2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
depent genelde tum marketlerde var canım

Ay babamız da cok titizdir bu konularda ama elden de bisey gelmiyor yeni hastane yapıyorlar o yüzden bununla ilgilenmiyorlar pek2 kez idrar tahlili yaptırdım hastanede oyalanmayacagimi bilsem eve gelip yapacaktımgerci daha önce yapmadığım şey değil

Kanamanin durmasina sevindim canim inşallah bir daha olmaz ve az daha sabreder bebegin kilosuda maşallah pek guzelmis

Aynen bende kaynattim tatlım hazır ama belki yıkamak gerekir yıkama Jeli almadim ama canımcım nerden aldın sen .. Ayy hemde nasıl bi de yaramazlıkları son bulmuşsa daha da iyi olur teyzesi

Ayy inşallah canim yarin güzel haberlerle gelirsin bizde çınari alkislariz tum teyzeleri olarak ebebekden aldim canim yarin gideceksin bakarsin baby&me biberon emzik temizleyicisi

@mgul hangi biberondan aldınız? Ben Dr.Brown aldım gazı engelliyormuş

Philips avent yeni dogan aldim ben canim

Kızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
Canım çok geçmiş olsun. Kanamanın nedeni plesanta olsa ortaya çıkardı. Bunda sorun yok zaten durmuş kanaman da. Suyun da normal sakin olmaya çalış sen yine de. En önemli iki sorun sende normal görünüyor.
İnşallah birazcık daha sabreder bebeklerimiz. Bizimkiler pek bi aceleci nedense.
Hem bebişin kilosu da çok iyi. Keşke iki üç hafta daha sabredebilse daha iyi olur tabi

Maşallahccanım tombik olcak. Benim kuzu 33+6 2250 grdik. Ben söyle hesapliyorum bir önceki kontrolle son kontrol arasındaki farkı haftaya böl 1 haftada kaç gr aldığı çıkıyor ordan ortalama kg bulabilin. Benim 2 hafta önce 1850 şimdi 2250 yani haftada 200 gr. 6 haftayı tam doldursa +1200 gr o da 3500 gibi doğar diyorum. O da yeter bize

Kızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
Canim çok geçmiş olsun bak kanamam durmuş bu güzel bisey maşallah buyumus minnos tembihle annesi öyle hemen gelmeye kalkmasın dursun daha içerde 3-4hafta Kanamanın rengi canlı kirmizimiydi yoksa k.rengi gibi eski bi kanmiydi? Dualarimiz sizinle canım Allah yardımcınız olsun.

Canim ya cok gecmis olsun,insallah kotu bisey yoktur... nedenini ogrenebildinmi kanamnin?? Bu mayis annelerine noluyo boyle,daa dogrus bebisler niye bukadar sabirsiz

Canimcim gecmis olsun. Aman yorma kendini. Durcak misin hastanede.
İnsallah vaktini beklesinde gelsin canim.

Ay her sabah M Mjdmjd den guzel haberler var mi diye kalkiyorum, masallah her gun guzel birsey duyuyorum senden sekerim.

Sutun de gelmeye baslamis cok sevindim. Kalan agrilarin da en kisa zamanda gecer, cabucak iyilesirsin insallah. Mirac bebegin de cok iyi bakildigina eminim.

Dr bisey demedi mi canim kanama icin.
Hic skinti yapma canim. Bak kilosuda iyi. Durur daha insallah kizcemiz.dualarimdasiniz canim

Ay arkadaslar foruma bir goz attim ama tek tek okuyacak zamanim olmadi ne yazik ki depend ten konusmussunuz biraz. sanirim daha once kullananlar olmus. benim de cok sorum var bu konuda.

ben asagida linkini gonderdigim urunu satin aldim. ama emin olamadim ne kadar iyi tutar. yanina bir de orkid aldim ne olur ne olmaz diye.

insan ne kadar kaniyor ki dogumdan sonra? misal ben adet doneminde de cok kanarim. onun kadar oluyor mu? ya da daha fazla?

https://www.google.ca/search?q=depe...bm=isch&q=depends+silho&imgrc=OrZxNoGcbuil9M:

Kızlar hepinize çok teşekür ederm biz hala hastanedeyiz canım sıkkın oglumda yanımızda babamızın kanama çok şükür durdu inşallah bidaha olmaz aglamaktan gözlerim şişti kanamanın nedeni belli degil kızlar çok dikkat edin hiç ihmal etmeyin biz bugün akşam 10 gibi çıkacağız inşallah kızım lütfen anneni üzme melegim biraz daha kal 3 hafta enazından sonra istersen gene gel

cananarya simdi gordum tatlim, gecmis olsun cok. iyi ki kanamani durdurabilmisler.

insallah bir kac hafta daha bekler minigin. ama bekleyemezse de sakin uzme tatli canini. masallah kilosu yerindeymis.

ah kiyamam.. simdi yazdim daha sana. hepimizin aklinda ve kalbindesiniz!
kendini uzme cananarya cim. minik melegin bekleyecektir. oteki turlu kanaman durmaz, seni de cikartmazlardi hastaneden. deriiiin deriiin nefes al. kendini sakinlemeye calis. sen ne kadar sakinlersen kizcen de o kadar huzur bulacak durdugu yerde.

bak su yaramazlara sen yaaa.. biz geeldiiik diye cat kapi cikip geliyor keratalar!

Epey kanama oluyor canim. Adet kanamasindan fazla.Tabi kisiden kisiye degisir bu dufum. Ama yinede normal orkid kesmez yani. Ben kilot seklinde degilde orkidden daha genis hasta pedi kullandim. Eve gelince bigun daha kullandim. Sonra normal pede gectim.

Kuzum uzme kendini lutfen.
Bak iyi durumdaymis kizinda. İnsallah zamanini beklicek o hic endiselenme. Yatarsin bol bol.

allah allah bu depend ler tutacak mi bilemedim ben. kutuyu da acip bakmadim ama sanki bunlar orkidten daha az emici gibi geldi bana. olmadi orkidi depende takarim artik
benim aldigim orkid te bebek bezi gibi masalllah! en uzunu ve genisinden aldim. normalde o kadar buyuk kullanmam aslinda. sIK sIK degistirsek yetmez mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…