2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

güzel haberleri almak güzel umarım bebişlerimizi sağlıkla alırız kucagımıza

izmirden kaç kişiyiz acaba

bende izmirdeyim. yeşilyurt

Kızlar Merhaba 2016 Mayıs ta bir minik mucize de benim var :)
hayırlısı olsun canım tebrıkler

Kızlar saglık ocağına kayıt yaptrdk 10 hafta 3 günlükmüşz arkadaşlar bebişlerinizin cinsiyeti ne geçiyor içinizden
bana kalsa kızım olacak babasına kalsa oglu

kızlar sizinde alt kasık bölgeniz şiştimi bebişler büyüyo galiba =))
valla şişti ama sanırım göbek fazlası bu . daha çok küçükler şiş olmaması lazım

çok geçmiş olsun . inşallah 2. gebelinde sağlıkla kucagına alırsın

Canim az da olsa yemen çok iyi ben evden sekiz kirkbes de çıkıyorum büyük avantaj ama işte stresli aynen

Kızlar bende şimdi sonuçlarımı aldım herşey düzgün çıkmış Allah'a şükür 4 senedir kedi bakıyorum toxoplazma negatif çıkmış çok sasırdım yanı benimde dikkat etmem gerecekmiş sebzelerin yıkanmasına hayvanlara halbuki o kadar da içli dışlıyım kedilerde hayret neyse korkuyordum sevindim

[QUOTE="_izmirli_, post: 42848176, member: 352194"
cnm merhaba izmirde hangi hastane ve doktora gidiyorsun

Can'ım dr zaten yönlendiriyor seni biyokimya hıv toxoplazma rubella hormon hemogram kan grubu

benim doktorum ilk muayenede bunların hiç birini istemedi ben doktoruma düzenli gidiodum bi kaç hafta önce bi test yaptırmıştım demirle ilgili acaba o yüzden şimdlik gerek yok diye mi düşündü bilemedim

kızlar sağlık ocağında test yapmıştım sonucumu halamın kızına vermişler ve ben onlarla görüşmüyorum hiç bi şekilde çok sinirlendim hamile olduğumu söylemişler hemen üçüncü şahıs sonuçta bilgi vermek yasak ve bende şikayet ettim nasıl insanlar çalışıyo ya böyle yerlerde (tümünü kapsamıyorum kimse yanlış anlamasın)

Gerçekten çok gıcık bir durum şikayet etmekle iyi yapmışsın.

aynen ne kadar saçma şey sen gidip almasını bilmiyomusun niye ona veriyolarki bırakma tabi ..
saçmalık ki ben aldım tahlil sonucumu eylülün başında ki sonuçlar doktorda oluyo nasıl alıp vermişler ....ordan ismimi bağırmışlar ben dayısının kızıyım deyip gidip almış sonucu o da meraklıdır kendisi kaç yaşında kadınsın sanane de mi onda da var suç

benim doktorum ilk muayenede bunların hiç birini istemedi ben doktoruma düzenli gidiodum bi kaç hafta önce bi test yaptırmıştım demirle ilgili acaba o yüzden şimdlik gerek yok diye mi düşündü bilemedim
Canım bunlar önemli bende hamilelikten önce hep duzenlı giderdim hamıle kaldım yınede yapalım demedi doktorum ben söyleyince yaptı sende söyle önemli testler bunlar Can'ım yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…