2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Çok haklisin bebişin nevresim pikesini bile hastane cantama attım ki ordakiler temiz değilse diye e bebek yolu göründü o zaman bana

Bende engsh home bakayım .bu yatak işi zorlayacak galiba beni yattığım yerden.bu Arada teşekkürler yardımın için

Rica ederim canim yardimci olabildiysem ne mutlu bana sen netten alsan olmazsa esin iadeye felan goturmezmi besikleri yapinca birde yataklarini yapsalar bizleride ugrastirmasalar olmaz zaten

Kızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın

Gecmis olsun canim inşallah kanaman durur sikma canini bol bol dua edelim bebegin az daha beklesin inşallah

Bende yanima alacagim canim ne olur ne olmaz diye ama ilk olarak kaynatmak yeterli olur gibi geldi bilemedim inan simdi bendemi alsam ne baby&me'nin yikama jelini almistim. İyi dusunmussun tatlim hem çınar'i gordukten sonra alisveris daha zevkli olur annesi

Aynen bende kaynattim tatlım hazır ama belki yıkamak gerekir yıkama Jeli almadim ama canımcım nerden aldın sen .. Ayy hemde nasıl bi de yaramazlıkları son bulmuşsa daha da iyi olur teyzesi

kızlar benim doktorum 22 nisanda alırız dedi o yüzden bazen nisan annelerinede bakıyorum

Canim ben medical de gittim ilk kontrollerime calisiypdum o zamann hic ekstra para odemedim. Tuhaf yani. Birde evet 37. Haftaya kadar veriliyor rapor.sen tekrar istedigin zaman ayriliyorsun izne. Ama para istenmesi garip geldi banada

Günaydın annisler ve onların mucize minnaklari herkese mutlu ve bol kipirdanmali günler
Babalarada slm olsunEki Görüntüle 1800780
cok iyiydi bu yaa

Ayy canım aslında göründüğü gibi degil durumeşim işe giderken kalkıyorum onunla birlikte kahvaltı yapiyorum o gittikten sonra biraz da cay keyfi yapıyorum sonra hooooppp yatağa 11 gibi de tekrar kalkiyorumbebis gelmeden keyif yapmanın dibine vurayım dedim

Tatlım doktorunu ara randevumuz yarin ama böyle bi durum var bugün geleyim de istersen inşallah ciddi bisey yoktur bizi habersiz birakma

Canim benim islerin yoluna girmesine cok sevindim. Inşallah hep böyle huzurlu olun tatlım. Ailenin ilk ziyareti de cooook güzel gecer inşallah

Canım ben hem kullan at lohusa kulodu aldim hem de depend aldim. Kullan atlar bana cok ince geldi belki de hic kullanmam. Dependi de açtım baktım ah ah nelere katlaniyoruz biz yaa dedim kendi kendimeneyse en azindan büyük kolaylık gibi duruyor. Bence 1 paket al zaten hepsi 1 günde bitmez herhalde. Eger ihtiyac duyarsan tekrar alirsin.boşuna kalabalik etmezsin

Tatlım bizim bedenler birbirine yakın sanırım ben büyük beden aldım.Gümüşhanede markette bile satiliyorsa orda bakkaldan bile alabilirsin benceBeben bebek taraği ve tirnak setini chicco aldım cok sekerlerKüvet maşrapa falan da internetten uygun fiyata set denk geldi onu aldık

Kızlarr bebek emzik zinciri malzemelerinizi nereden almıştınızz
Canım ben emzikyap.com dan aldım malzemeleri. Bircok parcanin sayisini kendin belirliyorsun büyük paket almak zorunda değilsin. Onlar yardimci da oluyor. Ben sepete fazla eklemisim hemen aradılar uyardilar.

Birden atağa geçti bizim bebeler herhaldeneyse erken dogum falan olursa en azından kendini toparlamis olur diye seviniyorum artık dünkü şoku atlattim

Mjdmjd de kanaması olmuştu ama nedenini söylememişti doktor tatlimm inşallah sabreder minigimiz kontrol altında olman çok iyi.. Sanki hareketi de az mı yazmistin tatlım ne ?

En azindan bir arayip soylre canim bence.

Pamukprncess benim de tanıdıklarım kullandılar hep memnun kaldılar, şok var yakınımda alıcam ben de

Kızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
Geçmiş olsun..sennnle gundaş iz.benim de erken doğum riski var..haftasonu 4 doz ciğer geliştirici olmuş tüm ben de..artık ise gitmiyorum ..Dr 36 yi tsmsmlamaliyiz dedi ciğer leri için. ..pzt kilomuz 2.032 kg di..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…