2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben aldım onlardan içinde 10 tane var ben kullan at külot almadım elime ulaştı çantamada koydum bence yeterli kullan attan daha emici gerek yok ben almadım

bu insanlar gerçekten herşeyi ticarethaneye dönüştürmeyi iyi biliyolar.sinirlenmekte sonuna kadar haklısın ama boşver üzme o tatlı canını sen
ben böyle sacmalık duymadım nerde görülmül rapor icin para alındıgı yaptıkları islem ne sanki sistemden giriş yapıorlar cıktı veriolar terbiyesizler bende aldım gecen hafta türkiye hastanesine gidiorum şişli almadılar para falan doktorum yönlendirdi ki yönlendirmesede alınmaz yani rapor adı üstünde o hastanede zaten oluosun kontrollerini neden devlete gidecekmisin sacmalık

merhaba kizlaar artik mobilya esyasini alacagiz ama beynim allak bullak mobilya begendim havuctan dolabi alicam yaninda asansorlu besik var onu cam gibi mika sallaniyor besik birde buyuyen karyola tipi var ama o cok cazip gelmedi buyuyen karyola cok hantal onukafamdan sildim besigin asansorlerini sokup kadyola oluyo sedir gibi ama yuksekligib ni dusundurdu park yatak hic dusunmemistimmm suanda dusunmeye basladim dolabi her turlu yataga uym saglayabilir o yuzden farkli mobilyaylada kombin olabilir ama internetten besikmi park yatak mi yazdim yazmaz olaydim dahada aklim karisti besik 6 ay hareketlenince dusme tehlikesi olur demisler park yatakta yere yakin soguk olur ondada dusme tehlikesi var demisler ne yapcam ben ya siz ne aldiniz artik alip esyalarini yerlestirmek istiyorum

Aslında ben pamuğu ıslatıp kullanacağım ama ilkin lazım olur hastanede diye şimdiden pamuğu da ıslatıp goturemem aniden doğuma depeend aliyo herkes bende numune si var hasta bezi gibi ama ince .. Şok marketlerde varmış ama yakinimda şok yok market olarak gormedim daha buralarda .. Sudocrem bende duydum bi de bepanten ikisini de alayım diyorum.. Teşekkürler canım bilgiler için

En iyisi direk e bebeğe gideyim hiç AVM ye de gidesim yok ya Türkiye de neyse bugün kaldı cikmadim yarın nasılsa doktora gideceğiz o zaman bakayım dedim

aaa şokta varmıymış ben iş çıkışı bi bakayım o zaman. nette depend araştırırken birisi yorumunda ilk başta ince kullanışsız gibi geldi ama kullandıktan sonra çok memnun kaldım yazmış.

Benim gideceğim hastane süt gelmezse hemen mamay i tikiyo bebişin ağzına.. Süt vermeye çalışirim ilkin ama bana biberon la gelin dedi, hazırlıklı olmakta fayda var sanırım bana L olur .. Yarına kaldı alışveriş teyzesi doktor randevumuz da var ya :) iki kere çıkmayayim dedim bitanem

En iyisi direk e bebeğe gideyim hiç AVM ye de gidesim yok ya Türkiye de neyse bugün kaldı cikmadim yarın nasılsa doktora gideceğiz o zaman bakayım dedim

En iyisi tek yerden alıp halletmek tek başına taşıması ordan oraya gitmek yorucu oluyor dolaşırken anlamiyoruz ama eve gelince offf:) ebebek de pamuk mendil ve webaby sanirim kullan at alt acmalari indirimdeydi almamı tavsiye ederim.alt açma hastane de hijyen açısından çok iyi olur

Kızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
canım üzme kendini bak suyu normalmiş. iğneni de olmuşsun önlem almışlar sonuçta. inşallah acele etmez meleğinn.

Pamukprncess canım e bebekte var depend üzerinde ölçüleri yazıyo zaten 2 beden var. İlk doğumda çok rahat ettim ince olduğuna bakma çiş bile yapabilirsin 1 paket yeter sonra zaten gece boy orkid kullanabilirsin hep yoğun olmuyo kanama. Sudocrem harika bişey her derde deva sinek ısırığından tut tırnağıyla kendini çizince, düşünce bile sürdük biz hala kullanıyoruz. Kendimde bile kullanıyorum. Unibaby yenidoğan havlu çok iyi, ben de evde hep yıkadım popişi ama dışarda mecbur sildim onunla

Kızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
Canım benim Rabbim yardımcin olsun inşallah dikkatli ol canını sıkma lütfen inşallah vaktinde gelicek kuzun
Ayy çok güzel olmuş kuzum çok beğendim güzel günlerde kullansin

Canım bende hep park yatak filan ölçülerinde gordum hep

Ayy teşekkürler tatlimmm bi paket alalım o zaman ay baya emici demek, ben regl de de baya değiştirir dururdum pedi tatlım bana iyi gelir o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…