- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.381
Çok haklisin bebişin nevresim pikesini bile hastane cantama attım ki ordakiler temiz değilse diyeEn iyisi tek yerden alıp halletmek tek başına taşıması ordan oraya gitmek yorucu oluyor dolaşırken anlamiyoruz ama eve gelince offf:) ebebek de pamuk mendil ve webaby sanirim kullan at alt acmalari indirimdeydi almamı tavsiye ederim.alt açma hastane de hijyen açısından çok iyi olur
Bende engsh home bakayım .bu yatak işi zorlayacak galiba beni yattığım yerden.bu Arada teşekkürler yardımın için
Kızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
Canım benim gecmis olsun inşallah durdururlar kanamayı sakin olmaya çalış tatlım Allah yavrunu da seni de korusunKızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
Benim gideceğim hastane süt gelmezse hemen mamay i tikiyo bebişin ağzına.. Süt vermeye çalışirim ilkin ama bana biberon la gelin dedi, hazırlıklı olmakta fayda varsanırım bana L olur .. Yarına kaldı alışveriş teyzesi doktor randevumuz da var ya :) iki kere çıkmayayim dedim bitanem
Canım benim Rabbim yardımcin olsun inşallah dikkatli ol canını sıkma lütfen inşallah vaktinde gelicek kuzun
Ayy çok güzel olmuş kuzum çok beğendim güzel günlerde kullansin
Aynen bende kaynattim tatlım hazır ama belki yıkamak gerekirBende yanima alacagim canim ne olur ne olmaz diye ama ilk olarak kaynatmak yeterli olur gibi geldi bilemedim inan simdi bendemi alsam nebaby&me'nin yikama jelini almistim. İyi dusunmussun tatlim hem çınar'i gordukten sonra alisveris daha zevkli olur annesi
Şimdi gördüm cnm, kanama derken baya kırmızı mıydı pembemsi mi?Kızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
Canim ben medical de gittim ilk kontrollerime calisiypdum o zamann hic ekstra para odemedim. Tuhaf yani. Birde evet 37. Haftaya kadar veriliyor rapor.sen tekrar istedigin zaman ayriliyorsun izne. Ama para istenmesi garip geldi banadaGünaydın kızlar şimdi hastaneye geldim ve çok gıcık oldum çalışabilir raporu almak için 45 tl para istediler soygun resmen ya ben rapor almak için neden para ödeyeyim yanlış mı düşünüyorum bir de devletten ücretsiz alınabiliyormuş ve bana bundan bahsetmedikleri için buraya geldim ayrıca raporu ben 35. Haftaya kadar istedim öyle olmuyor 37. Haftaya kadar veriyoruz isterseniz sonra değiştirebilirsiniz dedi ee peki dedim yine para mı ödeyeceğim evet dediler iyicene uyuz oldum
Günaydın annisler ve onların mucize minnaklari herkese mutlu ve bol kipirdanmali günler
Babalarada slm olsunEki Görüntüle 1800780
Ayy canım aslında göründüğü gibi degil durumGünaydın canım sen ne zaman uyudun ne zaman uyandın yahugece ikide bile ayakta olup erkenden kalkabilmek vay be. Ben de geç yatıyorum ama çocuklarınokula postaladıktan sonra tekrar öğlene kdar uyuyorum, şimdi yapacağım gibi
Günaydın herkesebugün bizimde kontrol günümüz inşallah güzel şeyler duyarız, herkesi öpüyoruz
Tatlım doktorunu ara randevumuz yarin ama böyle bi durum var bugün geleyim de istersen inşallah ciddi bisey yoktur bizi habersiz birakmaGünaydın kızlar tatlı mayıs bebekleri
Kızlar ben bişey sorcam gece bi uyndım saten pijama vardı üstümde önümüzdeki ıslanmıştı kızlar çok korkuyorum şuan iyiym agrım sancım yok ama kızım çok az hareket ediyor sizce bi doktora gitsemiydim kontrolüm yarındı
Canim benim islerin yoluna girmesine cok sevindim. Inşallah hep böyle huzurlu olun tatlım. Ailenin ilk ziyareti de cooook güzel gecer inşallahKizlaaar dun güzel geçti biliyorsunuz tasinicam kv gittik ve o kadar güzel geçti ki anlatamam onları ilk defa ailem gibi hissettim kızlar açıkçası itiraf edim ben kaçarak evlendim ailem benimle gorusmuyo hiç bizaman bunu savunmuyorum tabi ki keşke böyle olmasaydı bi ara uzunca Anlatırım hikayemi size ama ordaki evimizin tadilata ihtiyacı var baya bi kv kp bizim eve tasinicak böylece bize çok az masraf olucak ve dün bna çok destek oldular şimdi de ailem istemiyo oraya tasinmayo bugün annemler ilk defa evime gelecek ne yapicam kafam karmakarisik
Canım ben hem kullan at lohusa kulodu aldim hem de depend aldim. Kullan atlar bana cok ince geldi belki de hic kullanmam. Dependi de açtım baktım ah ah nelere katlaniyoruz biz yaa dedim kendi kendimekızlar mrb burdan bir arkadaş depend emici külot alıcam demişti ama kim olduğunu hatırlamıyorum. bundan bi paket almak yeterli mi sizce 8 tane varmış içerisinde. birde bunu alınca ekstra kullan at lohusa külotlarından almaya gerek var mı ?
Tatlım bizim bedenler birbirine yakın sanırım ben büyük beden aldım.Gümüşhanede markette bile satiliyorsa orda bakkaldan bile alabilirsin benceSöz edilmişken oglumla başbaşa bbi alışveriş yapacağız bugün ve depend emici kilotu hangi beden alsam, bi de nerde satılıyor acababiberon fırçası , pişik kremi, ıslak mendil ( hangisini alsam, marka olarak?) bebek tarağı, maşrapa alcam bakalım yorulacqz azcık, @eryesil canım ailenle iyi olmqna çok çok sevindimm bizimkilerde eşimi ilkin istemedi ama ben ısrarlı oldum şimdi memnunlar bence inşallah hakkında hayırlısı olur.. Kv kp ilkin iyi değildi de şimdi neden iyi oldu anlamadım tatlim aynı eve çıkınca yine değişmesinler sen iyice düşün taşın inşallah ailenle çok güzel geçer zamanın..
Canım ben emzikyap.com dan aldım malzemeleri. Bircok parcanin sayisini kendin belirliyorsun büyük paket almak zorunda değilsin. Onlar yardimci da oluyor. Ben sepete fazla eklemisim hemen aradılar uyardilar.Kızlarr bebek emzik zinciri malzemelerinizi nereden almıştınızz
daha önceden görünmemesi benim kafamı karıştıran oldu zaten canım ya birden ortaya cıkmış gibi sanki. evet biraz tombul olduk biz de 10 gunde 370 gr almışız. kafamız uc hafta bedenimiz bir hafta öndendi eskiden şimdi bacak uzunluğu da iki hafta önde çıktı birden bire gelişime mi ugruyor ne yapıyor anlamadım
diyorum ki doktora önemli birsey mi bişey olur mu olmaz mı çocuk cerrahisi karar verir dedi korktum biraz acıkcası canım birden
insallah canım çok tesekkür ederim doğumu beklemekten başka çaremiz yok zaten insallah düzelecek
ayy canım benim insallah ya takip gerekiyormus yaptırcaz artık zaten..
Mjdmjd de kanaması olmuştu ama nedenini söylememişti doktor tatlimm inşallah sabreder minigimizKızlar hepinize ayrı ayrı teşekür ederim tek tek alıntı yapamadım hastanede yatıyorum şimdi kanamam durdu çok şükür kızım 2500 kilo olmuş kilosu iyi ama biraz daha dursa çok iyi olcak hiç bilmiyorum kızlar bu kanama neden oldu
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekür ederim tek tek alıntı yapamadım hastanede yatıyorum şimdi kanamam durdu çok şükür kızım 2500 kilo olmuş kilosu iyi ama biraz daha dursa çok iyi olcak hiç bilmiyorum kızlar bu kanama neden oldu
En azindan bir arayip soylre canim bence.Günaydın kızlar tatlı mayıs bebekleri
Kızlar ben bişey sorcam gece bi uyndım saten pijama vardı üstümde önümüzdeki ıslanmıştı kızlar çok korkuyorum şuan iyiym agrım sancım yok ama kızım çok az hareket ediyor sizce bi doktora gitsemiydim kontrolüm yarındı
aaa şokta varmıymış ben iş çıkışı bi bakayım o zaman. nette depend araştırırken birisi yorumunda ilk başta ince kullanışsız gibi geldi ama kullandıktan sonra çok memnun kaldım yazmış.
Geçmiş olsun..sennnle gundaş iz.benim de erken doğum riski var..haftasonu 4 doz ciğer geliştirici olmuş tüm ben de..artık ise gitmiyorum ..Dr 36 yi tsmsmlamaliyiz dedi ciğer leri için. ..pzt kilomuz 2.032 kg di..Kızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
canım geçmiş olsun skma canını emi bizi haberdar et inş. durdurulur kanamanKızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?