Kızlar ben bişey sorcam gece bi uyndım saten pijama vardı üstümde önümüzdeki ıslanmıştı kızlar çok korkuyorum şuan iyiym agrım sancım yok ama kızım çok az hareket ediyor sizce bi doktora gitsemiydim kontrolüm yarındı

31+6 da gittim cnm ben o zamn verdi doktor raporu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…