2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Maşallah Allah korusun çok tatlı "ben 34 haftalığım " falan demiyor gayet güçlü bi Bebek maşallah

Masallah ona annesi en kisa zamanda evinize cikarsiniz insallah :)) durumu iyi gorunuyo doktorun ne dedi ??
Sağol canım.doktor her prematüre bebekte görülen rutin sorunlar var extra bi sorun yok dedi.bi de beyinde kan görmüş stresle doğduğu için olabilir çok kötü bi durum değil bence,takip edicez dedi.

Maşallah canim cok tatli Allah hayirli evlat etsin gule gule büyüsün

Kuvezde kaldi mı acaba bebegin bir de kac kg dogdu?

Benimde sancilarim ve acilmam var biraz da leke geldi dunden beri baya strestliyim
Çok sağol canım.amşn inşallah.küvezde hala sanırım 1 hafta yı bulacak kalması.sorun var diye değil tedbir amaçlı dedi doktor ama tedirginim tabi.1935 gr doğdu canım.lekelenme sebepsiztir inşallah canım allah bağışlasın yavrunu.stres yapma.

Maşallah maşallah aceleci oğlan nasıl da tatlı nazar değmesin
Sağol teyzesi:)

Maşallah Allah korusun çok tatlı "ben 34 haftalığım " falan demiyor gayet güçlü bi Bebek maşallah
Bu ilk doğduğu zamanki hali sonrasında biraz süzüldü ama bugün toparladı yineçok sağol canım hepimizinki allaha emanet olsun inşallah.

Maşallah kuzuma, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Masallah oncelikle cok ama cok tatli Allah anali babali saglikli büyümeyi.nasip etsin

M Mjdmjd Allahim nazarlardan korusun masallah yavrumuza yaa cok duygulandim canim Allah size bagislasin insallah hayirli bir evlat olsun . Sana da cok gecmis olsun tekrardan anneligin tadini cikar artik hersey geride kaldi kavustunuz oglunla

Oyyyyyy yerim ben bunu annesi. İnşallah en kısa zamanda kucağında tam isirmalik olacak bu minik adammm

cananarya
Canım çok geçmiş olsun şükür durmuş kanaman çok sevindim.stres yapma nolur.

Kızlar benim kanamam normal değildi beni aklınıza getirip korkmayın lütfen.
Doktorum seninki doğum ve normal bi sezeryan operasyonu değil hayat kurtarma operasyonuydu dedi..ki zaten ameliyathaneye alınış şeklimden belliydi şah damarı kesilmiş insan muamelesi gösterdiler ve ölümden döndünüz dediler.bunları korkmayın diye yazmamıştım ama dediğim gibi herkesin durupduruken başına gelebilecek bi durum değil.zaten benim plesentada ayrıntılı ultrasonda perinatolog sorun görmüştü ama büüyük ihtimalle kist demişti,eğer 7. Ayında bu görüntüyü görseydim plesenta erken ayrılmaya başlamış derdim dedi demekki o zamandan sorun varmış.bi de bunun üstüne coraspin clexan eklenip acil plesenta ayrılınca böyle oldu.allaha şükür iyiyiz.
Tekrar diyorum doğum zamanından beri buraya olumsuz hiç bi durum yazmamaya çalıştım çünkü bende her okuduğumdan etkilenen bi insanım.o yüzden bu herkesin başına gelebilecek bi durum olmadığı için beni örnek almayın,en ufak bi kasılmada sorunda mjd nin böyle olmuştu deyip stres yapmayın,allahım öyle bir güdü vermişki o yaptığımız evhamlar hiç bişeymiş diyorum,bu sorun olur olmaz nasıl bi içgüdüyle hareket ettiysem artık allahın mucizesi diyorum...yani siz o olumsuz bi durumda sağlıklı düşünce ile kendinizi yönlendireceksiniz zaten..iyi günlerimi düşünün kıZlar

Aynen yaa şimdi 2 kilocuklar bunun da 3 ve uzerisi var totosu olabilir bak.. Benimki de .. Bazen de aralıksız ritimli aynı yer hafif hafif kalkiyo acaba o ne ki

Son düzenleme:
Maşallah kuzuma, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Amiinn hepimize inşallah canım.çok sağol:)

Masallah oncelikle cok ama cok tatli Allah anali babali saglikli büyümeyi.nasip etsin
Çok tşk ederim canım,amin inşallah:)hepimize nasip olsun inşallah..

Sağol teyzesi yaa siz böyle konuştukça bende çok duygulanıyorum..merakla vaktinde bekliyorum bebişlerimizin hepsini inşallah..
Oyyyyyy yerim ben bunu annesi. İnşallah en kısa zamanda kucağında tam isirmalik olacak bu minik adammm
Sağol teyzesii inşallah o günlerinide görelimamin inşallah..

Ayy masallah ya bi duygulandim gözlerim doldu

Teyzesinin 10 numara adamı yaaa maşallah miraçıma annesiyle bir an once hastaneden sağlıklı cikip evin yolunu tutacak evin küçük adamı olacak kuzum

M Mjdmjd canımcım 41 kere maşallah yakışıklı kuzucuğumuza
Çok sağol teyzesigerçekten kuzu bunlar
Ayy masallah ya bi duygulandim gözlerim doldu
Çok sağol canım ağlatıyolar bebişler gerçekten:)

Teyzesinin 10 numara adamı yaaa maşallah miraçıma annesiyle bir an once hastaneden sağlıklı cikip evin yolunu tutacak evin küçük adamı olacak kuzum
Canımmm çok sağolinşallah teyzesiii

Oyyy bana bişeyler oluyorrrr. Yemin ediyorum ağladım ağlıyorummm. Güçlü oğlumuz bizim. Maşallah sanaaaa. Teyzelerinin, anneciğinin sevinci oldun sen. Şükürler olsun Rabbimizeee.
Mjdmjdciğimmm çok teşekkür ederiz bizimle bu güzelliği paylaştığın için. Sımsıkı sarılıp kocaman kucaklıyorum sizi

Ayyy canım maasallah sübhanallah çok tatlı oğluşunuz.Allahım en kısa zamanda kucağına almayıda nasip etsin.

Yerim ben onu yaa sundaki tatliliga annesi bak nasıl da bakiyo fıldır fıldır yakışıklı pasamiz maşallah
Yandık bizim kızlar gördü bu yakisikliyi ınş 38-39.haftalara kadar tutarız içerde tatlım tez vakitte bol sutunle kucağında oglusla beraber eve ciktiginizinda haberini aliriz ınş dualarimiz sizinle

Canım çok sağol bende sizlerle böyle paylaşıp konuştukça duygulanıyorum..iyi ki varsınız

Canım benim yaa ne tatlı ne düşünceli bi insansın sen o kadar sıkıntı çektin ona rağmen bizi rahatlatmaya çalışıyorsun. Bu iyi niyetinin, kocaman tertemiz kalbinin karşılığı olarak da oğluşunu kucağına alip evine döneceksin inşallah bir an evvel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…