2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Erken dogumlardan sonra hepimize bi haller oldu canim ya karnindaki sertlik uzun mu sürüyor yoksa ara ara mı oluyor canim?

Karnım hep sert suan canım neden anlamadım gaz mı acaba? Ayırt edeniyorum ki valla pranoyak olduk topikçe

sihirlikk bitanem valla artık son demlerindeyiz en ufak biseyde hastaneye koşun içiniz rahat etsin, topikçe yasadiklarimizdan sonra ben güvenmiyorum bebişlere pek
BiZim bebişler bi tuhaf:) ne aceleleri var anlamadım rahat rahat dur içerde işte :)

Canım maşallah çok tatlı baya toplu. Güçlü bi bebek olduğu belli zaten. Allah bağışlasın

Kızlar ins bebisleriniz bekler de vaktinde dogarlar. Allah yardımcınız olsun dualarimiz sizinle. Siz yatisa ilaclara devam kuzulara da tembihe devam mart ayı soğuk nisanın ortaklarını beklesinler en azından :)

Canım gecmiş olsun sen yine de dikkat et kendine boşver işler beklesin ne olacak sanki. Eşin işten gelince yardimcı olsun zaten kaç hafta kaldı ki? Allah sifa versin bebisin de vaktini bekler inşallah

Ay amin kuzum yaa oğluşları gördük bi de onlara kasildık bakalım sonumuz ne olacakneyse yarin hastanedeki doktoruma da gidecegim bakalim ne durumda kasilmalar inşallah vaktinde gelir kuzucuklarimız

Amin canım inşallah minigin vaktini bekler ne oluyor bizim bebislere anlamadim valla benim de dün nstde kasılma çıktı 40ları gördüm ben sende kaç çıktı?

Yok annesi nisan bebeği olmaya adaylar gibi

Amin inşallah arayip sordum hastaneyi ama ebe eliyle kontrol yaptığı için gelmiştir kanama dedi sancilarin siklasirsa gelirsin dedi.

Aslinda gitmememin sebebi ebenin alttan kontrol yapmasi acilmayi ve sancilari tetikliyor maalesef
Canım ilk kez duydum alttan muayene yaptığını ebenin, sen kadın doğum doktoruna gitmiyor musun onların aletleri ince vajinal kanama da yapmaz gibi ebeye elletirmeden doktorunla paylaşsan canım özele git olmadı .. Doktora muayene ettikten sonra olduğunu da söyle tatlım

Ayy maşallah....
Humana still tea bana çok iyi gelmişti.şimdiden aldım,kismetse kullanicam yine.sağlıkla en kısa zamanda kucakla inş

Canim sen yarın bi doktora git benim de 15dkda bir sertlesiyordu dün kasılma çıktı. Doktorum bebegin hareketlerini iyi takip et dedi

M Mjdmjd canım maşallah yavruna hic üzme kendini en kisa zamanda kucağına al inşallah keser84 canım yakisiklilar baya iyi görünüyorlar onlara da maşallah tez zamanda toparlasin hepsi inşallah

İnşallah zamanında gelir bebişin maşallah ona gayet güzel büyümüş kocaman olmuş hamile destek korsesi ne içinmiş tatlım
sağol cnm inşallah hepimizin bebişleri sağlıcakla zamanında doğar cnm benim bebiş iiice aşağı inmiş o yüzden birde bende sadece sipsivri bi göbek oluştu destek korsede böyle birşey gelcekmiş cnm

Ayyy canım maasallah sübhanallah çok tatlı oğluşunuz.Allahım en kısa zamanda kucağına almayıda nasip etsin.
Çok sağol canım ya amin inşallah..allahım isteyen herkese nasip etsin..

:))beklesin prenseslerimiz ben de o zmana paşayı büyüteyim inşallahçok sağol canım allah razı olsun..

Canım hepimiz aynı duyguları evhamları yaşıyoruz kimseyi de panikletmek korkutmak istmem.baktım topiği telaş almış.benim yüzümdende kimse panik yapsın üzülsün istmedim.sizler o kdar iyi geldinizki bana,bende bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim.amşn canım inşallah.

Benimki dün atağa geçti ona göre Miraç benim damat olabilir yani şansınız az
Amann beklesinler zaten miraç ta küçük daha prenseslerin gelme vaktine kadar o da toparlar kendini inşallah:))ayy hiç güleceğm yoktu canım ya süpersin

Çok sağol canım amin inşallah:)valla bende öyle her bebiş resmine ve sesine ağlar oldum;( bi de hala hastanedeyim burda bi sürü bebiş ağlıyo ben iyice fena oluyorum..neyse bunada şükür canları sağolsunda beklicez artık.
Onuda deniyim canım dünden beri humana ve milupa papatya çayına başladım her sağışımda artarak geliyor.sanırım oğlum emmeye başlayınca düzene girecek gibi hissediyorum.

:))banada çapkın geldi canım çok haklısınaynen bende görünce benim içimde bu kadar bebek mi vardım dedim şaşırdım bi:))

Sağol canım darısı başınıza vaktinde inşallah..amin inşallah..

kiz ben bunu yerimmm anaaaa masallah suphanallah nazar degmesin Allah uzun omur versinnnn pofidikkk
Pofidik değil aslında teyzesi sanki fotoda öyle çıkmış:)hatta bi süzülüp bi toparlıyo sanki.çok sağol canım aminnn..
Maşallah sana yakışıklı prens Annesi çok güçlü bir erkek o sen hiç üzülme
İnşallah banada öyle geliyor canım allahım korusun hepsini.çok sağol
İnşallah canım dinlenerek geçir artık az kaldı zaten.
Çok sağol teyzesi bende sabırsızlıkla o günü bekliyorum..

Ayyy masallahhh allahim nazarlardan korusun,cookk tatli insallah en kisa zamanda toparlanip evinize gidersiniz canim.... ayyy simdi icimizdekiler boylemi
Çok sağol canım inşallah..evet böyleler bende çok şaşırmıştım:)

Yaaa maşallah allahım nazarlardan korusun:)))
Sağol canım:)
Çok sağol teyzesi inşallah hep güçlü ve sağlıklı olurlar..
Canım bebeğinin hareketliyse çok sorun olmaz heralde takip et sen hareketlerini.allahım hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..

Bebek dönmeye başlayana kadar rahatça kullanılır gibi geliyor. Sonra zaten kendi odasında yatacak. Çok hoş görünüyor ve pratik o yüzden bundan almak istiyorum
Bir anne bu beşikler hakkında şu yorumları yazmış. Okuyabilirsiniz. @hevinroza chnbnp
"Altı makas ayaklı, üst bölümü Funna baby marka nevresim ve kılıf ile kaplanmış hasır bir sepetten oluşuyor. Piyasada buna benzer bol dantelli, yerlere kadar etekli modeller de mevcut, ancak bana sorarsanız fazla abartılı salon perdesini andırıyorlar. Ayrıca ne kadar çok kumaş, o kadar mikroorganizma diyor, uyarıyorum. Bu ürün çok hafif, gün içerisinde gittiğiniz her yere rahatlıkla çekilebilir ya da sepet bölümü sapından tutulup port bebe gibi kolayca taşınabilir. Seyahatler için gayet uygun: Bagaja atılıp otel odasına kurulabilir. Küçük olduğundan dar yatak odaları için de gayet uyumlu. Tentesi uykudaki bebeği dış etkilerden, aşırı ışıktan koruyan bir bariyer gibi, istenirse indirilebiliyor. Bebeğin yapısal iriliğine göre değişir; ama sanıyorum 4 aydan fazla kullanmaya uygun değil. Makas birleşimli ayaklar sökülüp bir dolap arkasına rahatça kaldırılabilir. Sepet de ileride oyuncak sepeti olarak değerlendirilebilir. Ya da 2. çocuk için bir dolap üstünde kolayca saklanabilir. Fiyatı üzerindeki nevresim takımına göre değişebiliyor: 340-390 TL. Sepetlerin ahşap olanları 500 TL ve üzeri olabiliyor."

İlk kez görüyorum çok rahat bir şeye benziyor, kullanan var mı aranızda? Zararlı bir şey değildir sanırım. Bel ağrısını da engeller gibi geliyor, fiyatı neymiş?

Teyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
Canımm ya çok duygulandım ya çok güzellerr:)bu topiğin kaderdaşı olduk senlediğer arkadaşlarımızın hepsi vaktinde doğum yapsın inşallah..
Oyy o dudakların güzelliğine bak ya annesini güzel güzel emmek için bekliyor resmen..allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin yakışıklılarını inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…