2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Canim depend kulodu ben ebebek den aldim malesef büyük boy vardı ben de onu aldim külot gibi ortasında kocaman kalın bir Ped var. Tekrar Ped kullanmaya gerek olmaz bence. Islak mendil de unibaby yenidogan istediğin herseyi tek seferde ebebek den alabilirsin fırça tarak Kuvet falan. Ben almadim banyo esylaraini daha

Masallah canim yaaa cok ama cok sevindim ,insallah ikinizde tez zamanda toparlanip iylesiceksiniz... allahim tez zamanda oglunun kokusunu icine cekmeyide nasip eder.... allahim hepimize nasip eder insallah

Canım ben ıslak Mendili unibaby aldim e bebekten

Arkadaşlar bebeğiniz için visco mu Pamuk yatak mı tercih ettiniz.
canım ben ilk bebeğimde pamuk yatak yaptırmıştım, bir yaşına kadar onda yattı daha sonra visko yatak aldım. şimdi de bu bebeğimde aynı şekilde ilk etapta pamuk yatak yaptıracağım daha sonra ilerleyen aylardı visko yatağa geçeriz.

Teşekkürler ederim valla kafam çorba oldu

Kızlarr bebek emzik zinciri malzemelerinizi nereden almıştınızz

En son ben almistim canım ama pc bozuk o yüzden sitenin ismine bakamiyorum. Emzik Zincir malzemeleri dersen bir sürü site çıkıyor. Aldığım malzemelerden şu zincirleri yaptım ben. Paket paket olduğu için çok malzeme çıktıffazla isim almistim ben. Renkleri karışık olduğu için uydurmakta zorlandim biraz

Eklentiler

• IMG-20160321-WA0036.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 162
  • Screenshot_2016-03-23-11-32-42.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 157
  • Screenshot_2016-03-23-11-32-18.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 158
Can'ım benim ki 60&95 chicco anne yanı aldım ben. Ona organik pamuk yatak alayım diyorum .yan yatış yastığı aldım bir de.ama internette 65₺95 ebatlarında var organik yatak .ne bileyim 5 cm far edermi Ki?bu arada ben ameliyat olmuştum .dışarı çıkamıyorum.herşeyi internetten aldık.o yüzden gidip yatak yaptıramam. nevresim var mı bildiğiniz bu ebatlarda .internetten alayım

Evet canım bir pakette birden fazla olduğu için gereksiz bir sürü malzeme almış olcaz.Yapıp satanlarda çok pahalıya yapıyor.Aslında toptan alıyorlar yapıyorlar ama çok ücret istiyorlar.En düzleri 25 tl den başlıyor.Sipariş mi versem malzeme alıp kendim mi yapsam hiççç bilemedim

Can'ım ne almıştın pes mi hasta bezi mi nerden aldın bızde bende emın olamadım yoğunluk olur dedıler led yetmez gibi sanki

canım almadım henüz burda bi arkadaş yazmıştı ondan görmüştüm. depend emici külot diye yazarsan nette çıkıo.

Aynen canım ya bir kaç yere sordum en ucuz 25 lira arti kargo var. Bende fazla isim aliyim hediye olsun dedim.4 isim yaptım bir sürü malzeme kaldi elimde renk renk olunca bem de anahtarlık pusete oyuncak gibi rasgele taktım çok da güzel oldu. Kardeşimggülen suratlari topladı mesela arabasına taktı. Kalan fa boş gitmedi

Canim bence farketmez chicoda yokmu peki yataklari besigi yapiyor yatagida yapmasi gerekmez mi benim yatagi babam yapacagi icin olculerine uygun yatak bulamam çok kalin degil pamuk yataklar zaten 5 cm kalinliginda oluyor ondan aalabilirsin bence olmadi iade edersin mutlaka aldigin yerin vardir öyle bir uygulamasi ben ebebekden almistim yatagimi orayada bak istersen canim yatakdan önce almistim ben nevresimlerimi englishomeden o yuzden altina kivirdim hic belli olmuyor cunku o ebatlarda nevresim bulmak çok zor ancak onuda diktirmen lazim

Canım 2 3 hafta normal bir süre zaten 34 desin sen. Kardeşim 37 de doğum yaptı. 3500 kilo doğdu. Bir sorun da yoktu.
Takılma yani hazırlıklı olmakta fayda var artık zaten göbek düşse de düşmese de
Haftalar geçiyor hızlıca. Yürürken bastırma konusu bende de var. İki dakka yürüyeyim hemen tuvaletim geliyo.
Basınç oluyo falan. Normaldir heralde takılma bunlara

Canim illaki erken olcak diye bi sart yok ama yinede tetikler diye duydum.... bol bol su ic canim iyi geliyo.... stres yapma canim , ilacla hrmen gecen bisey ....

Takilmiyorjm aslinda 37 den sonra nekadar erkrn benim.icin okadar iyi gibi. Son haftalar zor geciyormus. Ama hazırlıklarım tam degilya panik yapiyo insan. Yoksa saglikla gelsinde yavrucuk nezaman gelirse gelsin. Ozledim zatennnnkaburgalarima soktugu ayaklarini isirmak icin sabirsizlaniyorum.

canım ben netten prima bez almıştım markafoniden onun yanında ıslak mendil hediye geldi bir paket ama ben kullanmayı düşünmüyorum. en azından ilk 2 ay için. bebek temizleme pamuğu var ebebekte falan satılıyor ben ondan aldım. bi tanıdığım hiç ıslak mendil kullanmadığını hep bu pamuğu kullandığını söyledi.ama ıslak mendil bence prima iyi gibi, bi arkadaşım da johnson's baby ıslak mendilden hiç memnun kalmadığını mendili yıkayarak kullandığını söylemişti. ama bebişten bebişe fark edebilir. pişik kremi olarak da ben araştırırken sudocremi çok okudum. daha önce de yazmıştım görümcem ii bi özel hastanede doğum yaptı ve hastaneden çıkarken bu kremi vermişler kullanması için gayet iyi demişti. bende ondan alıcam. ben sevi bebenin içinde tarak tırnak makası burun aspiratörü olan setini aldım ama pek beğenmedim biraz basit gibi geldi. emici külodu bende daha araştırma aşamasındayım sen alırsan bizi de bilgilendirirsen sevinirim

Bende engsh home bakayım .bu yatak işi zorlayacak galiba beni yattığım yerden.bu Arada teşekkürler yardımın için

Canim cok asirimi gelmis,sen istersen yinede bi git.... benimde surekli ic camasirim islanirdi, gecen gittihimde doktora sordum sizma olabilirmi diye,bakti suyu normal iyi dedi,rahim agzida kapali dedi... bazen idarar kacirmasi oluyomus farketmeden,bebek torbaya vurunca... yada bazen akintinda su gibi olabiliyomus arada.. icin rahat etmiyorsa yinede git bi gorun canim

daha önceden görünmemesi benim kafamı karıştıran oldu zaten canım ya birden ortaya cıkmış gibi sanki. evet biraz tombul olduk biz de 10 gunde 370 gr almışız. kafamız uc hafta bedenimiz bir hafta öndendi eskiden şimdi bacak uzunluğu da iki hafta önde çıktı birden bire gelişime mi ugruyor ne yapıyor anlamadım

canım korkma benim bebişde de 4 cm genişlememe va demişti ama korkma takip edeceğiz 10 cm üstünde olursa cocuk cerahisi demişti sende hemen 1 cme çocuk doktoruna gözükeceksin demiş ama panik yapma..

diyorum ki doktora önemli birsey mi bişey olur mu olmaz mı çocuk cerrahisi karar verir dedi korktum biraz acıkcası canım birden

insallah canım çok tesekkür ederim doğumu beklemekten başka çaremiz yok zaten insallah düzelecek

Canim her bobrek genislemesinde ameliyat etmiyor dr.lar cok var cevremde 1.5 yasa kadar normale donuyormus genel olarak.belki doguma kadar bile normale doner hatta bu daha yuksek bi ihtimal

ayy canım benim insallah ya takip gerekiyormus yaptırcaz artık zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…