2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Canim simdi kv ve kp le mi yasayacaksin. Bu senin tercihine kalmis tabiki artilari olir eksileride olur bunlari kabullenirsen sonra pisman olmassin. Ailenle de barismana cok sevindim. Ailen sahip cikmassa hep ezmek ister es tarafi

kızlar mrb burdan bir arkadaş depend emici külot alıcam demişti ama kim olduğunu hatırlamıyorum. bundan bi paket almak yeterli mi sizce 8 tane varmış içerisinde. birde bunu alınca ekstra kullan at lohusa külotlarından almaya gerek var mı ?

Günaydın herkese kızlar sizinde bebişler çırpınıyor gibi hareketler yapıyor mu ? Balık gibi çırpınıyor bazen benim ki
benim kızım aynı anda karnımın dört bir yanına vuruyor diyorum elleri ve ayaklarıyla girişiyor heraldee maşallah :)
birde bi kaç gündür karnımın sağ tarafı cok acıyor kızım hep solda hareket ediyordu acıdığından beri sağda da hissetmeye başladım galiba kendine yer açtı. ama sanki etimi iki yandan tutup çekiştiriyorlar ortasına da bıçak saplıyorlar gibi.

Günaydın herkese kızlar sizinde bebişler çırpınıyor gibi hareketler yapıyor mu ? Balık gibi çırpınıyor bazen benim ki

Evet canim benim bebisde yapiyor hatta babasi kizim gene ip atliyor kordonuyla diyo her gordugunde

Dünün güzel gecmesine sevindim canim bu karar ailenden çok senin kararin olacak anladigim kadariyla altli ustlu oturacaktiniz demi ayni evde mi yasayacaksiniz yoksa ailenle inşallah güzel gecer bugunun

ya arkadaşım dün aynı durumu ben de yazdım ancak görülmedi sanırım :) bende de oluyor aynısı...ben biraz panikliyorum normal mi ki diye :)) başkasında da olduğunu duyunca rahatladım şimdi

Canim yeni doğum yapan arkadaş bana 1 paket yeterli dedi ilk günler hem kanaman yoğun olup dışına çıkma ihtimali varmis hrm de ilk hafta oturup kalkan biraz sıkıntılı olacağı için büyük kolaylık demişti sonra zaten kendini topluuorsun az. Ben alınca direk açtım kocaman çok kaba bir de havalar isininca daha da zor olur kullanımı 1 paket aldim gectim

o zaman bende 1 paket alayım canım çok sağolasın.

erik3588 canım cibinlik ve demiri gitti gidiyor da vardı baktin mi oraya
Benim beşiğin Demir'i var da sadece çıkınları bulamadım bide Bebek yatağına çarşaf alıcak ama ölçerek mi aldınız beşik çarşaf duyunca sanki beşiğe göre değil de şu yanları korumalı yataklara uygun çarşaf var gibi emin olamadım benım beşik ılık 6 ay kullanılandan

Söz edilmişken oglumla başbaşa bbi alışveriş yapacağız bugün ve depend emici kilotu hangi beden alsam, bi de nerde satılıyor acaba biberon fırçası , pişik kremi, ıslak mendil ( hangisini alsam, marka olarak?) bebek tarağı, maşrapa alcam bakalım yorulacqz azcık, eryesil canım ailenle iyi olmqna çok çok sevindimm bizimkilerde eşimi ilkin istemedi ama ben ısrarlı oldum şimdi memnunlar bence inşallah hakkında hayırlısı olur.. Kv kp ilkin iyi değildi de şimdi neden iyi oldu anlamadım tatlim aynı eve çıkınca yine değişmesinler sen iyice düşün taşın inşallah ailenle çok güzel geçer zamanın..

Kendini çok yormadan alisveris yap canim çok güzel oluyor ama tek olmak zor oluyor agir tasima birde canim marketlerdede var ben ebebekden almistim M ve L var beden olarak M almistim ben ama acip bakmadim nasil olduguna pisik kremini bepanthol alacagim islak mendil unibaby yeni dogan ve babyme yeni dogan aldim ama unibaby ile devam ederim sanirim biberon fircasi almadim gerek varmi ki

Arkadaşlar bebeğiniz için visco mu Pamuk yatak mı tercih ettiniz.

Pamuk yatak tercih ettim ben canim ve geneldede pamuk yatak oneriyorlar bebekler icin

Bende öyle okudum .ama anne yanı aldım ben.şimdi ona göre bir pamuk yatak bulmak lazım .

Bende öyle okudum .ama anne yanı aldım ben.şimdi ona göre bir pamuk yatak bulmak lazım .

Himm canim yatagin boyutlari nasil olmadi pamuk yatak yaptir birkac arkadas yaptirmisti benim park besigim küçük yatak boyutum 65*95 mesela. Bende anne yani yatakda kullanacagim ama ona yün yatak yapacak annem incecik üstünede reflü yastigimiz var onu kullanacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…