- 7 Aralık 2009
- 3.236
- 864
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.781
Arkadaslar doktora gittim geldim hayirlisiyla güzel haberlerim var.cok.sukur endiselencek bi durum yok kizimda oldugu gibi sadece 5 gun geriden gelio ama sonra toparliuolar kalp atislarini duyduk minigimin 7+1 sata goreama 6+3 gorunuyo kurtaj gerektircek bi durum yok.suan dedi ilerde bkalp durumu farkli bi durum olusursa onrrilcek biseydor kurtaj dedi o kadar rahatladim ki anlatamam doktordan doktora fark var artik bu doktorla devam.edicem hepinize cok.tesekkur ederim dualarinizi esirgem3diniz RABBIM HEPIMIZE EVLATLARINI BAGISLASIN KUCAKLAMAK.NASIP ETSIN☺
izmirden kaç kişiyiz acaba
hayırlısı olsun canım tebrıklerKızlar Merhaba 2016 Mayıs ta bir minik mucize de benim var :)
bana kalsa kızım olacakKızlar saglık ocağına kayıt yaptrdk 10 hafta 3 günlükmüşz arkadaşlar bebişlerinizin cinsiyeti ne geçiyor içinizden
valla şişti ama sanırım göbek fazlası bu . daha çok küçükler şiş olmaması lazımkızlar sizinde alt kasık bölgeniz şiştimi bebişler büyüyo galiba =))
Herkese merhaba arkadaşlar kanama başladı ve 2 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım mayıs annesi olmiycam3 ay korunma verdi doktor ama ben ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum umarım sizler bebeğinizi sağ salim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız kendinize ve bebislerinize dikkat edin ..
Canim az da olsa yemen çok iyi ben evden sekiz kirkbes de çıkıyorum büyük avantaj ama işte stresli aynenay inşallah etkilenmez. benim işimde yogun ve stresli ama bir türlü kendimi işe veremiyorum
ben de calısıyorum cok zor geliyorum işe . sabahları yarım saat fln erken kalkıp kahvaltı yapıyorum. eskiden de yapıyordum ama daha cok hemen hızlı atıstırma gibiydi simdi yumurta haslama vs vakit alıyor diye erken kalkıyorum. yapamazsam yanıma alıyorum. öglen içinde yogurt ve yemek getirmeye calısıyorum. eger evde yapamazsan muz ye öyle cık, ben öyle yapıyorum hem tok tutuyor hem de kramplar için iyi geliyormus. işe gelince de ekmek arası peynir vs yiyorum. pogacayla hem cok saglıksız hem cok kilo alırım gibi geliyor
Selam arkadaşlar
Çok şükür bende meleğimin kalp atışlarını dinledim. İçim rahatladı. Çizelgeyle uyumluymuş gebelik haftam. Bebek 6mm miş daha. 3 hafta sonra gel dedi tekrar şimdilik içim rahatladı
Canim allah sabir versin saglik versin.tez zamanda yeni bir bebek nasip etsinHerkese teşekkürler sagolun
güzel haberleri almak güzel umarım bebişlerimizi sağlıkla alırız kucagımıza
bende izmirdeyim. yeşilyurt
merhaba cnm hangi hastane ve doktor gidiyorsun
Can'ım dr zaten yönlendiriyor seni biyokimya hıv toxoplazma rubella hormon hemogram kan grubuIlk dr muayenesinde hangi testleri yaptirdiniz.?
Kızlar saglık ocağına kayıt yaptrdk 10 hafta 3 günlükmüşz arkadaşlar bebişlerinizin cinsiyeti ne geçiyor içinizden
Ay benimde öyle esim kızım diye seviyorBilmiyorum ama Sanki Erkekmiş gibi geliyor eşim karnımı Kızım diye seviyor sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Can'ım dr zaten yönlendiriyor seni biyokimya hıv toxoplazma rubella hormon hemogram kan grubu
kızlar sağlık ocağında test yapmıştım sonucumu halamın kızına vermişler ve ben onlarla görüşmüyorum hiç bi şekilde çok sinirlendim hamile olduğumu söylemişler hemen üçüncü şahıs sonuçta bilgi vermek yasak ve bende şikayet ettim nasıl insanlar çalışıyo ya böyle yerlerde (tümünü kapsamıyorum kimse yanlış anlamasın)
inan şu an sinirimden oturamıyorum pazartesi gidicem sorucam hesabını ama zaten çok lakayt insanlarGerçekten çok gıcık bir durum şikayet etmekle iyi yapmışsın.
Gelişmemiş kanama başladı
halanın kızına niye vermişler ki odamı orda çalışıyor ?inan şu an sinirimden oturamıyorum pazartesi gidicem sorucam hesabını ama zaten çok lakayt insanlar
yok be canım öyle sağlık ocağına gittiğinde söylemişler ama ben bu işin peşini bırakmam ayıp yaçok üzüldüm cnm
halanın kızına niye vermişler ki odamı orda çalışıyor ?
yok be canım öyle sağlık ocağına gittiğinde söylemişler ama ben bu işin peşini bırakmam ayıp ya
saçmalık ki ben aldım tahlil sonucumu eylülün başında ki sonuçlar doktorda oluyo nasıl alıp vermişler ....ordan ismimi bağırmışlar ben dayısının kızıyım deyip gidip almış sonucu o da meraklıdır kendisi kaç yaşında kadınsın sanane de mi onda da var suçaynen ne kadar saçma şey sen gidip almasını bilmiyomusun niye ona veriyolarki bırakma tabi ..
Canım bunlar önemli bende hamilelikten önce hep duzenlı giderdim hamıle kaldım yınede yapalım demedi doktorum ben söyleyince yaptı sende söyle önemli testler bunlar Can'ım yaptırbenim doktorum ilk muayenede bunların hiç birini istemedi ben doktoruma düzenli gidiodum bi kaç hafta önce bi test yaptırmıştım demirle ilgili acaba o yüzden şimdlik gerek yok diye mi düşündü bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?