- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.521
Benimki dün atağa geçti ona göreYerim ben onu yaa sundaki tatliliga annesi bak nasıl da bakiyo fıldır fıldır yakışıklı pasamiz maşallah
Yandık bizim kızlar gördü bu yakisikliyi ınş 38-39.haftalara kadar tutarız içerdetatlım tez vakitte bol sutunle kucağında oglusla beraber eve ciktiginizinda haberini aliriz ınş dualarimiz sizinle
Canim bu senin isteğine kalmis. Park besiklerinde cok şiklari var . Biraz pahalilar ama col siklar. Ben mobilya aldim. Acikcasi cokta onemli değil benim icin cunku 2. Bebegi dusunuyorum. 2 sene kizim yatsin sonra kardesi yatar. Kizimada nasil uygunsa baska bir yatak alirim. Senin sahsi durumuna bagli yanikızlar yazdığım ama arada kaynadi yazım besik aldınız mı büyüyen besik mi normal besik mi on bari çıkan yoksa park yatak mi en kullanışlı Beşikten tırmanıp düşüyor yazmışlar hep mobilya dukkanlarindaki besikler çok hantal ve pahali park yatakchic dusunmemistim ama internette cogu kisi park yatak demis banada cok dandik geliyor ya yoksa sedir şekline dönüşen bi besik mi yaptirsam kafama göre
Teyzeleri profil resmimize bakarmısınızişte benim aceleci oğlum bi süre bekletip değiştiricem kızlar nolur bu durumu yanlış anlmayın olurmu o kadar çok dua ettinizki hepiniz görün istedim bu şekilde yapalım dedik.
Merhabalar ben ağustos annelerindeyim ama grupları dolaşırken dikkatimi çekti beşikler çok güzel görünüyor. Ben de yatak odasına koymak için bu tarz bişey istiyorum ama park yatak mı yoksa böyle ahşap beşik mi karar veremedim. Daha önce bu tarz beşiklerden kullanan var mı acaba. Ayrı odası olacak ama ilk zamanlarda yanımızda olması için yatak odasına da bi beşik istiyoruz. 6 aya kadar kullanabiliyorsa iyi gene. Bebiş düşer falan diye korkuyorum biraz büyüdüğünde.1anne1cocuk Bir aksilik olmazsa yatak odasında durması için bundan alıcam çok hoşuma gitti
Gerektiğinde üst kısım çıkıyor, salona vs de taşınıyormuş tekerleği var.
6 aya kadar kullanılabilirmiş.
İşin bitince de kaldırıp saklayabiliyorsun.
Eki Görüntüle 1801226
kiz ben bunu yerimmm anaaaa masallah suphanallah nazar degmesin Allah uzun omur versinnnn pofidikkkTeyzeleri profil resmimize bakarmısınızişte benim aceleci oğlum bi süre bekletip değiştiricem kızlar nolur bu durumu yanlış anlmayın olurmu o kadar çok dua ettinizki hepiniz görün istedim bu şekilde yapalım dedik.
bunu biliyorum canimcimmm buda aklimdaydi ama parmakliklari vazgecirttiCanım biz bu beşiği aldık sade olması hoşumuza gitti bi de boya falan yok bunda kurdugumuzda hic koku yoktu. Fiyati da uygun. Ön barı çıkıyor büyüdüğünde rahatca girip çıkabilir. Sonra da odasinda koltuk olarak kullanmayi düşünüyorum
Eki Görüntüle 1801222
Maşallah sana yakışıklı prensTeyzeleri profil resmimize bakarmısınızişte benim aceleci oğlum bi süre bekletip değiştiricem kızlar nolur bu durumu yanlış anlmayın olurmu o kadar çok dua ettinizki hepiniz görün istedim bu şekilde yapalım dedik.
İyi akşamlar canım benim lazım canım ilk günler kanama biraz fazla oluyor.özellikle hastanede çok lazım olur.daha,sonra normal pede dönersinKızlar depend konusu geçmiş okudum okudukça aklıma taktım, dr bana sezeryan olacak dedi ama sezeryan dogumda depend gerekli olurmu acaba, tecrübeli arkadaşlarım vardı
Benimki dün atağa geçti ona göreMiraç benim damat olabilir yani şansınız az
İyi akşamlar canım gecmiş olsun senin bebiş de aceleci olanlardan galiba.ben çok bilmiyorum ama burda erken doğum şüphesi olan arkadaslar ciğer geliştirici iğne yaptırdılar.pembe kahverengi lekelenme nişan değildir inşallah canım.bence hiç bi iş yapma,ve doktorunu haberdar et canımSelam kizlar,
Konu açmıştım ama burayada yazayım
Dun kontrolum vardı 2 cm acilmam olduğunu söyledi ebe 15 gun daha dursa iyi olur cigerleri gelisir dedi ama kasilmayi önleyici ilactan baska birsey vermedi
Geceleyin uyandigimda kahverengi kirmizi sümüksü bir akinti geldi ama devami gelmedi
Dunden beri de sancilarim
Teyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
Ayyy maşallah bu ballı kaymaklara allahım nazarlardan korusunTeyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin
İnşallh tatlım bidaha yaşamam bu kanama olayını seni gerçekten rabbim korumuş iyiki hemen gitmişsin ayrıca Miraç çok tatlı maşallah gözlere bak bıcır bıcır nasıl tatlı bi bebiş yesinler seni paşa tatlım ogluşun yakında taburcu olur annesi evde bol bol kokusunu içine çekersincananarya
Canım çok geçmiş olsun şükür durmuş kanaman çok sevindim.stres yapma nolur.
Kızlar benim kanamam normal değildi beni aklınıza getirip korkmayın lütfen.
Doktorum seninki doğum ve normal bi sezeryan operasyonu değil hayat kurtarma operasyonuydu dedi..ki zaten ameliyathaneye alınış şeklimden belliydi şah damarı kesilmiş insan muamelesi gösterdiler ve ölümden döndünüz dediler.bunları korkmayın diye yazmamıştım ama dediğim gibi herkesin durupduruken başına gelebilecek bi durum değil.zaten benim plesentada ayrıntılı ultrasonda perinatolog sorun görmüştü ama büüyük ihtimalle kist demişti,eğer 7. Ayında bu görüntüyü görseydim plesenta erken ayrılmaya başlamış derdim dedi demekki o zamandan sorun varmış.bi de bunun üstüne coraspin clexan eklenip acil plesenta ayrılınca böyle oldu.allaha şükür iyiyiz.
Tekrar diyorum doğum zamanından beri buraya olumsuz hiç bi durum yazmamaya çalıştım çünkü bende her okuduğumdan etkilenen bi insanım.o yüzden bu herkesin başına gelebilecek bi durum olmadığı için beni örnek almayın,en ufak bi kasılmada sorunda mjd nin böyle olmuştu deyip stres yapmayın,allahım öyle bir güdü vermişki o yaptığımız evhamlar hiç bişeymiş diyorum,bu sorun olur olmaz nasıl bi içgüdüyle hareket ettiysem artık allahın mucizesi diyorum...yani siz o olumsuz bi durumda sağlıklı düşünce ile kendinizi yönlendireceksiniz zaten..iyi günlerimi düşünün kıZlar
Iyi aksamlar teşekkür ederim canimİyi akşamlar canım gecmiş olsun senin bebiş de aceleci olanlardan galiba.ben çok bilmiyorum ama burda erken doğum şüphesi olan arkadaslar ciğer geliştirici iğne yaptırdılar.pembe kahverengi lekelenme nişan değildir inşallah canım.bence hiç bi iş yapma,ve doktorunu haberdar et canım
İyi akşamlar canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik maşallah senin prensesine inşallah bekler canım o kadar emek verdik sen istirahatine devam edersin ne olsa bu minikler doğunca hiç durmayacağız.dualarımız seninle ve tatlı kızınla canımmeraba kızlar bugün kontrolümüz vardı sancı çıktı artık kontrollerimiz her hafta olucak dikişlere dayamış bizim kızçe kafasını rahimde bası var hep doktorumuz 2 hafta en azından dayansa dedi ben yine yatmaya devam .ilaçlarım değişti kasılmaları engellemek için adalat günde 2 defa mağnezyum günde 2 defaya çıkarıldı kızlar dua edin en azından 2 hafta daha daayansın kızım .bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?