2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Aglama canim yaa sen uzulmeki kizinda uzulmesin icerde annesi. Kanaman durduysa eger ve cikaracaklarsa sorun yoktur evdede dinlenirsin canim az daha bekler inşallah bu bebeklerin acelesi nedir böyle

Kızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
Canim gecmis olsun. Hastaneden cikiyormussun sukur atlattin sanirim. Az daha durur insallah bebegimiz. Dikkat et kendine dr dikkat etmen gerekenleri söylemiştir zaten. Koc burcu olacaklar illa minnaklar.

Sık sık kalkip onu degistirmek biraz zahmetli canim ilk anda. Normal'dogumda yapsan egilip kalkmak'biraz zorluyor. Sen ikisinide bulundur yaninda. Duruma gore kullanirsin tatlim. Kadin olmak zor is yaahuu

Canım bnmde ilk iki gün yoğun olmuştu.yanlış hatırlamıorsam pamuğa gazlı bezi sarıp onu koyuyrdum ben.sonrada pede geçmiştim.ama kanamam çok deildi benim.kişiden kişye değişir tabi

Canım ben ilkinde hasta bezi kullandım.bundada öyle düşünüyorum.

Kızlar ya karnimda bir agrı var boyle adet ağrisi gibi deilde sanki icerden biri karnımı dövmüs gibi sizdede varmı boyle bi sey??

Kızlar ya karnimda bir agrı var boyle adet ağrisi gibi deilde sanki icerden biri karnımı dövmüs gibi sizdede varmı
Canım bugün benimde sağ karın bölgesinde öyle bi ağrı var ama öksürüğe bağlıyorum yada bizim ufaklık dönüyor mu diye düşünüyorum

tatlım kaç gündür giremiyorum şimdi girip bir baktım doğum yapmışsın sen şoka girdim tüm yazdıklarını tek tek okudum maşallah kuzuma ve sana Allah çarçabuk geçirsin bu hastane günlerinizi sağlıklı bir şekilde evinize dönün inşallah hepimizin dilindeki ya erken doğarsa lafını sen yaşadın okurken içim hop oturdu hop kalktı ama senin sakin sakin yazdıkların içimi rahatlattı dualarımız seninle ve minik kuzucukla onu kokluyor seni de öpüyorum geçmiş olsun

Canim benim ağlama artık cok şükür kanaman durmuş inşallah minik kuş vaktini bekleyecek. Eve gidince dikkat et kendine sakın yerinden kalkma isleri de kim yaparsa yapsın. Baska seylere de moralini bozma prensesimiz annesine kıyamaz vaktinde gelir

Canim bizim depend de bunun gibi aldigimda incelemistim sanki emiciligi iyi gibi geldi bana. Baktin rahat edemiyorsun eşin bi koşu başka biseyler alır gelir. Ben öyle düşünüyorum kendim icin

canım şimdi gördüm geçmiş olsun ah bu veletler yüreğimizi kaldırmayı iyi beceriyorlar inşallah bekler kızçen biraz daha ama gelirse de üzülme artık kurtardılar kendilerini dedi benim dr.um biraz küvözde kalır ama toparlarlarmış güçlü minikler dualarımız seninle tatlım

Sık sık kalkip onu degistirmek biraz zahmetli canim ilk anda. Normal'dogumda yapsan egilip kalkmak'biraz zorluyor. Sen ikisinide bulundur yaninda. Duruma gore kullanirsin tatlim. Kadin olmak zor is yaahuu
Canım bnmde ilk iki gün yoğun olmuştu.yanlış hatırlamıorsam pamuğa gazlı bezi sarıp onu koyuyrdum ben.sonrada pede geçmiştim.ama kanamam çok deildi benim.kişiden kişye değişir tabi
Canım ben ilkinde hasta bezi kullandım.bundada öyle düşünüyorum.
Canim bizim depend de bunun gibi aldigimda incelemistim sanki emiciligi iyi gibi geldi bana. Baktin rahat edemiyorsun eşin bi koşu başka biseyler alır gelir. Ben öyle düşünüyorum kendim icin

ay kizlar cok saolun yazdiklariniz icin.
neffcim ben ikisini de yanima alacagim zaten. bir de ucuncu birsey mi alsam diyorum kadinlik hakikaten zor zanaat!
iremcim bu hasta bezi depend olmuyor mu zaten?

Kızlar ben bugün kendimi bir tuhaf hissediyorum ya.
Karnım taş gibi ve şişmiş durumda. Acayip uykuluyum.
Bebişte az hareket ediyo bugün nedense. Çok huzursuzum ya.

Canımcım bugün biraz,daha iyiyim öksürük devam ediyor ama dünkü gibi kasık ve bel ağrısı biraz hafifledi.öksürmemek için sürekli su içiyorum canım
Çok tesekkur ederim güzel anne
Cok şükür ağrıların bari azalmış tatlım öksürükten de tez zamanda kurtulursun inşallah minik kuzum da sen de hemen iyilesin emi kocaman öpücükler ve sevgimizi yolluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…