- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.361
Ben aldım onlardan içinde 10 tane var ben kullan at külot almadım elime ulaştı çantamada koydum bence yeterli kullan attan daha emici gerek yok ben almadımkızlar mrb burdan bir arkadaş depend emici külot alıcam demişti ama kim olduğunu hatırlamıyorum. bundan bi paket almak yeterli mi sizce 8 tane varmış içerisinde. birde bunu alınca ekstra kullan at lohusa külotlarından almaya gerek var mı ?
bu insanlar gerçekten herşeyi ticarethaneye dönüştürmeyi iyi biliyolar.sinirlenmekte sonuna kadar haklısın ama boşver üzme o tatlı canını sen
ben böyle sacmalık duymadım nerde görülmül rapor icin para alındıgı yaptıkları islem ne sanki sistemden giriş yapıorlar cıktı veriolar terbiyesizler bende aldım gecen hafta türkiye hastanesine gidiorum şişli almadılar para falan doktorum yönlendirdi ki yönlendirmesede alınmaz yani rapor adı üstünde o hastanede zaten oluosun kontrollerini neden devlete gidecekmisin sacmalıkİşin gıcık yanı 35. Haftaya kadar çalışıcam dedim o Zaman tekrar gelip alacaksınız peki ödeme yapcakmıyım evet dediler gelde çıldırma çok sinirliyim şu anda şaka gibi 35. Hafta için develete gidicem gelirmiyim tekrar buraya
Tatlımm çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Kanama durdurulur inş meraketme. Neden olmuş peki belli mi?Kızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
canim cok gecmis olsunnnn hayirlar olsun insallah kanaman durur skma canini Allahin izniyle her sey yoluna girerKızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
Çok gecmiş olsun canım.bu bebişler çok aceleci gercekten durdurulur kanaman canım inşallah.dualarımız seninleKızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum
Aslında ben pamuğu ıslatıp kullanacağım ama ilkin lazım olur hastanede diye şimdiden pamuğu da ıslatıp goturemem aniden doğumacanım ben netten prima bez almıştım markafoniden onun yanında ıslak mendil hediye geldi bir paket ama ben kullanmayı düşünmüyorum. en azından ilk 2 ay için. bebek temizleme pamuğu var ebebekte falan satılıyor ben ondan aldım. bi tanıdığım hiç ıslak mendil kullanmadığını hep bu pamuğu kullandığını söyledi.ama ıslak mendil bence prima iyi gibi, bi arkadaşım da johnson's baby ıslak mendilden hiç memnun kalmadığını mendili yıkayarak kullandığını söylemişti. ama bebişten bebişe fark edebilir. pişik kremi olarak da ben araştırırken sudocremi çok okudum. daha önce de yazmıştım görümcem ii bi özel hastanede doğum yaptı ve hastaneden çıkarken bu kremi vermişler kullanması için gayet iyi demişti. bende ondan alıcam. ben sevi bebenin içinde tarak tırnak makası burun aspiratörü olan setini aldım ama pek beğenmedim biraz basit gibi geldi. emici külodu bende daha araştırma aşamasındayım sen alırsan bizi de bilgilendirirsen sevinirim
Bende onu sipariş etmiştim stokkta yok diye yollamamislar.. Yeni doğum yapan arkadaşım da üni baby al demiştiCanım ben ıslak Mendili unibaby aldim e bebekten
En iyisi direk e bebeğe gideyim hiç AVM ye de gidesim yok ya Türkiye de neyseCanim depend kulodu ben ebebek den aldim malesef büyük boy vardı ben de onu aldim külot gibi ortasında kocaman kalın bir Ped var. Tekrar Ped kullanmaya gerek olmaz bence. Islak mendil de unibaby yenidogan istediğin herseyi tek seferde ebebek den alabilirsin fırça tarak Kuvet falan. Ben almadim banyo esylaraini daha
aaa şokta varmıymış ben iş çıkışı bi bakayım o zaman. nette depend araştırırken birisi yorumunda ilk başta ince kullanışsız gibi geldi ama kullandıktan sonra çok memnun kaldım yazmış.Aslında ben pamuğu ıslatıp kullanacağım ama ilkin lazım olur hastanede diye şimdiden pamuğu da ıslatıp goturemem aniden doğumadepeend aliyo herkes bende numune si var hasta bezi gibi ama ince .. Şok marketlerde varmış ama yakinimda şok yok market olarak gormedim daha buralarda .. Sudocrem bende duydum bi de bepanten ikisini de alayım diyorum.. Teşekkürler canım bilgiler için
Benim gideceğim hastane süt gelmezse hemen mamay i tikiyo bebişin ağzına.. Süt vermeye çalışirim ilkin ama bana biberon la gelin dedi, hazırlıklı olmakta fayda varKendini çok yormadan alisveris yap canim çok güzel oluyor ama tek olmak zor oluyor agir tasima birdecanim marketlerdede var ben ebebekden almistim M ve L var beden olarak M almistim ben ama acip bakmadim nasil olduguna pisik kremini bepanthol alacagim islak mendil unibaby yeni dogan ve babyme yeni dogan aldim ama unibaby ile devam ederim sanirim biberon fircasi almadim gerek varmi ki
Pamuk yatak tercih ettim ben canim ve geneldede pamuk yatak oneriyorlar bebekler icin
Kızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
En iyisi direk e bebeğe gideyim hiç AVM ye de gidesim yok ya Türkiye de neysebugün kaldı cikmadim yarın nasılsa doktora gideceğiz o zaman bakayım dedim
canım üzme kendini bak suyu normalmiş. iğneni de olmuşsun önlem almışlar sonuçta. inşallah acele etmez meleğinn.Kızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
Canım benim Rabbim yardımcin olsun inşallah dikkatli ol canını sıkma lütfen inşallah vaktinde gelicek kuzunKızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
Ayy çok güzel olmuş kuzum çok beğendim güzel günlerde kullansinEn son ben almistim canım ama pc bozuk o yüzden sitenin ismine bakamiyorum. Emzik Zincir malzemeleri dersen bir sürü site çıkıyor. Aldığım malzemelerden şu zincirleri yaptım ben. Paket paket olduğu için çok malzeme çıktıffazla isim almistim ben. Renkleri karışık olduğu için uydurmakta zorlandim biraz
Canım bende hep park yatak filan ölçülerinde gordum hepBenim beşiğin Demir'i var da sadece çıkınları bulamadım bide Bebek yatağına çarşaf alıcak ama ölçerek mi aldınız beşik çarşaf duyunca sanki beşiğe göre değil de şu yanları korumalı yataklara uygun çarşaf var gibi emin olamadım benım beşik ılık 6 ay kullanılandan
Ayy teşekkürler tatlimmm bi paket alalım o zamanPamukprncess canım e bebekte var depend üzerinde ölçüleri yazıyo zaten 2 beden var. İlk doğumda çok rahat ettim ince olduğuna bakma çiş bile yapabilirsin 1 paket yeter sonra zaten gece boy orkid kullanabilirsin hep yoğun olmuyo kanama. Sudocrem harika bişey her derde deva sinek ısırığından tut tırnağıyla kendini çizince, düşünce bile sürdük biz hala kullanıyoruz. Kendimde bile kullanıyorum. Unibaby yenidoğan havlu çok iyi, ben de evde hep yıkadım popişi ama dışarda mecbur sildim onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?