2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benimki dün atağa geçti ona göre Miraç benim damat olabilir yani şansınız az

M Mjdmjd canım yaaa ama yerim ben bunu annesi çok tatlı maşallahhhhh
Allah nazarlardan korusun onu size bağışlasın canım inş en kısa zamanda evinize de gidersiniz.
Resmen gözümden yaş geliyo şuan duygusala bağladım
Bu arada süt için malt içeceği bana çok iyi gelmişti canım dene istersen günde bi tane. Bol bol sütün olsun inş Miraç paşaya

Canim bu senin isteğine kalmis. Park besiklerinde cok şiklari var . Biraz pahalilar ama col siklar. Ben mobilya aldim. Acikcasi cokta onemli değil benim icin cunku 2. Bebegi dusunuyorum. 2 sene kizim yatsin sonra kardesi yatar. Kizimada nasil uygunsa baska bir yatak alirim. Senin sahsi durumuna bagli yani

Kiz allahim yesinler senin oglusunu. .Masallah ya ona. Hic erken dogmus gibi degil. Hakikaten gozler fildirfildir. Masallah ya. Simdi benim icimde de bukadar bebekmi var ayyyy inanamiyorummmm.
Yanliz oglum cok capkin bakiyor annesi benden soylemesi. Yandan yandan

Merhabalar ben ağustos annelerindeyim ama grupları dolaşırken dikkatimi çekti beşikler çok güzel görünüyor. Ben de yatak odasına koymak için bu tarz bişey istiyorum ama park yatak mı yoksa böyle ahşap beşik mi karar veremedim. Daha önce bu tarz beşiklerden kullanan var mı acaba. Ayrı odası olacak ama ilk zamanlarda yanımızda olması için yatak odasına da bi beşik istiyoruz. 6 aya kadar kullanabiliyorsa iyi gene. Bebiş düşer falan diye korkuyorum biraz büyüdüğünde.

kiz ben bunu yerimmm anaaaa masallah suphanallah nazar degmesin Allah uzun omur versinnnn pofidikkk

bunu biliyorum canimcimmm buda aklimdaydi ama parmakliklari vazgecirtti

Kızlar depend konusu geçmiş okudum okudukça aklıma taktım, dr bana sezeryan olacak dedi ama sezeryan dogumda depend gerekli olurmu acaba, tecrübeli arkadaşlarım vardı diye biliyorum lazım oluyormu aliyim mi bende

Maşallah sana yakışıklı prens Annesi çok güçlü bir erkek o sen hiç üzülme

Kızlar depend konusu geçmiş okudum okudukça aklıma taktım, dr bana sezeryan olacak dedi ama sezeryan dogumda depend gerekli olurmu acaba, tecrübeli arkadaşlarım vardı
İyi akşamlar canım benim lazım canım ilk günler kanama biraz fazla oluyor.özellikle hastanede çok lazım olur.daha,sonra normal pede dönersin

Selam kizlar,

Konu açmıştım ama burayada yazayım

Dun kontrolum vardı 2 cm acilmam olduğunu söyledi ebe 15 gun daha dursa iyi olur cigerleri gelisir dedi ama kasilmayi önleyici ilactan baska birsey vermedi

Geceleyin uyandigimda kahverengi kirmizi sümüksü bir akinti geldi ama devami gelmedi

Dunden beri de sancilarim oluyor karnimin alt taraflarinda nefesim daraliyor karnim sertlesiyor

Benim sormak istedigim surekli yatmam mi lazım kalkip evimin ufak tefek işlerini yapmak bile dogumu hizlandirir mi çünkü ebe birsey demedi bu konuda
Sadece yürüyüş yapma dedi.

Benimki dün atağa geçti ona göre Miraç benim damat olabilir yani şansınız az

Vayy baksen biz beşik değil göbek kertmesi yaptık diyorsunuz yani
ne diyim yakışır tatlim size ama yinede biraz daha dursun Ela baharcik icerde baksana yakışıklı pasaya doğar doğmaz taktı kızları peşine :) Allah uzun ömürler versin kuzucuklarimiza güzel günlerini görmeyi nasip etsin
bide kesercigimde gösterse paşaları yandik desene kiz kalmayacak ortada

İyi akşamlar canım gecmiş olsun senin bebiş de aceleci olanlardan galiba.ben çok bilmiyorum ama burda erken doğum şüphesi olan arkadaslar ciğer geliştirici iğne yaptırdılar.pembe kahverengi lekelenme nişan değildir inşallah canım.bence hiç bi iş yapma,ve doktorunu haberdar et canım

meraba kızlar bugün kontrolümüz vardı sancı çıktı artık kontrollerimiz her hafta olucak dikişlere dayamış bizim kızçe kafasını rahimde bası var hep doktorumuz 2 hafta en azından dayansa dedi ben yine yatmaya devam .ilaçlarım değişti kasılmaları engellemek için adalat günde 2 defa mağnezyum günde 2 defaya çıkarıldı kızlar dua edin en azından 2 hafta daha daayansın kızım .bu arada kilomuzda 2568gr boyuda 46 cm olmuş 1 hafta önden gidio gelişimi inşallah bebişlerimiz miadında doğar

İnşallh tatlım bidaha yaşamam bu kanama olayını seni gerçekten rabbim korumuş iyiki hemen gitmişsin ayrıca Miraç çok tatlı maşallah gözlere bak bıcır bıcır nasıl tatlı bi bebiş yesinler seni paşa tatlım ogluşun yakında taburcu olur annesi evde bol bol kokusunu içine çekersin

Iyi aksamlar teşekkür ederim canim
Hastaneyi arayip sordum ebe kontrol yaptığı icin kanama olmuştur sancilarin siklasirsa gel evde dinlen dediler

Ama yalnızım kalkip islerimi yapacak kimse yok bir yandan haftalarca 2-3 cm acikla hamileligi devam edenler varmış onu düşününce surekli yatmam gerekmez diye düşünüyorum ama..dedigin gibi bi doktoru arayim

İyi akşamlar canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik maşallah senin prensesine inşallah bekler canım o kadar emek verdik sen istirahatine devam edersin ne olsa bu minikler doğunca hiç durmayacağız.dualarımız seninle ve tatlı kızınla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…