- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.421
depent genelde tum marketlerde var canımaaa şokta varmıymış ben iş çıkışı bi bakayım o zaman. nette depend araştırırken birisi yorumunda ilk başta ince kullanışsız gibi geldi ama kullandıktan sonra çok memnun kaldım yazmış.
Ay babamız da cok titizdir bu konularda ama elden de bisey gelmiyor yeni hastane yapıyorlar o yüzden bununla ilgilenmiyorlar pekHadi yaaa normal doğum olursa babanizi tembihle gelmeden pırıl pırıl olacak buralarsezeryan olursa gün gelince erkenden gider halledersiniz ayy tatlım bana hiç bir hastane hijyenik gelmiyo iki gece yatmistim etrafa kötü kötü bakiyordum sadece süpürüp siliyorlar her yeri de aynı fırçayla filan
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekür ederim tek tek alıntı yapamadım hastanede yatıyorum şimdi kanamam durdu çok şükür kızım 2500 kilo olmuş kilosu iyi ama biraz daha dursa çok iyi olcak hiç bilmiyorum kızlar bu kanama neden oldu
Aynen bende kaynattim tatlım hazır ama belki yıkamak gerekiryıkama Jeli almadim ama canımcım nerden aldın sen .. Ayy hemde nasıl bi de yaramazlıkları son bulmuşsa daha da iyi olur teyzesi
@mgul hangi biberondan aldınız? Ben Dr.Brown aldım gazı engelliyormuş
Canım çok geçmiş olsun. Kanamanın nedeni plesanta olsa ortaya çıkardı. Bunda sorun yok zaten durmuş kanaman da. Suyun da normal sakin olmaya çalış sen yine de. En önemli iki sorun sende normal görünüyor.Kızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
Selam kızlar 32.hafta çalışabilir raporumuzu aldık doktordan.Kuzumuz 2200 gr olmuş haftasına göre önde dedi drbaş geliş pozisyonuda almış şükür.Bu haftada 2200 gr olan bebiş 39 40 a kadar kaç olur acaba merak ettim çok
Kızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
Canim çok geçmiş olsun bak kanamam durmuş bu güzel bisey maşallah buyumus minnos tembihle annesi öyle hemen gelmeye kalkmasın dursun daha içerde 3-4hafta Kanamanın rengi canlı kirmizimiydi yoksa k.rengi gibi eski bi kanmiydi? Dualarimiz sizinle canım Allah yardımcınız olsun.Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekür ederim tek tek alıntı yapamadım hastanede yatıyorum şimdi kanamam durdu çok şükür kızım 2500 kilo olmuş kilosu iyi ama biraz daha dursa çok iyi olcak hiç bilmiyorum kızlar bu kanama neden oldu
İnşallah anlaşılır olmuştur cnmkolay gelsin şimdiden
Canim ya cok gecmis olsun,insallah kotu bisey yoktur... nedenini ogrenebildinmi kanamnin?? Bu mayis annelerine noluyo boyle,daa dogrus bebisler niye bukadar sabirsizKızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
Canimcim gecmis olsun. Aman yorma kendini. Durcak misin hastanede.Kızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
Dr bisey demedi mi canim kanama icin.Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekür ederim tek tek alıntı yapamadım hastanede yatıyorum şimdi kanamam durdu çok şükür kızım 2500 kilo olmuş kilosu iyi ama biraz daha dursa çok iyi olcak hiç bilmiyorum kızlar bu kanama neden oldu
ah kiyamam.. simdi yazdim daha sana. hepimizin aklinda ve kalbindesiniz!Kızlar hepinize çok teşekür ederm biz hala hastanedeyiz canım sıkkın oglumda yanımızda babamızın kanama çok şükür durdu inşallah bidaha olmaz aglamaktan gözlerim şişti kanamanın nedeni belli degil kızlar çok dikkat edin hiç ihmal etmeyin biz bugün akşam 10 gibi çıkacağız inşallah kızım lütfen anneni üzme melegim biraz daha kal 3 hafta enazından sonra istersen gene gel
Epey kanama oluyor canim. Adet kanamasindan fazla.Tabi kisiden kisiye degisir bu dufum. Ama yinede normal orkid kesmez yani. Ben kilot seklinde degilde orkidden daha genis hasta pedi kullandim. Eve gelince bigun daha kullandim. Sonra normal pede gectim.Ay arkadaslar foruma bir goz attim ama tek tek okuyacak zamanim olmadi ne yazik kidepend ten konusmussunuz biraz. sanirim daha once kullananlar olmus. benim de cok sorum var bu konuda.
ben asagida linkini gonderdigim urunu satin aldim. ama emin olamadim ne kadar iyi tutar. yanina bir de orkid aldim ne olur ne olmaz diye.
insan ne kadar kaniyor ki dogumdan sonra? misal ben adet doneminde de cok kanarim. onun kadar oluyor mu? ya da daha fazla?
https://www.google.ca/search?q=depends&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiQjsO5-tbLAhUGdD4KHbkTD5EQ_AUIBygB&biw=1600&bih=789#tbm=isch&q=depends+silho&imgrc=OrZxNoGcbuil9M:
Kuzum uzme kendini lutfen.Kızlar hepinize çok teşekür ederm biz hala hastanedeyiz canım sıkkın oglumda yanımızda babamızın kanama çok şükür durdu inşallah bidaha olmaz aglamaktan gözlerim şişti kanamanın nedeni belli degil kızlar çok dikkat edin hiç ihmal etmeyin biz bugün akşam 10 gibi çıkacağız inşallah kızım lütfen anneni üzme melegim biraz daha kal 3 hafta enazından sonra istersen gene gel
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.. inş. kanaman durur cnm .. sen panik yapma yeterki üzülme.Kızlar benim kanamam oldu hastanedeyim suyum normalmiş ciğer geliştirici igne yaptılar bide kanama durdurmak için serum takılı yatıyorum canım sıkkın
allah allah bu depend ler tutacak mi bilemedim ben. kutuyu da acip bakmadim ama sanki bunlar orkidten daha az emici gibi geldi bana. olmadi orkidi depende takarim artikEpey kanama oluyor canim. Adet kanamasindan fazla.Tabi kisiden kisiye degisir bu dufum. Ama yinede normal orkid kesmez yani. Ben kilot seklinde degilde orkidden daha genis hasta pedi kullandim. Eve gelince bigun daha kullandim. Sonra normal pede gectim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?