2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Teyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))

Allahım nasıl güzel bu paşalar ya
Canim kucağına alıp evine çıkmayı nasip etsin Allah uzun ömürler versin sağlıkla. Sizi gördükçe gözlerim doluyor bizde yavrularimiza sağlıkla zamanında kavusalim ınş. Dualarimiz sizinle. Isimleride çok güzelmiş isimleriyle yaşasınlar

Gecmis olsun insallah 2 hafta daha dayanir onceki mesajlarını gormedim sorun neydi sancin ya da acilman mi var ?

haklısın canım bi kac gündür hastayım hiç bi şey yapamıyorum ama o kadar ay emek verdik taşidik yavrularımızı işler nasıl olsa yapılacak..eşin akşam yardımcı olsun canım.inşallah bekler senin minikte canım.aceleci olmasınlar ya.

çok sağol cnm inşallah hepimizinki sağlıcakla zamanında doğar

Gecmis olsun insallah 2 hafta daha dayanir onceki mesajlarını gormedim sorun neydi sancin ya da acilman mi var ?
meraba cnmbenim 20. haftada rahim ağzımda kısalma olduğu için dikiş atıldı cnm rahim ağzım dikili 21 aralıktan bu yana sürekli yatıyorum dikişim olduğu için biraz daha dikkat etmem gerekiyrmuş cnm eğer sancı sıklığı dahada artıp dikişi patlatırsa hem bebiş için hem benim için sıkıntı olabilirmiş.bakalım inşallah dayanır biraz daha

Teyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
Maşallahh size yakışıklılar Biran önce annenize kavuşun inşallah ay valla eşimle sevdik biz bu akşamki aceleci bebeklerimizi Rabbim onları korusun biran önce büyüyüp annelerine kavuşmalarını nasip etsin inşallah

Ayyy masallahhh allahim nazarlardan korusun,cookk tatli insallah en kisa zamanda toparlanip evinize gidersiniz canim.... ayyy simdi icimizdekiler boylemi

Ayyy masallahhh allahim nazarlardan korusun,cookk tatli insallah en kisa zamanda toparlanip evinize gidersiniz canim.... ayyy simdi icimizdekiler boylemi
Bende bakıp aynı şeyi duşundum tatlimmm minicik bi sperm ve yumurta bu hale geliyo çok garip çok güzel

Akintin geldiği için doktora gitmen lazımdı canım geçmiş olsun inşallah zamanında gelir ama tabiki işi gücü bırakıp dinlen bol bol

Yaaa maşallah allahım nazarlardan korusun:)))

Ayy maşallah ballı kaymaklara bak sen iki paşa da iyi gorunuyor maşallah onlara güçlü erkeklerimizinsallah sağlıklı bir şekilde anneleriyle evin yolunu tutarlar

Ayy 41x2 kere maşallah kuzularıma
Canım yaa cok duygulandım görünce Allah ömürlerini uzun bahtlarını açık etsin inşallah tez zamanda büyüsünler toparlansınlar kavus yavrularına...
Öpüyoruz sizleri kocaman

CNM BEN PARK YATAK ALDIM KULANABILDIGIMIZ KADAR IDARE EDICEZ SONRA GUZEL BI YATAK ALIRIZ DIYE DUSUNDUM

Yok
Canım düzeltme amacıyla yazmadım msji yazarken yarım kaldı rennie de alkol var diye duymuştum onu yazarken öyle gondermisim yanlış anlaşıldı kusura bakma lütfen
Canim yanlış anlamadım aynı sorun bende de oldu cepten yazdığım için mesajlarim yarım gitti hatta alıntı yapmıştım tekrar seni etiketleyip o da olmadı sanırım araya kaynadi yazılanlar.

Akintin geldiği için doktora gitmen lazımdı canım geçmiş olsun inşallah zamanında gelir ama tabiki işi gücü bırakıp dinlen bol bol
Amin inşallah arayip sordum hastaneyi ama ebe eliyle kontrol yaptığı için gelmiştir kanama dedi sancilarin siklasirsa gelirsin dedi.

Aslinda gitmememin sebebi ebenin alttan kontrol yapmasi acilmayi ve sancilari tetikliyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…