- 27 Kasım 2015
- 274
- 553
- 103
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.341
Söz edilmişken oglumla başbaşa bbi alışveriş yapacağız bugün ve depend emici kilotu hangi beden alsam, bi de nerde satılıyor acababiberon fırçası , pişik kremi, ıslak mendil ( hangisini alsam, marka olarak?) bebek tarağı, maşrapa alcam bakalım yorulacqz azcık, @eryesil canım ailenle iyi olmqna çok çok sevindimm bizimkilerde eşimi ilkin istemedi ama ben ısrarlı oldum şimdi memnunlar bence inşallah hakkında hayırlısı olur.. Kv kp ilkin iyi değildi de şimdi neden iyi oldu anlamadım tatlim aynı eve çıkınca yine değişmesinler sen iyice düşün taşın inşallah ailenle çok güzel geçer zamanın..
Masallah canim yaaa cok ama cok sevindim ,insallah ikinizde tez zamanda toparlanip iylesiceksiniz... allahim tez zamanda oglunun kokusunu icine cekmeyide nasip eder.... allahim hepimize nasip eder insallahOğlumun teyzeleri selam herkese
Dün gece ve bugün oğlumu görebildim ama dokunmak yok tabi..çok küçük daha görseniz ağlarsınız..
Oğluşum 1935 gr 42 cm doğdu kızlar dün sadece serum verildi bugün prematüre mamaya başlandı..doktoru ısrarla sütün lazım bize desede gelmeyince gelmiyor işte.ek çaylara başladım inşallah yarın bol sütlü bi güne uyanırım..
Tek alıntı yapamadım okumaya çalıştım kızlar çok sağolun iyiki varsınız ,dünden beri sizin dualarınızla güç geldi bana eminim..
Sezeryan doğum kişiden kişiye değişiyor sanırım çünkü beklediğimden ve duyduğumdan biraz sancılı bi süreç oldu benim için..ya da daha oğlumun bana ilaç gibi gelecek kokusunu daha alamadığım için de fazla ağrı hissetmiş olabilirim..
Size oğlumu göstermek istiyorum ama grup kapalı değil nasıl yapacağımı bilemedim..
Bu arada oğlum maşallah çok güçlü bi çocuk bakışlarından belli,diğer çocuklara bakıyorum gözlerini açamıyolar bizimki maşallah fal taşı gibi açık etrafına bakınıyo kuzum
Canım ben ıslak Mendili unibaby aldim e bebektenSöz edilmişken oglumla başbaşa bbi alışveriş yapacağız bugün ve depend emici kilotu hangi beden alsam, bi de nerde satılıyor acababiberon fırçası , pişik kremi, ıslak mendil ( hangisini alsam, marka olarak?) bebek tarağı, maşrapa alcam bakalım yorulacqz azcık, @eryesil canım ailenle iyi olmqna çok çok sevindimm bizimkilerde eşimi ilkin istemedi ama ben ısrarlı oldum şimdi memnunlar bence inşallah hakkında hayırlısı olur.. Kv kp ilkin iyi değildi de şimdi neden iyi oldu anlamadım tatlim aynı eve çıkınca yine değişmesinler sen iyice düşün taşın inşallah ailenle çok güzel geçer zamanın..
canım ben ilk bebeğimde pamuk yatak yaptırmıştım, bir yaşına kadar onda yattı daha sonra visko yatak aldım. şimdi de bu bebeğimde aynı şekilde ilk etapta pamuk yatak yaptıracağım daha sonra ilerleyen aylardı visko yatağa geçeriz.Arkadaşlar bebeğiniz için visco mu Pamuk yatak mı tercih ettiniz.
Teşekkürler ederim valla kafam çorba olducanım ben ilk bebeğimde pamuk yatak yaptırmıştım, bir yaşına kadar onda yattı daha sonra visko yatak aldım. şimdi de bu bebeğimde aynı şekilde ilk etapta pamuk yatak yaptıracağım daha sonra ilerleyen aylardı visko yatağa geçeriz.
Kızlarr bebek emzik zinciri malzemelerinizi nereden almıştınızz
Can'ım benim ki 60&95 chicco anne yanı aldım ben. Ona organik pamuk yatak alayım diyorum .yan yatış yastığı aldım bir de.ama internette 65₺95 ebatlarında var organik yatak .ne bileyim 5 cm far edermi Ki?bu arada ben ameliyat olmuştum .dışarı çıkamıyorum.herşeyi internetten aldık.o yüzden gidip yatak yaptıramam. nevresim var mı bildiğiniz bu ebatlarda .internetten alayımHimm canim yatagin boyutlari nasil olmadi pamuk yatak yaptir birkac arkadas yaptirmisti benim park besigim küçük yatak boyutum 65*95 mesela. Bende anne yani yatakda kullanacagim ama ona yün yatak yapacak annem incecik üstünede reflü yastigimiz var onu kullanacagim
Evet canım bir pakette birden fazla olduğu için gereksiz bir sürü malzeme almış olcaz.Yapıp satanlarda çok pahalıya yapıyor.Aslında toptan alıyorlar yapıyorlar ama çok ücret istiyorlar.En düzleri 25 tl den başlıyor.Sipariş mi versem malzeme alıp kendim mi yapsam hiççç bilemedimEn son ben almistim canım ama pc bozuk o yüzden sitenin ismine bakamiyorum. Emzik Zincir malzemeleri dersen bir sürü site çıkıyor. Aldığım malzemelerden şu zincirleri yaptım ben. Paket paket olduğu için çok malzeme çıktıffazla isim almistim ben. Renkleri karışık olduğu için uydurmakta zorlandim biraz
Can'ım ne almıştın pes mi hasta bezi mi nerden aldın bızde bende emın olamadım yoğunluk olur dedıler led yetmez gibi sanki
Evet canım bir pakette birden fazla olduğu için gereksiz bir sürü malzeme almış olcaz.Yapıp satanlarda çok pahalıya yapıyor.Aslında toptan alıyorlar yapıyorlar ama çok ücret istiyorlar.En düzleri 25 tl den başlıyor.Sipariş mi versem malzeme alıp kendim mi yapsam hiççç bilemedim
Can'ım benim ki 60&95 chicco anne yanı aldım ben. Ona organik pamuk yatak alayım diyorum .yan yatış yastığı aldım bir de.ama internette 65₺95 ebatlarında var organik yatak .ne bileyim 5 cm far edermi Ki?bu arada ben ameliyat olmuştum .dışarı çıkamıyorum.herşeyi internetten aldık.o yüzden gidip yatak yaptıramam. nevresim var mı bildiğiniz bu ebatlarda .internetten alayım
Kizlar bugun kuafore gittim sir yaptirmak icin. Kuafor dediki sen en cok 3 haftaya dogurursun. Karnin cok aşagida gobegin bikini bolgen bir olmuş dedi. Bunlar surekli agda yaptigi icin hamilelere tecrubeli oluyorlar. Korkum valla.
Bende yururken hep asagi cekiyo bebek. Pek ayakta kalamiyorum sirekli yatar haldeyim. Yururken sanki asagi basisi artiyo gibi agrili oluyo. Ay bilemedim. Dr haftaya kontrolum. Bugun de bayagi asagi itiyo yarinda boyle olursa dr gidicem. Sizler de nasil asagi cok baski oluyormu yururken yada ayaktayken
Canim illaki erken olcak diye bi sart yok ama yinede tetikler diye duydum.... bol bol su ic canim iyi geliyo.... stres yapma canim , ilacla hrmen gecen bisey ....Kızlar 22. Haftamda idrarda enfeksiyon çıkmıştı. Doktor tek icimlik ilaç yazmıştı bilenler bilir. Şimdi 30. Haftama girdim. Bugün aradılar gene çıkmış enfeksiyon. Korktum ya. Hiç gecmemismi acaba . Neden olurki enfeksiyon. Bir de erken doğumu tetiklermı
Takilmiyorjm aslinda 37 den sonra nekadar erkrn benim.icin okadar iyi gibi. Son haftalar zor geciyormus. Ama hazırlıklarım tam degilya panik yapiyo insan. Yoksa saglikla gelsinde yavrucuk nezaman gelirse gelsin. Ozledim zatennnnCanım 2 3 hafta normal bir süre zaten 34 desin sen. Kardeşim 37 de doğum yaptı. 3500 kilo doğdu. Bir sorun da yoktu.
Takılma yani hazırlıklı olmakta fayda var artık zaten göbek düşse de düşmese de
Haftalar geçiyor hızlıca. Yürürken bastırma konusu bende de var. İki dakka yürüyeyim hemen tuvaletim geliyo.
Basınç oluyo falan. Normaldir heralde takılma bunlara
canım ben netten prima bez almıştım markafoniden onun yanında ıslak mendil hediye geldi bir paket ama ben kullanmayı düşünmüyorum. en azından ilk 2 ay için. bebek temizleme pamuğu var ebebekte falan satılıyor ben ondan aldım. bi tanıdığım hiç ıslak mendil kullanmadığını hep bu pamuğu kullandığını söyledi.ama ıslak mendil bence prima iyi gibi, bi arkadaşım da johnson's baby ıslak mendilden hiç memnun kalmadığını mendili yıkayarak kullandığını söylemişti. ama bebişten bebişe fark edebilir. pişik kremi olarak da ben araştırırken sudocremi çok okudum. daha önce de yazmıştım görümcem ii bi özel hastanede doğum yaptı ve hastaneden çıkarken bu kremi vermişler kullanması için gayet iyi demişti. bende ondan alıcam. ben sevi bebenin içinde tarak tırnak makası burun aspiratörü olan setini aldım ama pek beğenmedim biraz basit gibi geldi. emici külodu bende daha araştırma aşamasındayım sen alırsan bizi de bilgilendirirsen sevinirimSöz edilmişken oglumla başbaşa bbi alışveriş yapacağız bugün ve depend emici kilotu hangi beden alsam, bi de nerde satılıyor acababiberon fırçası , pişik kremi, ıslak mendil ( hangisini alsam, marka olarak?) bebek tarağı, maşrapa alcam bakalım yorulacqz azcık, @eryesil canım ailenle iyi olmqna çok çok sevindimm bizimkilerde eşimi ilkin istemedi ama ben ısrarlı oldum şimdi memnunlar bence inşallah hakkında hayırlısı olur.. Kv kp ilkin iyi değildi de şimdi neden iyi oldu anlamadım tatlim aynı eve çıkınca yine değişmesinler sen iyice düşün taşın inşallah ailenle çok güzel geçer zamanın..
Bende engsh home bakayım .bu yatak işi zorlayacak galiba beni yattığım yerden.bu Arada teşekkürler yardımın içinCanim bence farketmez chicoda yokmu peki yataklari besigi yapiyor yatagida yapmasi gerekmez mibenim yatagi babam yapacagi icin olculerine uygun yatak bulamam çok kalin degil pamuk yataklar zaten 5 cm kalinliginda oluyor ondan aalabilirsin bence olmadi iade edersin mutlaka aldigin yerin vardir öyle bir uygulamasi ben ebebekden almistim yatagimi orayada bak istersen canim yatakdan önce almistim ben nevresimlerimi englishomeden o yuzden altina kivirdim hic belli olmuyor cunku o ebatlarda nevresim bulmak çok zor ancak onuda diktirmen lazim
Canim cok asirimi gelmis,sen istersen yinede bi git.... benimde surekli ic camasirim islanirdi, gecen gittihimde doktora sordum sizma olabilirmi diye,bakti suyu normal iyi dedi,rahim agzida kapali dedi... bazen idarar kacirmasi oluyomus farketmeden,bebek torbaya vurunca... yada bazen akintinda su gibi olabiliyomus arada.. icin rahat etmiyorsa yinede git bi gorun canimGünaydın kızlar tatlı mayıs bebekleri
Kızlar ben bişey sorcam gece bi uyndım saten pijama vardı üstümde önümüzdeki ıslanmıştı kızlar çok korkuyorum şuan iyiym agrım sancım yok ama kızım çok az hareket ediyor sizce bi doktora gitsemiydim kontrolüm yarındı
Canım benim erkek bebislerde oluyormus bu durun ama ciddi bir sorun degilmis üzülme sakın. Bebislerimizin istahi acildi galiba benimki de aynı kiloda çıktı minik tosbaaaammmm
Cok şükür canim yaasenin adına cok sevindim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize
Tatlim yaa cok geçmiş olsun inşallah öksürüğün kesilir hemen de ağrıların diner
Aynen yaa tosuncuk sıgmayacak sanırım karnima o yüzden çıkayım bari diyor
Teşekkürler teyzesi öperiz sizi tatlış tatlış2 haftada 500gr almışız canım istahi mi açıldı anasi kılıklı zilloşun anlamadim kiiii
Inşallah güzel haberler alırsın canım benim
canım korkma benim bebişde de 4 cm genişlememe va demişti ama korkma takip edeceğiz 10 cm üstünde olursa cocuk cerahisi demişti sende hemen 1 cme çocuk doktoruna gözükeceksin demiş ama panik yapma..
Hadi gozun aydin canim ohh tatilede az kalmis
Gecmis olsun canim inşallah bunlar sonraki zamanlarini güzel gecirirsin
Ayy canim nasil bir doktormus o öyle sen memnunsan devam et ama degistirmek istersende kimse neden diye sormaz bencesonucta dogumlarimizda sadece doktorlarimiza guveniyoruz ve onlar bize tamam herseyi soylesinler ama soyleme sekli vardir birde zaten hassas donemdeyiz hepimiz
Canim erkek bebeklerde olabiliyor buradaki bircok arladasimizda ayni sorun vardi bazilarinki gecti bazilarinki dogunca gecer dendi bir dogsun hayirlisi ile operasyon gerekmeden halledilir inşallahkilosuda maşallah ne güzel tombis bir bebek daha
Maşallah canim suyunuzun normale donmesine çok sevindim bebeginde iyiymis çok şükür kilosuda gayet iyiymis saglikla zamaninda gelsinler inşallah tum bebekler bol bol dinlenmeye devam et
Canim inşallah güzel haberlerle cikarsin nst'den tahlillerinde güzel cikarlar haberdar et bizleri
Canim her bobrek genislemesinde ameliyat etmiyor dr.lar cok var cevremde 1.5 yasa kadar normale donuyormus genel olarak.belki doguma kadar bile normale doner hatta bu daha yuksek bi ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?