2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Iyi aksamlar kizlar
Biz hastanedeyiz.bugun duzenli sancilarimiz vardi.aksamustu geldik.nst falan derken bu gece burada kalicaz.sancilari durdurmaya calisiyorlar.nolucak bilmiyorum.umarim kizim biraz daha bekleyebilir...
Canım benim gecmis olsun inşallah durdururlar sancılarını da vaktinde gelir bebişin. Numaran yada sosyal medya hesabin falan var mı birilerinde? Burdan haber beklemek bizler icin zor oluyor kolayca ulasabilelim sana

NicksizYumurta canım benim de yok sosyal medya hesaplarim, sadece kk ya giriyorum
Canım telefondan görüşürüz o zaman olmaz mi?

CNM ASLINDA BURDAKI ARKADAŞLAR ILE WATSAP MI KURSAK EN AZINDAN DAHA KOLAY HABERLESIRIZ AY BIRDE COK ÖZENIYORUM HERKESIN ARKADASLARIYLA GRUBU VAR
Canım burdan grup falan olusturamiyoruz ama birbirimizi ekleyip sohbetlere yine bu sekilde devam edebiliriz. Sitenin de devamlılığı sağlanmış olur böylece

Hay allahım ya allah iyiliğini versin emi Alemsin canım
hiç kacmaz tatlım

NicksizYumurta ekleme isi yada numara alma isini sen ustlen bence ne dersin buradan ayrilmadan oradan da haberlesiriz. isteyenler verir
Ay canım birini sormak istediginizde ya bana ulasamazsanizbence hepimiz birbirimize verelim numaralari garanti olsun burdan da muhabbete devam edelim

Üzülmedim desem yalan olur tatlım ben 4 çocuk istiyorum da normal doğum olursa olur, sezeyande 3 çocuk diyorlar ama dediğin gibi sağlıklı olalım bebişlerle de inşallah önemlisi o
İlki bi dogsun buyusunde sonra 4 cocugu dusun tatlim
Bende cocujk sevdalisiyim. Her kapidan bi cocuk ciksin cok cocugum olsun derdjm hep. Simdi ikinci bile allahim nasil olucak nasil buyucek bunlar diyorum.
Gunumuzde cocuk buyutmek coj zor. Ne duzgun park var ne cocuklara bizim zamanimizdaki gibi sokak oyunlari var. Herseyi bizimle yasiyorlasr buda cok yorucu

Himm orasida dogru aynen burdan devam edelim numaralar olsun

ayyy iyi sevindim o zaman. demek ki bizimkiler bol bol opucuk isticekler yanaklarindan... eee napalim biz de operiz degil mi nicksizyumurta teyzesi :)

Canım benim gecmis olsun inşallah durdururlar sancılarını da vaktinde gelir bebişin. Numaran yada sosyal medya hesabin falan var mı birilerinde? Burdan haber beklemek bizler icin zor oluyor kolayca ulasabilelim sana
Durdurmaya calisiyorlar su anda tatlim.insallah duracak.inaniyorum ben bebegime...kimsede yok numaram.watsapp geubu falan kurdunuz mu yoksa?katilmak isterim oyle birsey varsa.

Iyi aksamlar kizlar
Biz hastanedeyiz.bugun duzenli sancilarimiz vardi.aksamustu geldik.nst falan derken bu gece burada kalicaz.sancilari durdurmaya calisiyorlar.nolucak bilmiyorum.umarim kizim biraz daha bekleyebilir...
ay barokcum sancilari durdursun diye igne yapiyorlarmis, belki sana da yaparlarda biraz daha bekler belki kizcen.

hayirli dogumlarimiz olsun hepimizin <3

Daha iyi olucaz teyzeleri inşallah iyi ki varsınız bitanesinşz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…