- 7 Aralık 2009
- 3.236
- 864
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.321
Kizlaaar dun güzel geçti biliyorsunuz tasinicam kv gittik ve o kadar güzel geçti ki anlatamam onları ilk defa ailem gibi hissettim kızlar açıkçası itiraf edim ben kaçarak evlendim ailem benimle gorusmuyo hiç bizaman bunu savunmuyorum tabi ki keşke böyle olmasaydı bi ara uzunca Anlatırım hikayemi size ama ordaki evimizin tadilata ihtiyacı var baya bi kv kp bizim eve tasinicak böylece bize çok az masraf olucak ve dün bna çok destek oldular şimdi de ailem istemiyo oraya tasinmayo bugün annemler ilk defa evime gelecek ne yapicam kafam karmakarisik
benim kızım aynı anda karnımın dört bir yanına vuruyor diyorum elleri ve ayaklarıyla girişiyor heraldee maşallah :)Günaydın herkesekızlar sizinde bebişler çırpınıyor gibi hareketler yapıyor mu ? Balık gibi çırpınıyor bazen benim ki
Günaydın herkesekızlar sizinde bebişler çırpınıyor gibi hareketler yapıyor mu ? Balık gibi çırpınıyor bazen benim ki
Kizlaaar dun güzel geçti biliyorsunuz tasinicam kv gittik ve o kadar güzel geçti ki anlatamam onları ilk defa ailem gibi hissettim kızlar açıkçası itiraf edim ben kaçarak evlendim ailem benimle gorusmuyo hiç bizaman bunu savunmuyorum tabi ki keşke böyle olmasaydı bi ara uzunca Anlatırım hikayemi size ama ordaki evimizin tadilata ihtiyacı var baya bi kv kp bizim eve tasinicak böylece bize çok az masraf olucak ve dün bna çok destek oldular şimdi de ailem istemiyo oraya tasinmayo bugün annemler ilk defa evime gelecek ne yapicam kafam karmakarisik
ya arkadaşım dün aynı durumu ben de yazdım ancak görülmedi sanırım :) bende de oluyor aynısı...ben biraz panikliyorum normal mi ki diye :)) başkasında da olduğunu duyunca rahatladım şimdiGünaydın herkesekızlar sizinde bebişler çırpınıyor gibi hareketler yapıyor mu ? Balık gibi çırpınıyor bazen benim ki
kızlar mrb burdan bir arkadaş depend emici külot alıcam demişti ama kim olduğunu hatırlamıyorum. bundan bi paket almak yeterli mi sizce 8 tane varmış içerisinde. birde bunu alınca ekstra kullan at lohusa külotlarından almaya gerek var mı ?
Benim doktorum tam 32+0 da çağırdı. ondan önce vermezler heraldesağolasın canım o zaman bende cuma günü 31+4 olacağım doktora gidip alayım raporumu.
benim kızım aynı anda karnımın dört bir yanına vuruyor diyorum elleri ve ayaklarıyla girişiyor heraldee maşallah :)
birde bi kaç gündür karnımın sağ tarafı cok acıyor kızım hep solda hareket ediyordu acıdığından beri sağda da hissetmeye başladım galiba kendine yer açtı. ama sanki etimi iki yandan tutup çekiştiriyorlar ortasına da bıçak saplıyorlar gibi.
Evet canim benim bebisde yapiyor hatta babasi kizim gene ip atliyor kordonuyla diyo her gordugunde
Dünün güzel gecmesine sevindim canim bu karar ailenden çok senin kararin olacak anladigim kadariyla altli ustlu oturacaktiniz demiayni evde mi yasayacaksiniz yoksa ailenle inşallah güzel gecer bugunun
ya arkadaşım dün aynı durumu ben de yazdım ancak görülmedi sanırım :) bende de oluyor aynısı...ben biraz panikliyorum normal mi ki diye :)) başkasında da olduğunu duyunca rahatladım şimdi[/QUOTE
Demekki normal hepimizde oluyor esimde diyo horon mu tepiyor halay mi cekiyor daha neler yapicak bu yumurcaklar bakalim
o zaman bende 1 paket alayım canım çok sağolasın.Canim yeni doğum yapan arkadaş bana 1 paket yeterli dedi ilk günler hem kanaman yoğun olup dışına çıkma ihtimali varmis hrm de ilk hafta oturup kalkan biraz sıkıntılı olacağı için büyük kolaylık demişti sonra zaten kendini topluuorsun az. Ben alınca direk açtım kocaman çok kaba bir de havalar isininca daha da zor olur kullanımı 1 paket aldim gectim
Benim beşiğin Demir'i var da sadece çıkınları bulamadım bide Bebek yatağına çarşaf alıcak ama ölçerek mi aldınız beşik çarşaf duyunca sanki beşiğe göre değil de şu yanları korumalı yataklara uygun çarşaf var gibi emin olamadım benım beşik ılık 6 ay kullanılandanerik3588 canım cibinlik ve demiri gitti gidiyor da vardı baktin mi oraya
Can'ım ne almıştın pes mi hasta bezi mi nerden aldın bızde bende emın olamadım yoğunluk olur dedıler led yetmez gibi sankio zaman bende 1 paket alayım canım çok sağolasın.
Söz edilmişken oglumla başbaşa bbi alışveriş yapacağız bugün ve depend emici kilotu hangi beden alsam, bi de nerde satılıyor acababiberon fırçası , pişik kremi, ıslak mendil ( hangisini alsam, marka olarak?) bebek tarağı, maşrapa alcam bakalım yorulacqz azcık, eryesil canım ailenle iyi olmqna çok çok sevindimm bizimkilerde eşimi ilkin istemedi ama ben ısrarlı oldum şimdi memnunlar bence inşallah hakkında hayırlısı olur.. Kv kp ilkin iyi değildi de şimdi neden iyi oldu anlamadım tatlim aynı eve çıkınca yine değişmesinler sen iyice düşün taşın inşallah ailenle çok güzel geçer zamanın..
Arkadaşlar bebeğiniz için visco mu Pamuk yatak mı tercih ettiniz.
Bende öyle okudum .ama anne yanı aldım ben.şimdi ona göre bir pamuk yatak bulmak lazım .Kendini çok yormadan alisveris yap canim çok güzel oluyor ama tek olmak zor oluyor agir tasima birdecanim marketlerdede var ben ebebekden almistim M ve L var beden olarak M almistim ben ama acip bakmadim nasil olduguna pisik kremini bepanthol alacagim islak mendil unibaby yeni dogan ve babyme yeni dogan aldim ama unibaby ile devam ederim sanirim biberon fircasi almadim gerek varmi ki
Pamuk yatak tercih ettim ben canim ve geneldede pamuk yatak oneriyorlar bebekler icin
Bi de orkid ve emici kilotu aynı anda mi kullanıyorlar
Bende öyle okudum .ama anne yanı aldım ben.şimdi ona göre bir pamuk yatak bulmak lazım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?