- 4 Mart 2012
- 2.711
- 2.379
- 198
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.561
Erken dogumlardan sonra hepimize bi haller oldu canim yakarnindaki sertlik uzun mu sürüyor yoksa ara ara mı oluyor canim?
BiZim bebişler bi tuhaf:) ne aceleleri var anlamadım rahat rahat dur içerde işte :)sihirlikk bitanem valla artık son demlerindeyiz en ufak biseyde hastaneye koşun içiniz rahat etsin, topikçe yasadiklarimizdan sonra ben güvenmiyorum bebişlere pek
Teyzeleri profil resmimize bakarmısınızişte benim aceleci oğlum bi süre bekletip değiştiricem kızlar nolur bu durumu yanlış anlmayın olurmu o kadar çok dua ettinizki hepiniz görün istedim bu şekilde yapalım dedik.
Allahim nazarlarfan korusun insallahhh... cok ama cokkk tatlilarTeyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
Selam kizlar,
Konu açmıştım ama burayada yazayım
Dun kontrolum vardı 2 cm acilmam olduğunu söyledi ebe 15 gun daha dursa iyi olur cigerleri gelisir dedi ama kasilmayi önleyici ilactan baska birsey vermedi
Geceleyin uyandigimda kahverengi kirmizi sümüksü bir akinti geldi ama devami gelmedi
Dunden beri de sancilarim oluyor karnimin alt taraflarinda nefesim daraliyor karnim sertlesiyor
Benim sormak istedigim surekli yatmam mi lazım kalkip evimin ufak tefek işlerini yapmak bile dogumu hizlandirir mi çünkü ebe birsey demedi bu konuda
Sadece yürüyüş yapma dedi.
Kızlar ins bebisleriniz bekler de vaktinde dogarlar. Allah yardımcınız olsun dualarimiz sizinle. Siz yatisa ilaclara devam kuzulara da tembihe devam mart ayı soğuk nisanın ortaklarını beklesinler en azından :)meraba kızlar bugün kontrolümüz vardı sancı çıktı artık kontrollerimiz her hafta olucak dikişlere dayamış bizim kızçe kafasını rahimde bası var hep doktorumuz 2 hafta en azından dayansa dedi ben yine yatmaya devam .ilaçlarım değişti kasılmaları engellemek için adalat günde 2 defa mağnezyum günde 2 defaya çıkarıldı kızlar dua edin en azından 2 hafta daha daayansın kızım .bu arada kilomuzda 2568gr boyuda 46 cm olmuş 1 hafta önden gidio gelişimi inşallah bebişlerimiz miadında doğar
Ayyyyy yaaa yerim ben bunları maşallah yaaa.inşallah çabucak kavusursunuz tatlımTeyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
Canım gecmiş olsun sen yine de dikkat et kendine boşver işler beklesin ne olacak sanki. Eşin işten gelince yardimcı olsun zaten kaç hafta kaldı ki? Allah sifa versin bebisin de vaktini bekler inşallahSelam kizlar,
Konu açmıştım ama burayada yazayım
Dun kontrolum vardı 2 cm acilmam olduğunu söyledi ebe 15 gun daha dursa iyi olur cigerleri gelisir dedi ama kasilmayi önleyici ilactan baska birsey vermedi
Geceleyin uyandigimda kahverengi kirmizi sümüksü bir akinti geldi ama devami gelmedi
Dunden beri de sancilarim oluyor karnimin alt taraflarinda nefesim daraliyor karnim sertlesiyor
Benim sormak istedigim surekli yatmam mi lazım kalkip evimin ufak tefek işlerini yapmak bile dogumu hizlandirir mi çünkü ebe birsey demedi bu konuda
Sadece yürüyüş yapma dedi.
Ay amin kuzum yaa oğluşları gördük bi de onlara kasildık bakalım sonumuz ne olacakVayy baksen biz beşik değil göbek kertmesi yaptık diyorsunuz yani
ne diyim yakışır tatlim size ama yinede biraz daha dursun Ela baharcik icerdebaksana yakışıklı pasaya doğar doğmaz taktı kızları peşine :) Allah uzun ömürler versin kuzucuklarimiza güzel günlerini görmeyi nasip etsin
bide kesercigimde gösterse paşaları yandik desene kiz kalmayacak ortada
Amin canım inşallah minigin vaktini beklermeraba kızlar bugün kontrolümüz vardı sancı çıktı artık kontrollerimiz her hafta olucak dikişlere dayamış bizim kızçe kafasını rahimde bası var hep doktorumuz 2 hafta en azından dayansa dedi ben yine yatmaya devam .ilaçlarım değişti kasılmaları engellemek için adalat günde 2 defa mağnezyum günde 2 defaya çıkarıldı kızlar dua edin en azından 2 hafta daha daayansın kızım .bu arada kilomuzda 2568gr boyuda 46 cm olmuş 1 hafta önden gidio gelişimi inşallah bebişlerimiz miadında doğar
MAŞALLAH CNM BIR AN ONCE SAGLIKLARINA KAVUSURLAR KUCAGINA ALIRSIN CNMTeyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
Yok annesi nisan bebeği olmaya adaylar gibiKarnım hep sert suan canım neden anlamadım gaz mı acaba? Ayırt edeniyorum ki valla pranoyak olduk topikçe
BiZim bebişler bi tuhaf:) ne aceleleri var anlamadım rahat rahat dur içerde işte :)
Canım maşallah çok tatlı baya toplu. Güçlü bi bebek olduğu belli zaten. Allah bağışlasın
Canım ilk kez duydum alttan muayene yaptığını ebenin, sen kadın doğum doktoruna gitmiyor musun onların aletleri ince vajinal kanama da yapmaz gibiAmin inşallah arayip sordum hastaneyi ama ebe eliyle kontrol yaptığı için gelmiştir kanama dedi sancilarin siklasirsa gelirsin dedi.
Aslinda gitmememin sebebi ebenin alttan kontrol yapmasi acilmayi ve sancilari tetikliyor maalesef
Ayy maşallah....Oğlumun teyzeleri selam herkese
Dün gece ve bugün oğlumu görebildim ama dokunmak yok tabi..çok küçük daha görseniz ağlarsınız..
Oğluşum 1935 gr 42 cm doğdu kızlar dün sadece serum verildi bugün prematüre mamaya başlandı..doktoru ısrarla sütün lazım bize desede gelmeyince gelmiyor işte.ek çaylara başladım inşallah yarın bol sütlü bi güne uyanırım..
Tek alıntı yapamadım okumaya çalıştım kızlar çok sağolun iyiki varsınız ,dünden beri sizin dualarınızla güç geldi bana eminim..
Sezeryan doğum kişiden kişiye değişiyor sanırım çünkü beklediğimden ve duyduğumdan biraz sancılı bi süreç oldu benim için..ya da daha oğlumun bana ilaç gibi gelecek kokusunu daha alamadığım için de fazla ağrı hissetmiş olabilirim..
Size oğlumu göstermek istiyorum ama grup kapalı değil nasıl yapacağımı bilemedim..
Bu arada oğlum maşallah çok güçlü bi çocuk bakışlarından belli,diğer çocuklara bakıyorum gözlerini açamıyolar bizimki maşallah fal taşı gibi açık etrafına bakınıyo kuzum
Canim sen yarın bi doktora git benim de 15dkda bir sertlesiyordu dün kasılma çıktı. Doktorum bebegin hareketlerini iyi takip et dediKarnım hep sert suan canım neden anlamadım gaz mı acaba? Ayırt edeniyorum ki valla pranoyak olduk topikçe
BiZim bebişler bi tuhaf:) ne aceleleri var anlamadım rahat rahat dur içerde işte :)
Canım maşallah çok tatlı baya toplu. Güçlü bi bebek olduğu belli zaten. Allah bağışlasın
sağol cnm inşallah hepimizin bebişleri sağlıcakla zamanında doğar cnm benim bebiş iiice aşağı inmiş o yüzden birde bende sadece sipsivri bi göbek oluştu destek korsede böyle birşey gelcekmiş cnmİnşallah zamanında gelir bebişin maşallah ona gayet güzel büyümüş kocaman olmuşhamile destek korsesi ne içinmiş tatlım
Çok sağol canım ya amin inşallah..allahım isteyen herkese nasip etsin..Ayyy canım maasallah sübhanallah çok tatlı oğluşunuz.Allahım en kısa zamanda kucağına almayıda nasip etsin.
:))beklesin prenseslerimiz ben de o zmana paşayı büyüteyim inşallahYerim ben onu yaa sundaki tatliliga annesi bak nasıl da bakiyo fıldır fıldır yakışıklı pasamiz maşallah
Yandık bizim kızlar gördü bu yakisikliyi ınş 38-39.haftalara kadar tutarız içerdetatlım tez vakitte bol sutunle kucağında oglusla beraber eve ciktiginizinda haberini aliriz ınş dualarimiz sizinle
Canım hepimiz aynı duyguları evhamları yaşıyoruz kimseyi de panikletmek korkutmak istmem.baktım topiği telaş almış.benim yüzümdende kimse panik yapsın üzülsün istmedim.sizler o kdar iyi geldinizki bana,bende bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim.amşn canım inşallah.Canım benim yaa ne tatlı ne düşünceli bi insansın seno kadar sıkıntı çektin ona rağmen bizi rahatlatmaya çalışıyorsun. Bu iyi niyetinin, kocaman tertemiz kalbinin karşılığı olarak da oğluşunu kucağına alip evine döneceksin inşallah bir an evvel
Amann beklesinler zaten miraç ta küçük daha prenseslerin gelme vaktine kadar o da toparlar kendini inşallah:))ayy hiç güleceğm yoktu canım ya süpersinBenimki dün atağa geçti ona göreMiraç benim damat olabilir yani şansınız az
Çok sağol canım amin inşallah:)valla bende öyle her bebiş resmine ve sesine ağlar oldum;( bi de hala hastanedeyim burda bi sürü bebiş ağlıyo ben iyice fena oluyorum..neyse bunada şükür canları sağolsunda beklicez artık.M Mjdmjd canım yaaa ama yerim ben bunu annesi çok tatlı maşallahhhhh
Allah nazarlardan korusun onu size bağışlasın canıminş en kısa zamanda evinize de gidersiniz.
Resmen gözümden yaş geliyo şuan duygusala bağladım
Bu arada süt için malt içeceği bana çok iyi gelmişti canım dene istersen günde bi tane. Bol bol sütün olsun inş Miraç paşaya
:))banada çapkın geldi canım çok haklısınCanim bu senin isteğine kalmis. Park besiklerinde cok şiklari var . Biraz pahalilar ama col siklar. Ben mobilya aldim. Acikcasi cokta onemli değil benim icin cunku 2. Bebegi dusunuyorum. 2 sene kizim yatsin sonra kardesi yatar. Kizimada nasil uygunsa baska bir yatak alirim. Senin sahsi durumuna bagli yani
Kiz allahim yesinler senin oglusunu..Masallah ya ona. Hic erken dogmus gibi degil. Hakikaten gozler fildirfildir. Masallah ya. Simdi benim icimde de bukadar bebekmi var ayyyy inanamiyorummmm.
Yanliz oglum cok capkin bakiyor annesi benden soylemesi. Yandan yandan
Sağol canım darısı başınıza vaktinde inşallah..amin inşallah..@cananarya cnm çok geçmiş olsun dikkat et dinlenmene bak
bu arada M Mjdmjd canım allah analı babalı büyütsün maşalllah subhanallah allah nazarlardan saklasın umarım hiç bi sıkıntı çekmeden kucağına alırsın miraçı
Pofidik değil aslında teyzesi sanki fotoda öyle çıkmış:)hatta bi süzülüp bi toparlıyo sanki.çok sağol canım aminnn..kiz ben bunu yerimmm anaaaa masallah suphanallah nazar degmesin Allah uzun omur versinnnn pofidikkk
İnşallah banada öyle geliyor canım allahım korusun hepsini.çok sağolMaşallah sana yakışıklı prensAnnesi çok güçlü bir erkek o sen hiç üzülme
İnşallah canım dinlenerek geçir artık az kaldı zaten.İnşallh tatlım bidaha yaşamam bu kanama olayını seni gerçekten rabbim korumuş iyiki hemen gitmişsin ayrıca Miraç çok tatlı maşallah gözlere bak bıcır bıcır nasıl tatlı bi bebiş yesinler seni paşa tatlım ogluşun yakında taburcu olur annesi evde bol bol kokusunu içine çekersin
Çok sağol canım inşallah..evet böyleler bende çok şaşırmıştım:)Ayyy masallahhh allahim nazarlardan korusun,cookk tatliinsallah en kisa zamanda toparlanip evinize gidersiniz canim.... ayyy simdi icimizdekiler boylemi
Sağol canım:)Yaaa maşallah allahım nazarlardan korusun:)))
Çok sağol teyzesi inşallah hep güçlü ve sağlıklı olurlar..Karnım hep sert suan canım neden anlamadım gaz mı acaba? Ayırt edeniyorum ki valla pranoyak olduk topikçe
Bebek dönmeye başlayana kadar rahatça kullanılır gibi geliyor. Sonra zaten kendi odasında yatacak. Çok hoş görünüyor ve pratik o yüzden bundan almak istiyorumMerhabalar ben ağustos annelerindeyim ama grupları dolaşırken dikkatimi çekti beşikler çok güzel görünüyor. Ben de yatak odasına koymak için bu tarz bişey istiyorum ama park yatak mı yoksa böyle ahşap beşik mi karar veremedim. Daha önce bu tarz beşiklerden kullanan var mı acaba. Ayrı odası olacak ama ilk zamanlarda yanımızda olması için yatak odasına da bi beşik istiyoruz. 6 aya kadar kullanabiliyorsa iyi gene. Bebiş düşer falan diye korkuyorum biraz büyüdüğünde.
İlk kez görüyorum çok rahat bir şeye benziyor, kullanan var mı aranızda? Zararlı bir şey değildir sanırım. Bel ağrısını da engeller gibi geliyor, fiyatı neymiş?sağol cnm inşallah hepimizin bebişleri sağlıcakla zamanında doğar cnm benim bebiş iiice aşağı inmiş o yüzden birde bende sadece sipsivri bi göbek oluştu destek korsede böyle birşey gelcekmiş cnm Eki Görüntüle 1801394
Sezaryen yapan arkadaşım da kullanmıştı. OluyorKızlar depend konusu geçmiş okudum okudukça aklıma taktım, dr bana sezeryan olacak dedi ama sezeryan dogumda depend gerekli olurmu acaba, tecrübeli arkadaşlarım vardı diye biliyorum lazım oluyormu aliyim mi bende
Canımm ya çok duygulandım ya çok güzellerr:)bu topiğin kaderdaşı olduk senleTeyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?