2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
ay kizlar cok saolun yazdiklariniz icin.
neffcim ben ikisini de yanima alacagim zaten. bir de ucuncu birsey mi alsam diyorum kadinlik hakikaten zor zanaat iremcim bu hasta bezi depend olmuyor mu zaten?

Canım ben eczaneden canped almıştım şu idrar kaçırma problemi olanların kullandığı bi Ped vardi ondan
Benim epey kanamam olmuştu ilk iki hafta o pedlerden kullandim
Hatta prima bebek bezinin kanat kisimlarini çıkarıp ondan bile kullandim
Hastanede tavsiye etmişlerdi.
20 gün kadar sonra da normal pede geçebildim

Kızlar ben bugün kendimi bir tuhaf hissediyorum ya.
Karnım taş gibi ve şişmiş durumda. Acayip uykuluyum.
Bebişte az hareket ediyo bugün nedense. Çok huzursuzum ya.
Erken dogumlardan sonra hepimize bi haller oldu canim ya karnindaki sertlik uzun mu sürüyor yoksa ara ara mı oluyor canim?

ay kizlar cok saolun yazdiklariniz icin.
neffcim ben ikisini de yanima alacagim zaten. bir de ucuncu birsey mi alsam diyorum kadinlik hakikaten zor zanaat!
iremcim bu hasta bezi depend olmuyor mu zaten?
Yok canım o senin resmini koyduğun gibi değil.çocuk bezi gibi yanlardan çırtçırtlı.tipide çocuk bezi gibi.bide benim ilkinde suyumu orda açtılar.hemen onu bağlamışlardı.sen yine yanında bulundur canım

20 gun mu!!! ben bir kac gun kaniyoruz bitiyor zannediyordum... sok sok sok seklindeyim su an! senin ilk bebegin normal dogum muydu satwacim?

miranda_1986 canım bizim depend bundan değil daha kalını seninki çok ince bilemedim tutar mı acaba? Kalını yok mu orda? Kutusunda silüet yazıyo ztn. Çiş bile yapabiliyosun bnm dediğime o derece tutuyo düşün hastanede verdikleri orkidin en kalın hali büyük ben hiç rahat edememiştim onunla. Kayma riski fln külot şeklinde olanı daha rahat giymesi de çıkarması da

Kanama herkesin farklıdır ama 40gün sürüyo toplamda ama ilk 6-7 gün sonra azalıyo bazen geliyo bazen gelmiyo ama 40 gün sonra hiç kalmıyo. Sürekli regl gibi değil yani.

evet kizlar dependin kalinlari da var. bu biraz daha giymesi rahat olur diye almistim ben. bir de reklamlarinda sanki cisini yapsan tamamiyle tutcakmis gibi gosteriyorlardi. ama sanirim dediginiz gibi tutmayacak. en iyisi ben bunu kocamanlariyla degistireyim.
anaaamm kaderde bebege bez alirken kendimize de almak varmis!

Canım ben çok bağlamadım onu bikaç gün sonra normal pede geçtim.kişiden kişiye değişiyo.benim bikaçgğn sonra normal adet gibi olmaya başladı.

cananarya canım çok giremiyorum bu sıralar yeni gördüm, cok geçmiş olsun, bebeğin biraz daha dayanirda zamanında gelir inşallah, Allah ıkinizede sağlık sıhhat versin inşallah

kızlar yazdığım ama arada kaynadi yazım besik aldınız mı büyüyen besik mi normal besik mi on bari çıkan yoksa park yatak mi en kullanışlı Beşikten tırmanıp düşüyor yazmışlar hep mobilya dukkanlarindaki besikler çok hantal ve pahali park yatakchic dusunmemistim ama internette cogu kisi park yatak demis banada cok dandik geliyor ya yoksa sedir şekline dönüşen bi besik mi yaptirsam kafama göre

Kızlar ya galiba bende yine idrar yolu enfeksiyonu oldu Afedersiniz çok az yapıyorum tuvaletimi cumartesi kontrolum var bakalım o zamana kadar inş bişi olmaz

Canım bugün benimde sağ karın bölgesinde öyle bi ağrı var ama öksürüğe bağlıyorum yada bizim ufaklık dönüyor mu diye düşünüyorum

Bende oturarak calisiyorum ay sonuna alcaktim doktor 35 haftada kontrolde yazarim sorun yoksa calisabilirsi n demisti keske alsaydim agirlastim galiba .... benimi dönmüş daha gecen ayda aş aşağıydı dünkü kontroldede yine baş aşağı duruyodu ....

Zaman zaman oluyorbana karnim geriliyor gibi iiçerden bir his. Göbek cevrem falan çok acıyor. Rahim genişliyor diye düşünüyorum

aynen olabilir benim son günlerde baya büyüdü ondan dolayıda olailir sanırsam .... aman kötü bi şey olmasında çekicez artık hepsini onlar icin değer ....

Bende bazen oluyo bebiş acitiyo diye duşundum hep hareketleriyle

popişini dayamış gö büşüme benimkide ordan kaktırıyormuş meğer ben ayakları sanıyodum ultrasonda doktor poposu dedi :)) sanırım hep aynı yerden ittiriyo ondan dolayıda olabilir son zamanlarda napcaz acaba :))

Ben oda takımını ayrı aldım, oda takımı içindeki beşik büyüyen beşiklerden. ayrı odada yatmayacağı için ilk zamanlarda da sepet beşik düşünüyorum. Park yataklar çok işlevsel olabilir ama bence çok çirkinler, hoşuma gitmiyor

Bende ısınmanın o parka bilmiyorum ama çoğu kişi park diyor caploonbaa ve havuç mobilya büyüyen besik dar bugün bi bebek odası takımı sordum bi mağazada ama çok kaliteli ve boyasız belli yani büyüyen besik geniş 1600 tl arti dolap vs 4 u buluyo . bilmiyorum ne yapıcam

Canım biz bu beşiği aldık sade olması hoşumuza gitti bi de boya falan yok bunda kurdugumuzda hic koku yoktu. Fiyati da uygun. Ön barı çıkıyor büyüdüğünde rahatca girip çıkabilir. Sonra da odasinda koltuk olarak kullanmayi düşünüyorum

Canim bu besik işi biraz annenin istegine ve arzusuna bagli aslinda ben park yatak aldim mesela ilk 6 ay icinde babam anne yani yatagi yapiyor ama su var illa ahsap yataktan duser diye birsey yok bebek yaramaz olunca hepsinden duser sen icine yatani al burada bir suru arkadas ahsap besik aldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…