- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.441
Kızlar hepinize çok teşekür ederm biz hala hastanedeyiz canım sıkkın oglumda yanımızda babamızın kanama çok şükür durdu inşallah bidaha olmaz aglamaktan gözlerim şişti kanamanın nedeni belli degil kızlar çok dikkat edin hiç ihmal etmeyin biz bugün akşam 10 gibi çıkacağız inşallah kızım lütfen anneni üzme melegim biraz daha kal 3 hafta enazından sonra istersen gene gel
Canim gecmis olsun. Hastaneden cikiyormussun sukur atlattin sanirim. Az daha durur insallah bebegimiz. Dikkat et kendine dr dikkat etmen gerekenleri söylemiştir zaten. Koc burcu olacaklar illa minnaklar.Kızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
Sık sık kalkip onu degistirmek biraz zahmetli canim ilk anda. Normal'dogumda yapsan egilip kalkmak'biraz zorluyor. Sen ikisinide bulundur yaninda. Duruma gore kullanirsin tatlim. Kadin olmak zor is yaahuuallah allah bu depend ler tutacak mi bilemedim ben. kutuyu da acip bakmadim ama sanki bunlar orkidten daha az emici gibi geldi bana. olmadi orkidi depende takarim artik
benim aldigim orkid te bebek bezi gibi masalllah! en uzunu ve genisinden aldim. normalde o kadar buyuk kullanmam aslinda. sIK sIK degistirsek yetmez mi ki?
Canım bnmde ilk iki gün yoğun olmuştu.yanlış hatırlamıorsam pamuğa gazlı bezi sarıp onu koyuyrdum ben.sonrada pede geçmiştim.ama kanamam çok deildi benim.kişiden kişye değişir tabiAy arkadaslar foruma bir goz attim ama tek tek okuyacak zamanim olmadi ne yazik kidepend ten konusmussunuz biraz. sanirim daha once kullananlar olmus. benim de cok sorum var bu konuda.
ben asagida linkini gonderdigim urunu satin aldim. ama emin olamadim ne kadar iyi tutar. yanina bir de orkid aldim ne olur ne olmaz diye.
insan ne kadar kaniyor ki dogumdan sonra? misal ben adet doneminde de cok kanarim. onun kadar oluyor mu? ya da daha fazla?
https://www.google.ca/search?q=depends&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiQjsO5-tbLAhUGdD4KHbkTD5EQ_AUIBygB&biw=1600&bih=789#tbm=isch&q=depends+silho&imgrc=OrZxNoGcbuil9M:
Canım ben ilkinde hasta bezi kullandım.bundada öyle düşünüyorum.allah allah bu depend ler tutacak mi bilemedim ben. kutuyu da acip bakmadim ama sanki bunlar orkidten daha az emici gibi geldi bana. olmadi orkidi depende takarim artik
benim aldigim orkid te bebek bezi gibi masalllah! en uzunu ve genisinden aldim. normalde o kadar buyuk kullanmam aslinda. sIK sIK degistirsek yetmez mi ki?
Canım bugün benimde sağ karın bölgesinde öyle bi ağrı var ama öksürüğe bağlıyorum yada bizim ufaklık dönüyor mu diye düşünüyorumKızlar ya karnimda bir agrı var boyle adet ağrisi gibi deilde sanki icerden biri karnımı dövmüs gibi sizdede varmı
tatlım kaç gündür giremiyorum şimdi girip bir baktım doğum yapmışsın sen şoka girdim tüm yazdıklarını tek tek okudum maşallah kuzuma ve sana Allah çarçabuk geçirsin bu hastane günlerinizi sağlıklı bir şekilde evinize dönün inşallah hepimizin dilindeki ya erken doğarsa lafını sen yaşadın okurken içim hop oturdu hop kalktı ama senin sakin sakin yazdıkların içimi rahatlattı dualarımız seninle ve minik kuzucukla onu kokluyor seni de öpüyorum geçmiş olsunOğlumun teyzeleri selam herkese
Dün gece ve bugün oğlumu görebildim ama dokunmak yok tabi..çok küçük daha görseniz ağlarsınız..
Oğluşum 1935 gr 42 cm doğdu kızlar dün sadece serum verildi bugün prematüre mamaya başlandı..doktoru ısrarla sütün lazım bize desede gelmeyince gelmiyor işte.ek çaylara başladım inşallah yarın bol sütlü bi güne uyanırım..
Tek alıntı yapamadım okumaya çalıştım kızlar çok sağolun iyiki varsınız ,dünden beri sizin dualarınızla güç geldi bana eminim..
Sezeryan doğum kişiden kişiye değişiyor sanırım çünkü beklediğimden ve duyduğumdan biraz sancılı bi süreç oldu benim için..ya da daha oğlumun bana ilaç gibi gelecek kokusunu daha alamadığım için de fazla ağrı hissetmiş olabilirim..
Size oğlumu göstermek istiyorum ama grup kapalı değil nasıl yapacağımı bilemedim..
Bu arada oğlum maşallah çok güçlü bi çocuk bakışlarından belli,diğer çocuklara bakıyorum gözlerini açamıyolar bizimki maşallah fal taşı gibi açık etrafına bakınıyo kuzum
Kızlar ya karnimda bir agrı var boyle adet ağrisi gibi deilde sanki icerden biri karnımı dövmüs gibi sizdede varmı boyle bi sey??
Canim benim ağlama artık cok şükür kanaman durmuş inşallah minik kuş vaktini bekleyecek. Eve gidince dikkat et kendine sakın yerinden kalkma isleri de kim yaparsa yapsın. Baska seylere de moralini bozma prensesimiz annesine kıyamaz vaktinde gelirKızlar hepinize çok teşekür ederm biz hala hastanedeyiz canım sıkkın oglumda yanımızda babamızın kanama çok şükür durdu inşallah bidaha olmaz aglamaktan gözlerim şişti kanamanın nedeni belli degil kızlar çok dikkat edin hiç ihmal etmeyin biz bugün akşam 10 gibi çıkacağız inşallah kızım lütfen anneni üzme melegim biraz daha kal 3 hafta enazından sonra istersen gene gel
Canim bizim depend de bunun gibi aldigimda incelemistim sanki emiciligi iyi gibi geldi bana. Baktin rahat edemiyorsun eşin bi koşu başka biseyler alır gelir. Ben öyle düşünüyorum kendim icinAy arkadaslar foruma bir goz attim ama tek tek okuyacak zamanim olmadi ne yazik kidepend ten konusmussunuz biraz. sanirim daha once kullananlar olmus. benim de cok sorum var bu konuda.
ben asagida linkini gonderdigim urunu satin aldim. ama emin olamadim ne kadar iyi tutar. yanina bir de orkid aldim ne olur ne olmaz diye.
insan ne kadar kaniyor ki dogumdan sonra? misal ben adet doneminde de cok kanarim. onun kadar oluyor mu? ya da daha fazla?
https://www.google.ca/search?q=depends&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiQjsO5-tbLAhUGdD4KHbkTD5EQ_AUIBygB&biw=1600&bih=789#tbm=isch&q=depends+silho&imgrc=OrZxNoGcbuil9M:
canım şimdi gördüm geçmiş olsun ah bu veletler yüreğimizi kaldırmayı iyi beceriyorlar inşallah bekler kızçen biraz daha ama gelirse de üzülme artık kurtardılar kendilerini dedi benim dr.um biraz küvözde kalır ama toparlarlarmış güçlü minikler dualarımız seninle tatlımKızlar hepinize çok teşekür ederm biz hala hastanedeyiz canım sıkkın oglumda yanımızda babamızın kanama çok şükür durdu inşallah bidaha olmaz aglamaktan gözlerim şişti kanamanın nedeni belli degil kızlar çok dikkat edin hiç ihmal etmeyin biz bugün akşam 10 gibi çıkacağız inşallah kızım lütfen anneni üzme melegim biraz daha kal 3 hafta enazından sonra istersen gene gel
Canımcım bugün biraz,daha iyiyim öksürük devam ediyor ama dünkü gibi kasık ve bel ağrısı biraz hafifledi.öksürmemek için sürekli su içiyorum canım
Sık sık kalkip onu degistirmek biraz zahmetli canim ilk anda. Normal'dogumda yapsan egilip kalkmak'biraz zorluyor. Sen ikisinide bulundur yaninda. Duruma gore kullanirsin tatlim. Kadin olmak zor is yaahuu
Canım bnmde ilk iki gün yoğun olmuştu.yanlış hatırlamıorsam pamuğa gazlı bezi sarıp onu koyuyrdum ben.sonrada pede geçmiştim.ama kanamam çok deildi benim.kişiden kişye değişir tabi
Canım ben ilkinde hasta bezi kullandım.bundada öyle düşünüyorum.
Canim bizim depend de bunun gibi aldigimda incelemistim sanki emiciligi iyi gibi geldi bana. Baktin rahat edemiyorsun eşin bi koşu başka biseyler alır gelir. Ben öyle düşünüyorum kendim icin
Gecmis olsun canim Allah yardımcım olsunKızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
Cok şükür ağrıların bari azalmış tatlım öksürükten de tez zamanda kurtulursun inşallahCanımcım bugün biraz,daha iyiyim öksürük devam ediyor ama dünkü gibi kasık ve bel ağrısı biraz hafifledi.öksürmemek için sürekli su içiyorum canım
Çok tesekkur ederim güzel anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?