- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #48.021
Canım benim gecmis olsun inşallah durdururlar sancılarını da vaktinde gelir bebişin. Numaran yada sosyal medya hesabin falan var mı birilerinde? Burdan haber beklemek bizler icin zor oluyor kolayca ulasabilelim sanaIyi aksamlar kizlar
Biz hastanedeyiz.bugun duzenli sancilarimiz vardi.aksamustu geldik.nst falan derken bu gece burada kalicaz.sancilari durdurmaya calisiyorlar.nolucak bilmiyorum.umarim kizim biraz daha bekleyebilir...
Canım telefondan görüşürüz o zaman olmaz mi?NicksizYumurta canım benim de yok sosyal medya hesaplarim, sadece kk ya giriyorum
Canım burdan grup falan olusturamiyoruz ama birbirimizi ekleyip sohbetlere yine bu sekilde devam edebiliriz. Sitenin de devamlılığı sağlanmış olur böyleceCNM ASLINDA BURDAKI ARKADAŞLAR ILE WATSAP MI KURSAK EN AZINDAN DAHA KOLAY HABERLESIRIZ AY BIRDE COK ÖZENIYORUM HERKESIN ARKADASLARIYLA GRUBU VAR
Hay allahım ya allah iyiliğini versin emi Alemsin canım
Ay canım birini sormak istediginizde ya bana ulasamazsanizNicksizYumurta ekleme isi yada numara alma isini sen ustlen bence ne dersin buradan ayrilmadan oradan da haberlesiriz. isteyenler verir
Canım telefondan görüşürüz o zaman olmaz mi?
O olabilir numaramı veririm de kime verecez nasıl yapcaz, organize olmak lazım
Oğlum üç yaşında. Yeterince zaman geçti aslında.Korkuyorum bir şey olacak diye.Benim ikinci bebegim ama normal dogumdu benim.
Ne kadsr zaman once olmustu dogum
Sanirim 5 inde gidicez canum. Gecen hafta 3 hafta sonra gelin demisti dr. Ona gorr hesaplayip yarin randevu alicam. Gerginlik heyecan hepsi birarada.Bitanem prensemizi gormeye ne Zaman gideceksin
İlki bi dogsun buyusunde sonra 4 cocugu dusun tatlimÜzülmedim desem yalan olur tatlım ben 4 çocuk istiyorum danormal doğum olursa olur, sezeyande 3 çocuk diyorlar ama dediğin gibi sağlıklı olalım bebişlerle de inşallah önemlisi o
Canım telefondan görüşürüz o zaman olmaz mi?
Canım burdan grup falan olusturamiyoruz ama birbirimizi ekleyip sohbetlere yine bu sekilde devam edebiliriz. Sitenin de devamlılığı sağlanmış olur böylece
hiç kacmaz tatlım
Ay canım birini sormak istediginizde ya bana ulasamazsanizbence hepimiz birbirimize verelim numaralari garanti olsun burdan da muhabbete devam edelim
ay evet ben de oyle avutuyorum kendimi :)Ahahahahaiyi yapmissin canim bebeginle farkli soyadin olmamis olur
ayyy iyi sevindim o zaman. demek ki bizimkiler bol bol opucuk isticekler yanaklarindan... eee napalim biz de operiz degil mi nicksizyumurta teyzesi :)O zaman bence kendine haksızlik ediyormussun canımAllah mutluluğunuzu daim etsin tatlım hatta oğluşla birlikte 3 degil 5 değil tam sonsuz kat arttırsın
Bende diyabet yok ama bizim hatunun yanaklari da böylebence mayıs bebişleri böyle telaslanma sen tabiki de fotoğraf isteriz
Durdurmaya calisiyorlar su anda tatlim.insallah duracak.inaniyorum ben bebegime...kimsede yok numaram.watsapp geubu falan kurdunuz mu yoksa?katilmak isterim oyle birsey varsa.Canım benim gecmis olsun inşallah durdururlar sancılarını da vaktinde gelir bebişin. Numaran yada sosyal medya hesabin falan var mı birilerinde? Burdan haber beklemek bizler icin zor oluyor kolayca ulasabilelim sana
ay barokcum sancilari durdursun diye igne yapiyorlarmis, belki sana da yaparlarda biraz daha bekler belki kizcen.Iyi aksamlar kizlar
Biz hastanedeyiz.bugun duzenli sancilarimiz vardi.aksamustu geldik.nst falan derken bu gece burada kalicaz.sancilari durdurmaya calisiyorlar.nolucak bilmiyorum.umarim kizim biraz daha bekleyebilir...
Insallah canim
Himm orasida dogruaynen burdan devam edelim numaralar olsun
Cnm çok tatlı çıkmış minik, tombul dudaklıAy çok saol şekerim. Ama bu resmim güzel çıkmış. Yoksa ben normalde bildiğin beyaz kutup ayısı :)
Bakalım teni nasıl olacak. Biz de çok merak ediyoruz. Benim küçük melezim o. Minnakim :)))
Bitanem yaaa annen gidecekse de doğuma ne kaldı ki gelecek değil mi ... Artık sende annesin bitanem.. Dua edeceğim ballicevizim ve bebişi cinarcim ve kesercimmm, miraçim için hepimiz iyi olalım inşallah, eşimin dediği gibi bu güç birliği kazandıracak bitanem
Ahh benimde annem 1 haftadır yanımdaydı ve havamdan geçilmiyordu tatlımLakin bizimkide cumartesi döneyim diye tutturunca havam söndü keyfim kaçtı fıssss oldummm
O yüzden seni çok iyi anlıyorum canım. Ama olsun. Doğuma nasılsa koşa koşa geleceklerrr
Oyy maşallah ogluşumabizim bebisler tosuncuk olcak belli ki
Ay sorma teyzesi hele bi ciksin kemircem o parmaklariağzına sokuyordu yaa pek sekerdi
Aman kuzum bırak artık şunlara sinir olmayı zaten istedikleri de osen çocukları sev yine de tatlım akılları erip de senin iyi biri olduğunu anlarlarsa ne ala anlamazlarsa o zaman bakarsin caresine
Canım benim belli ki cok üzülmüşsün sakin olmaya calis inşallah çözülemeyecek bir problem degildir üzüldüğün sey. Sen yine de Öykümüzü düşün ve onu uzmemek icin keyiflenecegin biseyler yap
Oyy onun küçücük koklayan burnunu severim ben yaaaklın bebisinin kokusunda kalsın sadece canım eminim cok iyi bakıyorlardır zaten sütünü de verecekler daha ne olsun birkaç gün daha sabrettin mi sonra hep kucaginda olacak minik paşam
Amin canım benim teşekkürler
Ayy maşallah oğluşun tontiş yanaklarına yaaparmaklarını severim onun yaaa
cici bebe hastası biri olarak gülsem ayıp olur herhalde geçmiş olsun canım bi süre ara ver istersen cici bebe keyfine sonra bebisinle yarışırsın
Bu arada maşallah prensese büyümüşonlar büyüdükçe bizde de uyku ihtiyacı mı artıyor anlamadim
Ayy mirandammmmmaşallah sana ne güzel hatunsun burunlarinizi incelemeye aldım ve Devincigimin burnunu sana benzettim babasinin burun delikleri daha geniş duruyor eşine öyle söyle bi de o acidan baksın bu arada ben de merak icindeyim bakalım nasıl olacak oğluş
Daha iyi olucaz teyzeleri inşallah iyi ki varsınız bitanesinşzNicksizYumurta
@Lorenaa ve diğer tatlı annişler iyi akşamlar herkese.kızlar öksürüğün bugün biraz,daha iyi.kızımda bugün yeni toparlandı.dün gece hastaneye götürüp hava taktırtık zavallı yavrum gözleri çöktü resmen.bi de antibiyotik ishal yaptı..kızımı düşünürken kendimi ve oğluşumu unutuyorum gercekten kayınvalidemler geldiler şimdi kalktılar çayı da görümceler yaptı.ben hastayım yapsınlar de mi ama.
@mgul canım bakma şu internette yazılanlara onlar yüzünden kafayı yiyecek olan biri var burda.kıskanç eltilere diyecek söz yok canım sadece nasıl böyle kötü seyler düşünmeye ve konuşmaya dilleri varıyor anlamıyorum
miranda_1986 canım maşallah devinimize bende burnunu sana benzettim canım.yakışiklı bi prens olacağı kesin.
balliceviz canımcım moralin neye bozuk bilmiyorum ama çok hassasız bu ara bide okuldan da ayrıldın şimdi canın sıkılır hersey gelir aklına.prensesimize iyi bak canım annen doğuma gelecek nasıl olsa
evet tatlim, esim bangladesli.oglusumuz kara olacak buyuk ihtimal, babasi gibi. o yuzden diyorum en azindan burnu bana benzesin diye ama...Cnm çok tatlı çıkmış minik, tombul dudaklıbabası yabancı mı? melez dedin de
Sen de sarışın gibisin tam zıtevet tatlim, esim bangladesli.oglusumuz kara olacak buyuk ihtimal, babasi gibi. o yuzden diyorum en azindan burnu bana benzesin diye ama...
Ay ten rengi babaya benzerse ben de sarışın bi fıstık mı dogurcammmm acabaevet tatlim, esim bangladesli.oglusumuz kara olacak buyuk ihtimal, babasi gibi. o yuzden diyorum en azindan burnu bana benzesin diye ama...
evet merakliyiz biz de bakalim nasil cikacak :)Sen de sarışın gibisin tam zıtbir melez geliyor gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?