2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
tatlım bi doktora git istersen endişeye kapılma sakin olmaya çalış

bu insanlar gerçekten herşeyi ticarethaneye dönüştürmeyi iyi biliyolar.sinirlenmekte sonuna kadar haklısın ama boşver üzme o tatlı canını sen

herkese günaydınnn arkadaŞLAR...ooo ne güzel çalışılabilir raporlardan konuşulmaya başlanmış.. ben çok fala giremiyorum işten ama girdikçe takip etmeye çalışıyorum.. canım hangi hastaneden aldın sen çalışabilir raporunu resmen dediğin gibi soygunculuk zaten muayene için veriyorsun para bide bunun için veriyorsun.

32+0 da raporunu alabilirsin canım. O şekilde baslatiyorlar tarihi

Canim içinde acaba demektense 1 gun erken git içini ferahlat. Sen onun hareketlerini daha cçok düşündükçe daha az hareket ediyor kuzular. Stresin etkiliyor. 1 gun once görürsün yawrunu

Bence git tatlım

İşin gıcık yanı 35. Haftaya kadar çalışıcam dedim o Zaman tekrar gelip alacaksınız peki ödeme yapcakmıyım evet dediler gelde çıldırma çok sinirliyim şu anda şaka gibi 35. Hafta için develete gidicem gelirmiyim tekrar buraya

Canım o kadar sevindim ki böyle güzel haberler verirsin hep bundan sonra inşallah herşey güzel l olur bundan sonra maşallah pasamiz çok güçlü olucak
Canım bol suyu ihmal etme bi de stres yapma biliyorum çok zor stres yapmamak ama pasamiz iyi olucak sütün de inşallah fosur fosur aksın kuzum benim

M Mjdmjd cnm şimdi girdim gördüm çok geçmiş olsun sağ salim atlatmışsınız sevindim adınıza inşallah bundan sonra herşey çok güzel olucak çok mutlu olun inşallah :))

cnm ben daha dün 32 hafta çalışır raporumu aldım hiç bi ücret ödemedim bende 35. haftaya kadar çalışıcam özel hastane bide geri iste bence bi ihtiyacını alırsın hiç böyle bi şey duymamıştım ....

Kizlaaar dun güzel geçti biliyorsunuz tasinicam kv gittik ve o kadar güzel geçti ki anlatamam onları ilk defa ailem gibi hissettim kızlar açıkçası itiraf edim ben kaçarak evlendim ailem benimle gorusmuyo hiç bizaman bunu savunmuyorum tabi ki keşke böyle olmasaydı bi ara uzunca Anlatırım hikayemi size ama ordaki evimizin tadilata ihtiyacı var baya bi kv kp bizim eve tasinicak böylece bize çok az masraf olucak ve dün bna çok destek oldular şimdi de ailem istemiyo oraya tasinmayo bugün annemler ilk defa evime gelecek ne yapicam kafam karmakarisik

Canım günaydın bnde bugün 32+0 ım doktorum bana bugün gelmemi söyledi çalışabilir raporu için bence bu günlerde bir git sen doktorun aklından çıkmış olabilir

Cok şukür canim ikinizde iyisiniz. Cok sevindik bizler. Masallah size. kisa sure sonra bebisin kucağında demekki. Oyyy yesinler onlarin totlarini

Malesef türkiyede sosyal devlet anlayisi olmadigi icin bunlari yasiyoruz. Kaptirabildigine fiyat landiriyorlar. Bende nst ye ilk sefer 50 tl ye girdim 2. Ye 30 tl ye.
El mahkum katlaniyoruz. Ama haram olsun fazlasi diyorum. Demekki o hastanenin fiyat politikasi boyke canim. Ben rapor almadim. Ama rapor alanlar ücretsiz oldigunu soyluyorlar. Bence yetkili biriyle bu konuyu konus. Eminim iade ederler. Baskalarinin da canini yakmasinlar

Cokmu islandin canim. Azmi. Dr gitsen tabi iyi olur 1 gunden bisi olmaz. Ama randevusuz gitmek sorunsa hareketlerini takip et gun icinde.

gi
tme cnm boşver başka yerden alırsın dediğin gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…