- 3 Ağustos 2013
- 1.215
- 974
- 73
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.461
ay kizlar cok saolun yazdiklariniz icin.
neffcim ben ikisini de yanima alacagim zaten. bir de ucuncu birsey mi alsam diyorumkadinlik hakikaten zor zanaat iremcim bu hasta bezi depend olmuyor mu zaten?
Erken dogumlardan sonra hepimize bi haller oldu canim yaKızlar ben bugün kendimi bir tuhaf hissediyorum ya.
Karnım taş gibi ve şişmiş durumda. Acayip uykuluyum.
Bebişte az hareket ediyo bugün nedense. Çok huzursuzum ya.
Bende bazen oluyo bebiş acitiyo diye duşundum hepKızlar ya karnimda bir agrı var boyle adet ağrisi gibi deilde sanki icerden biri karnımı dövmüs gibi sizdede varmı boyle bi sey??
Tesekkür ederim canım benim inşallah bizde size gönderiyoruz canım sevgimizi ve öpücüklerimiziCok şükür ağrıların bari azalmış tatlım öksürükten de tez zamanda kurtulursun inşallahminik kuzum da sen de hemen iyilesin emi kocaman
Yok canım o senin resmini koyduğun gibi değil.çocuk bezi gibi yanlardan çırtçırtlı.tipide çocuk bezi gibi.bide benim ilkinde suyumu orda açtılar.hemen onu bağlamışlardı.sen yine yanında bulundur canımay kizlar cok saolun yazdiklariniz icin.
neffcim ben ikisini de yanima alacagim zaten. bir de ucuncu birsey mi alsam diyorumkadinlik hakikaten zor zanaat!
iremcim bu hasta bezi depend olmuyor mu zaten?
20 gun mu!!! ben bir kac gun kaniyoruz bitiyor zannediyordum... sok sok sok seklindeyim su an! senin ilk bebegin normal dogum muydu satwacim?Canım ben eczaneden canped almıştım şu idrar kaçırma problemi olanların kullandığı bi Ped vardi ondan
Benim epey kanamam olmuştu ilk iki hafta o pedlerden kullandim
Hatta prima bebek bezinin kanat kisimlarini çıkarıp ondan bile kullandim
Hastanede tavsiye etmişlerdi.
20 gün kadar sonra da normal pede geçebildim
Yok canım o senin resmini koyduğun gibi değil.çocuk bezi gibi yanlardan çırtçırtlı.tipide çocuk bezi gibi.bide benim ilkinde suyumu orda açtılar.hemen onu bağlamışlardı.sen yine yanında bulundur canım
miranda_1986 canım bizim depend bundan değil daha kalını seninki çok ince bilemedim tutar mı acaba? Kalını yok mu orda? Kutusunda silüet yazıyo ztn. Çiş bile yapabiliyosun bnm dediğime o derece tutuyo düşün hastanede verdikleri orkidin en kalın hali büyük ben hiç rahat edememiştim onunla. Kayma riski fln külot şeklinde olanı daha rahat giymesi de çıkarması da
Kanama herkesin farklıdır ama 40gün sürüyo toplamda ama ilk 6-7 gün sonra azalıyo bazen geliyo bazen gelmiyo ama 40 gün sonra hiç kalmıyo. Sürekli regl gibi değil yani.
Canım ben çok bağlamadım onu bikaç gün sonra normal pede geçtim.kişiden kişiye değişiyo.benim bikaçgğn sonra normal adet gibi olmaya başladı.evet kizlar dependin kalinlari da var. bu biraz daha giymesi rahat olur diye almistim ben. bir de reklamlarinda sanki cisini yapsan tamamiyle tutcakmis gibi gosteriyorlardi. ama sanirim dediginiz gibi tutmayacak. en iyisi ben bunu kocamanlariyla degistireyim.
anaaamm kaderde bebege bez alirken kendimize de almak varmis!
Canım bugün benimde sağ karın bölgesinde öyle bi ağrı var ama öksürüğe bağlıyorum yada bizim ufaklık dönüyor mu diye düşünüyorum
Zaman zaman oluyorbana karnim geriliyor gibi iiçerden bir his. Göbek cevrem falan çok acıyor. Rahim genişliyor diye düşünüyorum
Bende bazen oluyo bebiş acitiyo diye duşundum hephareketleriyle
Ben oda takımını ayrı aldım, oda takımı içindeki beşik büyüyen beşiklerden. ayrı odada yatmayacağı için ilk zamanlarda da sepet beşik düşünüyorum. Park yataklar çok işlevsel olabilir ama bence çok çirkinler, hoşuma gitmiyorkızlar yazdığım ama arada kaynadi yazım besik aldınız mı büyüyen besik mi normal besik mi on bari çıkan yoksa park yatak mi en kullanışlı Beşikten tırmanıp düşüyor yazmışlar hep mobilya dukkanlarindaki besikler çok hantal ve pahali park yatakchic dusunmemistim ama internette cogu kisi park yatak demis banada cok dandik geliyor ya yoksa sedir şekline dönüşen bi besik mi yaptirsam kafama göre
Bende ısınmanın o parka bilmiyorum ama çoğu kişi park diyor caploonbaa ve havuç mobilya büyüyen besik dar bugün bi bebek odası takımı sordum bi mağazada ama çok kaliteli ve boyasız belli yani büyüyen besik geniş 1600 tl arti dolap vs 4 u buluyo . bilmiyorum ne yapıcamBen oda takımını ayrı aldım, oda takımı içindeki beşik büyüyen beşiklerden. ayrı odada yatmayacağı için ilk zamanlarda da sepet beşik düşünüyorum. Park yataklar çok işlevsel olabilir ama bence çok çirkinler, hoşuma gitmiyor
Canım biz bu beşiği aldık sade olması hoşumuza gitti bi de boya falan yok bunda kurdugumuzda hic koku yoktu. Fiyati da uygun. Ön barı çıkıyor büyüdüğünde rahatca girip çıkabilir. Sonra da odasinda koltuk olarak kullanmayi düşünüyorumkızlar yazdığım ama arada kaynadi yazım besik aldınız mı büyüyen besik mi normal besik mi on bari çıkan yoksa park yatak mi en kullanışlı Beşikten tırmanıp düşüyor yazmışlar hep mobilya dukkanlarindaki besikler çok hantal ve pahali park yatakchic dusunmemistim ama internette cogu kisi park yatak demis banada cok dandik geliyor ya yoksa sedir şekline dönüşen bi besik mi yaptirsam kafama göre
kızlar yazdığım ama arada kaynadi yazım besik aldınız mı büyüyen besik mi normal besik mi on bari çıkan yoksa park yatak mi en kullanışlı Beşikten tırmanıp düşüyor yazmışlar hep mobilya dukkanlarindaki besikler çok hantal ve pahali park yatakchic dusunmemistim ama internette cogu kisi park yatak demis banada cok dandik geliyor ya yoksa sedir şekline dönüşen bi besik mi yaptirsam kafama göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?